>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 24.01.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 24. Stycznia

:idea: Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Australian Open 2016
Godzina: 1:00
Spotkanie:
Tsonga J-W. - Nishikori K.
Typ: Nishikori K. -0,5 gema
Kurs: 1.82
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
H2H 2:4 z lat 2011-2015. Dwa razy grali ze sobą na turnieju wielkiego szlema, raz podczas AO 2012 padło 5 setów, a drugi raz rok temu podczas French Open gdzie Tsonga prowadził już 2:0 w setach. Z tego co pamiętam to Nishikori beznadziejnie grał w pierwszych dwóch setach, ale jakoś później dotrwał do tej przegranej 5 setówki. Ogólnie to tylko w jednym spotkaniu podczas turniej Masters w Szanghaju 2013 Panowie nie urwali sobie po secie podczas spotkania.
Szykuje się bardzo ciekawe spotkanie, podobny poziom gry zawodników, ale nie ma co się łudzić - większe szanse daje Japończykowi z powody korzystniejszego bilansu meczów bezpośrednich i wydaje mi się, że miał tutaj o wiele trudniejszych przeciwników niż Francuz. Niby Kei brał przerwy medyczne z meczu z GGL, ale nie były one tak naprawdę istotne bo mecz wygrał pewnie Nishikori. Tsonga za to musiał sporo napocić się w meczu z rodakiem Herbertem.
Moim zdaniem jest to dwóch zawodników na których zdecydowana większość osób zawsze liczy, a później się zawodzi jeżeli chodzi o jakiś dobry wynik w turnieju lub w meczu ze ścisłą czołówką. Tsonga osiągnął kilka razy dobry wynik na Mastersach, za to Kei ma cały czas łatkę finalisty US Open.

✅ 82

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, Primera Division
Spotkanie: Betis – Real Madryt
Typ: over 1.5 bramki pierwsza połowa
Kurs: 2.18
Buk: unibet
Godz. 20:30
Analiza:
Troszeczkę zaskoczył mnie te kursy które idą w górę jeśli o chodzi o bramki w starciu beniaminka Betisu z Real Madryt. Gospodarze zmienili trenera po ostatnich kompromitujących wynikach, efekt nowej miotły jak zwykle zadziałał i zremisowali przed tygodniem z Villarreal na ich terenie a punkt tam to ogromna zdobycz. Mimo wszystko dla mnie to i tak jest zespół który będzie bił się o utrzymanie brakuje im jakości do tego trener nie zabrała na ten mecz Van der Vaart i Van Wolfswinke – dwie gwiazdy ale to może one były problemem. Większym zmartwieniem dla trenera jest nieobecność dwóch odstawowych defensorów Piccini 16/0 oraz Westermann 14/1. Zauważyłem także że Betis ma ogromne problemy z wejściem w mecz w tym sezonie w pierwszym kwadransie tracili bardzo dużo bramek. W Realu wszystko zmieniło się po odejściu Beniteza oczywiście jak na razie na lepsze, atmosfera to chyba najważniejszy punkt tej całej układanki bo personalnie to Real jest świetny i wreszcie pokazują to na boisku. Dwa mecze Zizou z pięcioma bramkami w każdym meczu, widać całkiem inny styl zespołu który cały czas chce atakować. Szczególnie imponująco wyglądają pierwsze połowy a 45 minut z Gijonem było idealne. To jest w tej chwili moc Realu czyli niesamowita intensywność od samego początku, narzucają wysokie tempo gry z którym rywale po prostu sobie nie radzą z będącymi dodatkowo w coraz lepszej formie Ronaldo, Benzemą. Dziś zabraknie imponującego Bale ale moim zdaniem Jese a tym bardziej James mają coś do udowodnienia. Kolejny mocny punkt ekipa to stałe fragmenty gry w obu ostatnich starciach zdobywali bramkę z piłki stojącej. Zidane na każdej konferencji zapowiada że on nie skupia się tak bardzo na rywalu on oczekuje od swoich graczy realizacji planu na boisku a tym jest jeszcze raz powtórzę intensywność. Nie wydaje mi się by Real rozegrał dzisiaj wolniejsze spotkanie w pierwszych 45 minutach, a ostatnie dwa mecze dla Betisu kończyły się po 5:0, z minimum dwoma bramkami w pierwszej połowie. Celem Francuza jest też dążenie do tego by zespół grała tak przez 90 minut i jak powiedział na Konferencji jego zespół kondycyjnie wygląda coraz lepiej.
⛔ 100

kadrowicz 35K

kadrowicz

Użytkownik
Piłka Nożna MEKSYK, Primera Division - Clausura
03:00
Leon – Cruz Azul
Typ: Leon win
Kurs: 2,04
Bukmacher: betathome
Turniej zamknięcia najwyższej klasy rozgrywkowej w Meksyku. Za nami dwie kolejki rundy rewanżowej, Club Leon wszedł w nowy sezon bezbłędnie, na inaugurację u siebie odprawił Santos Laguna 2:0, za tydzień miał wyjazd na trudniejszy teren do Veracruz i chociaż nie prowadził gry wywiózł 3 pkt. (wynik 1:3). Ustabilizowana forma drużyny, od roku ten sam doświadczony Trener Hiszpan argentyńskiego pochodzenia Juan Antonio Pizzi (prowadził m.in. San Lorenzo i Valencia FC). Nie mają problemów ze strzelaniem bramek, sezon Apertura kończą na 3 miejscu chociaż do końca mieli szansę na wygranie poprzedniej edycji. Szmaragdowi nie remisują, zgarniają całą pulę lub oddają mecze po zaciętej walce, teraz nadarza się szansa mocniej odskoczyć w tabeli.
Na Estadio Leon w nocy naszego czasu gościć będą Cruz Azul, typowego średniaka Ligi meksykańskiej. Na starcie z podobnymi średniakami Cruz Azul remisuje oba mecze, szczęśliwie z Monarcaz wyjazd 2:2, potem u siebie z Guadalajara 1:1. Poprzednią rundę kończą na 14 miejscu, na jesień zmieniają Szkoleniowca, na razie można powiedzieć łapią nowy rytm. W tygodniu oba zespoły wystąpiły w Copa Mexico, Leon zrobił swoje rozbijając 5:0 Necaxa z niższej Liga de Ascenso, natomiast Cruz Azul męczył się z podobnie słabym zespołem
i przegrał wyjazd z Venados 2:1. Na teraz Gospodarze bardziej ułożeni, z lepszym zapleczem piłkarskim i szerszą ławką, mają Trenera rutyniarza i grają u siebie. Ostatnio Leon wzmacnia skład napastnikiem German Cano pozyskanym z Pachuca, który wcześniej świetnie radził sobie na boiskach Kolumbii, ewidentnie odżył w obecnym klubie, liczę że w tym meczu strzeli i przyczyni się do zwycięstwa Szmaragdowych.
✅ 104

Otrzymane punkty reputacji: +6
rob91 92

rob91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 16:00
Spotkanie: Atletico Madryt - Sevilla
Typ: Ilość rogów w meczu - powyżej 10 (dwudrogowo)
Kurs: 2.00
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Gospodarze będą chcieli wrócić na fotel lidera i pałeczka znajdzie się w ich rękach. Okupywanie połowy rywala kończy się częstymi rożnymi. 13 z Levante, 12 z Benficą (LM), 11 z Vallecano przed kilkoma dniami (Puchar Króla) to niektóre przykłady pokrywania tej linii w pojedynkę na Vicente Calderón. Poniżej 5 właściwie nie schodzą.
Są w pełnym składzie, więc nie zabraknie nikogo, kto jest w stanie wbijać piłkę w pole karne i szarżować w kierunku bramki.
Andaluzyjczycy spróbują zagrać o swoje pierwsze 3 pkt w delegacji w La Liga. Tak, to szokujące, ale ich bilans wygląda bardzo źle. Grunt grząski, ale właśnie może możliwość ogrania faworyta ich zmotywuje? Nie są skazani na pożarcie. Tworzą sytuacje, do kontr przemieszczają się błyskawicznie. Nabijanie kornerów nie jest im także obce. Sevillistas wyjazdowym szlaku w ciągu ostatnich kilkunastu dni często ustawiali piłkę w narożniku. Tak było przed kilkunastoma dniami z Granadą (9) czy Betisem (8). Mocniejsi i wcześniej? W Moenchengladbach znów 8, a w Manchesterze aż 12 (o 7 więcej od City), choć przez większość czasu mieli satysfakcjonujący wynik. Natomiast zupełnie rozbili &quot;bank&quot;, wykonując aż 17 kornerów przeciwko Valencii, grając u siebie. Nikt ważny nie ubył, więc m.in. Vitolo czy Krohn-Dehli będą mieli szansę pościgać się na boku i porobić zamieszanie.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 268

pawelek1086

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 17:00
Spotkanie: Arsenal - Chelsea
Typ: Arsenal
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Pojedynek dwóch drużyn, które negatywnie zaskoczyły kibiców i znawców angielskiej piłki. Chelsea zajmuje 14. miejsce w tabeli i nie liczy się już w walce o tytuł. Arsenal nieco lepiej, ale i tak ich gra pozostawia wiele do życzenia.
Tak czy inaczej Arsenal na swoim stadionie gra świetnie. Bilans 7-2-1 wygląda dobrze i tylko ManCity ma lepsze wyniki. Dodatkowo bilans +10. Ładnie. Ostatni raz nie zdobyli u siebie kompletu punktów 8 listopada. Od tego czasu seria 6. zwycięstw, w tym z Manchesterem City.
Chelsea z kolei na wyjazdach sobie nie radzi i nic tu nie pomogły zmiany na lawce trenerskiej. Bilans Chelsea na meczach wyjazdowych to 2-3-5 a bilans bramkowy to -4. Osiagane rezultaty są w kratkę i wygląda to nie najlepiej.
W pojedynku stawiam na Kanonierów, bo są w lepszej formie i mają przewagę własnego stadionu, który jest dla nich szczęśliwy. Chelsea z kolei gubi punkty na swoim stadionie m.in. z West Bromich, a na wyjazdach gra w większości przypadków nieporadnie ;)
⛔ 100

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Dyscyplina: Biathlon
Godzina: 11:30
Spotkanie:
sztafeta kobiet 4x6 km
Typ:
Niemcy - Włochy
Kurs: 2,49
Bukmacher: marathonbet
Analiza:

Jak dla mnie przesada. Włoszki u siebie, presja mam nadzieję działająca na dziewczyny pozytywnie. Oberhofer, która ostatnimi czasy niezbyt mi się podobała wygląda we Włoszech bardzo dobrze, do tego super dysponowana Wierer. Vitozzi mistrzynią biegu nie jest, ale co najważniejsze na strzelnicy wypada w Antholz bardzo dobrze. Jeśli chodzi o występy w sztafetach to też nie można jej nic zarzucić. Solidna pierwsza zmiana. No i mamy Sanfilippo. To jest ten punkt, którego się obawiam. Tu nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na to, że dziewczyna nie zrobi przykrej niespodzianki.

Niemki. Z zawodów na zawody drobne rotacje w składzie. A więc dwie pierwsze zmiany, które opisywałem przy okazji ostatniej sztafety. Horchler. Nie za bardzo dziewczynę znam, ale pokazuje się z przyzwitej strony. Nie wiem czemu, ale własnie porównałbym ją z wczesniej opisaną Vitozzi. Powinny osiągnąć podobny rezultat. Goessner i Hinz. Moje dwie faworytki do największych baboli na strzelnicy. W Ruhpolding mieliśmy zamiast Hinz, świetną Hammerschmidt, która odrobiła ponad minutę straty. Tutaj zamaist niej Hinz, która pudłowała w sprincie na potęgę. Swoją drogą Goessner w biegach we Włoszech zaliczyła w sumie 10 pudeł. Ostatnia Zmiana to Hildebrand. Patrząc ogólnie z pewnością najlepsza w tym zestawieniu, ale nie radzi sobie tutaj dobrze. 6 pudeł w sumie. Biegowo też nie pokazuje tego co we wcześniejszych zawodach. Porównując ją z Wierer uważam, ze Włoszka jest, może nie zdecydowaną, ale na pewno faworytką ostatniej zmiany. Gdyby była Dahlmeier, miałbym większe obawy co do tego typu. Na zakończenie kurs, piękny, ładny i przyjemny. Włoszki na pewno niedocenione przez buków.
Nieregulaminowy bukmacher ⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Phoenix - Atlanta
Typ: -17.5pkt Atlanta
Kurs: 3.0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
No niestety Popovich mnie wystawił, nie wystawiając Aldridge&#39;a w ostatnim meczu... ???? Zabrakło 4pkt, aby zakład -16.5pkt na San Antonio wszedł.Jeszcze 9 min przed końcem Spurs mieli 20pkt przewagę. Trudno...
Zastanawiałem się na typem piłki nożnej, tam są większe kursy,dochodzące nawet do kursu 5, gdy bierzesz coś w rodzaju gospodarz wygra, a obie strzelą itp... Ale nie. Dam sobie jeszcze jedną szansę w nieobliczalnej NBA, wydaje mi się, że znalazlem coś, co warto typować ???? Jak nie wejdzie, w obliczu końca miesiąca, będę typował pod tabelę, nie aby pomóc Wam wybrać mecz do kuponu ???? Wybrałem spotkanie Phoenix - Atlanta.
Słońca na ostatnich 15 spotkań przegrały aż 14. W dodatku zdziesiątkowane kontuzjami. W przedostatnim meczu z Indianą ucierpiał lider B.Knight, Mirza Teletovic,który ostatnio dostarczał sporo punktów skręcił kostkę,
a Markief Morris doznał bólu ramienia. Jon Leur cierpi z powodu bólów pleców (od meczu z Minnesotą),a PJ Tucker w ostatnim meczu przegranym 28 pkt z San Antonio doznał stłuczenia klatki piersiowej. Przypomnę, że nadal nie gra gwiazda teamu Bledsoe. Kto tam ma grać?! Jeżeli w ostatnim meczu najlepszymi strzelcami byli Booker,Goodwin i Warren... Litości.
Myślę, że Horford, Teague, Millsap, Korver (liczę, że się obudzi w temacie trójek,idealna okazja), Bazemore(w tym sezonie dorzuca do wyniku 12.8pkt) i spółka (solidna, bo są tam jeszcze niegdyś podstawowy center San Antonio Thiago Splitter oraz syn byłej gwiazdy Tima Hardawaya, czarny murzyn z niemiec Schroder o imieniu Dennis ???? i Sefolosha, który o ile pamiętam grał z Durantem i Westbrookiem (całkiem solidny gracz) są w stanie pokryć ten over. I tutaj grubą czcionką ???? Wszystko zależy od tego, czy gracze Atlanty podejdą z nastawieniem podreperowania średnich w
zdobytych punktach, czy raczej oszczędzania się i przejścia koło meczu. Atlanta potrafi zagrać porządny over, gdy ma za przeciwnika gorszy team, tak było przeciw 76-ers, gdzie wrzucili im na wyjeździe 28pkt więcej. W ostatnim bezpośrednim meczu wygrała Atlanta aż 96-69, różnica 27pkt!
Liczę, że i tym razem Atlanta zechce upokorzyć przeciwnika.
Miałem dać -12.5 po kursie 2.05, ale zaryzykuję i dodam te -5pkt, aby uzyskać porządny kurs.
W końcu trzeba odrabiać straty ????
Pomogłem, kliknij &quot;dzięki&quot;
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +33
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Segunda Division
Godzina: 17:00
Spotkanie: Osasuna - Llagostera
Typ: Osasuna -1 HA
Kurs: 1.91
Bukmacher: Unibet

Mówi się do trzech razy sztuka.. Dwa ostatnie typy to dla mnie niezrozumiałe porażki jednak nie ma co wracać do tego. Jutro dwudziesta druga kolejka Segunda Division - pojedynek między Osasuną, a Llagosterą. W tabeli ligowej lepiej prezentuje się gospodarz, który zajmuje czwarte miejsce z dorobkiem trzydziestu pięciu punktów. Do miejsca premiowanego bezpośrednim awansem brakuje mu czterech punktów. Llagostera natomiast plasuje się na dole tabeli z dorobkiem siedemnastu oczek. Dla gości każdy wyjazd oznacza mękę - z jedenastu spotkań tylko raz udało im się wywalczyć jedno oczko, pozostałe pojedynki przegrali. Nie widzę tutaj możliwości ugrania tym razem kolejnych punktów bo Osasuna celuje w powrót do Primera Division. Do tego gospodarze będą chcieli wygrać ponieważ ostatnie cztery mecze to tylko trzy remisy i porażka, a ostatnie ich zwycięstwo to mecz z Mallorcą w listopadzie. Pierwszy mecz w tym sezonie tych drużyn zakończył się zwycięstwem Osasuny 0:2 i myślę, że taki wynik padnie jutro z ich strony.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +16
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Start Lublin - Turów Zgorzelec
Typ: Turów Zgorzelec -8.0
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Goście z aspiracjami do PO zmierzą się z jedną z najsłabszych ekip TBL. Start Lublin to drużyna opierająca się na zagranicznych zawodnikach. Kellogg Poole Czumakow Popović opowiadają za siłę ofensywną drużyny. Problem w tym że z czterema równo grającymi graczami to oni mogą powalczyć z Siarką Treflem czy Śląskiem. W meczu zazwyczaj ciągną do 3 kwarty gdzie jeszcze mają siły. Później widać odpuszczanie w obronie i gorszą dyspozycję w ataku. Polscy zawodnicy gospodarzy prezentują poziom I ligi niżeli ekstraklasy. Turów Zgorzelec to drużyna mająca w tym sezonie ogromnego pecha. Ile razy to oni mieli wygrany mecz na wyciągniecie ręki a jakimś cudem przegrywali. Obecne 12 miejsce w tabeli TBL na pewno nie odzwierciedla ich potencjału. Dillon Tatum Dylewicz Archibeque Karolak Novak to nietuzinkowi gracze. Siła ofensywna po stronie gości szczególnie można to zauważyć po zdobywanych punktach na mecz - 81.9 Turówa przy 68.1 Startu. Turów pozyskując ostatnio Kirka dał tym do zrozumienia że nie odpuszczają walki o PO. Jeśli myślą o zrealizowaniu tego celu to drużyny pokroju Startu Lublin muszą odprawiać z kwitkiem.
✅ 95

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
:hokej: NHL
04:00 CET
Edmonton Oilers- Nashville Predators
Ryan Johansen over 1,5 punkta @ 4 Betsson

Dziś podobnie jak ostatnio bo kursy nadal mnie bawią. Oto analiza z ostatniego takiego samego typu na RJ.
Zabawne kursy na to zdarzenie. Johansen wszedł do drużyny Predators z buta, nadając ogromną jakość ofensywie Drapieżników. Dotychczas rozegrał w barwach ekipy z Tennessee 6 spotkań z czego zdobył aż 7 punktów. Niby nie jest to nie wiadomo co, ale jak na nowego zawodnika który w środku sezonu musi się wdrażać w zupełnie inny styl to naprawdę super wynik. Bardzo ważny element w PP. TOI regularnie na poziomie 20 minut. Duża ilość strzałów. Na pewno ma z kim pograć bo oprócz wspaniałych ofensywnych D ma również Forsberga czy Neala.
Co się zmieniło przez te 2 dni? Ryan w ostatnim spotkaniu zdobył w punkty (1A+1G) przy zaledwie 17 minutach na lodzie. Jak będzie dziś? Myślę że ten wyczyn jest bardzo realny do powtórzenia. Mecz zapowiada się overowo ponieważ Oilers to dziura w obronie + cienki bramkarz, natomiast Predators mają problem z formą bramkarzy. Ale to nie moje zmartwienie, nie przy tym becie. Johansen jest hot i po raz kolejny próbuję łapać ogromne value.
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Lique 1
Godz: 17.00
Spotkanie: Reims vs Saint-Etienne
TYP: 2
kurs 2.8
bukmacher: bet365
analiza:
Ciekawy mecz i jeszcze ciekawsze kursy. St. Etienne, które wciąż walczy o udział w LM (7 miejsce i strata 4 oczek do wicelidera) jedzie w delegacje rozegrac mecz z Reims, które z pewnością do ostatnich kolejek będzie walczyć o utrzymanie.
Gospodarze od 7 meczów na własnym boisku nie wygrali spotkania, a na ich stadion przyjeżdzały druzyny z ich strefy miejscowej, więc dlaczego takie kursy na gości? A no dlatego, że St. Etienne przegrało ostatnie 6 spotkań wyjazdowych. Liczę dziś na przełamanie gości gdyż na 7 ostatnich spotkań bezpośrednich z Reims nie przegrali oni ani razu zaliczając 4 wygrane. Typuję 1-0 dla przyjezdnych. Pozdrawiam
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Portugalia Piłka nożna
Spotkanie Porto-Maritimo
Typ: Porto -1.5 gola
Kurs 1.63
Buk Unibet
Godz: 21:30
Analiza: Na jutro według mnie najpewniejszym spotkaniem do postawienia będzie rywalizacja Porto z zespołem Maritimo. Gospodarze będą w tym meczu praktycznie 100 % faworytem do zdobycia kompletu punktów na własnym stadionie , na tą chwile ekipa Porto ma na swoim koncie 40 ugranych punktów po 18 spotkaniach , jest to 3 wynik w lidze a do lidera tracą 5 oczek , Maritimo natomiast ma tych punktów 21 i zajmuję 10 pozycję . Gospodarze ostatnio mieli słabszą formę ponieważ jeżeli policzymy mecze w pucharze oraz te ligowe to zagrali 4 razy notując tylko 1 zwycięstwo 1 remis oraz 2 porażki, na swoim stadionie jest to dalej zespół niezwykle mocny ponieważ grał do tej pory w lidze 8 takich spotkań z których zanotował 6 wygranych oraz 2 podziały punktów , ich bilans bramkowy jest rewelacyjny 18:3, tak więc tracą bramkę średnio w co 3 spotkaniu a strzelają średnio dwie na spotkanie , myślę że z zespołem który na wyjazdach grywa bardzo nierówno i ich bilans straty bramek może przerażać gospodarze poradzą sobie na spokojnie , goscie pomimo iż nie są na końcu ligowej klasyfikacji stracili w tym sezonie aż 25 bramek jest to drugi najgorszy wynik w całej lidze Portugalskiej i zdobyli na wyjazdach zaledwie 7 punktów (2 wygrane oraz remis) w 9 wyjazdach , historia okazuję iż w 20 spotkaniach zagranych na stadionie Porto od roku 1999 gospodarze mają świetny bilans 18 wygranych 1 remisu oraz 1 porażki , myślę że w dniu jutrzejszym nie może być inaczej i stawiam na handicap oraz na to iż już do połowy gospodarze zdołają jakieś bramki strzelić.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Kolumbia Superpuchar
Godzina: 00:00
Spotkanie: Dep Cali - Atletico Nacional
Typ: X/2
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie numer jeden superpucharu Kolumbii w ktorym zmierza sie Deportivo Cali z Atletico Nacional. Faworytem tego spotkania sa goscie. Jakbym mial zaryzykowac to nawet postawiłbym 2x DW 0:1 i 1:2. Wielokrotny mistrz Kolubmii przystepuje do meczu bez kontuzji, jako mistrz, ktory w 1/4 odprawił własnie Deportivo Cali w dwumeczu 4:1. U nich bylo 0:0. Trzeba przyznac ze Atletico caly sezon gralo wyrachowany futbol. Swietna defensywa bo tylko 7 bramek straconch w 20 meczach. 4 na wyjazdach z 10, ale tez tylko 13 strzelonych bramek. Niewiele wiecej niz 1 na mecz. Cali u siebie 5/10, przeciętnie i 28 straconych bramek. Problemem jest tylko spotkania bezposrednie bo Atletico wygralo tylko 2 razy na 20 spotkan na wyjezdzie... ale sadze ze jednak maja sporo lepsza druzyne i wygraja skromnie.
⛔ 100

bagietka92 85

bagietka92

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 04:30
Spotkanie: Portland-Lakers
Typ: Lakers +5,5
Kurs: 3.36
Bukmacher: bah
Analiza:
Coż, trzeba przyznać, że drużyna Lakersów zbytnio nie zaskakuje w tym sezonie swoją postawą, grę opierają na pojedynczych zawodnikach typu Bryant. Jeżeli gracz ten będzie miał dobry dzień, to powinien punktować. Na 10 meczy rozegranych jeziorowcy mają 9 porażek i jedno zwycięstwo, żadne znaki na niebie nie wskazują, żeby mogli wygrać dzisiejszy mecz. Drużyna z Portland po niemrawym początku sezonu powraca do lepszej gry, zajmują 10 lokatę w konferencji zachodniej. Zobaczymy co pokaże nam dzisiejsza noc. Portland na własnym boisku potrafiło ograć Oklahomę, ale ja przeczuwam, że w dzisiejszym spotkaniu może się wydarzyć niespodzianka. Gram jednak bezpiecznie w HC na Lakersów. Powodzenia
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, Primera Division
Spotkanie: Deportivo - Valencia
Typ: Deportivo wygra
Kurs: 2,20
Buk: Bet365
Godz. 18:15
Analiza:
Jutro gram win Deportivo. Valencia jest słaba, nie potrafią się zmotywować na słabszych rywali. Potrafią zagrać dobry mecz na Mestalla jak przyjedzie Barcelona albo Real, ale później jest słabo. Przyjeżdża Rayo, które od 10 meczów nic nie wygrało i prawie z nimi wygrywa (wyrównanie w końcówce). Jutro nie dość że zagrają z mocniejszym rywalem to jeszcze będą zmagać się na wyjeździe.
Jeśli chodzi o zespół gości to:
W wyjazdowym spotkaniu nie zagra Paco Alcácer, który doznał urazu w meczu z Las Palmas. Kontuzjowani są również Alves, Feghouli, Enzo, Fuego i Orban.
Ostatnio doszła też informacja, że Parejo chce odejść z Mestalla. Do tego wszystkiego stracił opaskę kapitana na rzecz Paco, a to dużo mówi o sytuacji w szatni. Parejo faktycznie miewał występy w których sprawiał wrażenie jakby było mu wszystko jedno.
Ostatnie mecze Depor wynikami może nie przekonują, ale poza pucharowym meczem, gdzie wyszli rezerwami to jednak nie dawali ciała i dawali z siebie wszystko.
Garemu daje jeszcze czas, ale coraz częściej przekonuję się, że piękne frazesy wymawiane w studio to nie wszystko.
Gary Neville - Sky is the limit
Stawka ALL IN. Jeśli nie wejdzie to znaczy, że się po prostu nie znam.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Primera Division
Data, godzina: 24.01.2016 20-30
Spotkanie: Betis - Real Madryt
typ: Real -1,5
kurs: 1,90
buk: bet365
Analiza:
Na zakończenie niedzielnej serii meczy w hiszpańskiej Primera Division Real udaje się na mecz do Sevilli na mecz z Betisem. Po ostatnich meczach Królewskich juz pod wodzą Zidane&#39;a widać poprawę w ich grze. Nie wiem czy to zasługa Francuza, ale wygląda na to że piłka znów zaczęla bawic piłkarzy. Widać większy luz w grze Realu, a przede wszystkim poprawiła się ich skutecznosc, bo dwa mecze i w każdym z nich po pięć strzelonych goli. Największym wygranym zmiany na Beniteza na Zidane&#39;a jest natomiast Isco, który od razu wskoczył do wyjsciowej jedenastki kosztem srednio spisujących się Jamesa i kovacica. Dziś wizyta w Andaluzji to dobra okazja do podtrzymania tej świetnej passy. Betis bowiem ostatnio przeżywa trudne chwile zarówno w lidze jak i pucharze króla. W ostatnich dziesięciu meczach nie potrafili wygrać zadnego meczu, remisując tylko cztery z nich odpadajac w tym z CdR w fatalnym stylu z Sevilla. Co gorsza nie strzelili gola juz w siedmiu kolejnych meczach, a sami pozwalają na strzelanie goli rywalom, którzy wykorzystują to w bezlitosny sposób. Dlatego sytuacja Betisu w lidze bardzo mocno się ostatnio skomplikowała, bo drastycznie Andaluzyjczycy zbliżyli się do strefy spoadkowej. Więc co takiego może Betis przeciwstawić przeciwko Realowi, który przyjeżdza bez Bale&#39;a?? Moim zdaniem niewiele. Ostatnio Real ma wyraźny patent na nich - z ostatnich dziewięciu meczach Real wygrał osiem przy jednym Betisu, a dwie ostatnie konfrontacje to 5-0 dla Królewskich. Moim zdaniem Real spokojnie dziesiaj zgarnie komplet punktów i utrzyma dystans do prowadzących Atletico i Barcelony
⛔ 100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 16:00
Spotkanie: Atletico Madryt - Sevilla
Typ: Atletico
Kurs: 1.67
Bukmacher: sportingbet
Analiza:
Ciężkie 3 mecze w ciągu tygodnia przed Atletico, ale oni mają teraz świetną kadrę i Simeone może śmiało wymieniać zawodników.
Ostatnio w meczu tych drużyn 0-3 dla Atletico na Ramos Sanchez Pizjuan. Nie do końca niezasłużone. Sevilla nieźle cisnęła momentami. Jednak Atletico nie musi mieć wielu sytuacji aby zdobywać gole. Jednak tego się wymagało od Sevilli grającej u siebie. Wątpię by mogli chociaż w 70% tak mocno atakować rywala na wyjeździe - takiego rywala jak Atletico Madryt, będące stabilną drużyną w tym sezonie. ostatnich meczów - 3 stracone gole.
Sevilla od 2008 roku nie wygrała na Vicente Calderon.
Szczególnie tu biorę pod uwagę słabiutką formę ekipy Emery&#39;ego na wyjazdach. 9 meczów - 5 punktów. Jeszcze żadnej wygranej w lidze. Tym gorzej, patrząc, że najtrudniejsze mecze mają głównie jeszcze przed sobą.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
3:00
Arizona - Kings
Kings powyżej 21,5 SOG
(1,82) Bwin
Kolejny raz idę za ciosem pod względem strzałów. Bo jak widać buki dalej śpią, takie linie wystawiają na ekipy, które na prawdę oddają masę strzałów. Królowie co prawda, w delegacjach też miewają lekkie wpadki, ale to dalej bardzo trudny rywal dla każdego, który się z nim napotka. Nie dość, że jeszcze 2 lata temu dokładnie to goalie Quick, był najlepszym bramkarzem sezonu to i teraz nie idzie zapomnieć jego kapitalnych parad i jeszcze piękniejszych saves. Natomiast Lucic, który przeszedł z Bruins do Kings też bardzo ładnie się wpasował. Sporo strzela do tego jest aktywny i już tak nie prowokuję swoich rywali jak to robił u Niedźwiadków. Poza tym Toffoli gra bardzo dobre zawody i sam on też dostaje dużo minut od trenera. Doughty jeszcze lepsze wyniki. Około 30 minut na lodzie, gość ciężki do powstrzymania. Który też potrafi znaleźć lukę i oddać kąśliwy strzał. Sam mecz, będzie interesujący bo kojoty też mają coś w tym meczu do udowodnienia, ale czy Kings na to pozwolą? Zobaczymy...
✅ 82

cwaliq 39

cwaliq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Juventus - Roma
Typ: Juventus i powyżej 2.5
Kurs: 2,60
Bukmacher: betclic
Analiza:
Witam, faworytem tego spotkania są zdecydowanie piłkarze Juve. W drugiej kolejce sezonu jeszcze uśpiony Juventus poległ w Rzymie miejscowej Romie 2-1 - przyszedł czas na rewanż. Roma jest w kryzysie - nawet po zmianie trenera (Garcia out, Spalletti in) nie potrafią się pozbierać świadczy o tym ostatni mecz z zamykającym tabelę Hellasem (wynik 1:1). Ostatnie 4 mecze na Juventus Stadium z Romą to 3:2, 3:0, 4:1, 4:0 - jak widać każdy wynik kończył się na korzyść gospodarzy z minimum 3 bramkami.Juventus jest w formie, w środku tygodnia drugim garniturem awansował do półfinału Coppa Italia, w lidze trwa świetna passa - 10 wygranych meczy z rzędu z czego pięć ostatnich pokryło mój typ ! Kilka ciekawostek :
-Roma nigdy nie wygrała na JStadium
-Trener Spalletti w 20 pojedynkach z Juventusem wygrał zaledwie 1 raz ! (3 remisy i 16 porażek)
Sędzią spotkania będzie Pan Luca Banti który prowadził już mecz Juve - Roma, było to w 2012 roku (3-0 dla Juve)
Przewidywane składy :
Juventus (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra; Dybala, Mandżukić
Roma (4-2-3-1): Szczesny; Torosidis, Manolas, Rüdiger, Digne; Pjanic, De Rossi; Florenzi, Nainggolan, Salah; Dzeko.
Moim zdaniem wynik spotkania będzie oscylował w granicach 3-4 bramek oczywiście na korzyść piłkarzy z Turynu.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom