>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23 września 2010r. (czwartek)

Status
Zamknięty.
C 0

chropowaty

Użytkownik
Mecz: Sion - Xamax
Typ: 1
Kurs: 1,60
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:

Witam. Dziś o godzinie 19:45 zespół FC Sion podejmie na własnym stadionie ostatnią drużynę ligi szwajcarskiej - Xamax. Zdecydowanymi faworytami są gospodarze, którzy w tym sezonie na siedem meczy przegrali tylko jeden. Goście rozegrali 8 spotkań z czego polegli aż 6 razy. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na zwycięstwo Sion. Dziwi mnie tak wysoki kurs, ponieważ z tego co się orientuje Xamax gra fatalnie. Jest to rozbita drużyna, która jest głównym pretendentem do spadku. Ostatnio przegrali z Basel aż 4:1. Stracili aż 19 bramek na 8 spotkań. Myślę, że skończy się nawet na handicapie. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy ????

⛔ 100

luter 5

luter

Użytkownik
Blazma - Skonto Riga
Typ: over 4,5
kurs:3,00
bukmacher:Betway

Analiza:

Juz dzis o godzinie 15:30 rozpocznie sie spotkanie ligi lotewskiej pomiedzy ekipa Blazma a druzyna Skonto Riga.Mecz zapowida sie na spotkanie z duza iloscia bramek a to za sprawa faktu iz gospodarze graja z niekwestionowanym liderem ligi lotewskiewj a dzisiejszy mecz bedzie sie toczyl raczej do jednej bramki a dokladnie do bramki gospodarzy.Blazma to obecnie przedostatnia druzyna ligi Lotewskiej ktora po 20 kolejkach ma na swoim koncie 14 punktow i broni sie przed spadkiem pozatym stracili oni jak do tej pory 46 bramek co pokazuje ze obrona Blazmy gra dosc slabo.Jesli chodzi o gosci to tak jak pisalem Skonto jest liderem z przewaga 6 punktow na drugim w tabeli Ventspilsem jednak co najwazniejsze i jest to duzyn argument jesli chodzi o ten typ ekipa z Rygi strzlila jak do tej pory juz 68 bramek co daje ponad 3 bramki na spotkanie.Warto tez dodac ze druzyna z Rygi grala dosc niedawno z ekipa Blazma na wlasnym stadionie a wynik tego spotkania to 6-0 oczywiscie dla Skonto.Mysle ze dzis bedzie dosc podobnie i goscie strzela sporo bramek Blazmie.Dlatego w tym spotkaniu stawiam na over 4,5 po dosc wysokim kursie jaki wystawil Betway bo w porownaniu do konkurencji kurs jest wyzszy nawet o 70groszy​

✅ 200

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Spotkanie: Mischa Zverev - Nicolas Mahut
Typ: Mahut -2 gema (AH)
Kurs: 2,00
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: Dziś w Metz Zverev zagra z Mahutem. Mischa ostatnio jest zupełnie bez formy, jednakże w tym turnieju ją znalazł. Z drugiej jednak strony, w kwalifikacjach stracił seta ze słabiutkim Schmidtem, potem pokonał Rodriguesa, zaś w pierwszej rundzie ograł Zeballosa, który jest w katastrofalnej dyspozycji. Mahut to solidny gracz, jednak ostatnio spuścił z tonu. W kwalifikacjach przegrał z Fabbiano, który jednak radził sobie bardzo dobrze. Mahut to zawodnik gospodarzy, tak więc na pewno będzie miał za sobą publikę, a tak naprawdę nie jest gorszym graczem od Mischy, a wręcz przeciwnie. Na Indoorsie radzi sobie zwykle bardzo dobrze i moim zdaniem teraz ma spore szanse na to, by pokonać Mischę, który notuje bardzo słaby sezon, a w tym turnieju miał po prostu łatwą drabinkę.

⛔ 100

S 381

szczurek

Użytkownik
Spotkanie: Juventus Turyn - US Palermo
Typ: Juventus Over 1,5 gola
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bwin
Analiza: W meczu 4 kolejki Serie A, na Stadio Olimpico di Torino zmierzą się drużyny Juventusu Turyn, i Palermo. Oczywistym faworytem meczu jest &quot;Stara Dama&quot;. Od zremisowanego meczu z Lechem coś w tej drużynie przeskoczyło. Remis z Mistrzem Polski do dla Juventusu kompromitacja, i w ostatnim meczu na Stadio Friuli rozgromili Udinese 4:0. Myślę że to był moment przełomowy, i teraz Juventus zacznie grać lepiej. O słabości obrony Palermo może świadczyć choćby to, że prawdopodobnie w pierwszym składzie wybiegnie zawodnik, sprowadzony z ostatniej drużyny Polskiej Ekstraklasy zeszłego sezonu - Kamil Glik. Piłkarze z Sycylii dali sobie wbić w tym sezonie 5 goli w 3 meczach ligowych, co nie jest wcale taką tragiczną statystyką. Jednak czyste konto z meczu z Cagliari na własnym boisku nie jest wielkim osiągnięciem. Natomiast na wyjeździe w Brescii dali sobie wbić aż trzy bramki. Dwie strzelił im ostatnio Inter. W pucharach jest jeszcze gorzej, w obydwu wyjazdowych meczach (Praga i Maribor) tracili po trzy gole. Myślę że wzmocnione psychicznie Juve, zdoła strzelić choćby dwa gole.

⛔ 100

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Villarreal - Deportivo La Coruna
Typ: Villarreal strzeli over 2.5 gola
Kurs: 3.50
Buk: Bet365
Analiza: Na El-Madrigal podopieczni Juan Carlos Garrido czyli &quot;Żółta Łódź Podwodna&quot; będą podejmować Deportivo, które jest niepokonane od 3 kolejek. Jednak co do tego słowa &quot;niepokonane&quot; można by się przyczepić, gdyż Deportivo La Coruna może i nie straciła punktów ale też ani razu nie zdobyła ich kompletu... 0:0 z Zaragoza (Dom) , 0:0 z Sevillą (Wyjazd) i 2:2 z Getafe (Dom). Co więcej wydawałoby się , że 2 bramki ostatnio strzelone z Getafe to sukces, skąd że znowu... Guardado bo któż by inny strzelił 2 karne ! Tak 2 karne drużynie Getafe, ogólnie Deportivo w spotkaniu z Getafe nie popisało się za bardzo... mieli przebłyski , ale to za mało na druzynę Villarrealu, która na El-Madrigal jest niemal niesamowita i może rywalizować tam z Barceloną czy Realem a także innymi drużynami z górnej części tabeli.
Villarreal dziś wystąpi w najsilniejszym możliwym składzie, zapewne na boisku nie będzie oszczędzania. Jednak jeśli chodzi o gości to sprawy już się nieco komplikują... gdyż do listy kontuzjowanych z Estadio Municipal de Riazor dołączyli Riki, a także Urreta i Pablo Alvarez, a więc oprócz Aranzubia, Juan Domínguez i Michel do listy dodajemy + 3 kontuzjowanych.

Uważam, że Villarreal u siebie jest bardzo mocny , atak który od podstaw budują Senna, Cazorla, Bruno i Valero kończący się na wyśmienitych 2 napastnikach jakimi niewątpilwie sa Rossi i Nilmar.

Obstawiam 3:0 lub 4:0 dla Villarrealu. Deportivo na komplet punktów niestety musi jeszcze poczekać. ????

⛔ 100

O 27

odrzanski

Użytkownik
Spotkanie: Dordrecht - NEC
Typ: 2
Kurs: 1.75
Buk: Betsson
Analiza: Już za ponad godzinkę rozpocznie się mecz pomiędzy drużyną gospodarzy - Dordrechem, a gości - NEC Nijmegen. Spotkanie to będzie rozgrywane w ramach pucharu Holandii. Gospodarze występują w 2 lidze, plasując się obecnie na 13 miejscu w swojej lidze. Gospodarze dzisiejszego pojedynku spisują się bardzo słabo, na 6 rozegranych meczy nie wygrali nawet jednego, zanotowali także dwa remisy i aż 4 razy schodzili pokonani z boiska. Goście, a więc NEC występuje w najwyższej klasie rozrywkowej, lecz także nie spisuje się najlepiej, plasując się na 12 miejscu. W ostatnim meczu NEC, na własnym stadionie uległo 0:1 AZ Alkmaar. Ogólem w 6 spotkaniach NEC wygralo 2 mecze, jeden zremisowało i aż 3 spotkania przegrało. Z pewnoscią nie tak miał wyglądać poczatek rozgrywek gdyż ambicje w tym klubie były z pewnością duzo większe. Uważam, że dzisiaj NEC będzie chciało dobrze zaprezentować się w meczu pucharowym i podejdzie do niego bardzo poważnie, aby zmazać średni jak do tej pory start w rozgrywkach. Ponadto uważam, że w Holandii, dośc mocna jest różnica między ekstraklasą a rozgrywkami 2 ligi, więc NEC nie powinno mieć dużych problemów z pokonaniem, drużyny z ogona, zaplecza, najwyższej klasy rozgrywkowej Holandii. Gdybym miał typować wynik to uważam, że mecz zakończy się w granicach wyniku 3:1 dla NEC.

⛔ 100

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
spotkanie: AFC Wimbledon v Crawley Town
Typ: Połowa/Koniec X/1
Kurs: 6
Bukmacher: Bet365
Analiza: Spotkanie na szczycie, mecz między wiceliderem a liderem. Wimbledon gra bardzo dobrze, poza ostatnią wpadką w meczu wyjazdowym z z Luton, gdzie przegrali 3:0. Crawley gra też dobrze od 5 meczu prezentuje wysoką forme i skuteczność. Gospodarze w tym sezonie jeszcze nie przegrali u siebie, a ostatni mecz między tymi drużynami skończył się zwycięstwem AFC 3:1. Sądz że Crawley zagra na remis, a w drugiej połowie mogą zostać za to skarceni.

⛔ 100

M 4

magdalena1984

Użytkownik
Spotkanie:Villareal-Deportivo
Typ: Nilmar strzeli bramkę i Villarreal wygra
Kurs:2.8
Bukmacher:gamebookers
Analiza: Dzis o godzinie 20.00 odbędzie się spotkanie pomiędzy Villareal a Deportivo La Coruna .Villareal obecnie jest siódmy w tabeli i ma sześc punktow na koncie w przypadku dzisiejszej wygranej awansuje na czwarte lub piąte miejsce w zależności od wyniku Sevilii która gra 2 godziny póżniej .Deportivo ma na koncie 3 punkty po trzech remisach , z resztą ciekawostką jest że Deportivo nie wygrało meczu wyjazdowego od 11 spotkań.w poprzednim sezonie żółta łódż podwodna ograła Deportivo 1:0.W tym sezonie jak narazie spisują się lepiej gospodarze ,w składzie z NIlmarem odniosą dziś zwycięstwo po jego golu .

✅ 180

szczepcio 0

szczepcio

Użytkownik
Spotkanie: Villareal- Deportivo
Typ:poniżej 2,5
Kurs:2,15
Bukmacher: Pinnacle
Analiza

Witam dziś wybrałem spotkanie w Hiszpańskiej La Liga , ostatnio stawiałem under w meczu Deportivo z Getafe, nieestety nie skutecznie, dziś mam nadzieje że mi się powiedzie a zatem do rzeczy. Drużyna gospodarzy zajumue obecnie 7 miejsce dziś jesli wygrają mają szanse awansować wyżej. Ostatnia wygrana z Levante może drużyne zmotywować do lepszej gry.Drużyna gości moim zdaniem nie jest w dobrej formie w ostatnim meczu z Getafe sędzia podyktował im 2 rzuty karne , dzięki czemu zdołali ugrać ten remis. Mają dużę problemy ze strzelaniem bramek. Under prawdopodobny.

✅ 115

M 0

michalg553

Użytkownik
Spotkanie: Sevilla-Racing
Typ: Sevilla &lt;handi 0:1&gt;
Kurs: 2.20
Buk: bet-at-home

Analiza:
Swoją analizę oprę jedynie na statystykach, które wg mnie powinny jasno dać odpowiedź na pytanie jaki będzie wynik dzisiejszego meczu. Sevilla po 3 kolejkach ligi hiszpańskiej zajmuje 5 miejsce i jeśli dziś wygra to awansuje na pozycję wicelidera. Dotychczas 2 meczy wygrali i jeden zremisowali. Jest to drużyna, która od kilku sezonów jest zawsze w czołówce więc z takimi drużynami jak Racing Santander powinna sobie radzić bez problemu.
Goście zajmują w tabeli miejsce 17-tuż nad strefą spadkową i nie zapowiada się aby po meczy z Sevillą awansowali. Jeden mecz wygrany, dwa przegrane.
Ostatnie dwie konfrontacje na stadionie Sevilli wygrał Racing więc myślę, że pora na zmianę i dziś bez problemu wygra Sevilla różnicą co najmniej 2 goli.

Powodzenia!

⛔ 100

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Spotkanie : Juventus - Palermo
Typ : Ile Juve będzie miało rogów w II połowie : Over 2
Kurs 2.35
Buk : William Hill
Analiza : Witam . Na Wstępie : Znalazłem Najlepszy typ w tym miesiącu . Dziś Juve zagra z Palermo o godzinie 20:45 czyli już za minutkę . Ten typ naprawdę wydaje mi się dziwny . Ktoś kiedyś napisał że kursy wyznaczają ludzie , a człowiek to tylko człowiek i też się myli . Myślę iż w tym przypadku ten cytat pasuje idealnie . Jak można dać kurs 2.35 na coś takiego ? Jak dla mnie to oczywiste że Juve będzie miało 3 lub więcej rogów w drugiej połowie . Jak dla mnie typ bardzo pewny ... Ale z tymi rogami to już tak pisałem i się kilka razy nie źle przejechałem na tym . Lecz dziś myślę że będzie bez niespodzianki ... Uważam również że Juve może remisować do przerwy a to oznacza iż mój typ raczej się sprawdzi gdyż będą musieli przycisnąć . Typ szacuję na ok . 95 % . Naprawdę jestem przekonany iż to najlepszy typ w tym miesiącu jaki może być . PozdraWiam .

✅ 135

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Spotkanie: Juventus v Palermo
Typ: Połowa meczu: X
Kurs: 2,25
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Już za moment rozpocznie się mecz w Serie A, pomiędzy Juventusem a Palermo, faworytem tego meczu jest Juventsu który sezon zaczął bardzo słabo, bo jak inaczej można nazwać choćby remis z Lechem, ostatni mecz wygrali 4-0 ale nic specjalnego w tym meczu nie pokazali a Palermo świetnie się zaprezentowało mimo porażki z Interem, w każdym w ostatnich 4 meczach tych drużyn padało mało goli i moim zdaniem tym razem będzie tak samo i do przerwy wynik będzie 0:0

⛔ 100

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie; Sevilla- Santander
Typ; over 1,5 goli w I połowie
kurs;2,65
Buk;Expekt

Analiza;

Już za chwilę na Ramon Sanchez Pizjuan rozpocznie się mecz gdzie Sevilla podejmie Racing Santander. Murowanym faworytem tego meczu są rzecz jasna gospodarze. Obie drużyny dzieli tak naprawdę przepaść. Sevilla, dowodzona przez Antonio Alvareza, zamierza walczyć o miejsce w pierwszej czwórce tabeli, zaś piłkarze Racingu myślą tylko i wyłącznie o spokojnym utrzymaniu się w La Liga. Moim zdaniem jeśli Sevilla przegrałaby to spotkanie to trener Sevilli zostałby zwolniony, mój typ na over 1,5 goli potwierdzam tym, że Sevilla będzie chciała jak najszybciej zapewnić sobie zwycięstwo w tym meczu a trenerowi posadę przynajmniej do następnej kolejki. Ostatnie 2 mecze o dziwo na Ramon Sanchez Pizjuan wygrywali goście. Czy 3 raz z rzedu stać ekipę z El Sardinero na zwyciestwo? Uważam, że nie Sevilla udowodni swoją wyższość już w I połowie i zdobędzie minimum 2 bramki. Pozdrawiam Rambo131

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom