>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 23.12.2012 (niedziela)

Status
Zamknięty.
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Swansea - Man United
Typ: Najwięcej rzutów rożnych - Swansea
Kurs: 3,10
Bukmacher: Unibet
Analiza: Swansea pod wodzą Laudrupa gra bardzo ofensywną piłkę, która sprawia wiele problemów drużynom z czołówki. Dzisiaj będzie podobnie bowiem na stadion Łabędzi przyjeżdża Manchester United i tym samym jeżeli spojrzymy na ostatnie bezpośrednie wyniki obu drużyn, zauważymy, że goście są jak najbardziej w stanie powalczyć o przynajmniej remis. Do składu gospodarzy wraca bramkarz Vorm, który w poprzedniej kampanii ligowej radził sobie bardzo dobrze, na dodatek jest szansa na występy Pablo i Rangela czyli piłkarzy ofensywnych. Swansea prezentuje obecnie dobrą formę , pomimo przegranej z Tottenhamem. Na własnym stadionie grają znacznie lepiej, z tego co pamiętam żaden klub z czołówki nie był w stanie wywieźć kompletu punktów z ich terenu, a United ze względu na urazy w obronie mogą mieć wielkie problemy z ofensywą gospodarzy. Swansea liczy sobie wiele rzutów różnych, szczególnie na Liberty Stadium - z Chelsea 8, Liverpoolem 7 czy chociażby z Evertonem 8. Wszystkie te statystyki należały do podopiecznych Laudrupa u siebie, a Manchester ma również wiele kornerów jednak głównie na Old Trafford. Poza domem raczej tracą pierwsi bramkę, potem wiadomo zwłaszcza w końcówce się spinają i udaje im się zdobywać bramki. Moim zdaniem spotkanie nie będzie absolutnie jednostronne, Swansea potrafi zaskoczyć rywala i na pewno dadzą z siebie wszystko, by ugrać przynajmniej remis. Ofensywa gospodarzy także stoi na dobrym poziomie, a powroty kontuzjowanych z pewnością pomogą Łabędzią w uzyskaniu korzystnego wyniku.
⛔100

aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Serie B
Spotkanie: Cittadella - Empoli
Typ: 1dnb
Kurs: 1,7
Buk: Betfair
Analiza:
Na razie, jeżeli chodzi o Serie B, w oczy rzucił mi się jeden typ: Cittadella - Empoli. &#39;Pewniaczek&#39; to to nie jest (zresztą według mnie to nigdy nie ma &#39;pewniaczka&#39;, no ale mniejsza z tym), ale jakoś wydaje mi się, że po tej wspaniałej serii, goście pojadą na święta w trochę ponurych nastrojach. Cittadella u siebie jest bardzo groźna. Może nie wygrywa tam każdego meczu, ale jak na ich możliwości, o te statystyki nie są złe. W tym sezonie bilans 5-2-2, przy czym należy dodać, że w meczach z Sassuolo, Hellas, Varese i Modena zdobyli aż 6 punktów, po pokazuje, że nawet najlepsi potrafią się tu wyłożyć. Poza tym... nie wiem, ale mi to wygląda tak, jakby terminarz strasznie pchał do przodu ekipę Empoli. W 80% meczy (od pierwszej wygranej w lidze) ich przeciwnicy przeżywają spadek formy akurat wtedy, kiedy przychodzi im się z nimi mierzyć. Na dodatek elita, została puszczona na Empoli na początku sezonu (Sassuolo, Livrno, Padova, Varese, Brescia), natomiast potem, przyszło im się mierzyć z tymi z niższej półki.

Jeżeli chodzi o składy, to bardziej cierpią goście:

Cittadella: Gasparetto (7), Giannetti (11/5) - tylko Giannetti to jakaś strata
Empoli: Pratali(14/1), Croce(11/1), Valdifiori (17/1) - wszyscy odgrywają ważną role w drużynie.

ja osobiście jeszcze się zastanowię, czy nie zagrać czystej &#39;1&#39;
0

S 40

skendzielao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Angila,Premier League
Spotkanie: Chelsea vs Aston Villa
Typ: Ile padnie goli?: Więcej niż 3,5
Kurs: 2.30
Bukmacher: bwin
Analiza: Wydaje się, że Chelsea wraca na właściwe tory i zacznie gonić zespoły z Manchesteru. Od 5 grudnia przegrali tylko z Corinthians w finale KMŚ, ale w tym meczu też pokazali wiele świetnych zagrań. Dawno nie widziałem tylu świetnych podań z ich strony. Wygląda na to, że Benitez w końcu znalazł receptę na grę w ofensywie. W ostatnich 6 meczach zawsze tracili gola, 3 z West Hamem i potem po jednym w pięciu kolejnych meczach. Villa z kolei ma na koncie serię 6 meczów bez porażki a przede wszystkim wyjazdowe zwycięstwo nad Liverpoolem na Anfield 3-1. To pokazuje że potrafią strzelać. W dwóch ostatnich meczach między The Blues i The Villans padło 4 i 6 goli. To pokazuje, że obrona nie odgrywa znaczącej roli w bezpośrednich spotkaniach. Stawiam na ciężko wywalczone zwycięstwo Chelsea i co najmniej kilka strzelonych goli.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +3
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina:siatkówka Turcja
Spotkanie: Eylul - Ziraat Bankasi
Typ: 2
Kurs: 3,00
Buk: Bet365
Analiza:
Jak dla mnie świetny kurs. Mimo że gospodarze sa uważani za faworytów ja zdecydowanie stawiam na Ziraat Bankasi. Ziraat to była w ostatnich latach soldna ekipa, grali w europejskich pucharach. W tym sezonie zaczęli fatalnie i mają bilans 1-9. Jednakże działacze robią co mogą żeby drużyna zaczęła grać lepiej i w tym celu sprowadzili na pozycję trenera Vitala Heynena, który jest trenerem reprezentacji Niemiec. Drugim krokiem było sprowadzenie ze Skry Bełchatów kubanczyka Yosleydera Cali, który z miejsca stał się liderem zespołu i w każdym meczu jest najlepiej punktującym zawodnikiem w swoim zespole. Po przyjsciu Cali Ziraat od razu zaczął garć lepiej i Koelijera 3-1 na wyjezdzie. Pózniej ponieśli porażkę u siebie 1-3 z Halbankiem i Fenerbahce 1-3 na wyjezdzie, ale tam sety przegrane przez Ziraat były minimalnie, a dodam ze w Halbanku grają tacy zawodnicy jak Priddy, Abdellay czy Luis Diaz. Z Fenerbahce przegrali tylko dzięki świetnemu meczowi Milijkovicia który niemal w pojedynke wygrał ten mecz.
A Etylul to kiepska drużyna. Gra w niej chocby Polak Marcel Gromadowski, który jest strasznie chimeryczny, zero techniki tylko siła, często dostaje spektakularne czapy. Rozgrywającym jest znany z Olsztyna Kert Toobal i nie jest to zawodnik wysokich lotów. Zdecydowanie stawiam na gości.
✅200

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Premier League
Spotkanie: Swansea - Manchester United
Typ: Over 2,5 gola oraz powyzej 12 rzutow roznych
Kurs: 3,75
Bukmacher: Williamhill
Analiza: W spotkanie 18 kolejki Premiership spotykaja sie Swansea i Manchester United. Gospodarze tego spotkanie po 17 rozegranych spotkan maja na koncie 23 punktow i zajmuja bezpieczna 11 pozycja w tabelii. Goscie maja na koncie 43 punktow i sa na czele tabelii Premiership. Pilkarze Swansea w tym sezonie u siebie zanotowali bilans 3-4-2 kiedy ich rywale na wyjezdzie zanotowali bilans 7-0-2. W dwoch ostanich spotkanie pilkarze Swansea zchodzili pokonani, i jesli chca pozostac jak najdalej niebezpiecznej strefie to musza dzis uniknac 3 porazka z rzedu. Zadanie to nie bedzie latwo poniewaz podopieczni Alexa Fergusona przejada po komplet punktow zeby utrzymac bezpieczna 6 punktowa przewaga nad lokalnym rywalem Manchester City. Widac wiec ze w to spotkanie nie wabraknie walki i determinacje zeby wywalczyc celnych punktow. Licze ze zarowno gospodarze jak i goscie beda stwazali wiele dobrych sytuacje przed bramke rywale wymuszajac nie raz ich obronce i bramkarza do wybicie pilke poza linii bramkowej. Licze takze ze w to wazne spotkanie dla obie druzyn ich napastnicy zagraja i uda im sie nie raz pokonac bramkarza rywale, szczegolnie ze gospodarze w ostanim spotkanie u siebie zdobyli az 3 gole oraz pilkaraze MU w 3 ostanich spotkan zdobyli az 10 gole. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Swansea i Manchester United padnie powyzej 2,5 gola oraz beda powyzej 12 rzutow roznych.
⛔100

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Turecka, godz. 15:00
Gaziantepspor - Mersin Idman Yurdu
TYP: over 2 (w przypadku zakończenia się meczu dwoma bramkami zwrot)
KURS: 1,67
BUK: Pinnacle Sports

Analiza:

Dzisiaj o godzinie 15 rozpocznie się spotkanie w którym to dojdzie do pojedynku dwóch zespołów z zdoła tabeli czyli Gaziantepspor a zespołem Mersin. Będzie to spotkanie 17 kolejki pierwszej ligi tureckiej. Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 15 pozycji z dorobkiem 17 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie osiem meczy w których to cztery mecze wygrali i cztery mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 11 goli i stracili 10 bramek. Na wyjeździe widzie im się gorzej ponieważ rozegrali oni w tym sezonie osiem meczy w których to pięć meczy zremisowali i trzy mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach tylko trzy gole i stracili aż 13 bramek. A więc jak widać w tym sezonie za dobrze się nie spisują lecz na własnym boisku potrafią wygrać mecz. Natomiast goście tego meczu w tabeli ligowej są na miejscu spadkowym czyli na przedostatniej pozycji czyli 17. Zdołali oni zgromadzić w tych meczach rozegranych 15 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie osiem meczy w których t trzy mecze wygrali, trzy mecze zremisowali i dwa mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 10 goli i stracili 9 bramek. Na wyjeździe również rozegrali osiem meczy w których to trzy mecze zremisowali i pięć meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach siedem bramek i 16 stracili. A więc jak widać na wyjeździe grają bardzo słabo. Ja postanowiłem zagrać over 2 goli a to dlatego że oba zespoły kończą sporo meczów z over 2.5 gola więc powinien bez problemów ten zakład wejść a do tego jest dość ciekawy kurs. W tym sezonie gospodarze kończyli siedem meczy powyżej 2.5 bramek natomiast goście 9 meczy. Więc ja dlatego też stawiam over 2 goli a czy wejdzie okaże się po meczu ;)
✅67

E 0

edebede

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie B
Spotkanie: Crotone - Varese
Typ: Varese
Kurs: 2.90
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dziś o godzinie 15 na Stadio Ezio Scida zmierzą się zespoły Crotone oraz Varese, zajmujące odpowiednio 15. i 4. miejsce w tabeli włoskiej Serie A. Varese w ostatnich 6 spotkaniach odniosło 4 zwycięstwa, 1 remis oraz 1 porażkę, zaś Crotone 2 wygrane, 2 remisy oraz 2 porażki. Oba zespoły prezentują dobrą formę, co sprawia, iż będzie to zapewne zacięte widowisko, w którym bardzo ciężko wskazać faworyta. Gospodarz dzisiejszego spotkania z pewnością nie należy do grona zespołów, z którymi wygrana na własnym terenie należy do niemożliwych - wygrane i remisy przelatają z porażkami. Forma wyjazdowa Varese prezentuje się nie najlepiej - 1 zwycięstwo, 1 porażka oraz 2 remisy w 4 ostatnich pojedynkach, jednak ich ogólna dyspozycja (4. miejsce w tabeli formy włoskiej Serie B) z pewnością pozwala na wskazanie Varese, jako faworyta do wygranej w nadchodzącym pojedynku. Zespół gości, aby marzyć o utrzymaniu się na 4. miejscu musi wygrać dzisiejsze spotkanie. Przy atrakcyjnym kursie 2.90, dobrej ogólnej formie Varese oraz średniej Crotone sądzę, iż gra jest warta ryzyka, a pojedynek zakończy się wygraną gości oraz pogorszeniem już nie najlepszego bilansu zdobytych/straconych bramek gospodarzy (-4).
⛔100

A 10

atpwta

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Olympique Marsylia - AS Saint-Etienne
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Ostatni mecz 19. kolejki Ligue 1 zapowiada się niezwykle ciekawie, gdyż na Velodrome naprzeciwko siebie stanie Olympique Marsylia i AS Saint-Etienne. Od obu tych ekip oczekuje się wiele, a szczególnie po dzisiejszych gospodarzach, którzy chcą zmazać plamę po poprzednim fatalnym sezonie (10. miejsce). Na początek garść statystyk - gracze Galtiera od 496 minut nie strzelili gola w L1, przez co spadli na 9. miejsce w tabeli. Romain Hamouma był ostatnim, który wpisał się na listę strzelców ASSE, a było to w 14. kolejce z Valenciennes. W tym sezonie Zieloni przegrali tylko jeden mecz na wyjeździe, lecz Marsylia jest im szczególnie niewygodna - ostatni raz 3 punkty ze Stade Velodrome wywieźli oni w 1979 roku! OM radzi sobie w lidze nieźle, jeśli dzisiaj zwycięży, to zrówna się punktami z liderem i wiceliderem. Podopieczni Baupa nie najlepiej zaprezentowali się ostatnio na swoim stadionie, gdyż ostatni mecz z Lorient przegrali 0:3. Są jednak coś winni kibicom i chcąc utrzymać kontakt z PSG i OL, muszą dziś zatrzymać komplet oczek u siebie. Jeśli chodzi o absencje, to obie ekipy powinny wyjść na boisko w swych najsilniejszych zestawieniach. Co prawda w OM kontuzjowany jest Cheyrou, ale zespół ten ma dobrych zmienników na jego miejsce. Do kadry wraca też Gignac, najlepszy strzelec dzisiejszych gospodarzy. Pomimo prawie dwumiesięcznej rehabilitacji forma zdaje się go nie opuszczać - tydzień temu strzelił w Tuluzie fenomenalnego gola dającego zwycięstwo. Myślę, że marsylczycy są ogromnie zmotywowani, by wieczorem wygrać nad ASSE i zakończyć rundę jesienną, nie tracąc kontaktu punktowego z odwiecznym wrogiem z Paryża.

Oto kadra Ol. Marsylii na ten mecz: http://www.om.net.pl/news/OM-ASSE-gr...ow-na-mecz-961

A to aktualna tabela ligowa: http://www.om.net.pl/tabela/Ligue-1/2013
✅80

M 837

marcios

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ligue 1
Data i godzina spotkania: 23.12.2012 rok – 17:00
Spotkanie: Toulouse – Sochaux
Typ: X
Kurs: 3,86
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Przed nami dziś jeszcze dwa mecze 19 kolejki Francuskiej Ligue 1, w meczu który wybrałem o godzinie 17:00 na Stadium Municipal miejscowe Toulouse podejmie gości z Sochaux. Po 18 kolejkach gospodarze dzisiejszego meczu zajmują miejsce 18 i są strefie spadkowej z zaledwie 16 punktami, natomiast Sochaux jest 12 z 23 punktami i na razie w miare spokojne o ligowy byt na kolejny sezon. Gospodarze z racji tego, że grają u siebie i miejsca zajmowanego przez Sochaux w tabeli są ostro faworyzowani przez bukmacherów i kursy na ich wygraną oscylują w okolicy 1,60 jednak ja uważam, że to goście mają większa motywacje by ugrać dziś jakieś punkty i zapewne przyjadą na Stadium Municipal nastawieni defensywnie i na kontry i z myślą by przede wszystkim nie stracić gola a jak się uda coś strzelić to będzie super. Dlatego ja w tym meczu spróbuje zagrać typ na remis, tym bardziej, że w ostatnich meczach Toulouse jak jest takim faworytem jak dziś to zawodzi przykład chodź by mecz z Bastią, kursy niemal identyczne jak teraz a wynik 0-0, kolejny mecz u siebie z Ajaccio kursy znów porównywalne jak niemniejsze niż dziś i co porażka 2-4 tak więc na pewno nie opłaca się dziś stawiać na gospodarzy po takim kursie bo jak widać nie trzeba daleko szukać by przekonać się, że kursy nie gają w tym wypadku i wcale tak silne Toulouse nie jest by im ufać po takim kursie, a goście z Sochaux potrafią zrobić na wyjeździe niespodziankę chodź by mecz w Bordeaux nie tak dawny zremisowany 2-2 gdzie też gospodarze byli mega faworytem. Liga Francuska jest mało przewidywalna i nie warto grac w niej małych kursów jak już to próbować coś większego i ja dziś stawiam w tym meczu na remis bo nie wydaje mi się by goście przegrali ten mecz a wygrać mimo wszystko też łatwo im nie będzie więc wychodzi mi remis i pewnie taki rezultat goście przyjmą mimo wszystko z zadowoleniem a pełnej puli poszukają na własnym stadionie z średniakami tej ligi. Mój typ 0-0 ewentualnie 1-1.
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykowka ABA League, 23.12 19:00
Radnicki - Cedevita
typ; 2/2
3,20
bet365
analiza
Dzis w spotkaniu pietnastej kolejki ligi adriatyckiej, Radnicki Kragujevac na wlasnym parkiecie podejma Cedevite. Faworytem bukmacherow o dziwo dla mnie sa gospodarze, ja jednak upatruje tutaj innego rozstrzygniecia. Wiem, ze Cedevita przecietnie w tym sezonie spisuje sie na wyjazdach, wygrali tylko dwa sposrod szesciu spotkan w lidze, jednak jest to zespol euroligowy i wydaje sie byc duzo mocniejszy, od co by nie mowic, co najwyzej przecietniaka ligi adriatyckiej. Mimo atutu wlasnej hali Radnicki w tym meczu sobie wedlug mnie nie poradzi z bardziej doswiadczonymi, ogranymi, lepszymi zawodnikami z Zagrzebia. Poza atutem wlasnej hali i publicznosci po stronie druzyny Radnicki nie stoi dzis praktycznie nic, sadze, ze to Cedevita wygra dzisiejsze spotkanie.
⛔100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Spotkanie: Manresa - Valencia(-13)
Dyscyplina: Koszykowka,Hiszpania godz.19:00
Typ: 2
Kurs: 3.28
Bukmacher: bet365
Analiza:
Czternaste spotkanie dla obu zespołów.dziś na przeciw siebie zagrają drużyny z odmiennych stron tabel. Gospdoarze są na wysokim trzecim miejscu a gospodarze na miejscu aż siedemnastym.faworyta tego spotkania nie muszę przedstawiać.dlatego też typ jest na niego z handicapem na poziomie minus siedem punktów.Myślę że goście nie powinni mieć problemu z rozprawieniem się z przeciwnikami w ich hali.Ich bezpośrednie spotkania są a korzyść Valencii. Wygrywają grubo ponad pięcioma punktami i dziś myślę że pułap siódemki też osiągną.Ostatnio gospodarze wymęczyli zwycięstwo we własnej hali, goście odmiennie gonili lidera rozgrywek ale ostatecznie przegrali dwoma punktami z realem.dziś myślę że już Valencia od początku złapię przewagę której nie odda do końca spotkania.Jest głodna sukcesu po porażce z Realem nieznacznym a dziś gra z dużo słabszym przeciwnikiem więc z pewnością sprawią sobie miły prezent świąteczny tym zwycięstwem.
⛔100

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Data: 23.12.12 (21:00)
Dyscyplina: Pilka nozna
Spotkanie: Marsylia - Saint Etienne
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 4,00
Bukmacher: William Hill
To jest mecz 19 kolejki Ligue 1 we Francji. Mecz pozornie underowy bo i w h2h wiekszosc underow i ostatnie wyjazdy Etienne to dwa remisy po 0:0. Ale ja uwazam ze to moze byc spotkanie wbrew statystykom bardzo overowe bo obie druzyny potrzebuja zwyciestwa zeby przyblizyc sie do realizacji swoich celow. Marsyli jest teraz trzecia w tabeli ale jesli wygra to zrowna sie punktami z Lyonem i PSG. Etienne jest 10 w tabeli ale jesli wygra to wskakuje na 6 miejsce i bedzie mial strate tylko 2 punktow do miejsca czwartego ktore daje prawo gry w LE ale tez zmniejszy strate do 5 punktow do trzeciej Marsylii. A 3 miejsce to juz gra w kwalifikacjach LM. Takze to jest bardzo wazny mecz dla obu druzyn. Remis nikomu nie bedzie na reke bo 1 punkt nie zmieni pozycji zadnej z tych druzyn. Mysle ze to bedzie otwarty mecz i jak pierwsza bramka padnie do 30 minuty to moze sie to spotkanie otworzyc zupelnie bo druga strona bedzie musiala zaryzykowac. Marsylia ostatnio gra u siebie bardzo slabo, wysokie przegrane 0:3 i 1:4 z Lorient i Lyonem wiec musza sie wreszcie przelamac. Etienne na wyjazdach glownie remisuje, az 5 remisow przy dwoch zwyciestwach i jednej porazce. Uwazam ze to moze byc emocjonujace spotkanie bo oba zespoly potrzebuja 3 punktow a zeby je zdobyc musza grac ofensywnie w tym meczu. Moim osobistym zdaniem lekkim faworytem jest nawet druzyna gosci. Graja bardzo madrze w obronie czego o Marsylii nie mozna ostatnio powiedziec. Takze gdybym typowal kto wygra ten mecz sklanialbym sie ku druzynie przyjezdnej.
⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Data: 23.12.12 (21:00)
Dyscyplina: Pilka nozna
Spotkanie: Marsylia - Saint Etienne
Typ: Remis
Kurs: 3.40
Bukmacher: Betsson
Z daleka czuć zapach remisu w tym spotkaniu. Marsylia nie dzieliła się punktami w siedmiu ostatnich meczach, sądzę więc, że nadeszła pora na przełamanie tej serii; Saint Etienne w wyjazdowych pojedynkach remisuje najczęściej w lidze - na 8 gier aż 5 razy zaliczyła taki właśnie wynik. Gospodarze mimo iż walczą o mistrzostwo i na półmetku mają szansę zrównać się punktami z liderem i wiceliderem, to jednak nie prezentują wysokiej, równej formy - minimalne zwycięstwa przeplatają niechlubnymi porażkami, a na własnym stadionie grają stosunkowo mało efektywnie. Ekipa Saint Etienne mimo, iż ostatnio nie zachwyca i strzelecko spisuje sie bardzo słabo, to wg mnie ma spore szanse na zatrzymanie rywala, wszak posiadają dobrą defensywę i tracą niewiele bramek. Liczę, że zobaczymy dziś wyrównane starcie, a drużyny zainkasują po jednym punkcie.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom