>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.12.2011 (piątek)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 23 grudnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Columbus Blue Jackets vs Nashville Predators
Typ: Nashville Predators -1,5
Kurs: 2,6
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Kibice Predatorów mogą być dumni oglądając swoją drożynę na miejscowej tafli. Cztery mecze bez porażki nastawiają optymizmem przed kolejnym meczem, tym bardziej, że następnym rywalem będzie jedna z najsłabszych drużyn ligi NHL. Drapieżcy swoją dobrą passę rozpoczęli meczem z Anaheim (3:2) następnie pokonali Calgary (2:1) Detroit (4:3) i St Louis (2:1) Ostatnie dwa mecze to pokonanie czołowych drużyn NHL. Columbus Blue Jackets to najsłabszy zespół Konferencji Zachodniej z największą liczbą straconych bramek (80:111) W ostatnich sześciu meczach wyjazdowych dwa razy odnieśli zwycięstwo, szczęśliwie po rzutach karnych z Calgary i Montreal a więc zespołami mocno przeciętymi i troszkę lepszymi od Kurtek. Z Trudniejszymi rywalami mają już spore problemy i tracą sporo bramek: Vancouver (4:1) Edmonton (6:3) St Louis (6:4) Drapieżcy są u siebie bardzo mocni o czym przekonała się już nie jedna czołowa drużyna Ligi NHL, słabiutkie Kurtki nie powinny sprawić większych problemów aby pokonac ich kilkoma bramkami
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Spotkanie:
Melbourne Heart - Melbourne Victory
Typ: Obie drużyny strzelą po bramce
Kurs: 1.62
Bukmacher: Unibet
Analiza: Ostatnio coś nieciekawie mi idzie, ale tym razem zdecyduje się na dość prawdopodobny typ. W piątek o godzinie 10 rozpocznie się mecz pomiędzy Melbourne Heart, a Victory. Poprzednie rezultaty tych drużyn są bardzo korzystne i wynika to głównie z dobrej formy obu ekip. Szczególnie obecna dyspozycja Melbourne Heart napawa wielkim optymizmem, a morale w tej drużynie są bardzo wysokie. Jeżeli chodzi o ostatnie pojedynki, to Heart jak i Victory wyszły z tych meczy zwycięsko. Wydaję mi się, że w piątkowym spotkaniu tych dwóch drużyn padnie remis, bo zagrają ze sobą dwa zespoły, które prezentują się na dzień dzisiejszy podobnie, ale ja jestem bardziej przychylny do tego, że zdobędą po bramce.
✅ 62

Otrzymane punkty reputacji: +1
kapitansts 41

kapitansts

Użytkownik
Spotkanie: Perth - Central Coast
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs:2.07
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W jutrzejszym meczu australijskiej ligii zmierzy się lider z drużyną z dołu tabeli. Central Coast czyli lider tabeli w ostatnich 5 meczach nie przegrał żadnego meczu, a we wszystkich tych meczach średnia ilość bramek wynosiła ok 4. Central Coast zdobywa dość dużo goli, we wszystkich swoich meczach zdobył ich prawie 20 co daje średnią ok 2 goli na mecz. Perth natomiast na 5 meczy rozegranych u siebie tylko raz nie zdobył bramki. Perth u siebie bardzo dobrze się broni jednak Central Coast na wyjazdach gra bardzo otwartą piłkę i może paść bardzo dużo bramek. Mecz może zakończyć się nawet wynikiem 2-2.
✅ 107

misieklemur 418

misieklemur

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, KHL
Spotkanie: Cechov - Yurga
Typ: 1
Kurs: 3.00
Bukmacher: bwin
Analiza:
Ach ta Yurga... Żal.rus. Miałem (wątpliwą) przyjemność oglądać ich mecz z Dynamem Mińsk i co ? Trener chyba naoglądał się za dużo polskiego mma. W każdym meczu jest: URRRA I Wpieriod! Przez 15 min bo potem sił brakuje. Zwykle te trzy gole się strzeli... A co się dzieje potem to niech przemówi mój magiczny notes z perełkami. Mecz Yugra - Dynamo. 5 na 5. 38.21 min - Icing (wznowienie w tercji Yurgi), 38.33, 38.55, 39.01 (to samo). I to ma być hokej ? Potop Szwedzki nie trwał by 5 lat gdybyśmy mieli w Częstochowie obrońców takich jak Yugra. Dobra dość żartów. Cechov to młode wilki. Walczaki. Brak im wielkich zdolności, ale naprawdę potrafią zawalczyć. Oglądałem ich mecz jakiś czas temu. Przegrywali 3min przed końcem meczu jednym golem. I jeszcze w regulaminowym czasie gry zainkasowali 3 pkt. Bardzo ładnie. To mi się podoba. Nieźle broni bramkarz wbrew pozorom. Co do Yugry to szkoda gadać. No nie umieją grać i tyle dla mnie. To ,że mają szczęście bo nikt nie traktuje ich poważnie to fart, który moim zdaniem się dziś skończy. Przykład ot proszę: po bodajże 14 minutach prowadzili 3:0 z Dynamem Mińsk, ale zremisowali 3:3. Bo Dynamo postanowiło, że może jednak pogra trochę. Tyle, że Lalande nie chciało się grać może się z żoną pokłócił? Trudno powiedzieć. Chetkov powinien wygrać takie jest moje zdanie. CZ.

✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +6
C 2

cichyq

Użytkownik
Spotkanie: New York Rangers - New York Islanders
Typ: Zwycięzca 2. tercji : NY Rangers
Kurs: 2,25
Analiza:
Przede wszystkim śledząc wyniki ostatnich kolejek NHL zauważyłem, że większość meczy wchodzi po kursach - to ciekawe.
Trudnej analizy w tym momencie nie ma, spójrzmy na ostatnie starcia tych drużyn.
16/11/2011 NHL New York Islanders - New York Rangers 2:4
16/10/2011 NHL New York Islanders - New York Rangers 4:2
01/04/2011 NHL New York Islanders - New York Rangers 6:2
16/03/2011 NHL New York Rangers - New York Islanders 6:3
28/12/2010 NHL New York Rangers - New York Islanders 7:2
04/12/2010 NHL New York Rangers - New York Islanders 2:0
03/12/2010 NHL New York Islanders - New York Rangers 5:6
Decyduję się typować, że w drugiej tercji więcej bramek strzelą gospodarze.
Wynika to również z analizy najpierw pierwszych a potem drugich tercji pojedynków między tymi zespołami :)
Z czterech meczy w tym sezonie dwa przegrali, ale w trzech byli górą w drugiej połowie.
W tamtym roku na sześć meczy dwa razy zdarzył im się remis z tą drużyną w drugiej tercji.
Patrząc na statystyki próbuję takiego typu.
Powodzenia.
✅ 125

huber55 46

huber55

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - AUSTRALIA: A-League
Spotkanie:
Perth - Central Coast
Typ:
2
Kurs:
2.00
Bukmacher:
bwin
Analiza:

W piątek w ramach 12 kolejki ligi australijskiej 8 w tabeli Perth zmierzy się z liderem rozgrywek Central Coast. Gospodarze mają na swoim koncie 13 ptk, goście natomiast 23 ptk.
Goście ostatnio notują bardzo dobre wyniki wygrywaj mecz za meczem. Z 11 meczy wygrali 7 razy, 2 razy zanotowali remis i 2 razy przegrali. Gospodarze natomiast z 11 meczy wygrali tylko 4 razy, zanotowali 1 remis i aż 6 porażek. Ostatnie 5 meczy Perth: P P Z P R.
Ostatnie 5 meczy Central Coast: Z Z Z Z Z.
Zespół Central Coast jest niewątpliwie na fali i wątpię aby zespół z dolnej części tabeli zdołał przerwać ich dobrą serię. Po zwycięstwie w tym meczu mogą powiększyć przewagę nad drugim Brisbane do 6 punktów. Myślę, że nie zmarnują dogodnej do tego okazji.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Spotkanie: Anaheim Mighty Ducks @ Los Angeles Kings
Typ: Anaheim Mighty Ducks &#39;60
Kurs: 3,39
Analiza:
Nie będę po raz kolejny pisał, że Kaczki muszą to wygrać, że ostatnio byli blisko, że mimo wszystko potrafią zrobić przebłysk w ofensywie jak i w swojej pierwszej lini. Oba zespoły tak na prawdę grają źle i nie podlega to dyskusji, z tym że Kings grają słabo na swoim lodzie a ostatni mecz pomiędzy dwoma drużynami zakończył się zwycięstwem Kaczek. Poza tym brak Richardsa w ekipie Króli ma spore znaczenie, a widać to m.in po ilości strzelonych goli w swoich meczach, gdzie na 10 dotychczasowych spotkań jedynie ostatnio w meczu z Toronto zdołali osiągnąć więcej niż 2 (wygrali 3:2 po karnych). Dla mnie mecz 50/50 i nie waham się po raz kolejny dać szansy moim &quot;ulubieńcom&quot; z Anaheim.
⛔ 100

ajax17 23

ajax17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - AUSTRALIA: A-League
Spotkanie:
Melbourne Heart - Melbourne Victory
Typ:
1XKurs: 1.44
Bukmacher:
unibet
Analiza:
Spośród nielicznych spotkań piątkowych postanowiłem wybrać mecz ligi australijskiej pomiędzy drużynami z Melbourne, sąsiadującymi ze sobą bezpośrednio w tabeli. Heart zajmuje obecnie 4. miejsce natomiast Vivtory jest 5. w tabeli, z tym, że w ostatnich meczach lepiej radzą sobie gospodarze, którzy podczas ostatnich 5 spotkań wygrali 4, zaś 1 przegrali. Bilans M. V. to 2-2-1. Jak widać Hearts poczynają sobie bardzo śmiało i w takiej formie mogą wkrótce dogonić nawet pierwsze miejsce okupowane przez Central Coast. Ja postanowiłem zagrać bardzo pewnie tzn. wobec braku 100% pewności co do wygranej M. H. dałem podpórkę w związku z czym nie mam wątpliwości co do powodzenia tego typu.
✅ 44

billi 207

billi

Użytkownik
Piłka Nożna . A-League
Wellington Phoenix- Newcastle Jets
typ: Wellington(-1)
kurs: 3.8
bukmacher: bwin
analiza :
Wellington podejmuje na swoim boisku sąsiada z ligowej tabeli,warto jednak nadmienić ,że mają tylko 2 punkty więcej i o 1 mecz rozegrany więcej.
Piłkarze z Wellington pragnę przedłużyć passę 3 zwycięstw na własnym boisku z rzędu,okazja ku temu się nadarza przednia ,kiepsko spisująca się na wyjeździe drużyna Jetsów jest idealnym kandydatem do pokonania ,w dodatku chęć odskoczenia rywalom w tabeli powinno odegrać znaczącą rolę. Jetsi przegrywają na wyjazdach od niepamiętnych czasów, w ostatnich 6 wyjazdowych meczach zdobyli 1 pkt ! a było to 25 listopada w meczu z Adelaide.
W bezpośrednich pojedynkach zazwyczaj górą byli gospodarze i zazwyczaj pokrywali mój handicap.
✅ 280

kancia 36

kancia

Użytkownik
Spotkanie: NY Rangers vs NY Islanders
Typ: NY Rangers -1
Kurs: 2,65
Analiza:
Rangersi podejmą na własnej tafli Islanders. Gospodarze pojedynku mają bilans gier 19-12, a Wyspiarze 11-20. Rangersi ostatnie dwa mecze wygrali na wyjeździe z Devilsami i Phoenix. Świetną formę prezentuję Marian Gaborik, który w dwóch ostatni meczach strzelił po 2 bramki a w całych rozgrywkach ma już ich 19. Wyspiarze również ostatnie 2 mecze wygrali, grając na wyjeździe z Winnipeg i Minnesotą, która ostatnio spisuje się bardzo słabo i przegrywa mecz za meczem, a warto podkreślić, że wcześniej wygrała aż 7 meczów z rzędu! Rangersi strzelili już 91 bramek, a 68 stracili! Różnica +23 bramek jest imponująca. Islanders natomiast zdobyło 72 bramki i straciło aż 99! Na własnej tafli Rangersi powinni spokojnie sobie poradzić i wygrać w regulaminowym czasie gry przynajmniej dwiema bramkami. Dla tych, którzy boją się zagrać handicapu, można pograć zwycięstwo 60&#39;, bądź ML. Fajnym betem może być również SN Gaborik. Powodzenia!
✅ 165

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 3

masterkarol

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Portugalia Puchar
Spotkanie: Moreirense-Nacional
Typ: over 2.5
Kurs: 1.7
Analiza:
Jutro o 21.15 w Guimarães Moreirense grajacy w Liga de Honra zajmuje tam 3 miejsce. Goście zajmuja 14 miejsce, lecz graja o klase rozgrywkowa wyzej. Jednak Ten mecz to ćwiercfinał pucharu Krajowego, nie pokusze sie o wytypowanie 1,x czy 2. lecz moj typ to Over 2.5.
Ostatnie spotkania Head to Head
1-4
3-2
2-1
1-3
1-1
Widzimy ze na 5 meczy, 4 to overy.
tutaj przedstawia sie bilans ostatnich 5 meczy, tutaj tak samo mamy 4 overy na 5 meczy. Nacional w swojej lidze ma najwiecej straconych bramek (24)
17/12/11 SL Estoril - Moreirense 1-0 R12
10/12/11 SL Moreirense - Belenenses 3-2 R11
01/12/11 TDP Moreirense - Torreense 2-1 1/8
24/11/11 SL Atletico Cp - Moreirense 2-3 R10
19/11/11 TDP Moreirense - Lousada 7-1 R4
Wszystko mowi za Overem ????
✅ 70

rg13 63

rg13

Użytkownik
Dyscyplina: Futbol Amerykański, USA - NFL
Spotkanie: Indianapolis Colts - Houston Texans
Typ: Houston Texans (-7,5)
Kurs: 2,19
Bukmacher: Betsson
Analiza:
W czwartkową noc, o godzinie 2:20 zagrają ze sobą 16 i druga drużyna Konferencji Amerykańskiej. Na początku wyjaśnię, dlaczego buki dają nam tak &quot;wysokie&quot; kursy za wygraną gości. Otóż obie drużyny w poprzednich meczach sprawiły niespodzianki. Indianapolis Colts (po serii porażek) niespodziewanie wygrali z Tennessee Titans, a Houston Texans (po serii wygranych) także niespodziewanie przegrali z Carolina Panthers. Według mnie była to tylko wpadka w pracy i w czwartkową noc wszystko wróci do normy.
Obie drużyny dzieli przepaść w lidze. Gospodarze zajmują ostatnie miejsce w tabeli. W 14 meczach tylko raz zwyciężyli (o tej wygranej wspomniałem kilka zdań wcześniej) i 13 przegrali. Przy tym zdobyli 211 pkt i stracili aż 395. Dla porównania goście, którzy zajmują fotel wicelidera w dotychczasowych spotkaniach zwyciężali 10 i przegrywali 4 razy, przy czym zdobyli 343 pkt a stracili ich 236 (2 najlepszy wynik w lidze, ex aequo z drużyną Baltimore Ravens). Pierwsza statystyka na korzyść gości. Pora na drugą, czyli gra Indianapolis Colts u siebie i Houston Texans na wyjazdach.
Otóż gospodarze tego spotkania w 7 rozegranych u siebie meczach odnieśli 1 zwycięstwo (pisałem już o nim) i 6 porażek, przy czym zdobyli 119 i stracili 166 pkt. Dla porównania goście rozegrali na wyjazdach 7 meczy, 5 z nich zwyciężyli i 2 przegrali, przy czym zdobyli 188 i stracili 130 pkt (najlepszy wynik w lidze jeśli chodzi o stracone pkt na wyjazdach). Kolejna statystyka na korzyść gości.
O formie nie będę pisał, bo nawiązałem do niej trochę na samym początku. Mam nadzieję, że w końcu nocne granie zacznie siadać ;)
Powodzenia ;)
⛔ 100

S 318

soren

Użytkownik
Spotkanie: Perth - Central Coast
Typ: Central Coast -1,5 gola
Kurs: 3.70
Buk: bet365
Dwunasta kolejka australijskiej A-League.O godzinie 12:00 Perth podejmować będzie na własnym stadionie Central Coast.
Perth Glory to aktualnie 8 ekipa w 10-zespołowej lidze.Na swoim koncie mają 13 punktów,a ich bilans bramkowy to 10 goli strzelonych i 15 straconych.Zanotowali do tej pory 4 zwycięstwa,1 remis i aż 6 porażek.Ostatnie ich dwa spotkania to dwie porażki z Melbourne Heart 2:1 i Wellington 1:0.w tym meczu w zespole nie zagrają Victor Sikora,Evan Berger,Scott Neville,Neil Young,Steve Pantelidis,Chris Coyne.
Central Coast to lider z 23 punktami na koncie.Zanotowali do tej pory 7 zwycięstw i po 2 remisy i porażki.Ixh bilans bramkowy wynosi 19 goli strzelonych i tylko 9 straconych.Ostatnio spisują się świetnie,wygrali 5 meczy z rzędu odpowiednio z Sydney 3:2,Melbourne Heart 3:1,Adelaide 4:0,Newcastle 2:0 i z Brisbane 2:1.Co także ważne trener ma do dyspozycji wszystkich zawodników.
Myślę,że w takiej formie jakiej są gości ich kolejne zwycięstwo nie powinno być problemem,a ja osobiście stawiam na wynik 3:1.
✅ 270

Otrzymane punkty reputacji: +8
vinci16 3

vinci16

Użytkownik
Spotkanie: Detroit Red Wings vs Calgary Flames (60 minut)
Kurs: 2,25
Analiza:
Przystąpmy więc do analizy tego jakże ciekawego spotkania. Ostatnie spotkanie Skrzydeł to porażka z bardzo dobrze grającym Vancouver 4:2. Calgary natomiast niespodziewanie ograło Minesotę 2:1. Sądzę ze mecz ten kosztował wiele sił Płomienie i nie będą w stanie dotrzymać kroku graczą z Detroit. Śmiem twierdzić, że będzie ostre strzelanie do bramki Flames, tym bardziej, że Detroit będzie chciało odbić się po porażce z Vancouver. Dodatkowo typuje over 6,5 bramki w meczu.
Dodatkowo:
Spotkanie:Detroit Red Wings vs Calgary Flames
Typ: over 6,5
Kurs: 2,5
⛔ 100

kmwtw 1

kmwtw

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej Nhl
Spotkanie : Ottawa - Florida
Typ : 1
Kurs : 2.40
Bukmacher : Unibet
Analiza : Ottawa gra ostatnio bardzo dobrze mimo że wygrała tylko , a może aż 3/5 spotkań ponieważ przegrała z takimi drużynami jak Boston i Vancouver , Florida natomiast wygrala 2/5 ostatnich spotkań , po raz kolejny sugeruję się bezpośrednimi starciami obu drużyn. Ostatnie 5 meczy jakie były rozegrane wygrała drużyna gospodarzy strzelając 20 i tracąc 9 goli zdecydowanie ten stosunek wygranych w ostatnich 5 meczach przeważa w podjęciu typu.
⛔ 100

genfranco 25

genfranco

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Międzypaństwowy Mecz Towarzyski
Spotkanie: Wenezuela - Kostaryka
Kurs: 1.70
Bukmacher: BWIN
W piątek, 30 minut po północy polskiego czasu na boisko wybiegną drużyny narodowe Wenezueli i Kostaryki. Wenezuelczycy po 4 kolejkach el. MŚ 2014 zgromadzili 7 punktów (2-1-1) strzelając 3 bramki i tracąc tyle samo. Na mecz towarzyski wybiegną bez presji meczu o punkty ale będą chcieli pokazać, że mimo wszystko stać ich na zwycięstwo a na pewno będą chcieli powtórzyć sukces z października, kiedy to pokonali u siebie Argentyńczyków. Cóż jeszcze mogę napisać, żeby zachęcić was do grania? Kurs bardzo ciekawy jak na spotkanie, na które drużyna choć przyjeżdża w dobrym składzie, to brak jej kilku podstawowych zawodników. W ostatnich dwóch latach drużyny grały ze sobą 4-krotnie i to Kostaryka ma lepszy bilans (2-2-0), lecz każde zwycięstwo odnosiła u siebie. Dziś więc czas na pokazanie miejsce w szyku i zrehabilitowanie się za ostatnie porażki. Gram Grubo!
⛔ 100

B 71

bartus

Użytkownik
Spotkanie: Wellington Phoenix -Newcastle Jets
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dziś o godz. 7:30 w ramach 12 kolejki Australia, A-League wybiegna piłkarze Wellington Phoenix i Newcastle Jets.
Wellington Phoenix u siebie gra swietnie zajmujac 2 miejsce strzelonych bramek 10 straconych bramek 6 zdobytych 13 punktów bilans (4-1-2) Jak widac gospodarze tylko u siebie potrafią grać. W ostatnim spotkaniu Wellington Phoenix grał na wyjezdzie przeciwko Melbourne Victory i przegrali to spotkanie 3:1.Wellington zajmuje 6 miejsce strzelonych bramek 13 straconych bramek 13 zdobytych 15 punktów bilans (4-3-5) Do kadry ich powracają : James Musa , Reece Crowther , Mirjan Pavlovic.
Niedostępni są : Tony Lochhead, Oscar Roberto Cornejo , Nick Ward , Andrew Durante oraz Mark Paston.
Newcastle Jets w meczach wyjazdowych sobie nie radzi dobrze strzelonych bramek 1 straconych bramek 10 zdobytych tylko 1 punkt bilans (0-1-4) W ostatnim spotkaniu Newcastle podejmowało u siebie Sydney FC i przegrali ten mecz 1:2. Newcastle zajmuje 7 miejsce strzelonych bramek 12 straconych bramek 17 zdobytych 13 punktów bilans (4-1-6) Newcastle ostatnio niezłe wyniki notuje.Dzięki tym rezultatom znajdują się w strefie play off.
Do kadry powracają : 31. Jacob Pepper , 26. James Virgili , 27. Tomislav Misura i 1. Ben Kennedy
Niedostępni są : 9. Zhang Shuo, 5. Ljubo Milicevic , 7. Kasey Wehrman , 10. Ruben Zadkovich , Neil Young , Michael Bridges , Jeremy Brockie , 5. Sean Rooney, 12. Jobe Wheelhouse, 6. Ben Kantarovski.

Składy :
Wellington Phoenix: 2. Manny MUSCAT, 6. Tim BROWN (c), 7. Leo BERTOS, 8. Paul IFILL, 9. Chris GREENACRE, 11. DANIEL, 12. James MUSA, 13. Troy HEARFIELD, 14. Mirjan PAVLOVIC, 15. Jade NORTH, 17. Vince LIA, 18. Ben SIGMUND, 19. Danny VUKOVIC (gk), 20. Reece CROWTHER (gk), 21. Marco ROJAS, 23. Dylan MACALLISTER

Newcastle Jets:
40. Matthew NASH (gk), 2. Taylor REGAN, 3. Adam APUZZO, 4. Nikolai TOPOR-STANLEY, 11. Tarek ELRICH 13. Sasho PETROVSKI, 14. Labinot HALITI, 17. Marcello FIORENTINI, 18. Marko JESIC, 19. Ali ABASS, 22. Kaz PATAFTA 24. Francis JEFFERS, 27. Tomislav MISURA, 31. Jacob PEPPER, 26. James VIRGILI, 1. Ben KENNEDY

Jak widzimy Newcastle nieco osłabione przystępuje do tego meczu.
Gospodarze jeśli chcą grać w play off muszą to spotkanie wygrać.Kolejek co raz mniej zostało.A wiedzą doskonale,że rywal z Newcastle ma mniej spotkań rozegranych i sporą przewagę.Sądzę,że gospodarze powinni odnieść zwycięstwo,ale jak bedzie zobaczymy.Pozdrawiam!
✅ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : ŁKS Łódź : Polpharma Starogard
Typ : ŁKS Łódź
Kurs : 5,00
Bukmacher : bet365
Godzina : 19.30
Analiza :
Jak dla mnie typ na ŁKS na jutro to czyste value i grzechem jest z tego nie skorzystac.
Obie ekipy są bowiem na podobnym poziomie sportowym, obie zagrają jutro w nieco rezerwowym składzie, z tym że o tyle lepiej ma ŁKS że gra u siebie, a jak gra u siebie to na dzień przed świętami łatwiej im będzie zgromadzić jednak na ten mecz tych najlepszych, zaś Polpharma na pewno nie będzie jechała tu podstawowym składem na dzień przed świętami bo zawodnicy sobie powymyślają choroby itp i odpuszczą po prostu ten mecz.
Tak więc nie rozumiem wogóle kursu na ŁKS szczególnie że graja u siebie, a poziom prezentują naprawdę podobny co ich dzisiejsi rywale.
ŁKS ma bowiem na koncie 3 wygrane i 12 porażek, przy czym u siebie wygrali co prawda tylko jedno spotkanie, a przegrali pięć, ale to tylko pokazuje że należałoby wreszcie wygrać znowu przed własną publicznością a szansa jest świetna i trzeba skorzystać i zrobić sobie prezent na święta.
Polpharma zaś ma ten bilans tylko minimalnie lepszy bo 4 wygrane i 11 porażek, ale na wyjazdach tylko jedna wygrana i siedem porażek a więc bardzo bardzo słaby ten bilans.
I dzisiaj w obliczu wielu braków, w obliczu podróży ponad 300 kilometrowej na dzień przed świętami nie mają szansy tu wygrać bo przyjadą rezerwami, przyjadą z nastawieniem że ten mecz przegrywają i tak też się stanie.
Polecam zaryzykować
⛔ 100

dig 106

dig

Użytkownik
Spotkanie: Columbus Blue Jackets vs Nashville Predators
Typ: Pierwsza tercja : Nashville Predators
Kurs: 2.4
Analiza: Witam. Ledwo, ledwo ale zdążyłem. Na dziś ( dzień przed wigilią ) bukmacherzy przygotowali ubogą ofertę ( mówiąc ogólnie ) a 6 spotkań &#39;&#39;transmitowanych&#39;&#39; przez livesports.pl to potwierdza. Ja jednak dziś obiegam od piłki, i postanowiłem wybrać coś z Hokeja ( a dokładniej najlepszej ligi świata czyli NHL ) O godzinie 02:00 ( czyli dosłownie za kilka minut ) na tafle wybiegną zawodnicy Nashville Predatora wraz z Columbus Blue Jackets. Faworyt meczu ? I wg. mnie i wg. bukmacherów są nimi gospodarze, a kursy w granicach 1.9 to potwierdzają. Tabela również mówi swoje. W konferencji zachodniej ( bo tam grają oba zespoły ) gospodarze zajmują 9, a goście ostatnie czyli 15 miejsce. W tym meczu mówiąc krótko, liczę na dobry start ( wygranie pierwszej tercji ) a później na kontrolowanie, i dowiezieni korzystnego wyniku do końca regulaminowego czasu gry. Pozdrawiam i polecam.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom