>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 23.11.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
taured 107

taured

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plusliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Rzeszów - Olsztyn
Typ: 3:1
Kurs:
3,05
Bukmacher: fortuna
Analiza:
  • Rzeszów faworytem , ale chyba aż zbyt dużym jak pokazują to kursy,
  • Olsztyn mimo opiniom malkontentów i nieco słabszym pierwszym meczom pokazuje, że skład mają solidny, a teraz grają dużo lepiej od kilku drużyn w lidze,
  • Olsztyn aż 3 z 8 meczów zakończył porażką 1:3,
  • Mecz może być wyrównany, obu drużynom forma raczej idzie do góry, mimo wszystko Rzeszów ma większy potencjał, ale z obecną dyspozycją Olsztyna seta wygrają.

⛔100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Polska Hokej Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Unia vs Orlik, Cracovia vs Gdańsk, Sosnowiec vs Katowice
Typ: Unia, Cracovia i Katowice wygrają swoje mecze (wliczając dogrywkę)
Kurs: 2
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Tym razem biorę się za hokej, bo widzę spore szanse na powodzenia typu. To jest zakład w Etoto Plus gdzie są podwyższone kursy. Normalnie na te spotkania, wliczając dogrywkę, byłby kurs 1,83. Generalnie można też pokusić się o granie bez dogrywki, bo tak naprawdę te ekipy są zdecydowanym faworytem. O 18 zaczyna się mecz Unii. To jest rewanż za wtorkowe spotkanie. Oświęcim rozgromił Orlik 2:8, wygrywając po ponad 3 latach w Opolu. Wcześniej nie mogli się przełamać. Unia teraz złapała chyba równy rytm. To już 4 wygrany mecz z rzędu. Opole z dużymi problemami kadrowymi, właściwie to zagrali na 4 obrońców we wtorek i to się musiało tak skończyć. Także Unia tutaj zdecydowanym faworytem. O 18:30 zagra Cracovia z Gdańskiem. We wtorek Cracovia ich odprawiła 1:5, chociaż to wcale nie był łatwy mecz. Gdańsk miał sporą przewagę w strzałach 40:23, ale dobrze w bramce Cracovii spisywał się Łuba. Teraz czas na rewanż. Cracovia u siebie nie spisuje się jakoś specjalnie dobrze. Ostatnie 4 mecze to 3 porażki. No ale Gdańsk wszystkie wyjazdy przegrywa. 7 ostatnich spotkań wyjazdowych i 7 porażek. Pasy muszą zdobywać punkty, bo w tabeli nie jest wcale tak wesoło. Ta kadra też trochę ograniczona, ale Gdańsk ma problemy z pozycją bramkarza co Cracovia powinna wykorzystać. Ostatni mecz Sosnowiec vs Katowice zaczyna się o 19. Gieksa w dobrych nastrojach po wyjeździe do Irlandii, gdzie udało się wywalczyć awans do turnieju finałowego. Mieli trochę przerwy, chociaż pewnie są zmęczenie. Od piątku do niedzieli grali 3 trudne spotkania. No ale w takim meczu są zdecydowanym faworytem. Sosnowiec ostatnie 3 spotkania to solidne lanie. 6:1 od Tychów, 0:9 od Cracovii czy 4:0 od Podhala. Nie wiem co by się musiało wydarzyć żeby Katowice tu nie wygrały. Mają przecież teraz serie w lidze 15 wygranych z rzędu! Ja tutaj widzę duże szanse na powodzenia. Pozdrawiam!
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +10
M 991

mily1993p

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja 1 Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Lyon - Saint-Étienne
Typ: Saint-Étienne + 3,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.76
Bukmacher: Unibet
Analiza: Mecz zapowiada się ciekawie. Sam chyba się skuszę i obejrzę to widowisko ???? Ale do rzeczy: rzuty rożne dlaczego nie over na cały mecz ? Ponieważ Lyon wydaje mi się niestabilną drużyną jeżeli chodzi o te stałe fragmenty gry. Więc przyglądamy się Gościom którzy na ostatnich 5 rozegranych spotkań wykonywali średnio 4,8 sama ta liczba pokrywa Naszą linię spoglądając na mecze bezpośrednie tych drużyn można zauważyć, że drużyna Gości na 5 meczy w 4 pokryła spokojnie taką linię. Idąc o krok dalej przyjrzałem się poprzedniemu sezonowi gdzie Saint taką linę przekroczyła w 65,6% wszystkich meczy. Tyle ode mnie w temacie tego meczy ???? Powadzenia !!!
✅76

Otrzymane punkty reputacji: +29
devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Dyscyplina: E-sport, ECS
Godzina: 19:00
Spotkanie: Team Liquid - NRG
Typ: Team Liquid wygra 2-0
Kurs: 2,60
Bukmacher: Efortuna
Analiza:
Wczoraj Liquid nie było tą samą drużyną, którą oglądaliśmy przez ostatnie 2-3 miesiące. Bardzo kiepski mecz Twistza i format BO1 pozwolił wygrać spotkanie słabemu North. Dzisiaj już format BO3 i mecz na beznadziejnie wczoraj wyglądające NRG napawia mnie optymizmem. Bardzo interesujący kurs, z którego korzystam, bo moim zdaniem, jeśli myśli się o wygrywaniu wielkich turniejów to nie można sobie pozwalać na stawianie na szali swojego odpadnięcia, bądź gry dalej na jednym meczu, czy na jednej mapie. Liquid bierze to 2-0, jeśli są w gazie, a wczorajszy mecz to wypadek przy pracy, jak to często bywa w meczach BO1, albo jadą do domu. Jeśli dziś w bólach wymeczą wygraną 2-1, to North nawet pogoni ich z turnieju w następnej fazie. Koniec końców myślę, że jak to często bywa w meczach otwarcia w systemie BO1 jest pewien luz i dziś już pokażą pełnie swoich umiejętności łatwo ogrywajac, jeszcze raz powtórzę fatalnie wyglądające wczoraj NRG. Po kilku przegranych rundach totalnie się poddali i nie pokazywali żadnego pomysłu w swojej grze. Nie wyobrażam sobie innego wyniku dziś jak 2-0. Kurs nawet gdyby spadał, to będzie wciąż grywalny do poziomu 2.00
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Czechy/ Hokej Liga
Godzina: 17,30
Spotkanie: Chomutov-Pardubice
Typ: 1 (wliczając dogrywkę)
Kurs: 1,77
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

13. Pardubice 20m 5- 2 -2 -11 bramki 46:69 pkt21

14. Chomutov 19m 4- 0- 2- 13 41:64 14
Tak wygląda koniec tabeli w lidze Czeskiej.Ostatni Chomutov mający mecz mniej podejmuje u siebie Pardubice.
Najsłabsze ogniwo w obu drużynach to bramkarze.W Chomutowie próbowali już 4-ech.Ostatnio sprowadzili z Kanady Justina Petera,który powinien sprostać ich wymaganiom.
W tym roku drużyny spotkały się dwukrotniee.Na własnych taflach obie wygrały swoje spotkania.
Niedawno 7/10/2016 5-3 w Pardubicach.Wczesniej 4-2 w Chomutovie.
Gospodarze przeważnie wygrywają/
Szybko spadający kurs i nowy bramkarz powinni zapewnic gospodarzom zwycięstwo
✅77

Otrzymane punkty reputacji: +7
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Spotkanie: Brooklyn - Minnesota
Typ: Minnesota and over 219,5 pkt
Kurs: 3,85
Bukmacher: unibet
Analiza:
Dzisiaj typ ryzykowny, ale cóż. Minnesota na wyjazdach notuje piękny wynik ... 0-8 ;) Dzisiaj jadą do Brooklynu, który udowadnia, że w kosza grać jakoś potrafi. Dużo się rozpisuję i zachwycam Butlerem w Sixers, ale Minnesota też... zyskała na tym transferze. Po pierwsze pozbyli się człowieka, który niszczył im chemię, po drugie pozyskali gracza rzucającego dość fajnie za 3 Convington i zmiennika Saricia. Aktualnie z ławki wchodzi Rose i Sarić i obaj dają bardzo dużo. Towns się zaczyna budzić, a Wiggins .. nie u niego po staremu ;D Ostatnio grali przeciwko sobie w Minneapolis i tam wygrała Minnesota 120-113, a wspominam o tym tylko dlatego, że dziś sam nie mogłem uwierzyć w statystki D&#39;Angelo Russela z tamtego meczu - 31 punktów = 2 wolne na 5, 1 celny rzut za 2 pkt i ... 9/15 za 3... 27! pkt za 3 ... coś poszło nie tak xD. Dzisiaj myślę, że Minnesota wracająca na dobre tory postawi się Brooklynowi, a skuteczność obu drużyn będzie na dobrym poziomie i zobaczymy dość fajne szybkie widowisko oraz zwycięstwo gości, którzy mają według mnie ciut więcej talentu w swojej ekipie ;) Powodzenia
⛔100

crabro 411

crabro

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nozna - Hiszpania / 1 liga
godzina : 21:00
Spotkanie ; CD Leganes - Deportive Alaves
Typ : Alaves
Kurs : 3,5
Bukmacher : totolotek
Analiza :
Po przerwie reprezentacyjnej wracamy na ligowe stadiony.Dzis spotkanie 13 kolejki LaLiga pomiedzy Leganes a Alaves.Zespol gospodarzy Leganes zajmuje obecnie odlegla 18 pozycje z 10 punktami ( 2-4-6 bramki 9:16 ).Liczba zdobytych bramek jest bardzo mala tylko Valencia ma zdobytych 8 i Real Valladolid bo tez 9.Leganes
ostatnie domowe spotkanie sensacyjnie zremisowal 1:1 z Atletico Madryt ( 03.11.2018 r ).Na 5 rozegranych meczy zdobyl 8 punktow ( 2-2-1 bramki 6;5 ) lepsze wrazenie sprawial na wyjazdach lecz niestety dzis wystepuje w roli gospodarza.Natomiast zespol gosci Alaves jest sensacyjnie na 4 pozycji z dorobkiem 23 punktow ( 7-2-3 bramki 17:12 ) a warto pamietac ze w tym sezonie jest beniaminkiem ktory wrocil do Primera Division ( wystepowal w niej do tej pory przez 10 sezonow ).Grajac w tym sezonie na wyjazdach ma 9 punktow ( 3-0-3 bramki 9:8 ).Ich ostatni wystep w roli goscia to porazka 2:1 z Eibar.Dlatego sadze ze dzis pokusza sie u slabiej dysponowanego rywala ( w Leganes prawdopodobnie nie wystapi ich podstawowy bramkarz Ivan Cuellar ) o zdobycie kompletu punktow.Alaves na wyjazdach traci sporo bramek ale zdobyl prawie polowe nich ze swojego konta bramkowego.Druzyny spotykaly sie bezposrednio 17 razy z czego Leganes wygralo podobnie jak Alaves 4 a 9 razy zanotowano remis.Ostatnie spotkanie to wlasnie remis 1;1 i to na stadionie Leganes ( mecz z 25.07.2018 r ).Mysle ze mecz bedzie emocjonujacy z mala iloscia bramek ( transmisja TV w programie Eleven Sports 2 )
Serdecznie pozdrawiam i zycze powodzenia.
⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska Ekstraklasa
Godzina 18:00
Spotkanie : Piast G : Zagłębie S
Typ : obydwie drużyny strzelą gola w tej samej połowie
Kurs : 2,21
Bukmacher : Fortuna
Witam, dzisiaj inauguracja rundy rewanżowej w ekstraklapie, jeden tylko mecz akurat na Ślasku między Piastem a Zagłębiem, zdecydowanym faworytem wydaje się tutaj Piast i kursy też to pokazują 1,77 na zwycięstwo Piasta. Ja dzisiaj gram że będzie BTTS w tej samej połowie. Sam przyznam że typ trochę ciężki bo Sosnowiec gra słabo, tym bardziej na wyjazdach, ale dzisiaj mam takie przeczucie że coś strzelą, nawet myślałem o typie X2 po takim samym kursie ale wybrałem tego BTTSa. Dzisiaj dziesiąty mecz między tymi drużynami, na 9 spotkań nigdy nie było remisu między nimi.
W drużynie Piasta kontuzje leczą Badia, Mak i Valencia, więc piłkarze których brak na boisku może być widoczny. W Zagłębiu nie gra Nowak Pribula Torunarigha.
Zagłębie jeśli chce się utrzymać w ekstraklasie musi zdobywać punkty i gole, więc może im coś dała przerwa na reprezentacje, na pewno rywal nie jest łatwy bo Piast dobrze stoi w tabeli, ale powalczyć muszą
⛔100

kuczko1997 314

kuczko1997

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Davis Cup
Godzina: 16;55
Spotkanie: Tsonga-Cilic
Typ: Tsonga zdobędzie więcej gemów
Kurs: 5.00
Analiza:
Witam dzisiaj pod lupe wybralem spotkanie z Davis Capu rozgrywanego na kortach ziemnych.Spotkanie reprezentacji Francji z Chorwacją.Na chwile obecna mamy wynik 1:0 dla Chorwatów i Francuzi jezeli mysla o wygranej to Tsona musi tutaj wygrac.Grają do 3 setów i forma Francuza jest wielką niewiadomą.Ostatnie wyniki nie napawają optymizmem ale trener wybrał go więc musi byc juz w lepszej dyspozycji.Grają na ziemi gdzie lepiej wygłada według mnie Tsonga.Licze na wielki powrót w jego wykonaniu bo Francuzi go potrzebuja.Typ jest dosyc ryzykowny wiec polecam zagrac go za drobne.Chorwat ostatnio gral w finałach ATP w Lodynie gdzie tez nie pokazał sie z najlepszej strony.Nie jest w dobrej formie dlatego Tsonga ma szanse w tym starciu coś ugrac.Francuzi sami wybierali korty ziemne gdzie zapewne lepiej sie czuja i trener dobral zawodnikow pod ta wlasnie nawierzchnie.Powodzenia!
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec
Typ: obie strzelą
Kurs:
1,73
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Więc rozpoczynamy rundę rewanżową od meczu dość ciekawego pod względem drużyny Zagłębia Sosnowiec, który praktycznie w każdym meczu traci bramki i mimo wszystko także dość sporo tych bramek strzela.
Na wyjeździe Sosnowiec gra fatalnie, 2 remisy i reszta porażek natomiast Piast u siebie niespodziewanie dobrze 5 zwycięstw remis i porażka.
Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Piasta Gliwice 2:1 ale mecz był dość wyrównany i tak naprawdę mógł paść tam każdy wynik.
Dziś Zagłębie wychodzi 2 napastnikami i tutaj widzę zmianę w systemie nowego trenera bo były trener Dudek grał 1 napastnikiem.
Liczę dziś na minimum 2 bramki i stawiam obie drużyny strzelą gola.
⛔100

czaro82 504,9K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godzina: 20 : 30
Spotkanie: Asseco Resovia - AZS Olsztyn
Typ: over 40.5 pkt w każdym secie/także taibreak
Kurs: 1.89
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Witam wszystkich, dziś może i większa oferta z piłki kopanej, ja jednak zachęcony wczorajszym betem z siatkówki pozostaje przy tej właśnie dyscyplinie...
Dzisiaj spróbuje szczęścia w naszej rodzimej plus lidze, gdzie Asseco Resovia podejmować będzie we własnej hali drużynę AZS-u Olsztyn. Kolejny raz podkreślę że mam blade pojęcie na temat siatki więc swój typ opieram głównie na statystykach.
W pięciu ostatnich bezpośrednich spotkaniach
pomiędzy tymi klubami raz doszło do taibreaka.
Jeśli przyjrzymy się dokładniej poszczególnym punktom w setach, to również tylko raz linia którą proponuję powyżej w konkursie niezostała pokryta.
Dodatkowo patrząc na obecną formę, kursy jakie oferuje nam bukmacher zbytnio chyba faworyzują nam siatkarzy z Rzeszowa ponieważ wyraźnie są pod formą. Wszystkie te przesłanki skłaniają mnie po raz kolejny skorzystać z tego zakładu jaki daję nam polski buk, tak więc liczę na wyrównaną walkę w punktach z tym że bez piątego seta.Pozdrawiam.
⛔100

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Lyon - St. Etienne
Typ: Rzut karny w meczu
Kurs: 3.35
Bukmacher: Lvbet

Analiza:
Koledzy wcześniej już napisali kilka słów o tym spotkaniu, ja postaram się dodać kilka kolejnych, ale pod inny kątem. W analizie umieszczam dwa typy, które sam gram płaską stawką natomiast miałem ciężko wybrać który dać tutaj - który polecić bardziej. O tym dalej. Rzut karny lub czerwona kartka. Jedno z dwóch.
Skład sędziowski:
Referee: A. Gautier
Assistants: M. AnnonierH. Ocak
Fourth official: B. Varela
A. Gautier
1) w sezonie 18/19: 8 meczy, 25 żółte, 2 czerwone po żółtych, 2 czerwone, 2 karne
2) w sezonie 17/18: 31 meczy, 115 żółte, 3 czerwone po żółtych, 13 karnych
Ostatni raz sędzia wyciągał czerwony kartonik w meczu PSG... Lyon (7/10/18, 5:0), w sumie to dwie czerwone kartki w tym meczu (1 dla PSG a druga po 2 żółtych dla Lyonu). Widzieliśmy również rzut karny. W obecnym sezonie sędzia trzyma poziom i liczę że podobnie będzie tym razem.
Z tego co zauważyłem w poprzednim sezonie Lyon w meczach &quot;trudniejszych&quot; gdzie przeciwnik mu nie leżał często popełniał błędy, zaczynajac od karnych po czerwonych kartkach kończąc. Goście również nie są lepsi i na czerwony kartonik czy karnego również można liczyć z ich strony. Ja również tak jak kolega wczesniej liczę na wyrównane spotkanie ( chociaz do pewnego momentu) a co za tym idzie czerwony kartonik lub wapno. Trzeba pamiętać rownież, że we wtorek, czyli za 4 dni Lyon rozegra na swoim boisku bardzo wazne spotkanie w LM z Manchesterem City - liderem grupy F. Lyon plasuje się tam na drugiej pozycji ze stratą 3pkt ale o tym meczu może kiedyś indziej. Poniżej statystyki karnych jednej i drugiej drużyny w ostatnich dwóch sezonach:
Lyon
18/19: 2 (1+,1-)
17/18: 10(6+,4-)
AS Saint Etienne
18/19: 3 (2+,1-)
17/18: 15 (8+,7-)
Jak widzimy trochę jest tych karnych zarówno u jednych jak i drugich a jak zwrócimy bardziej uwagę to... widać jak jedni i drudzy są nieskuteczni w ich wykorzystywaniu dlatego for fun za drobne można spróbować pudło po kursach magicznych: @17.00 gospodarze lub @29.00 goście jeżeli ktoś ma gdzieś możliwość. Typ czysto for fun natomiast do samego końca wahałem się co wstawić tutaj, gdyż uważam że zarówno czerwona kartka jak i rzut karny jest bardzo możliwy w tym meczu. Wybór pozostawiam Wam @3.35 &amp; @4.15 a jak będzie przekonamy się już niedługo bo myślę że jedno z dwóch dzisiejszego wieczoru zobaczymy a kto wie czy nie obydwa typy. Ja poszedłem w stronę karnego. GL!
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ajaccio vs Clermont
Typ: pierwszy gol - Ajaccio
Kurs: 2
Analiza:
Typ troche przypadkowy, ale spowodowany sytuacja w tabeli. Ajaccio na ten moment pozycja spadkowa w tabeli i ostatnie 2 wtopy w lidze. Dla tego ich gra ma byc zaawansowana i zmotywowana do zdobycia punktow. Clermont co prawda druzyna nie slaba, ale mam nadzieje Ajaccio to ogarnie. U siebie moga grac dobrze i strzelac gole. Chociaz by z Gazelec, gdzie polegli, ale pierwsi zdobyli bramke.

ZWROT

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Lyon - Saint Etienne
Typ: powyżej 4,5 żółtych kartek
Kurs: 1,8
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Bardzo ładnie opisał te spotkanie Robin.On. Ja ograniczę się do 5 żółtych kartek. Mecz dwóch drużyn z czołówki walczących o miejsca, które przybliżają do gry w europejskich pucharach. Co prawda to dopiero 14 kolejka ale punkty trzeba zbierać przez cały sezon zwłaszcza z rywalami do czołowych miejsc. Walki dzisiaj nie powinno zabraknąć a co za tym idzie kartki powinny się pojawić. Liga Francuska jest ogólnie ciężka do typowania jeżeli chodzi o takie aspekty jak rożne czy kartki ale zdarzają się spotkania, że typy na wspomniane rożne czy kartki wchodzą bardzo szybko i dzisiaj liczę również na takie szybkie trafienie typu.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom