>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.10.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 23. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Anglia, Premier League
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Chelsea- Man Utd
Typ: x/x
Kurs: 5.25
Bukmacher: Oddsring
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie w którym ekipa Londyńskiej Chelsey na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Czerwonych Diabłów z Old Trafford, gospodarze według bukmacherów są faworytem do zdobycia kompletu punktów w tym meczu, moim zdaniem jednak goście co pokazali w swoich poprzednich spotkaniach tak ligowych jak i pucharowych ostatnio radzą sobie coraz lepiej, wygrana z zespołem Fenerbahce na swoim stadionie oraz cenny remis ugrany na stadionie Liverpoolu tylko to potwierdzają , może ta gra jeszcze nie wygląda rewelacyjnie,ale nie zmienia to faktu iż warto tutaj postawić że United na stadionie zespołu z Londynu nie wygra, ogólnie pomiędzy tymi dwiema ekipami jest tylko 2 punkty różnicy i moim zdaniem najbardziej możliwym wynikiem po 90 minutach jest remis oraz podział punktów , myślę że padnie tutaj wynik po 1 , United już od 2012 roku nie zdołał wygrać na tym stadionie, wiec myślę że aż takiej niespodzianki tutaj nie będzie
⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Anglia, Premier League
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Chelsea- Man Utd
Typ: DW 2:0
Kurs: 11.00
Bukmacher: Bet365
Witam po małej pauzie. Typ może troszkę szalony bo dokładny wynik, ale tak mi się wydaje że Chelsea wygra z handi z Manchesterem jutro. Czerwone diabły dwa zwycięstwa na wyjazdach, Chelsea u siebie trzy wygrane. Kursy na korzyść drużyny z Londynu. Ostatnio między sobą na stadionie Chelsea 1:1, piłkarze the blues bedą chcieli udowodnić Jose M że jego wyrzucenie z klubu było dobrym posunięciem, on przyjeżdżając na stadion Chelsea bedzie chciał ograć drużynę którą trenował wcześniej, na pewno zapowiada się bardzo dobre widowisko i oby padły bramki a nie jak dzisiaj w meczach drużyn z Londynu wyniki 0:0.....powodzenia
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Hiszpania, Primera Division
Godzina: 16:15
Spotkanie: Sevilla – Atletico Madryt
Typ: over 3.5
Kurs: 3.90
Bukmacher: unibet
Analiza:
Sevilla wygląda bardzo ciekawie w tym sezonie, świetna faza grupowa jak do tej pory Ligi Mistrzów, liga też świetnie zaczęta i tak naprawdę jest to dla nic mecz o lidera jeśli dziś wygrają to tym liderem zostaną do meczu Realu. Ten styl jednak którym gra Sevilla cały czas naraża ich na ogromne problemy w defensywie których dziś też powinno być sporo bo wracają po pierwsze do siebie gdzie ta intensywność jest zawsze większa, jest też oczywiście ofensywniej. Kolejny sprawa to Sevilla na takie mecz wychodzi strasznie zmotywowana no i jeszcze raz wspomnę to słowo intensywność będzie jeszcze większa. Wyjdą wysoko i agresywnie jak zwykle od początku i tak naprawdę zobaczmy w jaką stronę to pójdzie bo jak już oglądałem kilka spotkań Sevilli to jak ktoś złapał rytm to szły akcje za akcję a nie ma co ukrywać po jednej i drugiej stronie moc w ofensywie jest ogromna. Początek Atletico był słaby brakowało polotu w ofensywnie stąd zanotowali dwa bezbramkowe remisy z beniaminkami, po tych meczach Simeone trochę bardziej skupił się na wariantach ofensywnych bo w tym sezonie tą formacje zdecydowanie wzmocnił. No i poszło już to w świetnym kierunku najpierw w Vigo rozstrzelali miejscową Celte 0:4, Gijon zebrał piątkę, Valencia przegrywa 0:2 no i Granada została zlana 7:1. Świetnie zaczyna wygląda współpraca Griezmann – Gameiro ten duet już widać że zagwarantuje sporą liczbę bramek, druga linia też ofensywnie będzie mocno wspierała Koke – Carrasco – Saul tej trójki należy się dziś spodziewać. Dla mnie Atletico w tym sezonie ma zdecydowanie więcej wariantów w ofensywie niż w poprzednich latach i co najważniejsze nie ma już takiego ograniczana się przy prowadzeniu na defensywie tylko jak jest szansa na kontrę to idą kilkoma zawodnikami. Prawda jest taka jeśli chodzi o ten mecz jeśli Sevilla narzuci ten swój styl i rytm to to może być mecz jak wspomniałem na wymianę ciosów a z taką ofensywą to te bramki będą.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
tigana 130

tigana

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania LaLiga Santander
Godzina: 16:15
Spotkanie: Sevilla - Atletico Madrid
Typ: Atletico over 1.5 gola
Kurs: 2.01
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Jutro do bardzo dobrej Sevilli przyjeżdża Atletico Madrid, które jest faworyzowane przez bukmacherów do zwycięstwa tego spotkania i myślę, że mają rację aczkolwiek to nie będzie łatwy mecz. Sevilla bardzo dobrze gra w tym sezonie a co najlepsze na własnym boisku wygrali wszystkie spotkania i są najlepszym zespołem grającym u siebie w całej lidze strzelając 11 goli i 6 tracąc a więc są u siebie bardzo mocni. W Lidze Mistrzów również wygrali u siebie z Lyonem 1-0. Sevilla zajmuje 4 pozycję i traci tylko 1 pkt do Atletico - ogólnie w górze tabeli strasznie ciasno bo wygrywając lub przegrywając można spaść o kilka pozycji lub nawet zostać liderem po 9 kolejkach.
Atletico Madrid również w tym sezonie doskonale sobie radzi bo zajmuje 2 pozycję a byli pierwsi tylko Barca wygrała swój mecz i ich przeskoczyła o 1 oczko. Atletico, które bardzo ale to bardzo mało traci goli bo tylko 3 a strzelili 21 i są 3 siła ofensywną w lidze. Myślę, że jutrzejszy mecz będzie miły dla oka i będzie obfitował w fajne akcje i również gole. Sevilla, która w domu jest nie pokonana i jeżeli chcą tą passę podtrzymać muszą strzelać gole aby wygrać ten mecz a Atletico oczywiście ma w swojej drużynie Griezmanna, który jest liderem swojej drużyny z 6 trafieniami a 3 Kevin Gamero, który się świetnie wkomponował w drużynę a na boisku on i Griezmann wspólnie się szukają i razem stwarzają wiele zagrożenia dla rywala. Dlatego mój typ opieram na tych chłopakach i jeżeli zostawią serce na boisku to wywiozą bynajmniej remis z Sevilla.

Sevilla strzelcy:
Sarabia 3
Ben Yedder 3
Vietto 3
Vazquez 2
Nasri 2
Atletico strzelcy:
Griezmann 6
Carrasco 3
Correa 3
Gameiro 3
Gaitan 3
Ostatnie mecze obu ekip:
Sevill : Atletico
0:0
0:3
0:0
0:4
1:1
⛔100

lukas4826 23,8K

lukas4826

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Rosja - VHL
Godzinna: 16:00
Spotkanie: Dinamo St. Petersburg vs Toros Neftekamsk
Typ: over 5.5
Kurs: 2.70
Bukmacher: bet365
Analiza:
Jako że jutrzejsza oferta rosyjskich rozgrywek hokejowych jest uboga, postanowiłem pójść trochę w ryzykowną stronę. Jutrzejszym spotkaniem jakie weźmiemy do analizy jest mecz z VHL, w którym zmierzą się naprzeciw Dynamo St. Petersburg i Toros Neftekamsk. Na wstępieierwsze spot dodam, że będzie to ich pkanie. Wszyscy bukmacherzy zgodnie typują rywali równo, dając prawie wszędzie takie same kursy, można więc oczekiwać wyrównanego meczu.
Gospodarze z Petersburga, na razie przygaśli z formą, choć sezon zaczęli w miarę poprawnie. Na 5 ostatnich rozegranych pojedynków, wygrali tylko 1, gdzie we wszystkich tych spotkaniach strzelili zaledwie 8 bramek, tracąc przy tym 10. Ogólnie w całym tegorocznym sezonie rozegrali 14 spotkań, gdzie 6 razy wygrali w regulaminowym czasie gry, 3 razy przegrali po karnych lub dogrywce i 5 razy ulegli w meczu. Strzelili przez te wszystkie mecze 31 bramki, a stracili 32. Ten wynik ulokował ich na 20 miejscu w tabeli, gdzie do premiowanych miejsc jeszcze trochę punktów brakuję.
Toros Neftekamsk zupełnie przeciwna forma co Dynamo, na 5 ostatnich spotkań wygrali 4 razy, przy czym raz przegrywając z wiceliderem tabeli. Ich bilans bramkowy również wygląda o wiele lepiej od przeciwników, w tych 5 meczach strzelili 13 bramek, tracąc 9. W całym sezonie na 15 rozegranych meczy, wygrywali 8 razy, posiadając bilans bramkowy 44:41.
Dlaczego uważam ten typ jako wielce prawdopodobny?
Już tłumaczę ????
Neftekamsk, jest z pewnością lepszym zespołem, ma większe doświadczenie no i lepszych strzelców. W ubiegłym sezonie rywalizację główną skończyli na 3 miejscu. W playoffach odpadli dopiero w ćwierćfinale z Karagandą, elminując między innymi Nizhny Tagil. Osobiście dla mnie ten zespół ma większy potencjał. Co do ich rywala mam sporo zastrzeżeń, najwięcej z brakiem stabilnej formy. Ale co mnie zaintrygowało w tym zespole to ogromna wola walki, zespół ten potrafi nawiązać rywalizację nawet z najlepszymi. Przegrywając mecze, zawsze się starali doprowadzać do remisu, szukać kontaktowych bramek. Jako że grają u siebie, są po wygranym meczu 4:0, z dwudniową przerwą na regenerację, morale w zespole wzrosły, z pewnością mogą zagrozić gościom, którzy za pewne będą chcieli wywieźć punkty z Petersburga.
Może nie będzie to tak otwarty mecz jak te ostatnie, ale myślę, ba... jestem przekonany, że padnie spora ilość bramek w tym meczu, a i kurs jest w miarę godny ryzyka.
GL
⛔100

mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - BPL
Godzina: 14:30
Spotkanie: City - Southampton
Typ: City i BTS NIE
Kurs: 2.4
Bukmacher: b365
Analiza:
Po sromotnej przegranej City z Barceloną Pep z pewnością poprawił obronę.
Ostatni remis z evertonem u siebie lokuje City na 3 miejsu.
Jestem pewny, że the Citizens zechcą wrócić na swoje miejsce w tabeli i wygrać to spotkanie bez rozczarowania swoich kibiców.
Southampton po ładnej grze z Interem koniec końców przegrał. Myślę, że dla gości LE jest priorytetem, bo wiedzą że o TOPKĘ PL nie mają co liczyć.
Poza tym święci liczą się z kilkoma kontuzjami.
H2H na korzyść City.
2-0
GOOD LUCK
⛔100

kantini 545

kantini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Eredivisie
Godzina: 14:30
Spotkanie: Feyenoord Rotterdam - Ajax Amsterdam
Typ: 2
Kurs: 3,02
Bukmacher: OddsRing
Cały kontekst meczu, a także statystyki opisane i przedstawione w dziale poświęconym lidze. W tym roku Klasyk w Rotterdamie zapowiada się gorąco, lider zagra z wiceliderem. Oba zespoły grają w ostatnim czasie świetny, a przede wszystkim skuteczny futbol. Feyenoord w lidze jeszcze nie przegrał, w ogóle nie stracił punktów, a to już 10 kolejka, w Lidze Europy uznał jedynie wyższość Fenerbahce, pokonując m.in. Manchester United i zajmuje 2 miejsce w grupie. Ajax po kiepskim początku, braku odpowiedniego zgrania i rotacjach w składzie, złapał już wiatr w żagle i osiąga kapitalne wyniki, wygrywając mecz za meczem. W Lidze Europy jest liderem grupy, ma 7 punktów po 3 spotkaniach. W lidze ewentualne zwycięstwo w Klasyku sprawi, że zbliży się do Feyenoordu na dwa punkty. Z pewnością będziemy świadkami zaciętego i pełnego walki spotkania.
Remisem z Celtą, Ajax przerwał serię 9 zwycięstw z rzędu, Feyenoord wygrał 12 z 13 ostatnich spotkań.
Jeśli chodzi o Klasyki to jednak w ostatnim czasie Ajax wypada w nich lepiej, na 5 ostatnich meczów na de Kuip przegrał tylko 1 i nie był to mecz ligowy, lecz pucharowy. Stawiam na Ajax, ponieważ seria Feyenoordu musi się kiedyś skończyć. Ostatnio Ajax gra świetny, miły dla oka futbol, a ekipa z Rotterdamu nieco spuściła z tonu i ich zwycięstwa są wymęczone. Z Nijmegen w 79 minucie jeszcze przegrywali, w 91 remisowali, ale wygrali, w lidze Europy wygrali ostatnio 1:0. Ciężko liczyć na tyle szczęścia w meczu z takim rywalem jak Ajax, poza tym Feyenoordowi zaczyna brakować &quot;pary&quot; i trzeba przyznać, że ostatnio nie miał trudnych rywali.
W Ajaksie do gry wciąż niegotowy jest Krul, ale ciężko nazwać to osłabieniem, skoro zawodnik nie ma za sobą jeszcze żadnego występu w barwach Joden, a Onana zaczyna wyglądać coraz solidniej. Kontuzjowany jest też Tete, ale on również ostatnio nie grywał często w pierwszym składzie. Pod znakiem zapytania stoi występ nieobecnego na meczu LE Lasse Schone, ale Ajax ma przybytek graczy środka pola i ataku i sądzę, że wygrają ten mecz ławką, dzięki szerokiej kadrze, dającej możliwość rotacji i wprowadzenia dobrych zmian w trakcie spotkania.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 3

typer098

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 17:30
Spotkanie : Schalke 04 - Mainz 05
Typ: 1
Kurs: 1.92
Bukmacher: Bet at home
Analiza: Myślę że bez wątpienia zwycięzcą tego pojedynku będzie Schalke 04, ostatnio w lidzę europejskiej pokazali kawał dobrego futbolu na wyjeździe pokonując dobrze grający Krasnodar 0-1. Patrząc na tabelę na papierze faworytem jest Mainz 05 ale patrząc wstecz Schalke z Mainz u siebie zawsze wygrywa. Kurs jest bardzo przyzwoity i raczej każdy powinien obstawić na Schalke.
W końcu muszą odbić się od dna stawki oraz Konoplyanka i Julian Draxler powinni dac im 3 punkty
✅92

Otrzymane punkty reputacji: +3
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Athletic Bilbao
Typ: HT/FT - X/1
Kurs: 4,20
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Bardzo fajne i ciekawe starcie w lidze Hiszpańskiej. Real zmierzy się z Athletic Bilbao. Głównie dlatego że drużyna Bilbao to nie jest jakiś średniak, z dołu tabeli. Jest to drużyna która co rok mierzy w europejskie puchary. Tabel na teraz wygląda tak: Real - 3 miejsce, Bilbao - 6 miejsce. Barcelona dzisiaj rozegrała swój mecz więc Real ma znów szansę na 1 miejsce, tak jak Atletico. Ostatnie mecze obu drużyn kończyły się gradem goli. Padało ich zazwyczaj sporo. Real w ostatnich 2 meczach strzelił 11 bramek, lecz grał z Betisem i Legią, w których jak wiadomo było pewne że padnie kilka goli.
Myślę że to będzie wyrównany mecz, Athletic w pierwszej połowie będzie bronił i według mnie w tej połowie padnie remis. W drugiej Real wymęczy 1 może 2 gole i wygra. Dlatego mój typ to remis do przerwy i wygrana Realu. W wielu meczach między tymi drużynami tak było, jutro też tak będzie według mnie i myślę że stawiać na taki typ.
✅320

Otrzymane punkty reputacji: +27
spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Szwajcaria – Super League , kolejka 12
Godzina: 16:00
Spotkanie: Lausanne – Sion
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 2,50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W szwajcarskiej Superlidze mecz na szczycie, gdyż obie drużyny zajmują miejsca na podium, obie mają po 17 pkt i obie mają dużo overów na koncie, dlatego spodziewam się tu bramek z obu stron.
Gospodarze na 2.miejscu z bilansem bramkowym 24:20. Średnio w meczach tej drużyny pada 4 gole. W domowych spotkaniach Lausanne strzeliło do tej pory 15 bramek, przy 7 straconych, co jest wynikiem 5 spotkań (bilans 3-1-1). W potyczkach na swoim obiekcie pada tu średnio 4.4 gola, co jest jednym z lepszych wyników w lidze, natomiast dużo lepszym niż w spotkaniach wyjazdowych (3.7) . W 3 z 5 meczów kibice zobaczyli co najmniej 4 bramki:
02.10.16 SL Lausanne Lugano 4:1
21.09.16 SL Lausanne Basel 1:2
11.09.16 SL Lausanne Vaduz 5:0
11.08.16 SL Lausanne St. Gallen 1:0
31.07.16 SL Lausanne Thun 4:4
Goście na 3.pozycji w tabeli, ale tylko dzięki odrobinę gorszemu bilansowi bramkowemu (20:19). Sion rozegrał w tym sezonie na wyjazdach już 7 spotkań (5 liga, 2 puchar) i w każdym z nich został odnotowany over 2,5. W meczach tych padło w sumie 35 goli , tj. średnio aż 5 bramek na mecz !!!
W 5 spotkaniach wyjazdowych Sion zanotował over 3,5 :
01.10.16 SL Vaduz Sion 2:5
21.09.16 SL Luzern Sion 2:2
18.09.16 CUP Xamax Sion 3:4
21.08.16 SL Grasshoppers Sion 2:1
13.08.16 CUP Romontois Sion 1:6
10.08.16 SL Lugano Sion 3:1
24.07.16 SL Basel Sion 3:0
Oba zespoły nie raz udowadniali w tym sezonie , że potrafią strzelać gole , ale też oba pokazywali , iż mają dziurawe obrony. Przy tendencji obu drużyn do notowania wysokich overów, stawiam , że w meczu zobaczymy przynajmniej 4 gole.
Powodzenia !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +8
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Dyscyplina: tenis - WTA Singapur
Godzina: 11:00
Spotkanie: Halep - Keys
Typ: 2-0 Halep (dokładny wynik)
Kurs: 2.50
Analiza:
Mecz prawie równy a w rzeczywistości tak nie jest. Simona ma h2h 3-0 z Keys. W tamtym roku w turnieju mistrzyń nie wyszła z grupy. W tym roku jest wielką gwiazdą i główną faworytka to wygrania tego turnieju. Mało grała ostatnio. Keys jak to Keys uderza , a później patrzy gdzie leci piłka. Inny typ zawodniczki i inny styl gry. To Typ zawodniczki jak Kvitova i one nie potrafią grać z takimi jak Halep. Te grające tylko mocno nie radzą sobie z inteligencją Halep czy Radwańskiej. Halep ogrywala Keys glownie trzymaniem piłki w korcie i równie silna gra, a przede wszystkim intelektem. Keys zje trema a z drugiej strony wielka chęć i walka z własną bezradnością, spowodują że szybko ucieknie jej mecz. Po ostatniej piłce to Simona Halep usłyszy oklaski i gratulacje za dobry mecz.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +19
orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Argentyna,Primera Division
Godzina: 23.00
Spotkanie: San Lorenzo - Estudiantes
Typ: powyżej 2 goli ( azjan )
Kurs: 1.75
Bukmacher: bet365

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na niedzielę mamy mnóstwo typów do wyboru ale ja najbardziej lubię grać ligę argentyńską i z tej ligi będzie mój typ na ostatni dzień tygodnia. W 7 kolejce Primera Division zmierzą się ze sobą ekipy San Lorenzo oraz Estudiantes . Jest to mecz na szczycie i prawdziwy szlagier bo gospodarze są na 3 miejscu w tabeli i do lidera Estudiantes tracą zaledwie 2 punkty. Zapowiada się bardzo ciekawy i emocjonujący mecz bo ten kto wygra będzie tutaj liderem ligi. Odradzałbym granie 1x2 bo tutaj może wydarzyć się bardzo wiele . Moim zdaniem najlepszym zakładem na ten mecz jest zagranie na over bramkowy . Ja gram tutaj zakład na powyżej 2 goli w systemie azjatyckim czyli w przypadku dwóch bramek mamy zwrot. Moim zdaniem 2-3 bramki są w tym meczu bardzo realne i po takim kursie zdecydowanie warto pograć ten zakład. Jeśli zobaczymy na statystyki to widzimy , że na 10 ostatnich meczy obu drużyn w lidze tylko w jednym było poniżej 2 bramek. W starciach head to head tylko w jednym na piec ostatnich meczy nie oglądaliśmy co najmniej dwóch goli. Jak dla mnie zakład ten po takim kursie jest zdecydowanie warty pogrania bo szansa na jego powodzenie bardzo duża. Życzę powodzenia.
✅75

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Dyscyplina: League of Legends World Championship
Godzinna: 00:00
Spotkanie: SSG - H2K
Typ: Handicap: H2K -1.5
Kurs: 8
Analiza:
Witam, dawno nie zamieszczałem analiz, ale dziś jest mecz który będę z ciekawością oglądał. Mianowicie drugi półfinał mistrzostw świata w League of Legends. Drużyna europejska zmierzy się z top3 w Korei - Samsung Galaxy. Liczę na wielkie widowisko ze strony europejczyków w tym 2 polaków. W finale mamy już SKT T1 i szczerze nie chcę widzieć kolejnej drużyny Koreańskiej w kolejnym finale z rzędu, finalista z poprzedniego roku odpadł w pierwszym półfinale, więc nie widzę przeszkód by H2k pokonało SSG dziś. Polacy w tym sezonie i tych rozgrywkach mistrzowskich rozgrywają swoje najlepsze gry w tym roku. W grupie pokonali top1 z chin i top 3 z taiwanu + dziką kartę z brazyli która pokazała że potrafi zagrać. SSG miało nieco łatwiej w grupie pokonując top2 z Chin oraz top2 z europy które szczerze nie wiem jakim cudem dostało się na mistrzostwa !! TSM to pestka w tym sezonie dla każdego z mistrzowskich drużyn, aczkolwiek wygrali swojego letniego splita w ameryce.
W ćwierćfinałach europejczycy mistrzowsko zestompowali drużynę z rosji, która pokazała że potrafi zupsetować każdego! SSG 3-0 z C9, lecz 2 ich gry była stanowczo za nerwowe. Ruler i Wraith moim zdaniem nie poradzą sobie na Forgivena i Vandera. CuVee też będzie miał ciężko na topie z czestymi gankami imo top3 junglerów na świcie Jankosem!
⛔100

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzinna: 12:40
Spotkanie: Wilki Morskie Szczecin vs Turów Zgorzelec
Typ: Turów Zgorzelec -6.5
Kurs: 1.95
Analiza:
Wilki Morskie drużyna stricte ofensywna kontra Turów drużyna grająca bardzo dobrze w ataku jak i obronie tak pokrótce można przedstawić oba zespoły. Gospodarze tak samo jak rok temu skład mają całkiem całkiem tylko co z tego jak na ławce Marek Ł. ;) To wszystko sprawia że w drużynie prawie w ogóle nie ma obrony a każdy głupi wie że zawodnicy nie w każdym meczu będą rzucać na dobrym procencie. Nie ma co owijać w bawełnę goście mają lepszy szerszy skład większe aspiracje dlatego przystępują do meczu w roli mocnego faworyta. Podopieczni Fischera w dotychczasowych 2 meczach pokazali się z bardzo dobrej strony rzucają średnio 85 pkt/mecz tracą zaledwie 54. Duża w tym zasługa świetnej strefy podkoszowej Ikovlev/Archibeque/Kostrzewski i w tym meczu ci panowie też powinni zrobić sporą przewagę. Innym istotnym czynnikiem jest David Jackson. Super obrońca który na zmianę z Bochno powinien podążać jak cień za Robinsonem/Kikowskim odcinając tym samym gospodarzy od głównych dostawców punktów. Dla mnie Turów to pewniak bez większych problemów powinni uporać się z Wilkami.
⛔100

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Liga Mistrzów EHF
Godzina: 19:30
Spotkanie: Vive Kielce-RNL
Typ: 2(+1.5) HT
Kurs: 1.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Szczerze mówiąc łapię się za głowę, jak ktoś poleca granie na kielczan po 1.40 w meczu z mistrzami Niemiec. Może w optymalnym składzie taki kurs byłby poprawny, ale nie przesadzajmy. Iskra gra od jakiegoś czasu co 3 dni, nie da się ukryć, że na razie wychodzi im to nieźle, ale moim zdaniem widać już tego skutki w ich grze. Nawet takie Zagłębie, które jeszcze kilka dni przed meczem w Kielcach musiało przekładać swój pojedynek z Pogonią potrafiło powalczyć z nimi dostając ostatecznie -6, jednak przez dłuższą część pierwszej połowy grali jak równy z równym. Do tego dochodzą problemy kadrowe. Paczas pauzował 2 tygodnie, jest możliwość, że wróci na ten mecz, jednak wiadomo, że może nie być gotowy na 100%, a przed urazem prezentował już bardzo dobrą formę. Nieobecność Dzidziusia jest już czymś normalnym, jednak niedługo Michał wróci i wtedy dopiero będzie można mówić o mocarnej Iskrze. Do tego dłuższy brak Walczaka, więc praktycznie konieczność gry z samym Aginagalde w ataku na kole. Lwy za to nieźle zaczęły sezon jeśli chodzi o Bundes, bo w LM faktycznie wyglądało to niemrawo. Remis z Pickiem da się jeszcze zrozumieć, ale porażka w Brześciu nie powinna im się zdarzyć, mimo iż Białorusini z sezonu na sezon rosną mocno w siłę. Ostatecznie nie zdecydowałem się na czyste granie w stronę Niemców, czy też handi na mecz, a celuję w pierwszą połówkę. Zauważyłbym, że ostatnio podopieczni Dujszebajewa rozkręcali się z czasem i najczęściej wyraźną przewagę budowali dopiero w drugich 30. minutach gry. Z Celje w Hali Legionów prowadzili +1 do przerwy, podobnie w Szegedynie. Z Górnikiem niby +8, ale do 15-20. minuty meczu gra była w miarę wyrównana, a swoją przewagę Iskra zbudowała w zaledwie kilka minut. Taki przestój nie powinien się zdarzyć Niemcom, którzy mają doświadczoną kadrę i nieprawdą jest, że postraszyć potrafi tam tylko Du Rietz. Na środku jest Schmid, który w ostatnich sezonach rozwinął się niebagatelnie. Na początku był to zwykły play-maker, robił grę, ale nie zagrażał rzutem. Od jakiegoś czasu u Szwajcara nie widać bojaźni, często odważnie idzie na rzut i jest realnym zagrożeniem nawet z 9. metra. Oprócz nich Mensah Larsen, chłopak bardzo chimeryczny, jednak jak ma swój dzień to potrafi niemiłosiernie karcić rywali zza przerywanej linii. Prawa połówka też nie jest jakaś słaba, bo przecież Reinkind i przede wszystkim Petersson pokazywali już na co ich stać. I na koniec pierwsza linia, gdzie Lwy nie pamiętają już o Uwe. Wrócił stary, dobry Gudjon i taki Manaskov większość czasu spędza na ławce, mimo że umiejętności ma niemałe. Do tego Groetzki na drugim skrzydle i Baena+Pekeler na kole. Zapomniałem jeszcze o bramce, gdzie obecnie pracuje szwedzki duet Appelgren/Palicka. Nie jest tak, że wychwalam RNL, które nomen omen jest obecnym mistrzem Bundes, jednak nie umniejszałbym ich umiejętności. Kurs 1.4 na Iskrę, która dalej jest w niepełnym zestawieniu, wygląda co najmniej, jakby do Kielc przyjeżdżał Pick z poprzednich sezonów, bądź Montpellier. Kwestia samego zwycięstwa nie jest tutaj taka oczywista, a wynik do połowy to jeszcze bardziej otwarta sprawa.
✅ 85
ZAPRASZAM DO DZIAŁU PIŁKI RĘCZNEJ! CIEKAWE ANALIZY I WIELE TRAFNYCH TYPÓW!

Otrzymane punkty reputacji: +15
dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Niemcy - 2. Bundesliga
Godzina: 13:30
Spotkanie: Aue - Union Berlin
Typ: Union
Kurs: 2,4

Witam. Dzisiaj do beniaminka 2.Bundesligi Aue zawita drużyna z Berlina, Union.
Aue zajmuje 14. pozycje w tabeli z 10pkt na 9 meczy (3-1-5, bilans bramek 12-14) Na własnym stadionie dotychczas rozegrane 4 mecze- 1-1-2, od 3 spotkań notują serię bez zwycięstwa. Najlepszy napastnik Aue strzelił 5 bramek na 9 meczy (Pascal Koepke) Drużyna Aue ma najgorszy bilans spotkań na własnym boisku w całej lidze.
Union zajmuje wysoką 5. pozycje, po zgarnięciu kompletu punktów mogą zostać wiceliderem. Bilans meczów 5-2-2, bramki 18-12. Union ostatnio w bardzo dobrej formie, na ostatnie 6 meczów w lidze tylko 1 porażka (najlepsza seria w Bundeslidze 5 meczów wygranych z rzędu) Na wyjeździe 5 meczów 2-1-2
Biorąc pod uwagę statystyki i świetną dyspozycje strzelecką najskuteczniejszego napastnika ligi jakim jest Colin Quaner (7 meczów i 7 bramek) liczę na zwycięstwo drużyny przyjezdnych. Dla odważny over2,5 i Union bo uważam, że w meczu bramek nie zabraknie.

Powodzenia i pozdro
✅140

Otrzymane punkty reputacji: +25
masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna €“ Niemcy - 2. Bundesliga
Godzina: 13:30
Spotkanie: Brunszwik - Furth
Typ: Brunszwik
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam serdecznie! 10 kolejka 2 Bundesligi. Lider, Eintracht Brunszwik kontra ligowy średniak z Furth. Eintracht wydaje się być najpoważniejszym kandydatem do awansu, oprócz ekip ze Sztuttgartu i Hannoweru. Gospodarze z optymalnym bilansem meczy domowych 5-0-0, bramki 13-4. Goście na wyjazdach 1-1-2, br. 4-9. Do tego ekipa z Brunsziwk ma Kongijczyka Kumbele, który to w 9 meczach strzelił 6 bramek. Wszystko wskazuje na to, że ekipa prowadzona przez Torstena Liberknechta sięgnie po 3 punkty. Kurs nie powala, ale do jakiegoś dubelka w sam raz!
Pozdrawiam i powodzenia zyczę!
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 4,7K

davidian

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ME U19 Kobiety
Godzina: 14:00
Spotkanie: Czechy - Szwajcaria
Typ: Szwajcaria FT
Kurs: 1.90
Bukmacher: BET365

Analiza: Kontynuujemy dobrą passę na młodych dziewczętach. W tym roku oba zespoły potykały się ze sobą jeden raz górą były dziewczyny z kraju zegarków wygrywając pewnie 1:4. Dzisiaj również górą powinny być Szwajcarki. Wczoraj kurs wynosił 2.2 dzisiaj zleciał już do 1.9
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom