>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.10.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 23. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska I Liga
Godzina: 19.00
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec-Chojniczanka
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zagłębie, które wygrywa ze wszystkimi ostatnio, czy u siebie czy na wyjeździe, strzelając dużo bramek. generalnie zespół w gazie z dużą liczbą wychowanków w składzie, co daje gwarancję, że będą się bardziej starać niż zespoły z armią zaciężną. Goście z najsłabszą defensywą w lidze i jedną z najsłabszych ofensyw. Gospodarze w ostatnich 5 meczach 4 wygrane i remis, goście 3 porażki z rzędu. Dodatkowo w Chojniczance kontuzjowany najlepszy strzelec w ostatnich rozgrywkach - Mikołajczak.
Przeciw typowi przemawia Puchar Polski, w którym Zagłębie już we wtorek zagra prestiżowy mecz z Cracovią. Nie wiadomo, jakie są priorytety w drużynie i czy nie przez przypadek dla Sosnowiczan są to rozgrywki pucharowe. W takim wypadku mogę oszczędzać starszych zawodników (Dudek, Markowski) lub generalnie wyjść rezerwami.
✅ 85

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Spotkanie Jagiellonia-Wisła
Typ: Jaga dokładnie 1 golem
Kurs 4.40
Buk Unibet
Godz: 23.10.2015/ 20:30
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z polskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym Jagiellonia Białystok podejmowała będzie na swoim stadionie drużynę Wisłę Kraków , dla mnie faworytem do zdobycia kompletu punktów w tej kolejce będzie drużyna z Białegostoku, myślę że jest to druzyna która ma bardzo dużo w ostatnim czasie do udowodnienia ponieważ zaliczyła 4 porażki pod rząd i straciła kilka bramek, tak na swoim stadionie jak i w meczach wyjazdowych ich gra wyglądała bardzo słabo, gospodarze tego spotkania jeżeli wliczymy puchary to nie potrafili utrzymać zerowego konta , stracili aż 10 bramek zdobyli zaledwie 3, goście z Krakowa też mają zniżkę formy, chociaż sytuację sobie stworzyć potrafią to nic nie chce wpaść do bramki, myślę że tutaj na pewno goście gola strzelą,ale zespołem któremu zostaną dopisane 3 punkty będzie ekipa z Białegostoku, ponieważ na swoim stadionie potrafiła w poprzednich sezonach ogrywać białą gwiazdę , zawsze w ostatnich latach w tych spotkaniach oglądaliśmy sporo bramek, tak więc stawiam że tym razem bedzie podobnie.
⛔ 100

yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 1 liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Arka Gdynia - Stomil Olsztyn
Typ: 1 (0:1)
Kurs: 3.05

Do Gdyni przyjeżdża 7 w ligowej tabeli Stomil Olsztyn na mecz z 4 w tabeli miejscową Arką. Dla gości będzie to bardzo ciężki mecz. Nie dość, że notują spadek formy; 5 meczów bez wygranej, to Arka Gdynia jest podrażniona ostatnim remisem na wyjeździe z Bytovią. Gdyby nie strata punktów Arkowców w ostatnim meczu to zajmowaliby 1 miejsce w 1 lidze. Na pewno Arka zechce pokazać, że ostatni mecz był wypadkiem przy pracy. Piłkarze z Gdyni nie zaznali porażki już od 8 spotkań i wydaje się, że z Olsztynem też uda się tego uniknąć. W poprzednim meczu tych drużyn Arka wygrała 4:1 w Gdyni. Jeszcze kilka kolejek wcześniej Stomil był znacznie groźniejszy, a Arka słabsza. Teraz Gdynianie są na fali i powinni przekonująco wygrać. Może nie tak wysoko jak w ostatnim meczu w Gdyni (4:0 z Rozwojem Katowice), ale różnicą 2 goli jak najbardziej. Dodatkowym atutem jest znakomita murawa, stadion i kibice, którzy dodają wiatru w żagle Arkowcom.
⛔ 100

M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 2.00
Spotkanie: Minnesota Wild - Columbus Blue Jackets
Typ: Minnesota Wild
Kurs: 1.82
Analiza:
Hokej na lodzie i spotkanie z NHL pomiędzy zespołami Minnesota Wild i Columbus Blue Jackets. Co tu dużo mówić. Jak dla mnie większość przemawia za gospodarzami.
Po pierwsze: grają oni po 4 dniowej przerwie, Columbus 2 dni odpoczynku.
Po 2: statystyki tego sezonu, czyli 5 meczów zespołu gospodarzy i bilans 3Z-1PPD-1P. Jeżeli zaś chodzi o gości to oni mają statystyki wręcz żenujące. 7 meczów i 7 porażek. Strzelone 13 bramek, a stracone 34. Najniższa ich porażka to 4 do 2.
POWODZENIA!!!

✅ 82

Otrzymane punkty reputacji: +3
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik

:hokej: NHL
02:00 CET
Nashville Predators - Anaheim Ducks
Ducks ML @ 2,30 bet365

Czy buk oujał? Być może. Ja widzę mecz 50 na 50 nawet z lekkim wskazaniem na Ducks.
Predators, tak jak i w ubiegłym sezonie zaczęli bardzo dobrze. Na pewno są hot i nie podlega to dyskusji. Na tą chwilę jedna z lepszych drużyn ligi z pięcioma zwycięstwami i zaledwie jedną porażką. Ostatnie dwa zwycięstwa jednak może nie tyle wymęczone co wyszarpane po rzutach karnych. Myślę że na tą chwilę są stosunkowo nasyceni zwycięstwami i punktami, co oczywiście nie znaczy, że mecz oleją i oddadzą darmowe punkty ale na tą chwilę nie mają tak złej sytuacji jak Ducks na których na pewno to ciąży i mają ten fatalny początek cały czas z tyłu głowy.
Oczywiście początek sezonu to był prawdziwy falstart w wykonaniu Kaczek, jednak ostatnie, dość przekonujące zwycięstwo było swojego rodzaju przetarciem, pokazaniem że jednak ta drużyna potrafi wygrywać i trzeba się z nią liczyć. Potężna ofensywa, dobra obrona i przyzwoity goalie. Dziś między słupkami wystąpi Khudobin, który był jednym z ojców sukcesu pierwszego zwycięstwa drużyny z Kalifornii. Generalnie, ostatnie spotkanie w wykonaniu Ducks było przyzwoite w wykonaniu całej drużyny. Ważną jednak cegiełkę, dołożyli chłopaki z dalszych linii, czyli swoisty drugi garnitur. Dziś jestem przekonany że uruchomią się pierwsze linie i liderzy Kaczek.
Z racji tego że zdecydowanie wyżej stawiam akcje gości, ponadto uważam że pierwsze zwycięstwo dało ten impuls który teraz będą permanentnie wykorzystywać.
Znakomitym przykładem tej teorii są Edmonton Oilers którzy po pierwszym zwycięstwie, zdołali wygrać także kolejne 2 mecze.
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jakiś czas temu postanowiliśmy reaktywować działanie na Facebooku.

https://www.facebook.com/pages/Forum-Bukmacherskie/793446814102619

Wystarczy, że klikając przycisk &quot;Lubię to!&quot;, dodasz nas do swojej listy ulubionych na Facebooku a będziesz na bieżąco informowany o ważnych wydarzeniach na forum, o zbliżających się turniejach, aktualnych promocjach u bukmacherów oraz o najciekawszych zdarzeniach sportowych wartych zagrania.

Zapraszamy!

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina:koszykówka NBA preseason
Godzina: 03:00
Spotkanie: Denver Nuggets@Utah Jazz
Typ: Utah Jazz
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Wow. Taki krs na Utah u siebie? Spróbuje odpowiedzieć jakoś na tą zagadkę. Wydaje się że bukmacherzy kurs zawyżyli z powodu 4 przegranych z rzędu. Słabiej prezentują się głównie podkoszowi z Derrickiem Favorsem na czele. Dziś jednak czas najwyższy żeby Jazzmani zagrali dobry mecz i wygrali bo są formie widzę tacy gracze jak Burks, Hayward czy Burke. Grając przed własną publicznością będą jeszcze mocniejsi. Jedynym minusem jest to że grają z Denver Nuggets. A to tylko dlatego że to odświeżona drużyna z nowym trenerem, bez leniwego w defensywie Ty Lawsona. Gwiazdą przyszłości jest od razu debiutant wzięty z numerem 7 w drafcie Emmanuel Mudiay jednak gra jeszcze nie równo więc różnie to z ofensywą Bryłek może być. Są niewiadomą, mogą skończyć źle ale mają potencjał. Danillo Gallinari całą karierę czekał by być go to guyem by kończyć ostatnie akcje rzutami, teraz w Denver ma na to wreszcie szanse bo jest najwiekszą gwiazdą u na dzień dzisiejszy. Jest jeszcze nieobliczalny a miał być solidny Wilson Chandler... Jednak na dzień dzisiejszy mocniejszy, dużo mocniejszy skład mają Utah Jazz. Ekipa Jazzmanów nie była moim zdaniem tak mocna jak od czasów świetności Derona Williamsa albo nawet jak grał duet Stockton-Malone. No więc podsumowując Utah nie dość że jest mocniejsze kadrowo to jeszcze grają u siebie po serii 4 przegranych a przecież to ma być ich przełomowy rok by wrócić do najlepszej ósemki zachodu.
Ostatnie mecze obu zespołów:
Ostatnie mecze: UTAH JAZZ
21.10.15 NBA Utah Jazz Oklahoma City Thunder 102 : 113
19.10.15 NBA Portland Trail Blazers Utah Jazz 116 : 111
(101 : 101)
13.10.15 NBA Utah Jazz Portland Trail Blazers 81 : 88
10.10.15 NBA Phoenix Suns Utah Jazz 101 : 85
07.10.15 NBA Los Angeles Lakers Utah Jazz 114 : 117
(105 : 105)
Ostatnie mecze: DENVER NUGGETS
19.10.15 NBA Oklahoma City Thunder Denver Nuggets 111 : 98
17.10.15 NBA Denver Nuggets Phoenix Suns 106 : 81
14.10.15 NBA Golden State Warriors Denver Nuggets 103 : 114
09.10.15 NBA Denver Nuggets Chicago Bulls 112 : 94
07.10.15 NBA Dallas Mavericks Denver Nuggets 86 : 96
✅ 120

neuropunks 292

neuropunks

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej (NHL)
Godzina:
2:00
Spotkanie:
Minnesota Wild v Columbus Blue Jackets
Typ:
Mikko Koivu (score)
Kurs:
4.80
Bukmacher:
Betsson
Analiza:
Dzisiejszej nocy o godz. 2:00 czasu polskiego na Xcel Energy Center dojdzie do pojedynku Minnesoty Wild z Columbus Blue Jackets. Gospodarze są zdecydowanym faworytem tego spotkania i nie powinni mieć problemu z pokonaniem ekipy prowadzonej przez Johna Tortorelle, którego posada wisi na włosku. Ekipa z Ohio jeszcze nigdy w swojej historii nie zaliczyła tak złego startu, przegrywając wszystkie 7 meczów w regulaminowym czasie gry. Bilans bramkowy także dramatyczny (13-34). Oczywiście każda passa kiedyś się kończy i tego nie wykluczam dzisiejszej nocy dlatego odpuszczam pierwszą myśl związaną z -1.5 na gospodarzy. Wild zdobyli do tej pory 7 oczek a rozegrali o 2 spotkania mniej niż goście i mieli dodatkowe 2 dni więcej na odpoczynek. Wszystko przemawia za Minnesotą ale każdy fan NHL wie, że w tej lidze dzieją się nieraz dziwne rzeczy jak i w całym sporcie. Mecz w każdym razie szykuje się obiecująco. Mój typ będzie polowaniem na strzelca. Wiadomą rzeczą jest, że kiedy myśli się Minnesota mówi się Zach Parise. Ja jednak dzisiaj uderzam w mocniejszy kurs i stawiam na kapitana gospodarzy Mikko Koivu, którego aktywność na lodzie od początku sezonu prezentuje się imponująco. Do tej pory zaliczył występ w 4 meczach zdobywając 4 punkty (2/2). Sama zdobycz punktowa 31-letniego Fina nie jest może niczym wielkim ale to jak wygląda na tafli już zdecydowanie tak. Mecz idealny pod względem pozycyjnym dla takiego napastnika jak Koivu. Przy takim kursie warto spróbować.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:00 am.
New York Rangers - Arizona Coyotes
Więcej strzałów na bramkę [RANGERS]
(1,65) Bwin
Chyba się musiałem kilkakrotnie doprosić o bet, na strzały jeśli chodzi o mecze w NHL. Długo musiałem czekać aż w końcu wystawili ofertę na strzały, ale jak to support powiedział, nie zawsze będą takie zakłady aktywne. Co też mnie denerwuje, ale to chyba dlatego że w tamtym roku trochę ich goliłem pod tym względem. Strażnicy ostatni mecz, pewnie wygrali ze Strażnikami. Pokazali nie tylko fenomenalny penalty-kill, ale za to jak potrafią zdominować rywala, nie oddając im nawet bramki. Nie tylko rezerwowy goalie Rangersów pracował na to, aby nic nie wpuścił, ale także defensywa. Choć szczerze powątpiewałem jak zobaczyłem że nie ma w składzie Lundgvista. Raanta, zagrał bardzo dobre całe spotkanie i w tym wieczorze wszystko mu wychodziło. Dzisiaj po drugiej stronie Kojoty. Ekipa tak na prawdę strasznie zagadkowa. Ale i nie regularna. Nie ma tam nikogo kto by mógł z meczu na mecz był zagrożeniem dla przeciwników. Jeszcze Vermette jakiś czas sezon temu grał o niebo lepiej, teraz jest słabo. Bo są mecze w którym nawet nie odda ani jednego SOG. Poza tym, Strażnicy potrafią zabijać pod tym względem i zdziwię sie na prawdę jeśli dzisiaj nie będą tych strzałów mieć więcej. Sam Nash oddaje multum SOG, ale prócz tego jest Stepan który gra na środku ofensywy, a nawet jest Kreider który w drugiej piątce też oddaje sporo tych SOG, do tego sporo punktów łapie. Idę zatem za tym trendem i wierzę że Rangers będą mieli tych strzałów więcej, nawet jak obejmą prowadzenie.
⛔ 100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie (NHL)
Godzina: 2:05
Spotkanie: Nashville Predators - Anaheim Ducks
Typ: Nashville Predators wygra różnicą dokładnie dwóch goli
Kurs: 6,50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Nie wiem dlaczego w bramce Anaheim Ducks mecz ma zacząć Anton Khudobin, a nie Frederik Andersen. Khudobin zagrał dobrze z Minnesotą Wild, ale kompletnie zawiódł z Arizoną Coyotes, gdzie szybko musieli go zmienić, żeby jeszcze mieć cień nadziei na uratowanie meczu. Taki to jest właśnie bramkarz, że jest nierówny. Pomijając bramkarza, to Nashville Predators po prostu znacznie lepiej zaczęli sezon, wygrali pięć spotkań i tylko raz przegrali. Anaheim Ducks tylko raz wygrali, a resztę przegrali. Anaheim Ducks ogólnie są lepszą drużyną, mają większe możliwości, ale ich forma daleka od optymalnej o czym przekonali się przegrywając wysoko z Arizoną Coyotes oraz Colorado Avalanche. Jedna wygrana z Minnesotą Wild jeszcze nie świadczy o tym, że złapali formę. Nashville Predators potrafią uczynić duży atut z gry u siebie i bardzo trudno jest tam wygrać. To wszystko w mojej ocenie stawia Nashville w roli faworyta i stawiam na ich zwyciestwo dokładnie dwoma golami, a już Predators mieli dwa takie mecze, gdzie wygrali w takim rozmiarze, a było to z Edmonton Oilers i New Jersey Devils.
⛔ 100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Vallecano - Espanyol
Typ: over 4.5
Kurs: 5,75
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Rayo Vallecano, mega ofensywna drużyna co pokazują odkąd nieprzerwanie teraz są w Primera Division (od 2011/12). Zawsze dużo goli zdobywają i dużo tracą.
W sezonie 11/12 zajęli piętnaste miejsce, a mieli najwięcej straconych goli w lidze.
W 12/13 zajęli wysokie ósme miejsce, a tylko dwie drużyny miały więcej straconych goli!!
W 13/14 zajęli dwunaste miejsce i na 38 spotkań stracili aż 80 goli(oczywiście najwięcej w całej lidze!). Dla porównania, Getafe, Espanyol, Granada którzy byli za nimi tracili 54/51/56 straconych.
W ostatnim sezonie najwięcej goli straconych razem z Cordobą, która zajęła ostatnie miejsce.
Aktualnie mają 17 straconych, głównie po meczu z Barceloną, ale i z Sevillą 3 stracone, z Celtą 3, Depor 3.
Espanyol razem z Rayo teraz mają najwięcej straconych goli - oni z reguły głównie po meczu z Realem, ale przecież z Deportivo też tracili 3 czy z RSSS 2, Gijon 2, Villarreal 3.
Mecze pomiędzy drużyną Rayo a &#39;Papużkami&#39; są zazwyczaj ciekawe. W sumie to większość meczów Rayo jest ciekawe, bo grają ultraofensywnie. Trudno będzie tu obu drużynom wbić 5 goli, ale trzeba próbować skoro gra ma być szybka to tylko kwestia szczęścia i dyspozycji bramkarzy czy będą bramki wpadać. Liczę też na formę obrońców Rayo, czyli co chwila błąd ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MS U17
Godzina: 22
Spotkanie: Guinea-Brazylia
Typ: 2
Kurs: 1,45
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Wczorajszy mecz Lecha i Liverpoolu mnie zabiły … Zawał serca!
Na dzisiaj dalej stawiam U17. Mecz Guinea-Brazylia. Dzisiaj krótko, nie ma co się rozwodzić nad opisem. Brazylia musi ten mecz, co najmniej zremisować i liczyć na to, że Anglia nie wygra z Koreą Pd. Nie ma też, co kalkulować i raczej Gwinea ma dzisiaj małe szanse na ugranie dobrego rezultatu z Brazylijczykami. Anglia może dzisiaj się umęczyć z Korę, która wygrała z Brazylią 1:0. A Brazylia wygrała z Anglią. Także tutaj jest tylko jedna opcja wygrana Brazylii. Ja po wczorajszym meczu Lecha jeszcze nie mogę do siebie dojść… Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie „normalnie” Zapraszam po weekendowe typy tu. Powodzenia!
✅ 45

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Stockholm 2015
Godzina:
13:00
Spotkanie:
Sock J. - Simon G.
Typ:
Simon G.
Kurs:
1.78
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 0:1 z roku 2015 gdzie podczas turniej w Rzymie na mączce wygrał po 3 setach Francuz. Moim zdaniem Simon Gilles spokojnie ogarnie ten mecz, już pierwsze spotkanie w Szwecji pokazało, że jest w wysokiej dyspozycji, a oddane tylko 6 gemów Mayerowi Leonardo świadczy o świetnym przygotowaniu do turnieju. Sock to Amerykanin, jest młody, to zawodnik z sukcesami (wygrany Wimbledon w deblu w parze z Vaskiem Pospisilem z Kanady) i niezwykle ambitny. Serwis ma całkiem dobry, ale w dwóch meczach stracił po secie z Fernando Verdasco i Carreno-Bustą. Obaj zawodnicy są aktualnie o jakąś 1 bądź dwie tenisowe klasy niżej niż Simon Gilles. Francuz to jeden z bardziej inteligentnych graczy na korcie, potraci być cierpliwy w wymianach, czego młodym zawodnikom często brakuje przede wszystkim w dłuższych wymianach. Kurs całkiem fajny i ja w to wchodzę. Simon na hali potrafi grać, ma świetny bilans w tym roku - półfinał 500 w Rotterdamie, wygrany turniej w Marsylii, oraz zaliczył ostatnio finał w Metz.
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Niemcy / Bundesliga /
23.10.2015, godz. 20:30, Wirsol Rhein-Neckar-Arena w Sinsheim
- 1899 Hoffenheim : Hamburg
- 1899 Hoffenheim strzeli over 1.5 gola
- 1.89 / Unibet
Dziś znowu spróbuję typ na bramki w meczu pomiędzy Hoffenheim a Hamburgiem liczę na przynajmniej dwa gole Wieśniaków , ale konkretnie .... gospodarze po 9 kolejkach na miejscu spadkowym z zaledwie jednym meczem wygranym i to nie u siebie na Wirsol Rhein-Neckar-Arena ale na wyjeżdzie tak wiec chyba czas na pierwsze 3 pkt w domu , przynajmniej ja na to liczę , Hoffenheim do tej pory strzeliło 12 bramek z tych dwunastu 7 u siebie ... komu strzelili - z VfB Stuttgart 2:2 z Dortmundem 1:1 z Werder Bremen 1:3 z Bayern Munich 1:1 , w ostatnim pojedynku wyjazdowym polegli z Wilkami 4:2 czyli dwa gole zdobyte tak więc osobiście liczę że i dziś coś strzelą , goście natomiast gdy zobaczymy jak spisuja sie w meczach wyjazdowych to mamy coś takiego 2-0-3 i gole 5 zdobytych i aż 10 straconych , ostatni ich wyjazd zakończył się bolesną porażką z Herthą 3:0 no i moje ulubione H2H i tu mamy tak : 7 meczy rozegranych tutaj na Rhein-Neckar-Arena to 5 zwycięstw Wieśniaków 1 remis i porażka a w bramkach 19:5 dla Hoffe ...... dlatego znów wierzę w H2H i zaryzykuję na gole ze strony gospodarza i też po fajnym kursie !
⛔ 100

danny. 202

danny.

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Francja - Ligue 1

Spotkanie:
Lyon - Tuluza
Typ:
Lyon wygra do zera
Kurs:
2.75
Bukmacher:
Bet365
Analiza:

Po moim ostatnim typie z udziałem Lyonu postanowiłem przyjrzeć się kolejnemu meczowi z udziałem wicemistrza Francji. Tym razem już 3 dni po meczu na wyjeździe z Zenitem zmierzą się na własnym stadionie z Toulouse. Obie drużyny w fatalnej formie. Lyon jest cieniem zespołu sprzed roku, Toulouse z kolei ma serie 9 meczy bez zwycięstwa i jest blisko strefy spadkowej. Lyon ma za sobą dwa mecze z dużo lepszymi zespołami niż dzisiejsi goście. W lidze potyczka z Monaco zakończona remisem 1-1 oraz mecz w fazie grupowej LM z Zenitem przegrany 3-1. Bardzo słaba defensywa i średnia kreatywność zawodników ofensywnych sprawia, że fani Lyonu nie mogą być zadowoleni z wyników uzyskiwanych przez podopiecznych Fourniera. Także kadrowo Lyon jest osłabiony poprzez braki Fofany, Greniera, Bisevaca, Kalulu oraz Fekira. Nadzieję widzę w przebudzającym się Lacazette, który lubi pojedynki z Tuluzą ( 4 mecze – 4 gole), oraz jednym i chyba jedynym dobrym transferze Lyonu, Valbuenie. Tuluza jeszcze nie wygrała na wyjeździe. Trzy razy przegrała i dwa remisy. Hubert Fournier (OL) chce odzyskać spokój w drużynie i ten mecz może mu w tym pomóc.

Sędziować będzie Nicolas Rainville. Start: 20:30
✅ 175

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 0

lukiss7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Vallecano - Espanyol
Typ: Espanyol
Kurs: 3.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam wszystkich jest to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o trochę wyrozumiałości.
Teraz trochę o spotkaniu:
Tabela
- Espanyol po 8 meczach ma 12 punktów, bilans bramkowy to 10:17
- Vallecano po 8 meczach 7 punktów, bilans bramkowy 8:17
H2H
W meczach pomiędzy tymi drużynami często padały remisy bramkowe,ostatni mecz to remis 1:1.
Forma obu zespołów:
Vallecano przegrał swoje ostatnie 3 mecze
Espanyol 1 wygrana 2 porażki
Obie drużyny są bramkostrzelne jednak liczę tutaj na gości bo mają więcej argumentów aby wygrać ten mecz. Wiedzą jak wygrywać na wyjeździe czego przykładem może być ostatnia wygrana nie z byle kim tylko Betisem 3:1 w tym meczu goście kontrolowali praktycznie cały przebieg spotkania tracąc bramkę pod koniec meczu. Powoli rozkręca się też Felipe Caicedo który ma na koncie 3 bramki. Mój typ na to spotkanie to 1:2.
Polecam także x2 po kursie 1,75 albo over bramkowy.

psotnick 970,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - ATP Sztokholm
Godzina: 14:05 CET
Spotkanie: Chardy, Jeremy - Gasquet, Richard
Typ: Powyżej 0.5 Tie-breaków
Kurs: 2,20
Bukmacher: unibet
Analiza: Jak na moje oko to lekko przesadzony kurs na tiebreak w tym meczu. Przede wszystkim dla obu Francuzów nie byłoby to nic nowego, bilans bezpośredni jednoznacznie na korzyść Gasqueta, ale w obu przynajmniej jeden set decydował się w dogrywce tiebreakowej. Chardy ma mocny serw i potrafi zrobić z niego użytek, zwłaszcza jak trafia pierwszym serwem (a w Sztokholmie trafia 63%), bo zgarnia z niego 83% punktów. Za to zdecydowanie zbyt dużo robi podwójnych błędów serwisowych (Z Kokkinakisem 13, z Delbonisem 4) i nie zawsze bilans asy vs błędy jest dodatni i tutaj może być jakieś zagrożenie dla tiebreaka. Ale i tak uważam, że taki kurs jest przesadzony i widzę w nim value. Rysiek za wiele w tym turnieju jeszcze nie pograł, w 1rundzie miał wolny los, a w drugiej skończyło się szybko po kreczu rywala. Za to wcześniejsze mecze wskazują, że z formą nie jest najgorzej i nie powinno być problemu z utrzymaniem swojego dobrze plasowanego serwu w pakiecie z jednoręcznym bekhendem który potrafi zrobić różnicę, zwłaszcza, że Chardy raczej nie jest demonem mobilności.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU TENIS
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +30
G 65

grelack

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - FRANCJA: Ligue 1
Godzina: 18:30
Spotkanie: Caen - Nantes
Typ: X
Kurs: 3.35
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
To mój pierwszy post z analizą. Mam nadzieję, że wiele osób na tym skorzysta.
Na deser dzisiejszego dnia spotkanie w 11 kolejce Ligue 1. Mecz pomiędzy ekipami Caen oraz Nantes. Weźmy pod lupę drużynę gości. Nantes po 9 kolejkach ma 13 pkt, 4 wygrane, 1 remis oraz 4 przegrane. Bilans bramek 7-10, więc grają stosunkowo under&#39;owo. W meczach wyjazdowych strzelili tylko jedną bramkę na wagę 3 pkt, zremisowali bezbramkowo jeden mecz oraz 2 przegrali. W sumie stracili w 4 meczach 4 bramki więc całkiem nieźle.
Ekipa gospodarzy ma natomiast na swoim koncie, po 10 kolejkach, 7 wygranych meczy (całkiem dobrze jak na tą ekipę) oraz tylko 3 przegrane mecze. Na swoim podwórku przegrali tylko raz, z Lyonem, zaś z kwitkiem odprawili takie ekipy jak: Toulouse, Montpellier, GFC Ajaccio oraz St. Etienne. Oprócz ostatniej ekipy, reszta zespołów nie jest zbyt wymagającym rywalem w Ligue 1. Co ciekawe w 3 na 4 wygranych meczach, zwycięstwo zostało odniesione po różnicy 1 gola. Bilans bramkowy Caen to 12:10.
Teraz można zadać pytanie skąd mój typ? Idzie on o intuicje oraz pewność, że niektóre zdarzenia muszą kiedyś nastąpić. I taki przykład własnie mamy tutaj, gdzie ekipa Caen jeszcze nie zremisowała meczu w tym sezonie. A raczej na 99% musi wcześniej czy później to nastąpić. Mam przekonanie, że nastąpi to właśnie w tej kolejce. Co ciekawe, w meczach pomiędzy tymi drużynami, gdzie gospodarzem była ekipa Caen, nigdy nie padł remis. Uważam, że czas najwyższy. Dokładniej obstawiam, że padnie wynik albo 0:0 lub 1:1. Zagranie na under 2,5 gola też jest warte ryzyka.
⛔ 100 Nieregulaminowy bukmacher

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Rayo - Espanyol
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.95
Bukmacher: ComeOn

Analiza:
Kolega powyżej typuje nawet over4,5, ja bezpiecznie over 2.5, a kurs nadal przyjemny wręcz dość dziwny biorąc pod uwagę styl gry i ilość bramek jaka pada w spotkaniach tych drużyn. Jak wspomniałem typ na te zespoły już był i zostały one opisane więc nie chce się powtarzać, dodam tylko, że Rayo nieważne z kim gra zawsze stara się grać otwartą piłkę i stwarza mnóstwo sytuacji bramkowych, a Espanyol to ekipa dość nieprzewidywalna na wyjeździe .Raz wygra raz przegra ale zawsze ze sporą ilością bramek, w tym sezonie cztery razy jako goście i zawsze over2,5 wyrobiony z nawiązką(średnia 4 bramki) a jeśli brać pod uwagę jeszcze poprzedni sezon to taki over został pokryty w 8 z 9 wyjazdowych gier. Bardzo się zdziwie jeśli w meczu tych drużyn będzie mniej niz trzy bramki.
✅ 95

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom