>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.09.2020 (środa)

Status
Zamknięty.
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Spotkanie: Olimpiakos - Omonia
Godzina 21.00
Typ : handicap 0:1 typ: Olympiakos
Kurs: 2,11
Bukmacher Fortuna
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w finałowej rundzie walki o Ligę Mistrzów pomiędzy drużynami Olympiakos i Omonia. Zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu wydaje sie byc druzyna Olympiakosu, ktora ma doswiadczenie w grze w Lidze Mistrzow. Drużyna gospodarzy z pewnością bedzie chciala powalczyć o zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu tak aby wywalczyc jak najwieksza zaliczkę przed rewanzem. Uważam że gospodarze będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc jakas bramke która pomoze im odnieść zwycięstwo. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Trener gospdoarzy wie jak wazny to mecz i z pewnością odpowiednio zmotywuje swoj zespol do walki. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to 2:0 dla Olympiakos

111

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +153
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów, kwalifikacje
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Molde - Ferencvaros
Typ: powyżej 23,5 fauli
Kurs: 1,75
Bukmacher: TOTALbet
Analiza:

Dzisiaj na tapetę idzie spotkanie ekipy z Norwegii z gośćmi z Węgier. Jest to dosyć wyrównana para o czym świadczą wystawione kursy na ten mecz, lekkim faworytem są gospodarze.
Obie ekipy grają w kwalifikacjach od samego początku a więc mają już za sobą 3 rundy co pozwala trochę szerzej przyjrzeć się jak w nich się prezentowali, w szczególności chodzi mi o statystyki fauli. W skrócie wygląda to tak:
Molde:
1/8 Kups (d) 5-0 / 5 fauli
1/4 Cejle (w) 2-1 / 8 fauli
1/2 Qarabach (w) 0-0, k 6-5 / 13 fauli

Ferencvaros:
1/8 Djurgarden (d) 2-0 / 6 fauli
1/4 Celtic (w) 2-1 / 9 fauli
1/2 Dinamo Zagrzeb (d) 2-1 / 17 fauli

Jak widać obie ekipy z każdą kolejną rundą popełniają coraz więcej przewinień bo i stawka coraz większa i kasa również. Węgrzy już zrobili wielką niespodziankę w 1/4 kwalifikacjach eliminując Celtic i to na ich terenie.
Dwumecz zapowiada się na wyrównany i zacięty co tylko powinno przełożyć się na zwiększoną ilość przewinień a linia wystawiona dzisiaj jest dosyć niska jak na fakt, że to już decydująca runda przed fazą grupową.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Peru
Godzina: 22:30
Spotkanie: Llacuabamba - Sporting Cristal
Typ: Llacuabamba strzeli gola
Kurs: 1.96
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Wczoraj liga peruwiańska okazala się być dla mnie szczęśliwa, więc i dziś się za nią zabieram. Tym razem moja propozycja będzie dotyczyć meczu pomiędzy Llacuabambą i Sportingiem Cristal. Tutaj mamy do czynienia z zespołem z 8 miejsca i z ostatniego. Ja natomiast dzisiaj przewrotnie uważam, że zespół z ostatniego miejsca, czyli Llacuabamba strzeli gola. Za moim typem bardziej przemawia fakt słabych meczów wyjazdowych, niż to, że Llacuabamba gra jakoś lepiej. Choć prawda jest taka, że jak na zespół z dołu tabeli to całkiem nieźle dają radę strzelać bramki. Sporting regularnie traci bramki w swoich meczach w delegacji, więc dzisiaj znów na to liczę.

96

Otrzymane punkty reputacji: +126
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - USA - MLS
Godzina: 23:00
Spotkanie: New England Revolution - Montreal Impact
Typ: Montreal Impact strzeli gola
Kurs: 1.47
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Montreal to drużyna w meczach której pada bardzo dużo goli. W dotychczasowych 12-stu ligowych pojedynkach w lidze padło aż 38 goli! Ich bilans bramkowy to 18:20, co daje średnio 3,2 gola/mecz. Dziś zmierzą się z drużyną , która plasuje się tuż za nimi w tabeli i traci do nich tylko 1 pkt. New England, bo o nich mowa to drużyna która na 5 ostatnich spotkań aż w czterech straciła bramkę. Dziś liczę, że będzie podobnie. New England może i nawet wygra ten mecz lecz bramkę powinni stracić.

47

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom