>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.08.2011 (wtorek)

Status
Zamknięty.
pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Spotkanie: Grimsby Town - Cambridge United
Typ: Poł/Koniec spotkania - 1/1
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Grimsby jak dotąd bardzo zawodzi, zespół, który przez bukmacherów typowany był do zajęcia pozycji w górnej części tabeli, aktualnie zajmuje ostatnie miejsce w lidze. Jak dotąd w trzech kolejkach zanotowali jeden remis i dwie porażki, a spośród całej ligi wyróżnili się tragicznym bilansem bramkowym 0:7. Dzisiaj nadchodzi możliwość rewanżu, rywalem Cambridge. Goście to 13 zespół w lidzę, ale w ostatnim meczu nie pokazali się z dobrej strony, grając na własnym boisku już do przerwy przegrywali 0:2, po przerwie zdołali jedynie zmniejszyć rozmiary porażki do 1:2. Dla gospodarzy to wyjątkowa okazja by oderwać się od dna tabeli.
-100

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis , WTA New Haven
Spotkanie: Elena Vesnina - Jelena Jankovic
Typ: 2-0
Kurs: 6.00
New Heaven a wiec ostatni turniej przed US OPEN. Spodziewam sie tutaj niespodzianki bo Jankovic w Cincinnati grala kilka ciezkich spotkan ( 3 setowki z Zheng , Schiavone i Sharapova ) Doszla tam do finalu i teraz tuz przed GS moze nie grac na 100% aby nie obciazac na maxa organizmu. Vesnina H2H z Jankovic ma 0-5 a wiec teraz ma bardzo dobra okazje aby poprawic nieco statystyke. Jestem przekonany ze Rosjanka bedzie zmotywowana aby cos osiagnac w tym turnieju bowiem na US Open ciezko przewidywac aby miala jaka kolwiek szansa na dobnry wynik. Tenisistka ta niewaptliwe w tenisa grac potrafi a w 2009 r rozegrala tutaj bardzo dobry turniej dochodzac do finalu. Jankovic miala tylko 1 dzien odpoczynku wiec troche malo. Elenie bedzie zalezec na dzisiejszej wygranej a poziom WTA ogolnie jest bardzo nierowny dlatego Serbka moze zagrac duzo slabiej niz zazwyczaj. Kursy wyraznie spadly a to znaczy ze cos sie kroi ????
-100

Otrzymane punkty reputacji: +1
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Spotkanie: Villareal-Odense
Typ: Odense +1,5gola (nie przegra 2 bramkami lub wiecej)
Kurs: 1.95
Bukmacher: Milenium
Villareal-Odense, prawie kazdy tutaj pisze ze gra na Villareal ze wygra mecz lub ze awansuje, czyli PEWNY typ? i to po tak niskim kursie tak ryzykowac? ja nie wiem dlaczego tak uwazacie, ale jak ktos to odczyta moze mi z checia na PW napisac swoje uzasadnienie, ja napisze swoje dlaczego gram ze Odense nie przegra 2 i wiecej bramkami, po 1 Villareal gral tylko jeden oficjalny mecz w sezonie(pierwszy mecz w Danii) ktory przegral, mimo iz przewazal nie potrafil strzelic rywalom chociaz jednego gola, Odense gralo tych meczy troche wiecej (liga dunska juz gra) 6 meczy w lidze i 3 w LM, czyli 9 meczy, przegrali tylko raz z viceliderem tamtejszej ligi Aalborgiem 2:1 czyli roznica dwoch goli nie przegrali, a punkty urwali np Kopenhadze i to na jej terenie gdzie jest o to niezwykle trudno, a jak bylo z Panaitinaikosem? u siebie pierwszy mecz 1:1 i w rewanzu tak samo kazdy gral na Panaithinakos bo myslal ze latwo wygra z walecznymi dunczykami, a tu niestety 3:4 dla odense ktore swietnie wywiazalo sie z ustalen taktycznych i liczylo na szybkie kontrataki ktore przyniosly skutek!! Tym razem wedlug mnie bedzie podobnie, Odense z tego co mi wiadomo jeszcze nigdy w LM nie gralo, tak tak to Villareal ma bardziej doswiadczony sklad i powinien tutaj spokojnie wygrac ale jak dla mnie to jest tylko prezent od bukow i trzeba z takiego kursu korzystac jak najszybciej !! POLECAM!
-100

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Spotkanie: Altach - Grodig
Typ: under 1,5 Haltime (poniżej 1,5 bramki w pierwszej połowie)
Kurs: 1,67

Dzisiaj na boisku w Altach rozpocznie się spotkanie w ramach ADEG Erste Liga między zespołem Altach a Grodig. Wszystkie mecze między tymi drużynami zakończyły sie zwycięstwem druzyny Altach, tak więc można dzisiaj snuć wnioski że i dzisiaj mecz zakończy się zwycięstwem gospodarzy zwłaszcza że na swoim boisku dwa razy rozgromili zespół Grodig 4:0 i ostatnio 3:0. Moim typem jest jednak under 1,5 w pierwszej połowie. Dlaczego? Zespół Grodig ostatnio ma bardzo stabilną formę i na pewno będą stawiać opór jak najdłużej. Bezpośrednie zmagania obu drużyn pokazują że bramek w pierwszej połowie nie pada dużo. Zazwyczaj jest to jedna lub zero bramek. Dzisiaj spodziwam sie podobnego wyniku. W 3 spotkaniach 3 razy padł wynik do końca pierwszej połowie 1:0 a raz 0:0. Jest spora szansa, że także dzisiaj będzie podobnie.

by scotratez
✅ 67

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, XVI kolejka Elitserien
Spotkanie: Hammarby Sztokholm - Vargarna Norrkoeping (hc 0:12)
Typ: 1
Kurs: 1,8
Analiza: Beniaminek rozgrywek podejmie na własnym torze zespół, który miał zdobyć medal w tym roku. Na razie jednak to gospodarze są o krok od polayoff, a goście od nich bardzo daleko. Hammarby zaskakująco dobrze prezentuje się w tegorocznych rozgrywkach. A dlaczego? Dlatego, że wygrali 6 meczów na 6 rozegranych u siebie. W tabeli dość ciasno:
3. Hammarby 18pkt.
8. Vargrana 11pkt.
Pomiędzy 2 a 8 zespołem tylko 8 pkt. różnicy.
Wilki mocno zawodzą w tegorocznych rozgrywkach. Dodatkowo nie pojedzie Pedersen, który jest poobijany po wczorajszych wywrotkach w Anglii. Zabraknie też Kasprzaka i Woffindena. Jak widzimy ubytki kadrowe spore. Gospodarze w pełnym składzie, z Gollobem i Walaskiem. Ponadto ostatnio znakomicie pojechał Karpow (13 pkt. +1 bonus) i pojedzie dzisiaj w pierwszym składzie. W pierwszym pojedynku z Hammarby przegrałojavascript:void(0) 37:53. Rewanż mile widziany, handi -12 powinien spokojnie zostać pojechany przez gospodarzy.
Hammarby Sztokholm:
1. Grzegorz Walasek
2. Robert Kościecha
3. Tomasz Gollob
4. Andriej Karpow
5. Rory Schlein
6. Magnus Zetterstroem
7. Henrik Karlsson
Vargarna Norrkoeping:
1. Lee Richardson
2. Michael Jepsen Jensen
3. Adrian Miedziński
4. Maksims Bogdanovs
5. Nicki Pedersen z/z
6. Eric Andersson
7. Kim Nilsson
-100

dawson92 11,8K

dawson92

Użytkownik
Spotkanie: Villarreal - Odense (Runda play-off Ligi Mistrzów - mecz rewanżowy)
Typ: Odense strzeli
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dziwi mnie fakt, iż wiele osób stawia bez najmniejszych wahań na zwycięstwo zawodników Żółtej Łodzi Podwodnej. Prawdą jest to, że to drużyna hiszpańska jest tutaj zdecydowanym faworytem, ale brać takie spotkanie i to po marnym kursie 1,25 ?
Moim zdaniem jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto, ale to tylko moja sugestia, ponieważ nie mówie że Villarreal tego spotkania nie wygra. Do rzeczy : Odense wpadło już w rytm meczowy Superligean już ruszyła, rozegrali 3 spotkania eliminacji do fazy grupowej LM, a gospodarze ? Tylko jeden oficjalny mecz w tym sezonie, i to w dodatku przegrany właśnie z Odense &quot;na trawie&quot; dzisiejszych przyjezdnych. Czym jest bramka dla duńczyków, którzy strzelili Panathinaikosowi aż 4 na wyjeździe ? Niczym, zwracając uwagę na to że piłkarze z &quot;El Madrigal&quot; nie są wystarczająco przygotowani do bieżącego sezonu. Stawiam na strzelenie chociaż jednej bramki przez gości, po pięknym kursie. Nie mówie że Villarreal przegra to spotkanie i odpadnie z LM. Równie dobrze może wygrać ale na pewno po zaciętym spotkaniu, bo zawodnicy z Odense lubią i potrafią sprawiać olbrzymie problemy drużyną z wyższej półki, jaką jest naturalnie Villarreal. Pozdrawiam i polecam, Dawson92.
-100

midel 189

midel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis , WTA New Haven
Spotkanie: Elena Vesnina - Jelena Jankovic
Typ: 1
Kurs: 4.17
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na wstępie dodam, że nie jestem zwolennikiem grania przeciwko zawodniczkom będącym w formie, ale zmęczonym. Dzisiaj robię wyjątek, choć tak jak podkreślam nie jestem przekonany co do tego typu. Janković w niedzielę jeszcze grała w Cincinnati 3. setowy pojedynek z Szarapową. Przegrała i poleciała do New Haven. Przypuszczam, że tylko po startowe. Jak fatalnie można wyglądać po dwóch tygodniach gry dzień w dzień na hardzie można było zobaczyć na przykładzie Agnieszki w Toronto w meczu ze Stosur czy Novaka w finale z Murray&#39;em. Zwłaszcza, że w Cincinnati przez tydzień były upały. Kursy spadają, więc może coś jest na rzeczy. Sportowo Wiesnina jest dużo gorszą zawodniczką, w H2h 5-0 dla Serbki. Jeszcze raz podkreślę: liczę, że Jelena zgarnie wpisowe, zagra byle jak przez dwa sety, ew. poudaje walkę i zejdzie.
✅ 317

Otrzymane punkty reputacji: +1
misha12 72

misha12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Kwal. Do ligi Mistrzów
Spotkanie: FC Zurich - FC Bayern
Typ:Bayern München wygra do zera
Kurs: 2.50
Bukmacher: gamebookers

Witam, powoli wkracamy w decydujące rozstrzygnięcia el LM.
Dziś wybrałem mecz pomiędzy FC Zurich, a Bayernem Monachium z kilku powodów.
Przede wszystkim Bayern jest to drużyna, która na dobrą sprawę w tych eliminacjach nie powinna uczestniczyć,lecz fatalna postawa w bundeslidze sprawiła,iż Bayern zajął 3 miejsce które uprawnia drużynę do gry w el. LM.
Bayern to w tym sezonie całkiem inna drużyna, może i nie doszło do zbyt wielu przemeblowań w kadrze ale zmiana trenera wydaje się tutaj mieć kluczowe znaczenie bowiem starego piernika van Gaala zmienił na stanowisku Jupp Heynckens który prowadzi tę drużynę po raz 3.
Po zakupieniu Manuela Neura klub z bawarii w końcu pozbył się problemu z obsadą bramki, gdyż od przejścia na emeryturę Oliviera Kahna drużyna ta nie miała klasowego bramkarza,a mimo to potrafiła sobie dzielnie radzić choćby w LM.
W pierwszym meczu rozegranym w Monachium drużyna gospodarzy gładko pokonała szwajcarów 2-0 przez co przystępuje do rewanżowego meczu z psychicznym luzem, mogą się oni nastawić na kontry i spokojnie kontrolować przebieg spotkania.
W lidze bawarczycy po wpadce w inaugurującym meczu u siebie z Borussią M. 0-1, zanotowali ostatnio dwa pewne zwycięstwa więc widać, że ten sezon w ich wydaniu może być bardzo udany.
Kadrowo między tymi drużynami istnieje przepaść.
Wg mnie mecz ten zakończy się łatwym zwycięstwem Bayernu, który nie powinien dziś również stracić bramki.
✅ 150

smietanka 52

smietanka

Użytkownik
Data: 23.08.2011
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: APOEL - Wisła
Typ: APOEL -1,5
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet 365
Godzina rozpoczęcia: 20:45
Mecz rewanżowy III rundy kwalifikacji LM. Wisła prowadzi w rywalizacji 1:0 po wygranej w Krakowie, a więc APOEL musi wygrać różnicą dwóch bramek. I uda im się to. W pierwszym meczu stawiałem na Wisłę, lecz teraz to już inna bajka. Gracze z Cypru są lepszą drużyną, lepiej grają. W pierwszym mecz byli lepsi od Wisły, choć wszyscy, włącznie z piłkarzami i sztabem APOELu twierdzili, że zagrali jeden z najsłabszych meczy ostatnio. Jak gospodarzą uda się strzelić bramkę w pierwszej połowie to na pewno wysoko. Wisła przegrała 5 z ostatnich 7 wyjazdów w LM, wygrywając tylko ze słabeuszami takimi jak Skonto i Litex. W lidze w meczach z Zagłębiem wygranym 1:0 u siebie, byli zespołem słabszym, tak samo w Kielcach z Koroną (0:0) oraz w Warszawie z Polonią (1:1). Tylko z Widzewem w Łodzi toczyli wyrównane boje i mecz zakończył się wynikiem 1:1, a Wisła strzeliła bramkę wyrównującą na sekundy przed końcem.
APOEL u siebie w LM na ostatnie 9 meczy wygrał 5, zremisował 2 oraz przegrał także 2, lecz po 0:1 z takimi tuzami futbolu jak Chelsea oraz Porto. Wydaje mi się iż Krakowianie mają szansę awansować. Lecz większa szansa jest na to iż gospodarze wygrają ten mecz łatwo, pewnie i to oni awansują do fazy grupowej.
✅ 200

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: LM
APOEL - Wisła Kraków
Wisła Kraków over 1.5 gola
4.50
Bet365

Za niespełna 30 minut rozpocznie się mecz jak to gdzieś dzisiaj przeczytałem &quot;najważniejszy w polskiej piłce klubowej w XXI wieku&quot;. Coś w tym może jest, w końcu ostatni raz klub z naszego kraju zagrał w LM jeszcze w 20 stuleciu. Ad rem. stawiam na over 1.5 gola dla Wisły Kraków z prostego powodu. Po pierwsze nie potwierdziły się plotki o tym, że Melikson nie zagra. Siła ofensywna zatem znacznie wzrasta. Po drugie zakładam scenariusz, że Wisła strzeli w tym meczu bramkę, a co za tym idzie ekipa z Cypru będzie musiała się bardzo otworzyć aby zachować jakiekolwiek szanse na awans. To może sprawić, że Wisła zada decydujący cios i strzeli drugą bramkę. Przy dwóch golach Wisły, APOEL będzie musiał strzelić aż 4. Wątpię aby udało im się wpakować tyle razy piłkę do bramki Wisły (w tym sezonie krakowianie tracili co najwyżej 1 gola na mecz). Typuję wynik 2:2. Życzę powodzenia Wiśle !
-100

max212121 140

max212121

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Kwal. Do ligi Mistrzów
Spotkanie: FC Zurich - FC Bayern
Typ: Over 2,5 gola w 1 połowie
Kurs: 5,5
Analiza:

Witam! Dzisiaj o godzinie 20:45 rozpoczynają się rewanżowe spotkania w ramach kwalifikacji do ligi mistrzów. Ja na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie FC Zurich i Bayern Munchen. Faworytem tego spotkania są oczywiście zawodnicy z bawari, którzy w ten weekend pokonali Hamburger SV aż 5:0 strzelając już w pierwszej połowie trzy bramki. Natomiast dzisiejsi gospodarze ulegli przed ostatniej drużynie w tabeli aż 0:2 nie wiem czy był to skutek oszczędzania się przed rewanżem czy po prostu z słabej gry... Ja uważam że w dzisiejszym spotkaniu pomiędzy tymi zespołami padnie już do przerwy więcej niż dwie bramki. Pozdrawiam!
-100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom