>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 23.06.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na niedzielę- 23 Czerwca

Typy podajemy według wzoru:
Cytat:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Dainava - Ekranas
Typ: Ekranas ( - 1 )
Kurs: 1,80
Bet365

Kolejne wyjazdowe spotkanie przyjdzie rozegrać piłkarzom Ekranasu w Lyga A. Tym razem zawodnicy z Poniewieżu wybiorą się nad Niemno a konkretnie do Olity na spotkanie z przed ostatnią drużyną ligi - Dainava Alytus. Gospodarze tego meczu w obecnym sezonie zawodzą i tułają w okolicach spadku. Trzeba jednak zaznaczyć ,że w ostatnich dwóch spotkaniach zdołali odnieść dwie wygrane co ozwoliło wydostać się im z strefy spadkowej. Co więcej - wygrali wyjazdowe spotkanie z Siaulali, aż 5:1 co tylko pokazuje, że w walce o utrzymanie pomiędzy nimi a Taurasem to oni są faworytem do pozostania w Lyga A. Ale przejdźmy do drużyny gości bo to oni są tu faworytem i to zapewne oni zgarną jutro komplet punktów.
Ekranas do lidera z Wilna traci już 6 punktów, tak więc by mieć jakąkolwiek szanse na obrone tytułu mistrzowskiego nie mogą pozwolić już sobie na wpadki z zespołami pokroju właśnie Dainavy. W ostatnim meczu z Taurasem zaczął w końcu strzelać Buinickij i mam nadzieję, że swoją skuteczność podtrzyma. Jutro przeciwnik ku temu idealny tak więc spodziewam , się podtrzymania tej seri i zainkasowaniu trzech punktów przez zawodników Ekranasu.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 7

misza19

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Konfederacji
Spotkanie: Nigeria vs Hiszpania
Typ: Hiszpania (-1)
Kurs: 1,85
Bukmacher: betclic

Analiza: Na niedzielę wybrałem spotkanie Pucharu Konfederacji pomiędzy Nigerią a Hiszpanią. W tej grupie wszystko wydaje się być rozstrzygnięte. Pierwsze miejsce zajmą Hiszpanie, drugie Urugwajczycy, trzecie Nigeryjczycy, a ostatnie piłkarze z Tahiti.
Oczywiście, piłkarze z Afryki mogą jeszcze wyprzedzić Urugwaj, ale musieliby pokonać Hiszpanów i liczyć, że gracze z Ameryki Południowej niezbyt wysoko wygrają z Tahiti. Jak nie trudno się domyślić, oba przypadki są dość trudne do zrealizowania.
W wielu przypadkach na ostatni w fazie grupowej turnieju trenerzy stawiają na rezerwowych, ale tym razem powinno być inaczej i Vincente del Bosque do boju powinien posłać pierwszy skład. Czemu tak się stanie? Ano dlatego, że drugi garnitur zagrał już w spotkaniu z Tahiti i nie sądzę, że ci sami piłkarze zagrają także w meczu z Nigerią. Selekcjoner La Furia Roja nie będzie chciał powiem robić zbyt długiej przerwy w grze swoim teoretycznie podstawowym piłkarzom.
Oczywiście, w podstawowej jedenastce może znaleźć się miejsce dla 3-4 piłkarzy, którzy w meczu z Urugwajem zasiedli na ławce rezerwowych, ale nie powinno to specjalnie wpłynąć na jakość gry Hiszpanów. Przypomnę bowiem, że wówczas rezerwowymi byli tacy gracze jak Jaun Mata, Javier Martinez, David Villa, Santi Cazorla czy Fernando Torres.
Jednocześnie dwa poprzednie spotkania udowodniły, że piłkarze z Półwyspu Iberyjskiego są niesamowicie mocni w ofensywie (tylko cud sprawił, że Urugwajczykom zaaplikowali dwa gole), natomiast gracze z Nigerii do mocarzy w defensywie nie należą (stracona bramka z Tahiti mówi sama za siebie).
Myślę, że powyższe fakty sprawiają, że Hiszpania na luzie powinna wygrać ten mecz różnicą, co najmniej, dwóch bramek. Taki też typ wybrałem. Podkreślam, że wybrałem typ w systemie europejskim.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +2
civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Wuxi Classic, snooker
Robertson - Higgins
Robertson -2.5
2.25
bet365
Analiza:
Bilans bezpośredni ma lepszy Higgins (10:7), ale Neil to niesamowicie skuteczny zawodnik w finałach, w ważnych turniejach tylko 3 razy przegrał finał (2 razy w Players Tour Championship - ale tam się gra do 4, więc to taki &quot;mały finał i raz w International Championship), a 7 finałów rankingowych wygrał. Higgins gra w tym sezonie świetnie, ale gdzieś leży kres jego passy i jego możliwości - i tym kresem moim zdaniem będzie jutrzejszy finał. Mecz do 10 wygranych partii wyklucza przypadek - to pojedynek w którym wygrać może naprawdę lepszy zawodnik. Obaj prezentują się świetnie w Wuxi, ale oglądając dzisiaj półfinały obu - dla mnie pewniejszy wydaje się być Australijczyk, naprawdę jest niesamowicie skuteczny. Biorę z handicapem, ponieważ wynik 10:7 i lepszy dla Robertsona wydaje mi się być prawdopodobny, jeżeli ten mecz mu się ułoży to wygra wysoko - jeżeli nie odskoczy od Higginsa no to przegra, raczej nie wierzę w scenariusz 10:9 dla Robertsona, ponieważ wyrównane mecze prawie zawsze bierze Higgins (to król zwycięstw w ostatnich partiach - wystarczy sprawdzić ile takich meczy wyciągnął - ja sam pamiętam z kilkanaście przypadków), Neil o tym wie - więc będzie się starał odskoczyć i zniechęcić Higginsa do gry - bo będąc bardzo z tyłu John go raczej nie złapie (aczkolwiek rok temu złapał w finale Shanghai Masters Trumpa - tyle, że Judd to o wiele mniej doświadczony zawodnik od wyjadacza jakim jest 31-letni Australijczyk). Dlatego jeżeli już zakładamy, że wygra Australijczyk no to warto to obstawić z handicapem.
✅125

lyb 20

lyb

Użytkownik
Dyscyplina: Boks
Walka: Mitchell S. (Usa) -Banks J. (Usa) II
Typ: Banks wygra przez KO ,TKO lub dyskwalifikacje
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365

To drugie starcie pomiędzy tymi zawodnikami . W pierwszej walce Banks zdeklasował Mitchella nie dając mu złudzeń co do tego kto jest lepszym pięściarzem . Mitchell nie maił w ciągu swojej kariery wielkich przeszkód w nabijaniu sobie rekordu i wysokiego procentu KO . Banks to pięściarz bardziej doświadczony obdarzony dobrym uderzeniem i całkiem niezłą szczęką (jedna porażka z Adamkiem) Banks Lepiej chodzi w ringu ma lepszy balans powinien bez trudu powtórzyć scenariusz z pierwszej walki bo Mitchella szczęka jest bardzo podejrzana --- jeden cios i koniec
⛔100

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Baseball , MLB
LA Dodgers vs San Diego Padres [04:05]
Over 7.5
2.04 @ Pinnacle

Zack Greinke vs Edinson Volquez

Greinke w tym sezonie ma OBP .340 , WHIP 1.41.
Jak na niego ilość walks nieco więcej niż za karierę bo średnio na 9 inningów daje 3 razy wejśc zawodnikom rywali na bazę poprzez 4 narzucone balls.
xFIP dość spora różnica 4.23 za ten sezon w porównaniu do 3.63 za karierę
AVG na poziomie .276, BABIP .318 za sezon.
Ostatnie jego 3 gry to 1-1 , ERA 3.31 , OBP .316 i WHIP 1.1 w 19 IP.
Zawdzięcza to dwóm dobrym domowym startom z Arizoną i Atlantą.
Na wyjazdach w tym sezonie bilans 0-2 , ERA 7.45 , OBP .433 , WHIP 2.07.
Co te liczby nam mówią ? A no tyle , że wyjazdy nie są jego najlepszą stroną - to samo pamiętam z czasów gdy miotał dla Milwaukee.
W domu rewelacja - wyjazdy tragedia i 3 metry mułu.
Za karierę ERA w domu o prawie 1 Run niższa niż na wyjazdach [Czyli średnio w domu oddaje mniej punktów niż na wyjazdach]
Czerwiec i Lipiec nie są najlepszymi miesiącami Greinke w karierze - w obu ERY ponad 4.50
2 najgorsze starty w tym sezonie zaliczył właśnie na wyjazdach - w Pittsburghu i w Colorado.
Greinke przeciwko batterom San Diego .263/.333/.509
Quentin ma 6-for-26 w tym 3 HR
Volquez w tym sezonie ERA prawie 6.00 , sporo walks bo na poziomie 4.08 BB/9 za sezon , OBP .357 i WHIP 1.60 w 81.2 IP.
Ostatnie 3 gry to ERA 8.16 , 23 H , OBP .429 i WHIP 2.02 w 14.1 IP.
Ostatnie 10 gier to bilans 7-2-1 w Over-Under. W domu 4 ostatnie gry to Overy.
W domu ERA prawie 5.0 , WHIP 1.42 i OPP .328
Przeciwko batterom LA linia .286/.418/.439 w ponad 120 PA
Co to mówi ?
Volquez poza jednym sezonem w Reds , wieczne kłopoty ze strefą i wysokie BB/9
Bullpeny obu ekip ERY dość wysokie jak na bullpen za ostatnie gry , WHIP też nie poraża [w okolicah lub ponad 1.30]
Pogoda sprawdzona.
Ma wiać koło 10 km/h w stronę outfield , więc bez nagłych podmuchów - ale parę metrów do lotu piłki doda.
Chociaż jak i Greinke i Volqez to bardziej GrounBall pitchers.
Greinke tylko minimalnie wiecej Ground Outs.
Biorąc pod uwagę obu miotaczy + wiatr w stronę outfield + sędziego takiego mniej więcej po równi i Under i Over wychodzi value na Over.
Eksperci na covers dzisiaj tez idą w stronę Overa
⛔100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, World League
Spotkanie: Niemcy vs Kuba
Typ: Under 160,5 punktów
Kurs: 2.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
2 spotkanie tych drużyn w tym weekendzie Ligi Światowej.Przed meczami z Kubą Niemcy zanotowali 2 porażki z Włochami z którymi zdołali jednak ugrać punkt w jednym z meczów i pokazali się na prawdę z dobrej strony mimo nieobecności swojej gwiazdy Georga Grozera.Co innego Kubańczycy.Po reżimie wprowadzonym w kraju Ameryki Środkowej reprezentacja straciła swoich najlepszych zawodników takich jak Diaz, Leon czy Simon.Teraz gra opiera się na młodych zawodnikach z domieszką pewnego doświadczenia ze strony średniego jak dla mnie rozgrywającego Estrady oraz dobrego atakującego Cepedy który jednak nie potrafi z tą młodzieżą zawojować LŚ.Swoje pierwsze mecze Kubańczycy przegrali u siebie dwukrotnie po 3-1 z Serbią.Potem dostali lekcje gry od Włochów skąd wyjechali bez ugranego seta i myślę że tak samo wyjadą z Niemiec gdzie teraz grają z miejscową reprezentacją.W dzisiejszym spotkaniu w Bremie Niemcy nie dali dojść do słowa swoim młodym rywalom miażdząc ich odpowiednio do 18, 19 i 16 co daje sumę 128 punktów w całym meczu.Z relacji serwisu siatka.org można wywnioskować że Kubańczycy nie mieli nic do powiedzenia i ta porażka na pewno długo zostanie w ich głowach co może się również odbić na jutrzejszym starciu.Tak więc uważam że jutro Niemcy jeszcze raz pokażą Kubańczykom że to jeszcze nie ta półka i zmiotą ich szybko w 3 setach na co osobiście liczę.Kurs na under punktowy w tym meczu jest bardzo zachęcający i z pewnością warty grania bo ciężko z taką grą będzie ugrać Niemcom seta młodej drużynie z Kuby.
⛔100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Wuxi Classic 2013 - Final
Spotkanie: Neil Robertson v John Higgins
Typ: Ponad(16.5)
Kurs: 1.90
Bukmacher: sporting bet

Obaj finaliści mieli dzisiaj łatwy dzień pracy, bo ich rywale w półfinałach grzecznie pokłonili się przed ich majestatem, a przynajmniej tak to wyglądało. Osobiście wyniku końcowego finału obstawiał nie będę, chociaż moim zdaniem Robbo w tym tygodniu wyglądał po prostu solidniej od Szkota, przeszedł suchą stopą przez znacznie trudniejszą drabinkę, a biorąc pod uwagę jego wyjątkową skuteczność w finałach (6 wygranych w 9 finałach), to jak najbardziej słusznie jest faworytem. Jeśli dodamy do tego chęć rewanżu Kangura za finał Bulgarian Open, to Robertsona może się jawić jako minimalny faworyt. Ale dla mnie najpewniejszym typem na ten finał jest over frejmowy. Naprawdę trudno mi sobie wyobrazić, żeby taki zestaw graczy napisał inny scenariusz niż zacięty i wyrównany finał. Wystarczy spojrzeć w ich bilans bezpośredni, który aż roi się od wyrównanych meczy, często granych na pełnym dystansie (5-4 w Welsh Open 2009, 6-5 w Grand Prix2009, 8-9 w UK Championship 2009). Trudno o bardziej wyrównany zestaw graczy w finale niż ta dwójka gigantów. O tytule będą decydowały niuanse, niewykluczone, że zwycięzcę poznamy dopiero decydującym frejmie. Dlatego najbardziej racjonalnym typem jest, że ten finał rozegra się w co najmniej 17 frejmach, co oznacza przynajmniej 7 frejmów na koncie obu finalistów, przy dziesięciu potrzebnych do zgarnięcia tytułu. Zadanie jak najbardziej wykonalne.
✅90

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna: Puchar Konfederacji, godz 21:00 / Data: 23.06.2013
Nigeria – Hiszpania
TYP: over 3.5
KURS: 2,75
BUK: William Hill
Analiza:

Jutro o godzinie 21 rozpocznie się spotkanie w pucharze konfederacji pomiędzy zespołem Nigerii a zespołem Hiszpanii. Faworytem oczywiście są Hiszpanie i tutaj nie ma co mówić bo Hiszpania gra rewelacyjnie w tym turnieju.
Nigeria w tym turnieju znajduje się na 2 pozycji z dorobkiem 3 oczek. Strzelili oni w tych meczach 7 goli i stracili 3 bramki. Pierwszy mecz rozegrali oni z zespołem który jest najgorszym zespołem w tej grupie czyli z Tahiti. Wygrali oni bardzo penie bo wygrali aż 6:1. A więc jak widzimy w tamtym meczu zagrali perfekcyjnie. W drugim meczu już tak dobrze im nie poszło ponieważ przegrali oni z zespołem Urugwaju. Urugwaj wygrał 2:1 i mógł się cieszyć z tego ważnego zwycięstwa. A więc jeśli Nigeria chce awansować musi w tym meczu wygrać lecz powiem szczerze nie wydaje mi się aby im się to udało ale w piłce jest wszystko możliwe.
Natomiast Hiszpania w tabeli znajduje się na pierwszej pozycji z dorobkiem 6 oczek i już są pewni awansu do półfinału i prawdopodobnie zmierzą się w półfinale z Włochami. Strzelili oni aż 12 goli i stracili jedynie jedną bramkę. W pierwszym spotkaniu wygrali oni z zespołem Urugwaju 2:1 i w tamtym meczu zagrali bardzo dobrze. W drugim meczu zagrali z Tahiti i wygrali bardzo ale to bardzo pewnie ponieważ wygrali aż 10:0. A więc jak widzimy zagrali perfekcyjnie.
Moim skromnym zdaniem w tym meczu Hiszpania powinna sobie spokojnie poradzić z zespołem Nigerii dlatego też uważam że mecz zakończy się over 2.5 oraz może nawet 3.5 oraz warto zagrać handicap.​
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Japonia Puchar Ligi
Spotkanie - Kawasaki Frontale : Vegalta Sendai
Typ - Kawasaki Frontale
Kurs - 2.10
Buk - Bet365
Analiza :
... no to znowu Japonia tym razem w ramach przerwy w J-League przypada termin rozgrywania fazy już finałowej Pucharu Ligi , mnie zainteresowało spotkanie pomiędzy Kawasaki Frontale a Vegalta Sendai . Zacznę może od samej ligi : gospodarze miejsce 8 ( i 8 pkt straty do np. 3 miejsca ) mecze u siebie w lidze 3-3-0 bramki 12:8 w/g mnie ✅ . Teraz mecze w Pucharze Ligi , w fazie grupowej 2 miejsce w gr.A i bilans 3-2-1 i 8:4 ✅ mecze u siebie 2-1-0 i 4:1 daję ✅ .
Teraz co u Vegalty Sendai : w lidze miejsce 10 przy bilansie 4-5-4 i 16;17 , mecze wyjazdowe to 1-3-3 i 8:11 w/g mnie ⛔ , teraz w Pucharze Ligi zaczyna dopiero od tej fazy ! Teraz ich H2H które przemówiło do mnie za tym typem i postawiło ostatecznie kropkę nad i , razem meczy 17 i bilans 8-5-4 bramki 33:25 na korzysc Kawasaki Frontale a mecze na ich terenie to 7-1-1 bramki 23:12 , ostatnie spotkanie między nimi to ten sezon i mecz 20.04.2013 wynik 4:2 a ta jedyna porażka to 23.04.2011 i 1:2 tak więc sumuję i więcej plusów w/g mnie po stronie gospodarzy . Pozdrawiam !
✅110

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Kolumbia
Spotkanie: Ind. Santa Fe ₋ Once Caldas
Typ: 1
Kurs: 1,60
Bukmacher: WilliamHill
--&gt; dla odważnych można zagrać handi -1 .
W ofercie buka ten mecz odbędzie się 22 Cze -23:30 UK, ale naszego czasu to już będzie po północy tak więc tu zapodam swoją analizę. Pod lupę biorę spotkanie pomiędzy Santa Fe &amp; drużyny Once Caldas. Gospodarze, jak zauważyłem są drużyną własnego boiska, gdzie od początku 2012 roku grając w Primera Division do dzisiejszego dnia przegrali przed własną publicznością 5 spotkań. Na 32 spotkania rozgrywane u siebie tylko 5 razy oddali wynik dla przeciwnika.
H2h nie biorę pod uwagę, zmieniają się zawodnicy, trenerzy i inne pierdoły które mają wpływ na formę i morale w drużynie które potem przekładają się na wynik spotkań. Interesuje mnie obecna forma i fakt jakim jest podany skład Once Caldas na to spotkanie. W meczu nie wystąpią tacy gracze jak J. Lopera [19/0], L. Scaglia [17/0], E. Jiménez [17/8], G. García [17/2], O. Rodríguez [11/1], D. Álvarez [10/2].
W drużynie tej jest dość obfita kadra lecz wymieniłem najbardziej istotnych i wpływowych graczy, których brak w tym meczu może przełożyć się na wynik. Dziś jestem zbyt zmęczony by oglądać to na stream, ale myślę że jak jutro otworze oczy to wynik meczu będzie satysfakcjonujący !​
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +1
zberek1993 19

zberek1993

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, USA MLS
Spotkanie: FC Dallas - Sporting Kansas City
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz o 2:30. Typ czysto statystyczny.Wystarczy spojrzeć na bilans Dallas w tym sezonie na własnej murawie a wynosi on 7 1 0. Bilans Kansas na wyjeździe 3 2 2.
Jak wiadomo kiedyś porażka Dallas nastąpi ale ja uważam, że to nie nastąpi dzisiaj.
H2H bezpośrednich pojedynków Dallas jako gospodarz:
13.06.11 MLS Dallas - Kansas City 1 : 4
04.07.10 MLS Dallas - Kansas City 1 : 0
02.08.09 MLS Dallas - Kansas City 6 : 0
05.07.08 MLS Dallas - Kansas City 1 : 1
21.10.07 MLS Dallas - Kansas City 0 : 2
Ostatni mecz przegrany ale to było 2 lata temu.
kiepska analiza

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker - Wuxi Classic
Spotkanie: Neil Robertson - John Higgins
Typ: Over 18,5
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365

Bet365 wystawił fajną ofertę na finał i dlatego nie mogę sobie odmówić zakończyć typowaniem tego niezwykle udanego finansowo turnieju. Według mnie wygra Robertson. Australijczyk gra lepiej i na pewno będzie chciał zrewanżować się Szkotowi za porażkę w Bułgarii, ale stawiać na Robbo po niezbyt efektownym kursie w meczu z Higginsem? Nie. Dziękuję. Dlatego też zdecydowałem się na inny zakład - over 18,5. Obaj snookerzyści prezentują w Wuxi świetną formę, obaj są bardzo doświadczeni i nie wydaje mi się, aby mógł tutaj paść wynik niski. Wręcz przeciwnie, całkiem możliwe, że dojdzie nawet do decidera. Osobiście zagrałem bezpieczniejszą opcję 15,5, ale jeżeli ktoś lubi bardziej szalone typy to ten jest w sam raz. Dwaj najlepsi zawodnicy początku sezonu 2013/2014 nie powinni zawieść, co oznacza, że stworzą znakomite, wyrównane widowisko, a o jego ostatecznym triumfatorze zdecyduje decider. Neil fantastyczna skuteczność w finałach turniejów rankingowych, Szkot - legenda, mająca na koncie wiele ważnych zwycięstw. Zapowiada się genialny spektakl snookera na najwyższym poziomie. Oby jak najdłuższy.
⛔100

maer 347K

maer

Typer A-League
Dyscyplina:piłka nożna - NORWEGIA(Adeccoligaen)
Spotkanie: Elverum - Fredrikstad
Typ: 2
Kurs: 1.67
Godz:18.00
Analiza:
Zapraszam do Norwegii na mecz w rozgrywkach Adeccoligaen.
W meczu tym spotkają się Elverum oraz Fredrikstad.
Drużyna gospodarzy tego meczu zagrała w lidze dwanaście razy i zdobyła tylko pięć punktów co daje im ostatnie miejsce w Adeccoligaen.
Elverum u siebie zdobyło tylko dwa punkty w siedmiu meczach czyli bardzo słabo.
Goście natomiast zagrali w tym sezonie dwanaście meczy i zdobyli w nich dziewiętnaście punktów co daje im ósmą pozycję w Adeccoligaen.
Fredrikstad na wyjazdach grał sześć razy i przywiózł do domu sześć punktów po dwóch wygranych.
Mój typ to dwójka, Elverum u siebie gra tragicznie słabo a Fredrikstad jeśli chce myśleć o powrocie do wyższej ligi czyli Tippeligaen musi takie słabostki gospodarza meczu wykorzystywać i przywozić kolejne trzy punkty.
✅67

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Francja-Polska
Kurs: 3,00
Godz:18.00
Bukmacher: STS
Zupełnie nie rozumiem poglądów iż Polacy powinni gromić Francuzów. Mam nie odparte wrażenie że fani w naszym kraju zakochali się w znakomitej siatkarskiej ekipie i trudno niektórym realnie ocenić sytuacje. Po zwycięstwie w zeszłorocznej edycji Ligi Światowej, którą zwyczajnie większość krajów zlała, po co tracić siły na taki turniej w roku Igrzysk Olimpijskich, nasi potraktowani zostali jak Bogowie. Efekt? Porażka w Londynie, nawet z rąk Australii. Na mistrzostwach świata w 2010 roku zajeliśmy 13 miejsce, na igrzyskach od dawna nic nie ugraliśmy. Ostatnie mistrzostwa Europy zapewniły nam brąz, ale nie oszukujmy się, nie zachwyciliśmy jako reprezentacja na tamtej imprezie, poza jednym meczem z Rosją. Zdarza nam się osiągać sukcesy, ale przeplatamy je ze słabymi występami.
Obecna reprezentacja Francji w siatkówce, to przyzwoita ekipa. Nie ma za sobą takich sukcesów jak Polacy, ale poniżej pewnego poziomu nie schodzi.
Na 7 ostatnich spotkań, jedynie w jednym, w towarzyskiej potyczce z Serbią przed miesiącem Polacy kończyli jako zwycięzcy, reszta to 6 porażek. Zresztą Francja bilans ma równie słaby, po 5 porażkach to z Polakami zakończyła się seria przegranych.
Polska jest w tym momencie na ostatnim miejscu w grupie. Co prawda nie jest to łatwa grupa, jednakże kolejne utraty punktów znacznie oddalają od sukcesu w tej edycji Ligi Swiatowej.
Oczywiście nasi zawodnicy tłumaczą że to wypadek przy pracy, że mieli pecha w pierwszym spotkaniu. Mimo wszystko to Francuzi popełnili więcej błędów. Spodziewam się spotkania w którym równie dobrze to Polacy mogą wygrać 3-0, jak i Francuzi są zdolni do pewnej wygranej. Uważam że kurs na rywali Polaków jest zdecydowania zawyżony, że pozycja Polskiej reprezentacji w siatkówce jest zawyżona, jesteśmy jedną z najlepszych ekip świata, ale jest kilka lepszych ekip. Dlaczego więc nie zaryzykować i nie posłać na Francję po tym kursie?
http://www.fivb.org/vis_web/volley/WL2013/pdf/P2-038.pdf
zły buk

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, Challenger Mediolan, 23.06 16:30
Volandri - Martin
typ: -1.5 seta Volandri
2.15
Tobet
Analiza
Dzis final turnieju w Mediolanie, reprezentant gospodarzy Filippo Volandri spotka sie ze Slowakiem, Andrejem Martinem. Reprezentant naszych poludniowych sasiadow coraz bardziej puka do czolowki swiatowych challengerow, osiaga w nich coraz lepsze wyniki. Odnosze jednak wrazenie, ze Andrej to nie jest jeszcze scisla swiatowa czolowka jesli chodzi o te turnieju. Do takiej na pewno nalezy Volandri, przede wszystkim na kortach ceglanych, na ktorych czuje sie najlepiej. Przewaza dzis tez na rywalem duzo wiekszym doswiadczeniem i ograniem, umiejetnosci rowniez sa po jego stronie. Na domiar zlego dla Slowaka, Volandri zagra przed wlasna publicznoscia, ktora moze dodac mu otuchy i podwojnie zmotywowac. Dzis nie widze innego wyniku, niz pewnego zwyciestwa Wlocha.
✅115

judy92 11

judy92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka / Liga Światowa
Spotkanie: Francja - Polska
Typ: OVER 185,5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Unibet

Patrząc na grę Francuzów i naszych jestem przekonany, że nie będzie tutaj wyniku do zera. Obie drużyny mają momenty przestoju, choć w moim odczuciu Francuzi są lepiej ułożoną ekipą. Sa w stanie wiele krwi napsuć Polakom swoją zagrywką
à la Antiga, ten element gry mają dopracowany do perfekcji. Stać ten dosyć młody zespół na wiele ale to na pewno wymaga czasu i rzetelnej pracy. To jeszcze nie czas na podwójne zwycięstwo z Polakami...
Polacy po nieudanym starcie w LŚ i ostatniej porażce z Francuzami na pewno łatwo skóry nie sprzedadzą. W ogóle nie wydaje mi się, żeby przegrali.
Bardzo mi się podobają wejścia Ruciaka i Kubiaka, mam nadzieję, że dzisiaj więcej pograją przy przestojach Winiarskiego, czy Kurka. W naszej drużynie kluczowym elementem gry może być środek. Jeśli odpalą Nowakowski i Możdżonek, to ten mecz będzie wygrany.

To będzie bardzo zacięty mecz i z drugiej strony nasi mogą mieć problemy w czwartym i piątym secie z powodu kondycji.
Nie można powiedzieć, że grają na świeżości, bo widać, że w końcówkach wysiadają fizycznie, a ten element na tym poziomie jest kluczowy. Nie można mieć do nich o to pretensji, bo jednak w Spale ciężko pracowali. Pod względem fizycznym z czasem będzie tylko lepiej, a to się na pewno przełoży na grę.
Spodziewam się kolejnej pięciosetówki ale przy czterech setach teoretycznie typ powinien wejść.

✅110

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Szwecja Dywizja 1
Spotkanie: Husqvarna ₋ Qviding
Typ: Handicap (0:1)
Kurs: 2,10

Dziś spotkanie pomiędzy drużyną Husqvarna, która obecnie plasuje się na pozycji 1 z dorobkiem 25 oczek i bilansem meczy u siebie 4/1/0. Przeciwnikiem jest drużyna zajmująca ostatnie miejsce z dorobkiem 5 punktów po rozegraniu już 10 kolejek i bilansem na wyjeździe 1/0/4. Na czystą wygraną gospodarzy w zależności od bukmachera są kursy rzędu 1.30~1.40, tak więc dlaczego taki wysoki kurs na handi ?
Mianowicie troszke tu ryzykuje bo nie wyczytałem na stronie internetowej żadnych informacji na temat absencji dotyczących tego meczu, aczkolwiek pomijając fakt że Husqvarna jest drużyną własnego boiska to wygrywa swoje spotkania z marginesem 1 bramki, tak więc tu handi nie wchodzi. Są to przeważnie wyniki: 1:0, 2:1, 3:2. Ale widze światełko w tunelu patrząc na wyniki w swoich spotkaniach drużyny przyjezdnych.
Podkreślam ! - typ dla odważnych.
tylko jedna analiza na dzień!

D 53

dynia24

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa
Spotkanie: Iran - Serbia
Typ: over 46,5 (pierwszy set)
Kurs: 1,90
Bukmacher: bwin
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie LŚ w siatkówce w gr B pomiędzy Iranem i Serbią. Mecz rozpocznie się o godz 14.30 naszego czasu. Pierwszy mecz tych ekip to zacięta walka i zwycięstwo Serbii po pięciu setach. Tym razem może być podobnie, ale jednak ja wybrałem opcję z overem punktowym na pierwszego seta. Patrząc na ostatnie mecze tych drużyn to sytuacja w pierwszych setach przedstawia się następująco:
Iran -
Serbia 24-26

Rosja - Iran 25-23
Rosja - Iran 25-21
Bułgaria - Iran 25-19
Bułgaria - Iran 25-23
Iran - Serbia 24-26
Rosja - Serbia 25-23
Rosja - Serbia 29-27
Kuba - Serbia 24-26
Kuba - Serbia 17-25
Iran - Serbia 24-26 (21.06.2013)
Iran - Serbia 28-30 (9.06.2012)
Iran - Serbia 25-17 (22.11.2011)
Z tej statystyki wyraźnie wynika, że w większości pierwszych setów over ten jest trafiany. Piątkowe spotkanie pokazało nam, że Iran jest drużyną, z którą Serbowie nie będą mieli łatwej przeprawy, dlatego też typuje over 46,5 w pierwszym secie. TYPY w czerwcu 8/8 - 100%
⛔100

igus 34

igus

Użytkownik
Urugwaj -Tahiti
Dyscyplina: Piłka Nożna / Puchar konfederacji
Spotkanie: Urugwaj -Tahiti
Typ: Under 8,5
Kurs: 1,85
Bukmacher: bet365
Koledzy wyżej już wybrali moje główne spotkanie na dzis jakim jest handi 1-0 na hiszpanie , wiec postanowiłem wybrać / mapisać spotkanie Urugwaju z - Tahiti:wowsdf: . Mysle ze Urugwaj nie wygra wiecej niz 8-0 z pewnościa nie wyjdzie najmocniejsza 11-stka tego zespołu i zabraknie kilku podstawowych graczy . Obstawiam wynik cos w granicach 6;0 .Również warto zagrac typ Suarez strzeli pierwszy i Urugwaj wygra z kursem 2,0 ;)
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom