>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.06.2012 (sobota)

Status
Zamknięty.
dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Euro 2012
Spotkanie: Hiszpania - Francja
Typ: Francja strzeli w obu połowach
Kurs - 8.75
Analiza: Hiszpania słabo zagrała z Włochami. &quot;Tiki taka&quot; i klepanie piłką, sprawiło mnóstwo okazji do kontrataku dla przeciwnika. Nie miała też przewagi z Chorwacją, a Irlandia popełniła mnóstwo błędów. Teraz też jest okazja ku temu żeby Francuzi stwarzali kontrataki.
Francja na tym Euro mnie pozytywnie zaskakuje swoją grą. Potrafią się utrzymać przy piłce, dlatego nie przewiduję supremacji Hiszpanii.
Atmosfera w zespole hiszpańskim dosyć słaba. Wewnętrze konflikty na linii Real-Barcelona rzutują na grę zespołu. Xavi gra bez pasji i radości. Gra oparta jest praktycznie na samym Inieście. To może być za mało.
Hiszpania będzie narażała się na kontrataki. Oba zespoły są mocne w ofensywie i dosyć nieułożone w obronie. Będzie się działo.

⛔100

K 12

karpiarz1977

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Euro 2012
Spotkanie: Hiszpania - Francja, 23.06.2012, godz. 20.45
Typ: Kiedy padnie więcej bramek? - Pierwsza połowa
Kurs: 3,00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na temat tego spotkania napisano już wiele.
Osobiście chciałbym, żeby to Francja cieszyła się po 90 minutach, ale do rzeczy.
Właśnie udało mi się spojrzeć na oficjalne składy:
Hiszpania: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pique, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Fabregas, Iniesta
Francja: Lloris - Reveillere, Rami, Koscielny, Clichy - Debuchy, Cabaye, M&#39;Vila, Malouda, Ribery - Benzema
No i wygląda mi na to, że od pierwszej minuty zespoły ruszą do zdecydowanej ofensywy. Tak przynajmniej w dniu dzisiejszym to widzę.
Chcę wygranej Francji i myślę, że od pierwszych minut ruszą do boju,
Trener Hiszpanów &quot;boski&quot; jak zwykle niczym nie zaskoczył. Grać pewnie będa chcieli piłką i wymieniać podania w ilości niezliczonej, ale takie cyrki nie z obecną Francją.
Taka gra i szybkie kontry mogą doprowadzić do dobrych sytuacji bramkowych dla Francuzów. Oczywiście również i Hiszpanów stać na takowe kontry i strzelenie bramki.
Licze właśnie na takie dość szybkie w wykonaniu obydwu zespołów pierwsze 45 minut i co najmniej 2 bramki.
Myślę, że Ribery i Benzema dadzą pokaz dobrej gry, co przyczyni się do większej ilości bramek w I-ej połowie.

⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2012
Typ: Koscielny żółta
Kurs: 3,45
Bukmacher: Betsson
Analiza: Już za kilkanaście minut w Doniecku rozpocznie się długo oczekiwany mecz pomiędzy Hiszpanią, a Francja. Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie bowiem obie drużyny mają w swoich szeregach świetnych graczy, którzy są w stanie w pojedynke wygrać pojedynek. Ale najpierw zwróćmy uwagę na sytuację reprezentacji Francji. Nie mam zbytnio zastrzeżeń do drużyny Trójkolorowych, ale ich ostatni mecz ze Szwedami na pewno nie napawa optymizmem. Tym bardziej, że mógł zdecydować o ich dalszych losach w turnieju, jeżeli w spotkaniu Anglia - Ukraina padłby inny wynik niż zwycięstwo zawodników Hodgsona. Z kolei początek turnieju pokazał, że Francuzi są zupełnie inną drużyną niż dwa lata temu. Szybkie, składne akcje - to mogło się podobać. Hiszpanie natomiast trochę rozczarowali, strzelenie bramki Chorwacji zajęło im ponad 80 min. Z Włochami nie zagrali źle, może inaczej - to podopieczni Prandelliego zagrali bardzo dobry mecz. Za niecałe 20 minut zagrają z Francją, ale uważam, że sobie poradzą. W składzie Les Blues wystąpi pierwszy raz na turnieju, Laurent Koscielny, który zastąpi Mexesa. To dobry obrońca, zrobił niesamowite postępy grając w Arsenalu, jednak to jego pierwszy aż tak wielki turniej, więc jestem bardzo ciekaw jego występu. Wiadomo, że presja jest ogromna, jednak styl gry Koscielnego przekonuje mnie do tego aby zagrać na jego żółtą. W Anglii gra się ostro, stoper Arsenalu jest przyzwyczajony do takiej gry, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań, by otrzymał kartkę. Wślizgi i inne tego typu wjazdy są na jego porządku dziennym. Tym bardziej, że zagra ze światowymi zawodnikami, którzy na pewno naplują wiele krwi nie tylko jemu, ale całej defensywie Francji.

⛔100

K 71

kogut

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Mistrzostwa Europy 2012
Typ: under 2.0 goli AH
Kurs: 1.925
Bukmacher: Bet365
Analiza: Za chwilę mecz więc będzie krótko i treściwie. Obie drużyny zbliżone poziomem więc typowania wyniku się nie podejmę. Jedna bramka może zadecydować o wyniku spotkania. Hiszpanii przedstawiać nikomu nie trzeba. Jeżeli gra na swoim poziomie to jest praktycznie nie do ogrania, a jedyną drużyną która może im się przeciwstawić jest reprezentacja Niemiec. Jednak ostatni mecz z Chorwatami nie napawa optymizmem. W meczu z Francuzami po raz kolejny zagrają bez napastnika. Francuzi z kolei bez Nasriego. W jego miejsce Revelierre, a Debuchy przesunięty do pomocy. Niewątpliwie jest to wariant defensywny. Hiszpanie z reguły w pierwszej połowie grają asekuracyjnie i strzelają mało goli. Podobnie Francuzi. Sądzę że obie drużyny nie będą się chciały specjalnie odkryć, gra będzie się toczyła głównie w środkowej części boiska, a mecz rozstrzygnie się w drugiej połowie. Bardzo prawdopodobna dogrywka i karne. W przypadku dwóch goli nastąpi zwrot stawki.
zwrot

T 15

tomek055555

Użytkownik
Dyscyplina: USA- Major League Soccer
Spotkanie: Toronto- New England
Typ: 2
Kurs: 3,54
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza: Dziś o godzinie 23:30 zmierzą się ze sobą zespoły, które w tym sezonie formą nie błyszczą. Gospodarze po 12 kolejkach mają na swoim koncie zaledwie 4 punkty. Myślę, że przewaga własnego boiska w tym meczu nie będzie miała znaczenia, gdyż Toronto zupełnie bez formy. Jednak również kiepsko spisują się piłkarze New England na wyjeździe. Na 7 spotkań wygrali zaledwie jedno. Jednak uważam, że dziś będzie lepiej. Ostatnie ich potyczki kończyły się remisem, zatem spodziewam się wyrównanego spotkania z lekką przewagą gości.

⛔100

K 218

krystian95

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka nożna,Brazylia,Serie A
Vasco da Gama-Cruzeiro
Typ: 1
Kurs: 1,75
Buk: Expekt
Analiza:

Za niecałe pół godziny rozpocznie się starcie na szczycie w lidze brazylijskiej.Zmierzą się w nim prowadzący w tabeli Vasco da Gama z Cruzeiro.
Co prawda to dopiero początek rozgrywek i z pewnością zobaczymy jeszcze spore zmiany w tabeli,faktem jest,że obie drużyny rewelacyjnie rozpoczęły sezon.Vasco da Gama w dotychczasowych 5 spotkaniach zwyciężało aż 4 razy przy jednym remisie.Z kolei Cruzeiro zanotowało 3 zwycięstwa i 2 remisy.Vasco zdobyło komplet punktów u siebie po wygraniu dwóch spotkań.Uporali się m.in.z Gremio.Z kolei Cruzeiro rozegrało dwa spotkania wyjazdowe,gdzie wygrało z Botafogo i zremisowało z Nautico.
W ostatnich latach lepiej w pojedynkach h2h spisywała się drużyna Cruzeiro,która wygrała aż 7 z ostatnich 10 spotkań.Mi to,uważam,że faworytem tego starcia powinni być gospodarze.Wydaje mi się,że mają mocniejszy skład od swoich dzisiejszych przeciwników.W szeregach gospodarzy króluje doskonale znany europejskim kibicom Juninho,który mimo,że jest już wiekowym zawodnikiem to w dalszym ciągu gra na wysokim poziomie.Wydaje mi się,że w tym spotkaniu wygrają gospodarze.W tym spotkaniu będą mieli atut własnego boiska.Sądzę,że pomimo gry z tak niewygodnym rywalem jakim jest dla Vasco drużyna Cruzeiro w końcu uda się odnieść nad nim zwycięstwo i utrzymać fotel lidera rozgrywek brazylijskiej Serie A.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom