>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.03.2021 (wtorek)

Status
Zamknięty.
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Strasbourg - AEK Ateny
Typ: AEK Ateny handicap -4,5 punktu
Kurs:
3,15
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na wstępie wspomnę, że specjalista od koszykówki ze mnie żaden. Późna godzina i oferta już nie za bogata skłoniła mnie do pogrania tego właśnie spotkania. Druga runda grupowa rozgrywek Ligi Mistrzów i spotykają się Strasbourg, który w II fazie rozegrał już 3 spotkania i wszystkie przegrał z AEK Ateny, którzy zanotowali 2 zwycięstwa jak dotąd. Z tego co sobie przypominam to Grecy zdobyli ten tytułu bodajże w sezonie 2017/2018. Teraz też są na najlepszej drodze do awansu do Finału. Fazę zasadniczą oba zespoły zakończyły z bilansem 4-2. Obecnie lepszą formę prezentują przyjezdni i mam nadzieję, ze ją podtrzymają. Pierwsze spotkanie zakończyło się wygraną AEK 77:68.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: pilla nozna panama
Godzina: 23
Spotkanie: san francisco-plaza
Typ: plaza amador
Kurs: 2.5
Bukmacher: fortuna
Analiza: Gospodarze sa totalnie bez formy, ostatnie miejsce w tabeli, przegrywaja mecz za meczem, nie wyglada to po prostu najlepiej. Z goscmi jest już lepiej, nie przegrywaja tych spotkan a głównie wygrane i remisy. Teoretucznie Plaza powinna być faworytem ale kursy tego nie wskazują i dlatego trzeba być ostrozny. Ja jednak wierze ze wygrają. Maja motywacje i sa skuteczniejsi. Plaza dawno z nimi nie wygrala a jak nie teraz to juz chyba wgl. H2h tak jak mowie na korzysc gospodarzy ale patrzac na formy obydwu ekip licze na Plaze.

150

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +87
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom