>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.03.2017 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 23. Marca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers
Typ: Denver Nuggets
Kurs: 2,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Portland wczoraj przegrało, więc teraz piłeczka po stronie Bryłek. Trzeba powiedzieć sobie szczerze, że te dwie przegrane z Rakietami były mega pechowe bo równie dobrze oba mecze mogły paść na korzyść Nuggetsów. Dla mnie Denver to największe odkrycie tego sezonu i w życiu się nie spodziewałem, że na ostatniej prostej będą na pole position w walce o najlepszą 8 zachodu. Z ogromnym zaciekawieniem i podziwem ślędzę rozwój Nikoli Jokicia, który w wieku 22 lat już jest jednym z najlepszych wysokich tej ligi. Will Barton, Gary Harris czy Jamal Murray mają przed sobą także świetlaną przyszłość, potrafią być tyle szaleni w swoim baskecie co efektywni i efektowni. Warto zarywać nocki dla tej drużyny. O Cavs nie ma co pisać wiadomo co potrafią, jednak chciałem zwrócić uwagę na ostatnie wymagające wyjazdy Kawalerzystów i ich wyniki: Clippers, Houston, Detroit, Miami, Boston, Oklahoma - wszystko porażki. Ostatnia cenna wyjazdowa wygrana zespołu LeBrona to 7 luty i skalp w Waszyngtonie - jednak bardzo ale to bardzo szczęśliwy a i motywacja wtedy była ogromna, żeby przerwać serię Carodziejów. Do czego zmierzam, James wie iż spotkania sezonu zasadniczego dla nich tak naprawdę niewiele znaczą i nie ma sensu wylewać siódmych potów aby za wszelką cenę wygrywać wszystko jak leci. Nie tędy droga o czym przekonali się rok temu gracze Warriors. Lepiej oszczedzać siły na playoffy bo wtedy gra zacznie się na poważnie. Denver natomiast takiego komfortu nie ma, dodatkowo terminarz nie jest zbyt sprzyjający ze sporą dawką spotkań wyjazdowych, także u siebie muszą walczyć jak lwy żeby ogrywać nawet takich gigantów jak Cavaliers.

✅125

Otrzymane punkty reputacji: +50
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Brazylia
Godz: 00:30
Spotkanie Palmeiras-Mirassol
Typ: 1/1
Kurs 2.20
Buk

Analiza: Palmeiras w tej kolejce na swoim stadionie podejmował będzie drużynę Mirassol, gospodarze przed pierwszym gwizdkiem sedziego sa zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, na swoim stadionie w tych rozgrywkach grali do tej pory r razy wygrywali za każdym razem , stracili zaledwie 1 bramkę zdobyli ich natomiast aż 10, ogólnie sa liderem grupy i już zapewnioną mają kwalifikację do Campeonato Paulista, rywal jednak nie jest wymagający a spokojnie mogą poprawić swoją statystykę więc myślę że nie odpuszczą tego spotkania i postarają się dopisać kolejny komplet punktów. Goście natomiast na wyjazdach grywali do tej pory w kratkę , tutaj według mnie bramke powinni być w stanie strzelić,ale nie liczę iż zdobęda jakieś punkty, bowiem jak pisałem wcześniej Palmeiras na swoim stadionie jest zespołem , który w poprzednich 10 kolejkach wygrał 9 krotnie i zanotował zaledwie 1 podział punktów, więc moim zdaniem przyjezdni nie będa utaj mieli łatwego spotkania. Stawiam na dokładny wynik 1:0 do przerwy oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji, liczę iż spotkanie będzie ciekawe a gospodarze wyjdą z niego zwycięsko.

⛔100

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers
Typ: Cleveland Cavaliers (razem z dogrywką)
Kurs: 1,66
Analiza:

Cavaliers w tym sezonie grają na wyjazdach typowo w kratkę, także pomimo nie najwyższego kursu, uważam ten typ za ryzykowny. Dla tych co wolą mniejsze ryzyko polecam jutro grać na Kolumbię do przerwy. Co ważne Cavs w końcu w pełnym składzie, pod znakiem zapytania stoi tylko występ Korvera, a więc ewentualna strata nie będzie jakoś szczególnie bolesna. Przede wszystkim do gry ostatnio wrócił Kevin Love, co zmienia bardzo dużo w sile ofensywy CC, big trio znowu w komplecie, Love już w pierwszym meczu po powrocie zagrał dobre spotkanie z Lakersami zdobywając 21 punktów i 15 zbiórek. Myślę, więc ze gość się porządnie wykurował po operacji kolana i wrócił od razu w formie, a Cavs z Lovem to zupełnie inna drużyna, szczególnie w ataku i myślę, ze po powrocie Kevina, Cavs przestaną łapać ciągłe porażki z zespołami niżej notowanymi, do których z pewnością zaliczyć można też Denver. &quot;Miłość&quot; ogromnie przyda się na resztę sezonu, zarówno na tablicach, jak i w rzutach z półdystansu czy dystansu. Ekipa z Kolorado na pewno w złych nastrojach i pewnie morale drużyny nie jest też najwyższe, po 2-óch zaciętych, ale jednak frajersko przegranych spotkaniach z Houston, które bardzo mocno komplikują im utrzymanie się na 8 pozycji na zachodzie, gwarantującej grę w PO. Dodatkowo dziś nie zagra Arthur, a pod znakiem zapytania stoi występ Gallinariego i Chandlera, w przypadku ich absencji ofensywa Nuggets traci dużo na wartości. Moim zdaniem lose streak Nuggets zostanie dziś wydłużony do 3 spotkań, a zamiast Denver w PO zamelduje się Portland lub New Orleans. Powodzenia!

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +8
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Miami
Godzina: 00:35 [zależne od wcześniejszych spotkań]
Spotkanie: A.Pavlasek - T.Fritz
Typ: Fritz -4 gemy [3way handi]
Kurs: 1,83
Analiza:
Zestawienia rankingu ATP z roku na rok ciekawsze, chociażby Fritz ~50 miejsc za Pavlaskiem - &quot;xD&quot;. Myślę, że Fritz zagra z chęcią kontynuowania gry w tym turnieju i wykorzysta spotkanie, żeby ustawić sobie wszystko psychicznie, zwłaszcza że przeciwnik z niższej półki. Dodatkowo Pavlasek 0-6 na hardzie od początku roku jakoś nie dodaje mi wątpliwości co do mojego typu. Fritz na Mastersie odpadł z M.Jazirim, który odpalił jakby całe życie czekał na ten turniej, aczkolwiek wcześniej zdążył odpalić Cilica oraz Benuę, o ile Cilic to kompletna porażka systemu rankingowego to Paire jeśli ma dobrze ustawiony łeb to jest bardzo dobry skillowo. Jak dla mnie Fritz może już myśleć o kolejnym spotkaniu, bo to będzie formalność.

✅83

Otrzymane punkty reputacji: +12
rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Tenis,ATP Miami, 1. round, hard
Godzina: 16:00
Spotkanie: Darian King (BAR) - Lukas Lacko (SVK)
Typ: Darian King
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bwin

Widzę tu value i widzę,że kursy lecą.Widziałem też ostatnio Kinga w akcji i wyglądał dobrze,forma zwyżkuje.Wiadomo,to młody gracz i z tuzami tenisa nie wiele pogra,choć ostatnio na Indian Wells postraszył Monfilsa. Wygrana z Dodigiem, Basilashvilim i Kukushkinem. Ma teraz najwyższy ranking i puka do top100. Moim zdaniem potencjał jest.
No a dzisiaj spotkanie z Lackiem,który w mojej opinii nie jest lepszym graczem na tym etapie sezonu.Przegrane w ostatnim czasie z Gerasimovem,Przysiężnym w challengerach.W Miami na razie wygrał z Kirkovem (1050),Kecmanovicem (651), hmm..., nie wiem czym buki kierują się stawiając Lacka w roli faworyta.Doświadczenie raczej po stronie Słowaka,ale wydaje mi się,że w tym spotkaniu to może nie mieć znaczenia.

Hard 2017 W/L (9/4-8/2),Indoor (3/2-2/2).No H2H. Rank (121-114).

✅110

Otrzymane punkty reputacji: +8
dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ameryka Południowa-kwalifikacje MŚ
Godzina: 21:30
Spotkanie: Kolumbia - Boliwia
Typ: Kolumbia -2.00 AH
Kurs: 1.70
Analiza:

Fajny mecz zapowiada się na czwartkowy wieczór,Kolumbia będzie podejmowała słabiutką Boliwie która jest jeszcze słabsza na wyjazdach. Kolumbijczycy jeżeli jeszcze myślą o awansie to muszą takie mecze wygrywać ze słabszym przeciwnikiem, tym bardziej u siebie. Boliwia na wyjazdach naprawdę spisuje się tragicznie, ostatni mecz w którym udało im się wywieźć korzystny wynik odbył się 15.06.2015r. Trochę już minęło...od każdego dostają srogie lanie i to przeważnie kilkoma bramkami. Nie mają już o co walczyć najpewniej zajmą ostatnią lokate w grupie. I jeszcze jedna bardzo fajna informacja skusiła mnie na granie tego typu, otóż Boliwia przylatuje do Kolumbii jeszcze słabszym składem , trenera zabrał ze sobą paru młodych chłopaków, odsyłam do lektury : http://futbolete.com/laseleccion-com-co/bolivia-viene-sin-chumacero-escobar-los-demas-jugadores-the-strongest. Kolumbia raczej bez większych kontuzji, na pewno nie zagra Falcao, ale Kolumbia ma wielu innych ofensywnych graczy którzy na codzień grają w Europie, więc powinno wpaść pare bramek dla gospodarzy. GL

⛔100

A 17

arktos888

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Rosja 2
Godzina: 12.00
Spotkanie: Spartak Moskwa 2 - Baltika
Typ: 1
Kurs: 1.62
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Spartak Moskwa 2 jest w czołowce zajmujac 6muejsce i zdobywajac 41 punkty. Baltika jest ostatnia w tabeli 2 ligi - 20. Zdobyła 22 punkty.
Spartak 2 w mecAch jako gospodarz ma bilans 7-4-3. W ostatnich pieciu meczach na własnym stadionie: 3-1-1.
Baltika w meczach wyjazdowych ma bilans 0-7-6. W ostatnich pieciu meczach wyjazdiwych 0-4-1.
Typuje ze dzis wygra Spartak 2.

⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
21:30
Kolumbia - Boliwia
Typ: Kolumbia over 4,5 gola
Kurs: 4,80
Buk: Unibet

Kolumbia powinna rozjechał dziś Boliwię spokojnie. Dla Kolumbii to bardzo ważny mecz bo po pierwsze muszą wygrac gdyż są na szóstej pozycji i tracą jedno oczko do pozycji garażowej i dwa oczka do pozycji która daje awans do mundialu. To że wygrają dziś jest pewne, pytanie jest tylko ile strzelą. Boliwia dostaje bencki na wyjazdach straszne. Ostatnie wyjazdy to po 0-5 z Wenezuela i Brazylią oraz po 0-3 z Argentyną i Chile. Zatem trójeczka w wykonaniu Kolumbii raczej pewniak, 1,88 w totomixie. Boliwia jakoś się trzyma tylko grając u siebie na wysokościach. Jak zejdą w dół to dostają łomot. Kolumbia musi też poszukać bramek bo mają kiepski bilans 15-15, a przy ewentualnie równej ilości punktów bramki mogą się liczyć. Bramki w Kolumbii ma kto strzelać. Nie będzie Falcao, ale są Mirosław, Bacca, Cuadrado, James czy inni.

⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Szwecja
Godzina: 19,00
Spotkanie: Skelleftea - Frolunda
Typ: końcowe zwycięstwo - Frolunda (razem z dogrywką i karnymi)
Kurs: 2,35
Bukmacher: unibet
Analiza:

Frolunda to obrońca tytułu w Szwecji. Rok temu w finale pokonali Skelleftea. W tym roku po 3 spotkaniach jest 2-1 dla gospodarzy, więc margines błędu powoli się wyczerpuje. Warto wspomnieć, że Frolunda to zwycięzca tegorocznej edycji LM, w której bronili tytułu, więc w ostatnich 2 latach wygrali sporo i nie wyobrażam sobie, by w tym roku odpadli na etapie ćwierćfinału.
W sezonie zasadniczym zajęli 3 miejsce, a Skelleftea 6.
W pierwszym spotkaniu ćwierćfinałowym Frolunda wygrała u siebie 3-0, by następnie uleć na lodzie przeciwnika 4-1. Poprzedni mecz grali u siebie i przegrali 2-3. Dziś czas na rewanż i wywiezienie zwycięstwa z ciężkiego terenu. Stawiam na to, że po ciężkim boju mecz wygrają goście, którzy nie są faworytem w tym spotkaniu. Bardzo prawdopodobne, że po 60 minutach będzie remis, więc zagram na wygraną końcową. Powodzenia.

⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów, kobiety
Godzina: 19:00
Spotkanie: Bayern Monachium - Paris Saint Germain
Kurs: 2,45
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Pierwsze spotkanie ćwierćfinałowe między tymi zespołami. W swych rodzimych ligach Bayern jest na 3 miejscu natomiast PSG zajmuje pozycję wicelidera. W kobiecym futbolu zespołem bardziej utytułowanym i doświadczonym na arenie europejskiej jest zespół z Paryża. Jednak ja dzisiaj idę w stronę gospodyń. Może to zespół francuski jest faworytem tego dwumeczu ale w tym pierwszym spotkaniu uważam, że Bayern stać na wygraną. Oba zespoły przegrały swoje ostatnie mecze ligowe. Bayern uległ na wyjeździe Wolfsburgowi 0-2, natomiast PSG przegrał z Olimpique Marsylia też 0-2. Drużyna z Monachium po wylosowaniu tego przeciwnika pod koniec listopada wręcz nie mogła się doczekać tego starcia. Czas do meczu upłynął i dzisiaj na to spotkanie wszyscy mocno się motywują. Kadrowo trochę lepszym zespołem wydaje się być PSG i napewno w Lidze Mistrzów zespół ten ma większe doświadczenie. Jednak gospodynie u siebie są mocne i atut własnego boiska nieco wyrównuje szanse. Do tego fani Bayernu dzisiaj będą mocno wspierać swój zespół. Na to spotkanie rozeszło się ponad 5000 biletów co w kobiecym futbolu jest bardzo dobrym wynikiem. Gospodynie będą. dziś mogły liczyć na gorący doping i wsparcie swoich fanów. Ja myślę, że niesione tym dopingiem są w stanie ograć dziś swoje rywalki z Paryża. Może PSG kadrowo na papierze wydaje się trochę lepszym zespołem ale w tym sezonie kilka wpadek na wyjazdach im się przydarzyło jak porażka w LM z Kvinner 1-3 czy w lidze francuskiej z Albi 0-3, więc nie są tak mocne żeby piłkarki Bayernu nie były dzisiaj w stanie wygrać tego spotkania. Oba zespoły raczej w swoich najmocniejszych składach.

✅145

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Men’s Junior Pan American Championship
Godzina: 23-30
Spotkanie: USA u21 - Urugwaj u21
Kurs: 2,15
Analiza:

Wcześniej kurs na USA wynosił około 2,40 już spada. Oglądam te mistrzostwa i póki co można pare groszy zarobić. Stawiam tutaj na USA, według mnie Urugwaj z Dominikaną to najgorsze druzyny tego turnieju. A kurs na USA pewnie taki wysoki bo przegrali z Brazylią najwyżej w turnieju, ale Brazylia i Argentyna to faworyci tego turnieju. USA oprócz meczu z Brazylia zagrali z solidną ekipa Chile, Chile gra solidnie w obronie i mają dobrego bramkarza, mało co nie ograli wczoraj Brazyli (35-30) a USA wygrało z Chile 31-24 zajmując 2 miejsce w grupie B. W grupie A Urugwaj zajął 3 miejsce za Argentyna i Paragwajem przed Dominikaną i to właśnie z nimi wygrali 41-38. Według mnie Chile jest ekipą lepszą niż Urugwaj, A USA pokonało Chile. Urugwaj niczym nie zabłysnał w tym turnieju, 2 porażki i ledwo ogranie Dominikany. Dodatkowo to w USA jest najlepszy strzelec turnieju Samuel Hoddersen z 23 bramkami. A nalezy wspomniec , że w grupie B każdy rozgerał tylko po 2 mecze wiec mając 1 mniej mecz trzeba mieć na uwadze , że ten chłopak naprawde potrafi grać w ręczną i gdy nie idzie pociagnie drużynę do przodu. Według mnie bukmacherzy w tak egzotycznym turnieju poprostu moga popełniać błedy w wystawianiu kursów i faworytów ,bo ktos jest eksperetem od handballu chłopaków na codzień uczących się czy pracujących. Prawda jest taka, że zbierają sie raz w tygodniu , trenują i to wszystko. To są egoztyczne kraje w dodatku młodzieżówka.

✅115

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Esport - League of Legends - EU LCS
Godzina: 17:00
Spotkanie: Splyce - Team Vitality
Typ: Splyce -1.5 mapy
Kurs: 1.61
Analiza:

Witam na dziś wybrałem spotkanie z gry League of Legends, w którym zmierzą się Splyce oraz Team Vitality. Wiadomo, że zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Splyce. Ja stawiam, że ta drużyna zwycięży to spotkanie 2-0. Splyce jak do tej pory dość solidnie 6 zwycięstw i 4 porażki. Szczerze mówiąc to myślałem, że w tym splicie zaprezentują się trochę lepiej, ale wynik nie jest aż taki zły. Natomiast Team Vitality aktualnie z 3 zwycięstwami i 7 porażek. Z czego 3 zwycięstwa z naprawdę najgorszymi ekipami w LCSie. Już raz te dwie ekipy spotkały się w tym splicie, wtedy zakończyło się pewnym zwycięstwem Splyce dwa do zera. Dzisiaj obstawiam, że wynik będzie dokładnie taki sam. Splyce tak naprawdę nie wygrało jeszcze z żadną świetną ekipą (chodzi mi głównie o czołówkę: H2K, G2, Misfits, UoL). Jednak na średniaków takich jak Fnatic czy Roccat radzą sobie raczej bez większych problemów. Jakoś Splyce chyba ma taką blokadę gdy gra na naprawdę dobre drużyny, bo zaczynają podejmować dziwne decyzje, ale w spotkaniach na takie drużyny jak Origen czy Vitality wychodzą zwycięsko i rozwalają przeciwników. Polecam!

✅61

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis Miami WTA
godzina 17.30
spotkanie :V.Cepede - D. Cibulkova
typ ilość setów over 2,5
kurs 3,5
bet365

Analiza : Paragvajska tenisistka Veronica Cepede w niezłej dyspozycji przebrnęła przez eliminacje bez straty seta i jest to walczak.W pierwszej rundzie trafia na świetnie dysponowaną ostatnio Dominikę Cibulkovą która często wolno się rozkręca albo zdarza się jej przespać seta .Słowaczka w swoich ostatnich meczach bardzo często grywa trzy setówki.Na pierwszy rzut oka 2:0 dla Cibulkovej ale po kursie 3,5 zaryzykuję że padną sety po obu stronach.
Paragwajska tenisistka to taka gorsza wersja Sary Errani , choć Cepede raczej lepiej czuje się w ataku niż w obronie , ale biega walczy o każdą piłkę jak włoszka .Liczę że sprawi dzisiaj kłopot Cibulkkovej i myśle że seta dzisiaj może ugrać,

⛔100

9 1

9kubaa9

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Miami (USA), twarda
godzina:22:30
Spotkanie ???? olgopolov A. - Jaziri M
Typ: Jaziri M.
Kurs:Bet365
Analiza: Całkowicie nie zrozumiałe są dla mnie w tym przypadku kursy na obu panów, ale jak doskonale wiemy, bukmacherzy lubią takie triki mieszane, zeby nic nie wydawało się pewne, jednak przy racjonalnym myśleniu, sprawdzeniu formy obu panów, analizie statystyk dla mnie nie mam wątpliwosci że Malek dziś wygra to spotkanie i to najprawdopodobniej 2-0 , wystarczy spojrzeć jak dobrze gra mu sie na twardej nawierzchni, przegranej pojedynki i to wcale nie gładko tylko z wyzej notowanymi zawodnikami , jedyne co jest po stronie Ukraińca to wiek bo jest on o 5lat mlodszy od swojego rywala, to chyba jedyny atut, widzialem nie jednokrotnie w akcji i jednego i drugiego i jezeli Tunezyjczyk zagra na 100% swoich mozliwosci to skonczy się to wynikiem 2-0 !!!

⛔100 - Brak kursu!!!

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - ATP Masters Miami (USA) - korty twarde
Godzina: 19:00 CET
Spotkanie: Tiafoe, Francis - Krawczuk, Konstantin
Typ: Tiafoe, Francis wygra 2-0
Kurs: 1,84
Bukmacher: unibet
Analiza:

Starcie sąsiadów w ranking u ATP (101. Tiafoe, 103. Kravchuk), ale aktualna forma dzieli ich o lata świetlne. Rosjanin chyba nie mógł zacząć sezonu gorzej, od początku roku bilans 2-9 i co gorsza seria 8 ostatnich przegranych meczów, a nie były to nieosiągalne nazwiska. Nie zdziwiłbym się jakby miejsce w drabince turnieju zawdzięczał zamrożeniu rankingu z lepszych czasów. Taki regres o tyle dziwi, że do tej pory hard court wydawał się jego ulubioną nawierzchnią. I lepiej już raczej nie będzie, bo Krawczuk niedawno skończył 32 lata, więc już bliżej niż dalej. Co innego wciąż nastoletni Tiafoe, któremu niektórzy wróżą niezłą karierę (ale takich młodych Amerykanów, którzy mieli zastąpić Samprasa, czy choćby Roddicka było już wielu). Forma w ostatnich tygodniach dobra (5-3 w ostatnich 8 meczach, a przegrane z Delpo czy Lajoviciem wstydu nie przynoszą), już w Miami 2 wygrane w kwalach. Generalnie czarnoskóry Jankes to żaden wirtuoz, raczej typowy produkt amerykańskich czyli mocny serw, oburęczny bekhend, a główna siła opiera się na forhendzie, mocnym i płasko bitym, w sumie standardowy arsenał w tych czasach. Nic specjalnego, ale na dołującego Rosjanina powinno z nawiązką wystarczyć, zresztą tydzień temu Tiafoe zlał go w Irving w niecałą godzinę oddając mu tylko 5 gemów. Dzisiaj widzi mi się powtórka w rozrywki.
⛔100
ZAPRASZAM DO DZIAŁU TENIS

kurczakj 294

kurczakj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Międzynarodowe towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Polska U21 - Włochy U21
Kurs: 2,80
Analiza:

Reprezentacja Polski U21 podejmie u siebie, na stadionie Cracovii rówieśników z Włoch. Ostatni pojedynek zakończył się zwycięstwem Polski 2-1. Dziś napastnicy reprezentacji są jeszcze mocniejsi niż wtedy, możliwe, że zadebiutuje J. Niezgoda z Ruchu. W poniedziałek Włochy grają z Hiszpanią i mecz z Polską będą traktować jako przetarcie, nie zagra prawdopodobie 4 podstawowych zawodników, a szansę dostaną Ci, którzy do tej pory nie grali. Prawdopodobnie w naszej reprezentacji zagra Kapustka, którego forma jest niewiadoma, ale na tle małolatów powinien się wyróżniać. Ostatnia rzecz to jubileusz Dorny, który poprowadzi kadrę po raz setny, więc piłkarze będą jeszcze bardziej zmotywowani.

⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata, CONMEBOL
Godzina: 21:00
Spotkanie: Kolumbia (-3,5) - Boliwia
Kurs: 3,30
Bukmacher: Unibet
Analiza:

W końcu nadeszły mecze eliminacyjne do Mistrzostw Świata, dziś jesteśmy w strefie Ameryki Południowej CONMBEOL.
Mecz pomiędzy 6 w tabeli Kolumbii z 9 Boliwii, różnica piłkarska jaka ich dzieli to jest przepaść i nie ma się co oszukiwać są o 3 klasy gorsi.
Kolumbia potrzebuje 3 punktów jak ryba wody, mają 18 punktów i jeśli wygrają to awansują na 3 miejsce z dorobkiem 21 punktów. Do końca pozostało 6 kolejek a drużyn do awansu jest aż 6 a i 7 i 8 Paragwaj i Peru także depczą po pięcie. Miejsc do awansu jest 4, 5 z kolei będzie grać w barażach.
Boliwia u siebie a na wyjeździe to 2 różne światy, u siebie jeszcze jako tako sobie radzą i od czasu do czasu wygrają jakieś spotkanie lecz na wyjazdach już są bezradni. W tych eliminacjach Boliwia rozegrała już 6 spotkań na wyjazdach i wszystkie 6 przegrali strzelili tylko 1 bramkę a stracili aż 19 goli.
Dodatkowo kadra Boliwii jest nieco odmieniona, odmłodzona także to jeszcze jest na niekorzyść tej drużyny. Po prostu trener nie wierzy w tym meczu chociaż 1 punkt dlatego daje szanse do rozgrywania się młodym piłkarzom.
Myślę, że tacy piłkarze jak James, Bacca czy Cuadrado rozbiją dziś rywala.

Powodzenia.

⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Euro U-19
Godzina 19:00
Spotkanie : Ukraina U-19 : Grecja U-19
Typ : over 2.5 / obie strzelą
Kurs : 2.37
Bet365

Pierwsze swoje spotkania w Euro U-19 rozegrają zespoły z Ukrainy i Grecji , liczę na otwarte spotkanie z paroma golami , w grupie 1 został już rozegrany dziś już jeden mecz gdzie Holendrzy pokonali skromnie 1:0 Finów , patrząc na dotychczasowe mecze obu drużyn to widać że ze zdobywaniem goli nie mają problemów i tak Ukraińcy 2:0 i Islandią 3:0 Łotwą i ostatnio polegli z Turkami 3:1 natomiast Grecy 2:0 z Walią 5:0 z Luksemburgiem i porażka 0:2 z Anglikami a w H2H odrobinę lepsi Grecy którzy nie przegrali z Ukraińcami ale to już przeszłość a jak będzie dziś zobaczymy ja osobiście liczę że obu drużynom uda się dziś zdobyć po bramce ale któraś przechyli szalę zwycięstwa na swoja korzyść !

⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata, Kwalifikacje
Godzina: 21:30
Spotkanie: Kolumbia - Boliwia
Typ: powyżej 2,5 gola i no btts
Kurs: 2,30
Bukmacher: bet365
Analiza:

Po 12 meczach Kolumbia poza pierwszą 5-ką tabeli. Mają punkt straty do Argentyny i 2 do Chile, czyli dużyn,które spotkają się ze sobą po północy.
Ekwador, który zgromadził tyle samo punktow co Chile również powinien stracić w nocy punkty w Paragwaju.
Kolumbia ma szansę zniwelować straty. Okazja niebywała, bo zagrają z Boliwią, czyli drużyną, która zajmuje przedostatnią pozycję w tabeli, zgromadzili tylko 7 punktów, ale wszystkie u siebie.
Na wyjeździe 0pkt i bramki 1-19! W ogóle przegrali 12 kolejnych wyjazdów, a nie rzadko były to wyniki typu 0-3, 0-5 czy nawet 0-7.
W tym meczu liczę, że Boliwia podtrzyma swoją indolencję strzelecką. Ostatni ich wyjazdowy mecz to 0-5 z kieską Wenezuelą.
Nie inaczej powinno być z Kolumbią. H2H to wygrana Kolumbii na terenie Boliwii 3-2 i 5-0 w Kolumbii.
Liczę dzisiaj na powtórkę. Te min. 3 gole powinni wbić.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom