>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.02.2023 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 23. Lutego

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Totolotek
- Betclic
- Lvbet
- STS
- Totalbet
- Etoto
- Forbet
- Ewinner
- GO+bet
- Betters
- BetX

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Konferencji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Lech - Bodo/Glimt
Typ: Awans - Bodo/Glimt
Kurs: 2.31
Bukmacher: STS
Analiza:

Norweska ekipa zaraz po losowaniu była dla mnie kandydatem do awansu i mimo tego że w pierwszym spotkaniu na własnym terenie zremisowała bezbramkowo , nadal uważam ją za faworyta w tym dwumeczu. Nie oglądałem pierwszego spotkania w Norwegii , jedynie zaczerpnąłem nieco informacji od osób które śledziły ten mecz i suchych statystyk. Wynika z nich że goście byli zdecydowanie dominującą stroną i głownie dzięki dobrej postawie Bednarka w bramce Lecha Poznaniacy tego starcia nie przegrali. Spodziewałem się wygranej miejscowych na własnym terenie , ale remis też nie przekreśla szans Norwegów na awans .Bodo jesienią rywalizowało w fazie grupowej LE i uległo zdecydowanie Arsenalowi i PSV , ale wyprzedzając Zurich zdołało z 3 lokaty załapać się do fazy pucharowej LK. Ekipa norweska nie rozpoczęła jeszcze sezonu ligowego , jedynym przetarciem przed konfrontacją z Lechem były sparingi.

Lech po 5-ciu kolejkach rundy wiosennej nie zachwyca . Dwie minimalne wygrane po 1:0 nad Miedzią Legnica i Wisłą Płock , dwa remisy i porażka na własnym terenie z Zagłębiem L. 1:2 to wynik nie najgorszy aczkolwiek pewnie więcej oczekiwano od ekipy goniącej Raków i mającej obecnie 13 pkt. starty do lidera. Niedzielną przegraną na własnym boisku z Lubinem częściowo zrzucam na barki dzisiejszej potyczki i przemeblowanego składu , aczkolwiek nie do końca . Myślę że więcej należy oczekiwać od ofensywy Poznaniaków. Zaledwie 5 goli we wszystkich 6 meczach wiosną wliczając pierwsze starcie z Bodo to nie najlepszy wynik, mniej jak jedna bramka na mecz.

Podsumowując , obawiam się dzisiejszej konfrontacji patrząc od strony Lecha. Myślę że Bodo / Glimt jest trochę niedocenianą ekipą przez naszych kibiców czy dziennikarzy. Uważam Norwegów za groźnego rywala i zgodnie z tym czego oczekiwałem przed pierwszym starciem nadal to ich uważam za faworyta do awansu.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +475
RBR1one 555,6K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 18:45
Spotkanie: Monaco - Bayer Leverkusen
Typ: over 4.5 kartek
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Analiza:
W pierwszym meczu wpadlo 6 zoltych kartek i w tym widze to podobnie. Rewanz to zawsze wieksze napiecie i mniej kalkulowania. Sedziuje moj ulubieniec Alejandro Hernández Hernández. W lidze hiszpanskiej jeden z najbardziej overowych. Powinno byc nerwowo na boisku a ten sedzia kartek nie boi sie wyciagac.

100

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Spotkanie: Union Berlin - Ajax
Typ: Superbets: powyżej 2.5 gola i obie drużyny powyżej 1.5 kartek
Kurs: 4.25
Bukmacher:
Superbet
Analiza:

Mimo tego, że w pierwszym meczu nie oglądaliśmy dużo bramek ani kartek to ja w to wchodzę śmiało.
Jestem zdziwiony tym że w pierwszym meczu było 0:0. Przy takim potencjale w ofensywie obu drużyn nie liczylbym na powtórkę z pierwszego meczu.
Ajax bramek strzela multum, Union u siebie też powinien swoje dołożyć . Uważam, że pierwsza bramka padnie dość szybko i rozwiąże sznurek z bramkami.
Jesli chodzi o kartki, to linia jest niska . 2 kartki na jedną drużynę to mało. Ok, w pierwszym meczu było mało kartek, ale w rewanżu powinno być już inaczej. Po pierwsze ktoś dziś odpadnie, powinny być emocje i ostrzejsza gra, a po drugie dobry sędzia do kartek.
PRoponuje też overy kartkowe dodatkowo.

325

Otrzymane punkty reputacji: +2349
Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, ATP Rio de Janeiro
Godzina: 01:00
Spotkanie: Monteiro T. vs. Norrie C.
Typ: Monteiro T. +5 gemów (ha azjan)
Kurs: 1,47
Bukmacher: etoto
Analiza:

Myślę, że to najciekawsze spotkanie tej nocy prestiżowego turnieju ATP 500 w Rio de Janeiro. Monteiro nie rozpoczął tego sezonu najlepiej i ma idealną okazję, by przerwać passę znakomitym występem przed własną publicznością. Thiago w I rundzie wyeliminował po tb trzeciego seta próbującego wrócić do dawnej formy Dominica Thiema, lecz mówiąc krótko – idzie mu jak po grudzie. Brazylijczyk zasłużenie wygrał ten mecz i na pewno wróciły wspomnienie z lat ubiegłych, kiedy to potrafił pokonywać na tych kortach Tsongę, Pellę, a przed rokiem walczyć jak równy z Berrettinim, choć oczywiście Włoch na cegle nie jest asem, ale co warto dodać korty są dość szybkie i premiują ofensywnych graczy. Monteiro na pewno korzysta ze znajomości kortów, ale także z lewej ręki, która często bywa handicapem, lecz teraz niestety nie będzie, bo spotyka także mańkuta. Norrie jest świeżo po ograniu gorszego z braci Cerundolo i finale w Buenos Aires, gdzie przegrał wyraźnie z Alcarazem. Na pewno świeżość nie będzie optymalna, ale co ważne gra też nie jest zachwycająca. Po prostu Brytyjczyk gra mądrze i znajduje sposób na kolejnych oponentów. Jestem bardzo ciekawy kto wyjdzie górą z tego pojedynku, a z racji, że kursy są zdecydowanie na korzyść Camerona to decyduję się pójść w dość wysoki handicap na gospodarza. W poprzedniej rundzie Alves pokazał, że można rywalizować nawet z samym Carlitosem, a handicap własnych kibiców jest tu bardzo pomocny. Monteiro w roli faworyta to często klęska, lecz jako underdog potrafi się sprawdzić.

Więcej analiz w dziale KUPONY.

47

Otrzymane punkty reputacji: +1861
L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Konferencji Europy
Spotkanie: Partizan Belgrad - Sheriff Tyraspol
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,66

Bukmacher: Betfan
Analiza:

W rewanżowym meczu 1/16 finału Ligi Konferencji Europy Partizan Belgrad zagra u siebie z Sheriffem Tyraspol. Ekipa z Serbii będzie bronić w tym spotkaniu jednobramkowej zaliczki sprzed tygodnia, gdyż pierwsze spotkanie wygrali 1:0. Myślę, że mecz może wyglądać tak, że Partizan będzie bronił zaliczki a Sheriff nie rzuci się od razu do ataku a spokojnie będzie czekał na jakiś błąd po stronie gospodarzy.
Obie ekipy spotkały się dotychczas ze sobą trzykrotnie i co ciekawe za każdym razem Partizan wygrywał 1:0. Myślę, że tym razem niekoniecznie musi paść taki wynik, chociaż oczywiście jest on możliwy. Partizan priorytetowo potraktuje jednak wynik dwumeczu.
Sheriff w teorii wydaje się być bardziej ograny w europejskich pucharach i doświadczenie stoi za tą drużyną. Mimo, że pamiętamy, że Sheriff potrafił w tamtym sezonie pokonać Real Madryt na Bernabeu, to jednak w tym sezonie wyglądają znacznie bardziej blado. W Lidze Europy wprawdzie trafili na ciężkich rywali, bo walczyć o awans musieli z Manchesterem United, czy Realem Sociedad. Jednak zaprezentowali się słabo, ponieważ w meczach z tymi drużynami nie zdobyli nie tylko ani jednego punktu, ale również nie trafili ani razu do siatki. Jedyne punkty zainkasowali w wygranych meczach z Omonią Nikozja, co pozwala im właśnie zagrać w rundzie Play-Off LKE.
Myślę, że ten mecz nie będzie obfitował w bramki i nie będzie w nim mnóstwa sytuacji podbramkowych.

100

Volleyball_Expert 560,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - Challenger Rovereto
Godzina: 10:00
Spotkanie: Donskoj - Kolar
Typ: Kolar
Kurs: 1.95
Analiza:
Na jutro wypatrzyłem spotkanie pomiędzy Rosjaninem, a Czechem. Kursy na to spotkanie nieco zaskakują mnie, ale pobieram typ na Kolara. Czech patrząc rankingowo 190, natomiast Doskoj 322. Na ranking, aż tak bardzo nie zwracam uwagi, ale mam wiele innych pozytywnych akcentów, które powinny przyczynić się do zwycięstwa właśnie Czecha. W drugiej połowie stycznia spotkali się obaj zawodnicy i to właśnie Kolar zwyciężył to spotkanie w trzech setach. Donskoj ostatnio dobrze funkcjonował na serwisie i returnie stąd pewnie uznany przez bukamchera jako minimalny faworyt. Analizując wcześniejsze spotkania Rosjanina to tak dobrze się nie spisywał ostatnio rozegrał spotkanie z Broomem i w szczególności drugi serwis przeciętny, return przy pierwszym serwisie przeciwnika słaby. Na turnieju challengerowym w Francji przegrał z zawodnikiem, który plasuje się aktualnie na pozycji 1021 w rankingu. Trochę wcześniej przegrana z Włochem rankingowo 864. Te spotkania właśnie były rozgrywane na nawierzchni twardej. Kolar dobrze funkcjonuje na nawierzchni twardej doszedł do finału w turnieju challengerowym na Litwie. Trochę wcześniej półfinał również w turnieju challengerowym w Niemczech. W turnieju w którym rozegra spotkanie jutro q pierwszym meczu spisał się naprawdę bardzo dobrze nie tracąc własnego serwisu pewnie zwyciężył z Gakhovem, który prezentuje dość dobry tenis. Kolar bardzo dobrze utrzymuje swoje pierwsze I drugie podanie I serwisie. Jedyna bolaczka są returny, które ostatnio nie są na zbyt wysokim poziomie w Jego wykonaniu, ale myślę, że jeśli chodz minimalnie poprawi grę właśnie na returnie to o przełamania nie powinno być jakoś niezwykle trudno. Według mnie ostatnie turnieje pokazują, że na nawierzchni twardej aktualnie lepiej prezentuje się Czech i ja właśnie jutro na niego typuje. Pozdrawiam.

95

Otrzymane punkty reputacji: +2969
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: tenis ziemny
Godzina: 00:50
Spotkanie: Thiago Monteiro vs Cameron Norrie
Typ: Thiago Monteiro wygra 2:0 w setach
Kurs: 6,25

Witam!

Dwóch leworęczny zawodników spotka się na mączce. 183 cm wzrostu Brazylijczyka vs 188 Brytyjczyka.

Bilans między tymi dwoma zawodnikami to 1-0 na korcie twardym dla Thiago Monteiro. ( 3 lata temu w Auckland)

https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=2290355 - szczegóły meczu

https://www.oddsportal.com/tennis/b...o-thiago-norrie-cameron-jsXe1NvU/#home-away;2 14 na 26 osób daje zawodnika gospodarzy (54%) zaś 12 na 26 daje Brytyjczyka.

Ja uważam że Brytyjczyk nie jest żadnym "ziemniakiem" i przegra ten mecz bez zdobycia seta. Poza tym Brazylijczyk gra przed własną publicznością i powinien odprawić rozstawionego z 2 Brytyjczyka.

https://www.atptour.com/en/scores/current/rio-de-janeiro/6932/daily-schedule mecz zacznie się po meczu Baez vs Bellucci

Pozdrawiam

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: hokej nhl
Godzina: 03 30
Spotkanie: Arizona -Calgary
Typ: powyzej 8.5 goli z dogrywka
Kurs: 4.65
Bukmacher: fortuna
Analiza: Typ na podbicie pktow, wiadomo jak to NHL wiele zalezy od wielu czynnikow. Obie ekipy z miejscami ktore nie gwarantuja gre w PO na ten moment. Najblizej jest Calgary i zaledwie jedno miejsce dzieli ich od 8 miejsca w ich konferencji. Arizona u siebie strzela roznie ale pamietajmy ze Flames udowodnili w tym sezonie ze potrafia zdobywac bramki na wyjazdach. Wierze, ze tym razem bedzie podobnie i oba zespoly pójdą na calosc

365

Otrzymane punkty reputacji: +3116
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Zalgiris Kowno handicap [0-5,5 ]
Typ: Zalgiris Kowno +5,5 pkt
Kurs: 3,20
Bukmacher: Fortuna
Analiza: W tym pojedynku zdecydowanymi faworytami do odniesienia zwycięstwa są koszykarze gospodarzy Real Madryt ,ale jednak moim zdaniem to będzie bardzo zacięty i wyrównany pojedynek i ich ewentualne zwycięstwo w tym meczu wcale znowu nie jest takie pewne i nie będzie zbyt wysokie.Real to bardzo dobra drużyna jeden z faworytów do wygrania całej Euroligi w tym sezonie rozgrywkowym.Obecnie grają oni bardzo dobrze i teraz zajmują wysokie 3 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych pojedynkach wygrali 16 meczy i 7 pojedynków przegrali.

100

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Indonezja Liga 1
Godzina: 09:00
Spotkanie: Persik Kediri - RANS Nusantara
Typ: BTS
Kurs: 1.54
Analiza: Dzisiaj z rana liga Indonezji. Grają dwie ostatnie drużyny ligi. Duża strata punktowa do bezpiecznego miejsca, oba zespoły po 17 pkt to jest aż 9 punktów straty do 15 miejsca. Więc nie będzie tutaj odpuszczania każdy będzie się chciał wyrwać jak najszybciej z miejsca spadkowego a przegrany właściwie spada. Ostatnie 5 meczy tych drużyn to pod kątem BTS dla gospodarzy 4/5 a dla gości 5/5 czyli powinno spokojnie wejść. Ostatni mecz H2H 1-1. Trochę martwi mnie indolencja strzelecka gospodarzy - najmniej strzelonych bramek w lidze ale patrząc na staty gości (57 straconych bramek) oraz stawkę spotkania myślę, że zobaczymy gole z obydwu stron. Powodzenia:)

54

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2469
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis ATP RIO
Godzina: 23:00
Spotkanie: Alcaraz - Fognini
Typ: 1 set Fognini
Kurs: 6,00

Bukmacher: sts
Analiza:

Spróbujemy poszukać większego kursu w tym meczu. Wiadomo, że Alcaraz na mączce czuje się bardzo dobrze i poprzednio wygrał turniej w Argentynie. Natomiast wiadomo też jakim zawodnikiem jest Fognini, na zawodników lepszych potrafi się maksymalnie skoncentrować i napsuć im krwi. Zawodnik ten ma duże możliwości jednak z głową nigdy nie było najlepiej. Pierwsza rundę wygrał w roli minimalnego underdoga wiec to dobry prognostyk, że będzie mu się chciało. Za duża rozbieżność jest w kursach i trzeba spróbować coś w stronę Włocha, który jak chce to potrafi.

400

Otrzymane punkty reputacji: +2653
patryk7 735,8K

patryk7

Typer
Typ: Lech
Kurs: 2.52
Analiza:

Norweskie Bodo/Glimt wygrało tylko jeden z ostatnich 15 meczów wyjazdowych (1-7-7) w Europie i dzisiaj w Poznaniu będzie mieć kłopoty. Ich jedyne zwycięstwo w tym czasie miało miejsce rok temu, kiedy pokonali Celtic 3:1 na Celtic Park. Od tego czasu rozegrali siedem meczów wyjazdowych w Europie bez zwycięstwa po 90 minutach gry (Glimt przegrało między innymi 1:3 na wyjeździe z farerskim KI Klaksvík oraz 0:1 w Belfaście z Linfield z Irlandii Północnej).
Zarówno Lech Poznań, jak i Bodo/Glimt odpadły z jesiennej fazy grupowej Ligi Europy. Glimt miało świetną okazję, by dobrze wystartować w 1/16 Ligi Konferencji z Lechem Poznań u siebie na Aspmyra, ale nie udało im się strzelić bramki mistrzom Polski (bezbramkowy remis nie było tym, na co liczył Kjetil Knutsen). Statystyki pokazują, że Glimt zdominowało ten mecz, ale stracona szansa zwycięstwa u siebie może ich sporo kosztować. Na mecz Bodo/Glimt z ubiegłorocznymi mistrzami Polski sprzedano ponad 30 000 biletów, więc na trybunach zapowiada się tłoczno. Lech jest w środku sezonu i zajmuje 3 miejsce w naszej Ekstraklasie. Glimt w miniony czwartek rozegrało swój pierwszy mecz o stawkę od czasu pokonania Stromsgodset 4:2 w ostatniej kolejce Eliteserien w 2022 roku, dlatego też forma meczowa to spory znak zapytania. Do tego dzisiaj kilka nieobecności w składzie. Dwaj pomocnicy Ulrik Saltnes i Sondre Brunstad Fet nie zagrali na Aspmyra Stadion i nie zagrają dzisiaj w Poznaniu. Dwaj obrońcy Fredrik Bjorkan (pozyskany z holenderskiego Feyenoordu Rotterdam) i Omar Elabdellaoui (z tureckiego Galatasaray) nie są zarejestrowani w europejskiej kadrze Glimt. Młody napastnik Joel Mvuka oraz duński pomocnik Albert Gronaek narzekają na urazy i choć są w kadrze meczowej na dzisiejsze spotkanie to ich występ stoi pod znakiem zapytania. Do gry natomiast wraca pomocnik Hugo Vetlesen (pauzował za kartki w pierwszym spotkaniu).
U siebie Lech jest niepokonany w ośmiu ostatnich meczach (z których siedem wygrał). Poznaniacy przegrali tylko trzy z ostatnich 17 gier domowych w europejskich pucharach (Glasgow Rangers, Benfica i Genk).
Kjetil Knutsen zapewne wyciągnął stosowne wnioski z pierwszego spotkania, ale wyniki jego drużyny z poprzednich meczów europejskich wyjazdowych nie kłamią.

152

Otrzymane punkty reputacji: +2179
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA
Godzina 16.00
Krejcikova - Sabalenka
Typ Krejcikova kurs 3.4
Forbet
Analiza:
Zacznę od tego że nie oglądałem nic i trochę typuje w ciemno.Pojedynek dwóch tegorocznych Mistrzyń AO
deblowej i singlowej.Krejcikova oprócz całego wiadra tytułów deblowych ma jeden singlowy tytuł wielkoszlemowy z French Open 2021 i chyba jest blisko tamtej formy , wygląda że zdrowie Barbary też już w porządku.
Sabalenka formą życia, 13 wygranych meczów z rzędu i tylko patrzeć końca tej serii.Czy już dzisiaj nie wiem?
Ale kursy na ten scenariusz atrakcyjne.
Krejcikowa w poprzedniej rundzie dość pewne zwycięstwo z profesor Kvitową a Sabalenka pokonała doktorantkę Ostapenko a w pierwszym secie potężne kłopoty wynik 6:2 i Aryna 3 razy przełamana.
Gdyby dzisiaj coś takiego się przytrafiło to Krejcikova mętalnie dużo mocniejszą niż Ostapenko i może postawi kropkę nad i??
W h2h 2:0 dla Sabalenki I to trochę martwi z drugiej strony wszyscy w zachwytach nad Białorusinką i chyba idzie masówka w taśmach po jakieś 1.3.
13 zwycięst z rzędu rekord życiowy Sabalenki długa seria to może być pechowe 13.
Niestety nie obejrzę meczu.
A na agresywniejszych kuponach pogram też Krejcikowa i poniżej 21.5 gema Kurs 7.5 i więcej
(Ten pierwszy set przegrany 6:2 przez Sabalenkę z Ostapenko tutaj zachęca )

240

Otrzymane punkty reputacji: +1757
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Typ: Powyżej 6.5 kartek
Kurs: 3.8
Bukmacher:BetX
Analiza:
Piękny kurs. Rewanż Mistrza Polski Lecha z mistrzem Norwegii Bodo w pierwszym meczu mieliśmy remis 0:0. Gra w tamtym spotkaniu była bardzo stonowana i Lech nie chciał stracić gola przede wszystkim przez co mecz był bardzo brzydki. W tym meczu bardzo ważnym dla obu klubów nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczeniu i faule taktyczne będą na porządku dziennym. Arbiter spotkania to Czarnogórzec Pan Dabanović, który to w 4 ostatnich meczach pokazywał 3,5,3,3 żółte kartki ... mało, ale spokojnie w meczach o wyzsza stawkę często on traci głowę i juz nie raz pokazywał ponad 10 kartek w meczu. Lech jak i Bodo mają temperamentynych zawodników i dyskusji napewno nie zabraknie. Myślę również, że chociaż jedna bramka powinna paść juz do przerwy , a wówczas zaczną się nerwy jeszcze większe, gra na czas i sporo niesportowych zachowań. Gram to na BetX jako bezpieczny singiel po taki kursie :) Pozdrawiam i powodzenia wszystkim życzę ! PS żk=1 , czk=2 , 2xżk=3

100

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Doha
Godzina: 17.30
Spotkanie: Davidovich Fokina - Auger-Aliassime
Typ: Davidovich Fokina
Kurs: 3,50
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Bardzo ciekawe i prawdopodobnie równe równiaste spotkanie. Niby gramy ATP250, ale nagroda jest na skalę przynajmniej ATP500, bo jakieś 1,7 mln $ z tego co pamiętam. Może być różnie, ale stawiam na Davidovicha Fokinę, ponieważ zaskakuje mnie swoją skutecznością w tym turnieju. Widać, że gra va banque. Poprzednie turnieje grał tak sobie o, żeby zebrać siły na Dohę czy Dauszę. Z Augerem-Aliassimem ma szansę, gdyż owszem też gra na wysokim pułapie, ale pamiętna przegrana na Australian Open z Lehecka 1:3 zostawia pewien niesmak. Według mnie na 90% decider powie nam kto jest lepszy w tym pojedynku, jednak walczak ściana Hiszpan może wyjść z tej batalii cało. Dziś bardziej ryzykownie, bo chcę dogonić czołówkę i puściłem ten typ do mojej małej taśmy. Fajne mecze dziś. Polecam jeszcze Keys np. Dziękuję, pozdrawiam!

100

C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA
Godzina: 14:00
Spotkanie: MADISON KEYS - Gauff
Typ: MADISON KEYS
Kurs: 2.25
Analiza:

Spotkanie ćwierćfinałowe bardzo mocno obsadzonego turnieju w w Dubaju. Pojedynek dwóch bardzo dobrze dysponowanych Amerykanek. Obie w bieżącym sezonie na 12 rozegranych spotkań wygrały aż 10. Z lepszymi rywalkami mierzyła się jednak Madison Keys. Dodając do tego Jej aktualną formę to w tym starciu widzę tylko i wyłącznie Ją i to jako mocną faworytkę. Bez straty seta pokonała Włoszkę Pasolini, Francuzkę Garcia'e, Białorusinkę Azarenkę. Sposób w jaki rozprawiła się z tak utytułowanymi rywalkami budzi podziw. Gauff nabiła dobre tegoroczne statystyki zwycięstwem w bardzo słabo obsadzony turnieju przed AO. W tym turnieju póki co nie grała nic wielkiego. Pokonała Sasnowicz, następnie awansowała bez gry z powodu wycofania się z zawodów przez Jej rywalkę. To Keys jest dzisiaj faworytką.

100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Norwegia, Fjordkraft-ligaen
Godzina: 18:00
Spotkanie: Stavanger Oilers - Lillehamer IK
Typ: handicap 1 (-4.5)
Kurs: 1,76
Analiza:
Dzisiaj bez tabeli i statystyk, bo nie mają one sensu. Stavanger jest liderem i walczy o zajęcie pierwszego miejsca przed fazą pkayoff. Na ten moment Lillehamer jest chyba najlepszym przeciwnikiem na jakiego mogli trafić. Kilkanaście tygodni temu Lillehamer straciło swego głównego sponsora i teraz mają problemy finansowe. Z zespołu odeszli już wtedy wszyscy zagraniczni gracze oraz główni liderzy. W tym momencie jest jeszcze gorzej, bo nawet już członkowie zarządu nie wierza w ratowanie zespołu i chcą rozwiązania klubu. To tylko przeciki przeczytane gdzieś na forum norweskiego hokeja ale coś może być na rzeczy, bo zarząd zwołuje zebranie na poczatku marca o czym możecie poczytać tutaj na oficjalnej stronie klubu:
https://www.lillehammerhockey.no/artikel/zf9malefz-30ejd/styret-onsker-velkommen-til-medlemsmote
Tam już chyba nikt a przynajmniej duża większość z graczy nie będzie się zabijać o jakiś dobry wynik, tylko raczej każdy rozgląda się już za nowym klubem. Stavanger powinien spokojnie pokryć tego handicapa.

76

Otrzymane punkty reputacji: +2460
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Spotkanie:
Midtjylland - Sporting
Typ: Powyżej 3.5 gola
Kurs: 3.75

Mój typ na ten mecz opieram głównie na tym jak się zakończyły ostatnie mecze obu drużyn, Duńczycy wygrali 4:0 w lidze na wyjeździe,zaś Portugalczycy wygrali swój mecz 3:2 również na wyjeździe. Jak widać obie drużyny po remisie w pierwszym spotkaniu w Lizbonie przystąpili do swoich meczów w lidze bardzo ofensywnie nastawieni.
Dzisiaj to wygląda tak,kto wygra w regulaminowym czasie ten awansuje,jeśli nie to będzie dogrywka i ewentualne karne.
Szczerze wątpie żeby którakolwiek z drużyn chciała się dzisiaj bronić i grać na remis który przysporzy im tylko dodatkowych 30 minut w nogach.
Obie drużyny grają naprawdę z goła odmienny futbol,obie drużyny zajmują również to samo miejsce w swojej lidze,czwarte.
Dla Duńczyków czy Portugalczyków awans do kolejnej rundy byłby czymś czego właśnie chcą,promowanie piłkarzy w tych rozgrywkach jest również szczególnie ważne dla każdej z drużyn grającej w europejskich pucharach.
Obstawiam że dzisiaj będziemy świadkami futbolu pełnego ofensywy i wielu strzałów na bramkę czyli goli,ciężko przewidzieć kto może przejść dalej ale obie drużyny powinny dzisiaj strzelać bramki lub chociaż kreować multun akcji żeby awansować dalej,ostatni mecz w lidze pokazał że są do tego zdolni a cztery lub więcej goli w tym meczu nie powinno być aż takim problemem jak kurs na to wskazuje.

275

Otrzymane punkty reputacji: +2218
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europy
Spotkanie: Monaco - Bayer Leverkusen
Typ: Monaco i over 3.5 gola w meczu
Kurs: 5,50
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Idę dzisiaj grubo. Rewanżowe spotkanie Ligi Europy pomiędzy Monaco, a Leverkusen. Monaco nie zdołało zakończyć rywalizacji w grupie Ligi Europy na pierwszym miejscu i teraz zmuszone jest przeprawić się przez fazę play-off. Rywal nie należy do najłatwiejszych, jednak moim zdaniem ekipa z Księstwa jest faworytem tej rywalizacji. Pierwszy krok dzisiejsi gospodarze postawili tydzień temu na Niemieckiej ziemi wygrywając 3:2. Dodatkowym czynnikiem jaki kieruje mnie w stronę AS Monaco to forma miejscowych, którzy wygrali wszystkie z pięciu ostatnich gier. Przeciwnie goście "Aptekarze" wygrali tylko jedno z pięciu ostatnich spotkań we wszystkich rozgrywkach. Obie drużyny lubią postrzelać, ale i potrafią tracić gole co dobitnie pokazało pierwsze spotkanie. Przyjezdni jeżeli chcą dać sobie szansę na awans muszą ruszyć od początku, a Monaco uwielbia otwarte mecze. Pięć ostatnich gier w wykonaniu miejscowych wyglądało następująco 2:1 Brest (wyjazd), 3:2 Leverkusen (wyjazd), 3:1 PSG (dom), 2:0 Clermont (wyjazd), 3:2 Auxerre (dom). Tydzień temu grałem na bramki i typ wszedł jak w masło, dzisiaj do bramek dokładam zwycięzcę po bardzo fajnym kursie, bo jestem przekonany że ekipa miejscowych na ten moment prezentuje wyższą formę.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom