>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 23.02.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP
godzina : teraz zaraz 00.35 proszę ten typ przenieśc na jutro
spotkanie : Theim - Andujar _Allaba
Typ : Andujar -Alb
kurs :11,5
bukmacher unibat
analiza:
Od razu ,mówię na wstępie że piszę tę analizę po sporzyciu większej ilości i ledwo stoję na nogach.Własnie świętuję bo Gael mi wszedł na kilku kuponach.
Moja anaiza będzie bgardzo kiepska i bardzo krótka , dawno nie widziany Pablo ranking 1800 choć kiedyś 32
na pewno głodny tenisa , na przeciwko Dominika który własnie chwikę temu zdobył Buenos Aires więc może byc na kacu.
Takicj przykładów jest wiele kkurs na Pabla tłuściutki.Jak kraść to miliony , jak porywać to księzniczki , jak ustawiać mecze to po tłustych kursach itp itd .
Oczywiście za drobne w kilka przemyślqanych kuponów.
Pozdrawiam Shakala i też za drobne zagram jego typ wyżej ale Chung wydaje mi się że że ŁĄDNIE PRZEGRA W NAST EPNYM MECZU dzisiaj raczej ŁĄDNIE WYGRA

No zobaczymy ?CZy Pablo pamięta jak się gra w tenisa , tu podono jest jak z jazdą na rowerze
NIE ZAPOMINA SIĘ ????
▶Zwrot - krecz

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar ligi Islandia
Godzina: 19.00
Spotkanie: Kopavogs - Hafnarfrjodur
Typ: over 3.5
Kurs: 2.20
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Nie bede ukrywal - o pilce Islandzkiej nie mam duzego pojecia, a tym bardziej o rozgrywkach pucharu ligi..swoj typ opieram tylko na statystykach ktore utwierdzaja mnie w przekonaniu ze warto zagrac ten mecz ????
Otoz ostatnie wyniki Kopavogs u siebie to.. 1:4, 2:3, 1:2, 2:1, 2:1. Ostatni mecz ktory grali w niedziele zakonczyl sie wlasnie porazka 4:1. Jak widac w obronie bardzo slabo.
Podobnie sytuacja ma sie z goscmi, z tym ,ze oni strzelaja ale i traca mniej.

2:1, 1:2, 1:3, 2:1, 1:1 - to ich wyniki wyjazdowe. Ostatnio w lidze wygrali 3:1, wiec a ataku solidnie.
I teraz to co sklonilo mnie najbardziej do zagrania tego typu - h2h
w 5 ostatnich meczach miedzy tymi klubami (fakt ,ze tylko jeden z nich odbyl sie w tym roku) padaly zawsze overowe wyniki, a hitem jest 1:10 z 2014 roku ????
Mysle ze over jest w tym meczu bardzo prawdopodobny, po takim kursie warto sprobowac, fajna opcja to BTTTS + over 2.5 ktorej niestety u swojego buka nie mam.
⛔100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - IZRAEL: 2 Liga - Kolejka 24
Godzina: 14:00
Spotkanie:
Ramat Hasharon - Hapoel Afula

Typ: 2 (handicap eu 1-0)
Kurs: 5
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Witam ,
kusi kusi Unibet takim tłuściutkim kursem na handi gości . Gości mających najlepszą formę 5 spotkań w lidze 4-1-0 ( bramki 9:0 ), którzy mają na rozkładzie w ostatnich 5 spotkaniach lidera tabeli a 3 pozostałe winy zakończone w handi .
Gospodarze w formie nie do zazdroszczenia , bilans 5 spotkań 0-1-4 (bramki 0-4) . Co ciekawe ostatnie spotkania gospodarzy to porażki w końcowych minutach i chyba goście wiedząc ,że to ciężki teren od samego początku zaczną strzelać ;) .
Podsumowując czystą dwójkę na głównym kuponie a z racji kursu handi na aferę za mniejszy pieniążek ;)
Pozdrawiam.
⛔100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja, Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Tours - Orleans
Typ: Orleans DNB
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Zaplecze francuskiej elity i spotkanie pomiędzy ostatnim w tabeli Tours, a 12 Orleans.
Przyjezdni jeszcze jakiś czas temu grali straszna kaszanę i znajdywali się w dolnej części tabeli. W ich szeregi widocznie weszła spora mobilizacja, ponieważ aktualnie prezentują się bardzo solidnie. Zremisowali u siebie z silnym Paris FC i wygrali z LaHavre, a z delegacji przywieźli zwycięstwa z Niort i Lens, oraz remisy z Chateauroux i AC Ajaccio. Wszystkie wymienione wyżej spotkania nie należały do łatwych, a w meczu z Lens udało się nawet przywieźć 3 punkty, mimo gry w 10. Gospodarze mają w tabeli tylko 10 punktów z bilansem 2-4-20, jednak ich ostatni mecz to wyjazdowy remis z wiceliderem Nimes.
Ciężko określić jak silna jest motywacja w drużynie Tours, czy myślą jeszcze o pozostaniu w lidze, czy raczej witają się z niższą klasą rozgrywkową. Orleans raczej nie dopuści do sytuacji, gdzie w końcówce sezonu będą w tarapatach, wypracowali sobie bezpieczne miejsce w środkowej części tabeli i dotychczasowa forma raczej utwierdza mnie w przekonaniu, że z każdego meczu będą chcieli przywieźć chociaż 1 oczko.
Dla odważniejszych polecam czyste „2”, jednak Tours jedyne zwycięstwa odnosiło właśnie na swoim obiekcie, więc podeprę się zwrotem w przypadku remisu. Forma z ostatnich 5 meczy obu ekip: Orleans 3-1-1 , Tours 1-1-3.
Powodzenia i pozdrawiam.
Zwrot

J 4,8K

jasiu771

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Jagiellonia - Lechia Gdańsk
Typ: Lechia
Kurs: 4,10
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
W dzisiejszym meczu będę raczej upatrywał małej niespodzianki. Wydaje mi się, iż Lechia musi się przełamać. Gra tej drużyny nie podoba mi się od samego początku sezonu. Lechia jest jedną z bardziej przecenianych drużyn. Jednak Jaga też chyba nie da rady wszystkiego zgarniać i wygrywać. Ostatnia szansa Lechii na walkę o czołową ósemkę. Jeśli dziś nic nie osiągną pozostanie drużynie z Pomorza walka o ligowy byt, bo na końcu tabeli drużyny zaczęły punktować. Gra Jagi jest lepsza wyniki to tylko potwierdzają. Myślę, iż dziś o swa przyszłość gra też trener Owen. Strata punktów w Gdańsku może spowodować tąpnięcie. Przy takiej postawie jak dotychczas zagrożeni są też piłkarze, nie tylko trener Owen. Liczę na przebudzenie i walkę. Jaga jest do ogrania, dowodzą o tym statystyki pomiędzy tymi drużynami.
⛔100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroazja
Godzina: 12:30

Spotkanie: Chiny - Nowa Zelandia
Typ: Nowa Zelandia win
Buk: forbet
Kurs: 3,35

Witam,
Nowozelandczycy mają bardzo mocną ekipę i nie faworyzował bym tak Chinczykow. Niespodziewanie Korea ograła Nową Zelandie na wyjeździe po kursie 4,65, było to 23.11.2017, ta sama Korea 3 dni później podejmuje Chiny u siebie i im ulega, po kursie 4,40....jest to bardzo wyrównana grupa, i kurs przedstawiony przez bukmacherów nie robi na mnie wrażenia, myślę że to spotkanie jest otwarte i nie ma jednoznacznego faworyta, a po takim kursie trzeba to grać. Po za tym Chińczycy są w rodzimej lidze przed play-off, co dla wielu zawodników może być priorytetem.
POWODZENIA ????
✅235

Otrzymane punkty reputacji: +28
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nozna, Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Jagiellonia Białystok – Lechia Gdańsk
Typ: over 2,5
Kurs: 1,88
fortuna
Druga dzisiejsza potyczka w naszej Ekstraklasie to mecz miedzy Jagiellonią Białystok a Lechią Gdańsk. Gospodarze w ostatnim okresie notują dobra passę. Maja oni najniższą śerdnia pod względem występu naszych rodaków. Ostatnie ich sześć spotkań to pięć zwycięstw (Pogoń Szczecin 1-0, Sandecja Nowy Sącz 1-0, Korona Kielce 5-1, Piast Gliwice 2-0, Cracovia 1-0) i tylko jedna porażka ze Śląskiem Wrocław która notabene sprawiła że odroczone zostało zwolnienie trenera Urbana. W poprzedniej kolejce podopieczni trenera Mamrota poradzili sobie z „Pasami” wygrywając z nimi 1-0. Gdyby Frankowski i Pospisil wykazali się większą skutecznością mogło by paść więcej bramek. Duma Podlasia oddała w tym spotkaniu siedem celnych strzałów przy ani jednym Cracovii. Zwycięską bramkę strzelił czeski pomocnik Martin Pospisil, kładąc na tyłku Datkovica umieścił pilke w bramce. Jest to jego trzecia bramka w sezonie a mecz z ubiegłej soboty był chyba jednym z jego najlepszych w Jagielloni. Co do ich rywali z Gdańska to nie wygrali oni meczu ligowego od początku grudnia ubiegłego roku kiedy to pokonali 3-1 Śląsk Wrocław co wyczynem dużym nie jest. Ostatnie ich spotkanie to porażka na swoim obiekcie z Piastem Gliwice 0-2. W ekipie podopiecznych trenera Adama Owena wyróżniał się tylko Sławomir Peszko który dwukrotnie dośrodkowywał na głowę Flavio Paixao i dwukrotnie Portugalczyk marnował okazję, raz było blisko gdy Jakub Szmatuła sparował piłkę na słupek. Lechia tylko trzykrotnie strzelała celnie na bramkę rywala przy siedmiu strzałach Piasta. Pierwszego gola stracili po stałym fragmencie kiedy to piłke wcisnął Szczepaniak natomiast gol na 0-2 padł już w doliczonym czasie. Moim zdaniem już są policzone dni walijskiego trenera Adama Owena. Działacze chyba żałują tego że zatrudnili trenera bez doświadczenia w prowadzeniu zespołu. Do tej pory był asystentem trenera do przygotowania fizycznego. Jego dotychczasowy bilans w lidze to 4-4-5 i bramki 17-21 co raczej nie zachwyca. Jak by tego było mało stracili podstawowego gracza Rafała Wolskiego który zerwał wiązadła krzyżowe. Do tego jeszcze były trener Piotr Nowak wszczął roszczenia co do klubu względem rozliczeń finansowych. Jak więc widać mają szereg problemów co może mieć wpływ na wyniki. Mecz z pszczółkami to ostatnia szansa zespołu na walkę o ósemkę do górnej połówki tracą siedem oczek a trenera ostatnia szansa na zachowanie twarzy. Zapewne rusza do ataku co może owocować dobrym meczem i duża ilością goli na co liczę.
✅88

Otrzymane punkty reputacji: +4
abbastanza 21

abbastanza

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Singiel Rio de Janeiro
Godzina:
23:30
Spotkanie: Fognini F. - Alijaz Bedene
Typ: 2
Kurs: 1.85
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Dzisiaj stawiam na Bedene, bardzo ładny kurs, forma jest, dla mnie teraz jeden z lepszych tenisistów jakich mogę oglądać. Ostatnio Alijaz jest w wyśmienitej formie, można obejrzeć jego ostatnie spotkania to ogrywa nie byle jakie nazwiska, ale tam są same top 10-30. Nawet jak oglądalem jak gra z najlepszymi to w ogóle nie odstaje, wczoraj jak w masło wszedł typ na Carreno Bustę, którego ograł jak dziecko.
Ładny kurs, dla mnie pewna opcja i lokata, pozdro.
⛔100

ostrowski 181

ostrowski

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna
Spotkanie: Mainz vs Wolfsburg
Typ: X
Kurs: 3.25
Buk: Fortuna
Analiza:
Mainz i Wolfsburg uwazam ten mecz na remis.W bundes czesto sa remis.Te dwa zespoly sa podobne nie widac u nich roznic.Graja podobna pilke,wierze ze bedzie remis,a nawet to czuję.Wiem ze ostatnio moje typy zawodzą ale wierzę że ten w koncu przywroci mnie na dobrą drogę.Mecz uwazam ze bedzie ładny!
Pozdro i z fartem!
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +6
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, 2 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Nijmegen - Sittard
Typ: Nijmegen -1 HA (zwrot przy wygranej jednym golem)
Kurs:
1,65
Bukmacher: 1xbet
analiza:
Nie widzę dzisiaj innej możliwości jak wygrana gospodarzy. Co prawda obie ekipy sąsiadują ze sobą w tabeli (Nijmegen 2 miejsce, a Sittard 3 - różnica 4 punktów), ale zapewne niebawem to się zmieni na korzyść Nijmegen. A dlaczego? Sittard notuje ostatnio bardzo złą serię. W ostatnich 5 meczach zdobyli tylko 1 punkt i jest to najgorszy wynik w lidze jeśli chodzi o ostatnie 5 spotkań. Co gorsza przegrywali z drużynami, które są w dolnej części tabeli.
Po drugiej stronie Nijmegen, które chce w tym roku awansować. Mają ku temu atuty. Zwłaszcza mecze u siebie rozgrywają bardzo dobrze i efektywnie. Na 13 spotkań wygrali 11 i 2 zremisowali. Generalnie grają ostatnio w kratkę, a mianowicie wyjazd równa się przegrana, a mecz u siebie pewne trzy punkty. Tak też będzie dzisiaj. Będą chcieli uciec rywalom aby szybko zapewnić sobie awans. Pamiętajmy, że pierwsze w tabeli młodziki Ajaxu nie mogą awansować, więc Nijmegen tylko ogląda się za siebie, a przed nimi autostrada do Eredivisie. Osobiście gram ten mecz razem z Reims z drugiej francuskiej oraz over 4,5 gola w meczu hokeja Medvescak Zagreb - Klagenfurt.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Austria 2 liga
Godzina 18:30
Spotkanie : BW Linz : Liefering
Typ : Liefering wygra / over 3.5 gola w meczu
Kurs : 3.75
Bukmacher : Fortuna
Ostatnie w tabeli BWLinz podejmuje dzis jednego z kandydatów do awansu . Gospodarze nieuchronnie zmierzają w stronę spadku , ostatnie zwycięstwo miało miejsce 25 sierpnia i chyba nic nie wskazuje na to iż dziś z rywalem który mierzy wysoko zdobędą komplet pkt , Liefering natomiast ostatnia porażka 29 wrzesień , co do wyjazdów Liefering to bywa różnie 4-2-4 i br 21:21 tak wiec patrząc po stronie straconych to liczę że BW stać na przynajmniej 1 bramkę jednak zwycięstwo upatruję w gościach , w dwóch meczach pomiędzy nimi w tym sezonie to BW : Liefeing 2:3 i rewanż 3:0 stąd u mnie win po stronie gościach i over 3.5 gola w meczu !
⛔100

adrianabch 2,2K

adrianabch

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zagłębie vs Arka
Typ: Jakub Mares strzelec gola
Kurs: 2.8
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Już dzis mecz przyjaźni pomiędzy Zagłębiem a Arka Gdynia.. Jeśli miałbym typować kto wygra dałbym na Zagłębie ale tu może wszystko sie zdarzyć..dla mnie pewniakiem meczu jest bramka Jakuba Maresa czyli następcy Jakuba Świerczoka.. Na ten moment to Mares przewyższa Polaka moim zdaniem.. doświadczenie, ostatnie sezony w dobrej strzelckiej formie.. W 1 meczu 2 gole z Legią, w drugim to Zagłębie grało słabo to nie oceniam.. dzisiaj u siebie może spokojnie zainkasować 1 bramkę minimum.. Jest wyznaczony jako strzelec rzutów karnych, więc jakiś mały plus.. Zobaczcie jego grę w Słowacji w Slovanie..tantem sezon 31 meczy 14 bramek ten sezon 18 meczy 12 bramek.. Słowacka liga nie jest taka słaba i to daje obraz..
⛔100

D 83

disek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja 1 liga
Godzina: 20:45

Spotkanie: Strasbourg - Montpellier
Typ: 1/BTTS
Kurs: 6.2
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Ekipa ze Strasbourga o wiele lepiej radzi sobie w meczach przed własną publicznością niż na wyjazdach. Goście grają w kratkę. Mimo, iż goście plasują się na 6 miejscu w lidze, a gospodarze na 14, to dzieli ich zaledwie 8pkt, co jak na lige francuską jest małą przewagą, oba zespoły grają bardzo różnie, kluczowy jak dla mnie wydaje się atut własnego boiska.. Tutaj mała statystyka jeśli chodzi o mecze domowe:

Strasbourg strzela i traci sporo goli, spodziewam się tutaj 2:1 dla gospodarzy.. ????
⛔100

pastore07 231

pastore07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: La Coruna - Espanyol
Typ: Espanyol
Kurs: 3,00
Bukmacher: eFortuna
Analiza:

Dzisiaj wieczorem spotkanie dwóch zespołów z dolnej części tabeli. W gorszej sytuacji są gospodarze, przedostatnie miejsce ze stratą 3 oczek do bezpiecznej pozycji. W tym sezonie tylko 4 wygrane i aż 15 porażek. Jakoś nie jestem przekonany czy zatrudnienie Seedorfa w roli strażaka to dobry pomysł. Zawodnikiem był świetnym, ale no cóż trener taki sobie. Trochę też czuć w klubie desperację, jeśli w ostatnich dniach podpisuje się kontrakt z takim ananasem jak Sulley Muntari. Espanyol w sumie również nie gra rewelacji, ale uważam ich za bardziej solidną ekipę. Poprzednie trzy ligowe spotkania to remisy, ale z nie byle jakimi ekipami(FC Barcelona, Celta Vigo, Villarreal). H2H trochę na stronę gości, bo w ostatnich 5 spotkaniach Espanyol wygrał 3 razy.
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Arka Gdynia
Typ: Jakub Mares strzeli a Zagłębie wygra
Kurs: 4.0
Forbet
Spotkanie inaugurujące 24 kolejkę Lotto Ekstraklasy. Mimo dwóch porażek na początku rundy wiosennej, nie uważam żeby Zagłębie było tak słabe jak wyniki. Owszem na wyjeździe w Płocku nie wyglądali najlepiej i zasłużenie przegrali 2:0 po dwóch golach Kante, ale co tutaj kluczowe u siebie z Legią zagrali na prawdę bardzo dobrze. Po tym co Legia zrobiła ze Śląskiem widać jak duży opór postawiło Legii Zagłębie. Same przygotowania nie wskazywały na tak słaby wynik punktowy na wiosnę. Owszem odeszli Świerczok i Jach, ale reszta zespołu została i w przygotowaniach wyglądało to bardzo dobrze. Widać było że Mariusz ma swój pomysł na ten zespół i wydawało się że powinni zakończyć sezon w górnej części tabeli. Według mnie pokłosie tego zobaczymy dziś w Lubinie. To będzie już Zagłębie poukładane od tyłu i grające w piłkę a nie tylko biegające za nią. Bardzo dobry napastnik jak na Polskie warunki Jakub Mares moim zdaniem dziś przynajmniej raz strzeli Arce, bo że Zagłębie będzie strzelać nie mam co do tego wątpliwości.
⛔100

B 19

baggio.r09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania - La Liga
Spotkanie: Deportivo - Espanyol
Typ: Espanyol wygra i powyżej 2.5 gola w meczuKurs: 4.75
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Kolega Pastore07 wyżej zagrał na zwycięstwo drużyny gosci w tym meczu co za tym idzie nie mogę dać tego samego typu więc gram ryzykowniej. Uważam również iż drużyna Espanyol wygra to spotkanie a przewiduje rezultat 1:2 lub 0:2. Trochę statystyk: 1:4, 1:2, 1:1, 0:1, 3:0 - to ostatnie pięć spotkań pomiędzy tymi drużynami. W dodatku w drużynie gospodarzy brak kilku zawodników. W ostatnich 5 spotkaniach Deportivo strzeliło tylko 3 gole notujac 4 porażki i remis. Espanyol trochę lepiej wygląda ale również bez rewelacji. Ostatnie 5 meczy 3 remisy 2 porażki i strzelone 6 goli. Obydwie drużyny potrzebują punktów, Deportivo w sumie bardziej bo w walce o utrzymanie. Inny typ: Espanyol over 1.5 gola @2.75). Powodzenia!!!
⛔100

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia - Eerste Divisie
Godz: 20:00
Spotkanie: MVV Maastricht - Almere City FC
Typ: MVV Maastricht
Kurs: 2.15
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam do Holandii gdzie w tamtejszej Eerste Divisie w 26 kolejce ligowej na De Geusselt zmierzą się o ligowe punkty miejscowe Maastrichtse Voetbal Vereniging Maastricht a w gości przyjedzie drużyna Almere City Football Club.
MVV Maastricht w tym sezonie ligowym w swoich 25 meczach zdobyło 32 punkty co daje obecnie 13 miejsce w tabeli ligowej natomiast Almere City FC plasuje się na 7 pozycji w tabeli holenderskiej Eerste Divisie ze zdobytymi 39 oczkami w swoich 25 ligowych spotkaniach tego sezonu.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 6 zwycięstw, 4 remisy oraz 3 przegrane i bilans bramek 22-16 zaś goście na wyjazdach 3 wygrane, 3 remisy oraz 7 porażek z bilansem bramkowym 19-30.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy u siebie zdobywają więcej ligowych oczek i ostatnio złapali wiatr w żagle ogrywając na wyjeździe Cambuur oraz u siebie rozbijając NEC Nijmegen do tego mają bardzo ciekawego zawodnika 22-letniego Belga Jonathana Okitę którego ściągneli z St. Gilloise i był to bardzo dobry transfer gdyż młody potrafi strzelać bramki i obecnie ma ich 9 i myślę że jeszcze w tym sezonie parę strzeli chociaż bardzo z niego przyszłościowy zawodnik a goście na wyjazdach grają słabo do tego już obecnie stracili 30 bramek w delegacjach do tego na terenie gospodarzy od zawsze nie za dobrze im idzie i moim zdaniem komplet w tym spotkaniu 3 ligowych oczek postanie na De Geusselt.
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 125

mts8

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Strasbourg - Montpellier
Typ: poniżej 2,5 gola
Kurs: 1.55
Bukmacher: Totolotek

Analiza: Zapowiada się typowy underowy mecz drużyn o podobnej sile rażenia, remisujących raczej niską ilością bramek. O ile 2 gole będą czymś możliwym, o tyle powyżej 2,5 byłoby czymś bardzo nadzwyczajnym. Wydaje mi się, że dzisiaj bez wyjątku i może tam być bardzo nudno.
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +10
tryh 2,2K

tryh

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia - 1 liga
Spotkanie: Shamrock - Dundalk
Typ: Dundalk wygra
Kurs: 1.96
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Wystartowali... Dzisiaj już druga kolejka 1 ligi irlandzkiej i moim zdaniem dojdzie do zdecydowanej wygranej Dundalku ( w przeszłości byłego rywala Legia) .Kurs jest całkiem ciekawy , ale bukmacher go zawyża ze względu na to , że to dopiero początek sezonu w Irlandii.. Kadra Dundalku w porównaniu do kadry Shamrock ma zdecydowanie bardziej doświadczonych graczy, którzy jeszcze pamiętają dobrze występy w Lidze Europejskiej gdzie grali w grupie. Myślę , że po takim kursie warto zagrać na tego pewniaczka. Pierwszy mecz w tym sezonie Dundalk zremisował ... jednak dzisiaj już myślę nie będzie taryfy ulgowej i wygrają swoje spotkanie... co ciekawe swoje pierwsze spotkanie Shamrock zdecydowanie przegrało aż 1-3 z Bohemians na wyjeździe.. myślę , że ten fail start będzie dotyczyć i tego meczu jak i całego sezonu.. Wejdzie? Zostaw reputkę !
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom