>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 23.02.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 23. Lutego

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +1
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Dyscyplina: MMA - UFC
Spotkanie: Aljamain Sterling vs Cody Gibson
Typ: Aljamain Sterling
Kurs: 1.40
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Walka dziś w nocy

To numer #1 najlepszych kogucich prospektów 2014 roku .

Aljamain zapaśnik z mega dobrego teamu . Ziomek treningowy mistrza Weidmana czy Iaquinty a trenerzy Serra od parteru i Longo od stójki ( jak i ostatnio i tym razem zobaczymy ich w jego narożniku )

Podobno to nowy Jons wagi koguciej . Dobre zaplecze zapaśnicze , obalenia czy rzuty z dystansu plus dobry kickboxing .

Rywal striker i niby zapaśnik . Jego stójka jest słaba i kiepska techniczna . Zapasy - nie widziałem wogóle u niego . Zwykły słabiak aż dziwie się że UFC takich zawodników kontraktuje .

Jeszcze jeden powód to taki ze bierze walkę w zastępstwo na 12 dni do gali :grin:

Fantastyczny team a na macie zapewne niebo a ziemia . Ostatnie trzy wygrane przez duszenie , czy będzie tak i tym razem . Stawiam na poddanie .

A tutaj jego rywal​

✅40​

Otrzymane punkty reputacji: +22
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
???? Tennis » USA » ATP Delray Beach
Marin Cilic - John Isner
Marin Cilic -2.5 gemów @ 2.05 PinnacleSports

O Chorwacie już miałem okazję pisać dlatego zacytuję swoją wypowiedź i jedynie coś dopowiem.
Cilić jest ostatnio w dobrej formie, w Rotterdamie wyeliminował min Murraya czy Tsongę, awansował do finału gdzie przegrał z Czechem Berdychem. Jeszcze wcześniej wygrał turniej w Zagrzebiu gdzie pokonał min. Tommiego Haasa. Tym samym zrekompensował się swoim kibicom słabymi występami w Australii. Po turniejach w Europie, kierunek zmienił się na Amerykę, gdzie już teraz odprawia z kwitkiem przeciwników w słonecznym Delray Beach.
Ostatni mój typ na Chorwata się sprawdził, łatwa wygrana z Gabashvilim umocniła moje przekonanie o jego wysokiej formie. Tym razem jego przeciwnikiem będzie John Isner, światowa 13, zawodnik który dopiero wraca po kontuzji, której dostał na Australian Open. Od początku tego turnieju męczy się ze swoimi dużo niżej notowanymi rywalami, do tej pory zawsze tracił pierwszego seta w spotkaniu, jednak potem udało mu się jakoś straty odrabiać. Jak już pisałem, tym razem nie będzie miał aż tak łatwego przeciwnika i takie coś nie ujdzie mu na sucho. Jeżeli Cilic wygrałby to spotkanie to przed nim już tylko albo Steve Johnson albo Kevin Anderson - czyli według mnie łatwa droga do zwycięstwa w turnieju. Takiej okazji Cilic raczej nie zmarnuję. H2H 3-0 na korzyść Chorwata. Niski handicap więc imo warto pobierać ;). Oczywiście jak ktoś boi się zaryzykować, to polecam zagranie na czysty win Cilica, który także chodzi po niezłym kursie.
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +9
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Piłka nożna, Ekstraklasa
Wisła Kraków – Cracovia
Typ: under 2,5
Kurs/Bukmacher: 1,60 Unibet

Ja na tą kolejkę wybieram spotkanie w Krakowie, gdzie zostaną rozegrane Wielkie Derby Krakowa. Faworytem wydaje się być drużyna Wisły, lecz jak wiadomo derby rządzą się swoimi prawami i tak szybko Cracovii bym tu nie skreślał. Mimo, że pierwszy mecz tej rundy Pasy przegrały u siebie z Zawiszą 2:0 to wynik mógłby być zupełnie inny gdyby Boljevic wykorzystał świetną okazję w pierwszej połowie. Wisła z kolei po bezbarwnej i nudnej grze w Gliwicach wygrała 1:0 po golu z rzutu karnego.
W meczu gram under z kilku powodów. Po primo Cracovia do derbów przystąpi mocno osłabiona. Zabraknie Mateusza Żytko oraz Dawida Nowaka czyli zawodników, którzy w rundzie jesiennej stanowili o sile Pasów. Poza tym tak jak wspomniał BornToFight prawdopodobnie zabraknie Stebleckiego oraz Sławka Szeligi. Osłabienia duże tak więc wątpię, aby podopieczni Wojtka Stawowego grali tak odważną ticki-take do której nas już w tym sezonie przyzwyczaili. Wisła Smudy gra z kolei świetnie w defensywie, a ilość 19 straconych bramek czyni z nich najlepszą defensywą w lidze.
Oba zespoły zagrają twardo w obronie i będą czyhały na błąd rywala by wyprowadzić tą jedną zabójczą kontrę. Kurs może nie powala na kolana, ale wydaje się być dość pewny. Jako ciekawostkę dorzucę fakt, że od 2009 roku w spotkaniach między tymi zespołami nie padło więcej niż dwie bramki w meczu.
⛔100

cwaliq 39

cwaliq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Włoska - Serie A
Spotkanie: Juventus - AC Torino
Typ: Juventus -1
Kurs: 1.75
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam, zapraszam na Derby della Mole które odbędą się o nietypowej godzinie 18:30 na Juventus Stadium.
Drużyna gospodarzy bezapelacyjny lider tych rozgrywek mający na koncie 63 pkt po 24 kolejkach, 20-3-1. W bramkach 59 do 19. Na ten mecz szczególnie nikogo z ekipy Bianconerich nie trzeba motywować, wygrany tego meczu będzie rządził i dzielił w Turynie przez kolejny rok. Pamiętam że ostatnie dwa spotkania derbowe wytypowałem prawidłowo i tym razem nie będzie inaczej ???? kontuzjowany w Juve jest Vucinic oraz Chiellini którego zastąpi Caceres albo Ogbonna, do składu wraca niezastąpiony Barzagli. Reszta składu jest dostępna na niedzielne spotkanie.
Ekipa Torino znajduje się na wysokim 7 miejscu w ligowej tabeli mając na koncie 36 pkt, 9-9-6, w bramkach 39-31. Goście zagrają bez Gazziego i Baretto.
Pomiędzy tymi ekipami rozegrano 185 spotkań, 79 to wygrane Juve, 54 remisy i 55 wygranych Torino.
Ostatni raz Torino wygrało derby w 1995 roku ! Od tamtej pory niezmiennie w Turynie panuje ekipa Juventusu.
Ostatnie 5 spotkań to 5 wygranych Juve bez starty gola !
0-1, 0-2, 3-0, 0-1, 1-0.
Moim zdaniem w tym meczu Juve powinno wygrać różnicą 2,3 bramek.
Prawdopodobne składy:
Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tevez, Llorente
Ławka: Storari, Rubinho, Ogbonna, Peluso, Isla, Padoin, Marchisio, Osvaldo, Giovinco, Quagliarella
Torino (3-4-1-2): Padelli - Maksimović, Glik, Moretti - Darmian, Vives, Fernerud, Masiello - El Kaddouri - Cerci, Immobile
Ławka: Gomis, Berni, Bovo, Basha, Rodriguez, Kurtic, Tachtsidis, Pasquale, Vesovic, Meggiorini, Larrondo
Spotkanie poprowadzi Nicola Rizzoli który wg mediów jest najlepszym włoskim sędzią. Prowadził on 24 mecze Juve, 9-9-6, ostatni mecz jaki gwizdał to Juve - Roma 3:0.
Nie najlepiej wygląda statystyka meczów Torino które prowadził Pan Rizzoli, 3-5-8 !
Typuję 3-0,3-1,2-0.
Pozdrawiam !
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Rayo Vallecano - Sevilla
Powyżej 2,5 bramek ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 2/10

Jak tylko skończył się mecz Sevilla - Valencia to spojrzałem w terminarz z kim gra następny mecz Sevilla. Mecz z Valencią skończył się wynikiem 0:0, co mnie bardzo zdziwiło, wszystkie znaki na niebie wskazywały na mocny over, ale w przerwie zagrałem na under 0,5 i skończyłem ostatecznie na plusie. Co mnie do tego skłoniło? Mecz mi zaczął śmierdzieć po pierwszej połowie, gdzie obie drużyny oddały dosłownie 0 celnych strzałów na bramkę. W drugiej połowie był karny, oczywiście niewykorzystany, a w całym meczu padły dwa celne strzały na bramkę, już pominę fakt, że Sevilla grała od 50 minuty w przewadze. Nie zdziwiłem się wynikiem 0:0, skoro herbem Valencii jest firma bukmacherska Unibet (przynajmniej kiedyś była).
Sevilla oprócz tego dość dziwnego meczu to notuje same wysokie overy. 2:2 z Mariborem z okazji Ligi Europejskiej, 1:4 z Barceloną na własnym terenie, 3:2 na wyjeździe z Malagą, 2:3 u siebie z Levante.
Rayo Vallecano jest w strefie spadkowej, ale u nich też jest dość &quot;wesoło&quot; w meczach. 6:0 z Barceloną, a wcześniej wygrali u siebie z Malagą aż 4:1. Na własnym obiekcie w tym roku zaliczyli wpadkę 2:5 z Villarrealem i 2:4 z Atletico Madryt.
Sevilla nie strzeliła ostatnio gola na wyjeździe 25 sierpnia z Levante. Od tego czasu strzelili 33 bramki w 17 meczach. Mecz pachnie overem na kilometr, mam nadzieję, że nie będzie takich cyrków jak w meczu z Valencią.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
makaveli23 706,3K

makaveli23

Użytkownik
U.A.N.L.- Tigres - Veracruz
Handicap -2 na gospodarzy - typ: remis (dwubramkowa wygrana gosp.)
5.00
Unibet
Veracruz jest bardzo słaba druzyna, ktorej jakosc gry zdecydowanie odbiega od gry innych pierwszoligowcow. Graja bardzo agresywnie i czesto łapie sporo kartek, co jest kolejna ich slaboscia. Na wyjeździe jak do tej pory z 3 meczy uzbierali 1 punkt, co po raz kolejny powtorze swiadczy o ich slabosci. Poza tym polegli z liderem Cruz Azul az 4-0 i z druzyna srodka tabeli 2-0. Jak do tej pory odznacaja sie najgorsza obroną w lidze ze strata juz 13 goli w 5 meczach, a i ofensywa nie blyszcza bo maja tylko 4 bramki na koncie. Gospodarze jeszcze bez wygranej wiec sadze ze beda bardzo zmotywowani by po raz pierwszy poczuc smak zwyciestwa. Remisy z silna Pachuca i Santos Laguna ktore jest jednym z reprezentantow Meksyku w Copa Libertadores, napawaja mnie optymizmem przed starciem z ta slaba druzyna Veracruz. Kursy same wskazuja na jedynke bo jest tylko 1.5 a bylo 1.8, ale troche to dziwne wkoncu nadal nie maja jeszcze wygranej, wiec nie widze value w czystej jedynce i mam zamiar poszukac tutaj typu na nich po lepszym kursie. Mysle ze bezpieczna dwubramkowa wygrana w sam raz zadowoli ambicje gospodarzy i wygraja oni swoj pierwszy mecz w sezonie.
⛔100

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: ???? ATP - SINGIEL: Dubai (ZEA) - Kwalifikacje, twarda
Spotkanie: Chiudinelli M. - De Bakker T.
Typ: DW 0:2
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ja powiem tak, obserwowałem grę De Bekker&#39;a i śmiało mogę powiedzieć, że jeśli gra z zawodnikami od siebie trochę słabszymi radzi sobie z nimi bez problem. Ostatnio co prawda zmierzył się z zawodnikami, z którymi za bardzo nie miał szans - i niestety jak widać przegrał: Gasquet (chociaż walczył), Berdych i Williams. Chiudinelli ostatnio przegrywał nawet z zawodnikami słabego pokroju, więc sądzę, że z takim zawodnikiem jak Bakker nie będzie miał łatwo. Raz już Ci dwaj zawodnicy się zmierzyli ze sobą i Bakker wygrał bez problemu z nim - nie stracił nawet seta. Dziś będzie podobnie, więc śmiało można po kursie 3.00 łapać. Thiemo jest wysokim graczem, który ma świetny zasięg ramion i świetnie gra drop shotami, więc na pewno poradzi sobie z starszym zawodnikiem od siebie.
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +8
szefowa-elity 781

szefowa-elity

Użytkownik
Piłka nożna, AUSTRALIA
Melbourne Heart - Brisbane
Typ: powyżej 2.5 goli
Kurs: 1.75 Bet365
Jutro o godzinie 7.00 czasu polskiego w ramach australijskiej A-League spotka się ostatnia w tabeli drużyna Melbourne z ekipą zajmującą 1 miejsce - Brisbane.
Zespół gospodarzy początek sezonu miał fatalny, przegrywał mecz za meczem.
Po nowym roku Melbourne prezentuje się całkowicie odmiennie, ostatnimi czasy zanotowali passę 4 zwycięstw przeplecioną jednym bramkowym remisem. Piszę bramkowym, bo przecież mój typ zakłada minimum 3 gole w meczu.
Melbourne po metamorfozie cechuje się dużą skutecznością pod bramką rywali.
W 5 ostatnich meczach piłkarze Heart zdobyli odpowiednio: 5, 2, 2, 2, 3 goli. Szczególne wrażenie robi ich ostatni mecz, kiedy to strzelili 5 goli na wyjeździe zdecydowanie wyżej notowanej ekipie Wellington. To oraz pozostałe wyniki z ostatniego miesiąca świadczą o tym, że gospodarze jutrzejszego meczu znajdują się w wysokiej dyspozycji i można przypuszczać, że jutro również pokuszą się o zdobycie goli. Tym bardziej, że nie mają niczego do stracenia, bo tak jak mówię, zajmują ostatnie miejsce w tabeli i muszą wygrywać mecze. Spodziewam się, od samego początku ruszą do ataku, przez co narażą się na kontry.
Warto również wspomnieć o tym, że bezpośrednie pojedynki między jutrzejszymi rywalami bardzo często kończyły się overem bramkowym.
Ostatnie mecze:
Brisbane - Melbourne Heart 3 : 0
Brisbane - Melbourne Heart 2 : 0
Melbourne Heart - Brisbane 3 : 2
Melbourne Heart - Brisbane 4 : 1
⛔100

maer 323,7K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy ( Serie A )
Spotkanie: Chievo - Catania
Typ: 1
Kurs: 2.20
Data: 23.02.2014
Godz: 15.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie na dwudziestą piątą kolejkę włoskiej Serie A.
W mieście Werona liczącym ponad dwieście sześćdziesiąt tysięcy mieszkańców na Stadio Marcantonio Bentegodi odbędzie się spotkanie pomiędzy miejscowym Associazione Calcio Chievo Verona a w gości z miasta Katania na Sycylii liczącym prawie trzysta dziesięć tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna Calcio Catania.
Chievo rozegrało w tym sezonie ligowym dwadzieścia cztery spotkania w których zdobyło osiemnaście punktów po czterech zwycięstwach, sześciu remisach oraz czternastu porażkach i zajmuje obecnie przedostatnie siedemnaste miejsce w ligowej tabeli z bilansem bramkowym na poziomie siedemnaście strzelonych goli oraz trzydzieści pięć straconych.
Catania zdobyła dziewiętnaście oczek w swoich dwudziestu czterech meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po czterech zwycięstwach, siedmiu remisach oraz trzynastu porażkach i obecnie plasuje sie na szesnastej pozycji we włoskiej Serie A posiadając bilans dziewiętnaście strzelonych goli i czterdzieści jeden straconych bramek.
Gospodarze u siebie zagrali jedenaście meczy zdobywając w nich osiem oczek po dwóch wygranych, dwóch remisach oraz siedmiu porażkach, bilans bramek na swoim Stadio Marcantonio Bentegodi 10-15.
Goście na wyjazdach zdobyli dwa punkty w swoich dwunastu wyjazdowych spotkaniach w tym sezonie ligowym po dwóch remisach oraz dziesięciu przegranych, bilans bramek w delegacji 6-27.
Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie i spotykają się dwie najgorsze drużyny czyli Chievo u siebie i Catania na wyjazdach a w pięciu ostatnich meczach pomiędzy nimi na Stadio Marcantonio Bentegodi w Weronie padły trzy remisy oraz dwa razy wygrywali gospodarze z Werony, jest to mecz za tak zwane sześć punktów dla obu drużyn które walczą w tym sezonie o pozostanie w Serie A.
Mój typ w tym meczu to wygrana zespołu z Werony, Chievo u siebie w tym sezonie gra najsłabiej z całej ligi ale o dziwo nie traci bardzo dużej ilości bramek i ten mecz jest dla tej drużyny z rodzaju za sześc punktów bo z zespołem tez uwikłanym w walkę o utrzymanie a Catania na wyjazdach gra bardzo słabo chociaż ostatnio dwa razy zremisowała ale stracili tez aż w delegacjach dwadzieścia siedem goli i myślę że drużyna z Werony spróbuje wykorzystać dziurawą obronę gości na wyjazdach i uda się wygrać to spotkanie drużynie ze Stadio Marcantonio Bentegodi.
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +2
kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - EREDIVISIE
Spotkanie: Ajax - AZ Alkmaar
Typ: x2
Kurs: 3,25
Analiza:
Ajax w lidze u siebie kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa. Na 10 spotkań zanotowali tylko 1 remis i 1 porażkę.
I w sumie nie dziwię się bukmacherom, że znowu dają Ajaxowi śmieszny kurs na zwycięstwo.
Jednak ja zaryzykuję opcję, że AZ urwie Ajaxowi punkty. Skłaniają mnie do tego 3 rzeczy:
1. Atrakcyjny kurs
2. H2H. Ajaxowi nigdy AZ Alkmaar nie leżał. Ostatnie 4 pojedynki między tymi zespołami na stadionie Ajaxu zakończyły się.. 2 remisami i 2 porażkami zespołu z Amsterdamu. Ostatni raz Ajax pokonał u siebie AZ uwaga.. w marcu 2011 roku. Pojedynki między tymi zespołami zawsze były zacięte, z dużą ilością goli.
3. Ostatnie mecze tych zespołów w LE. Choć w sumie nie powinno się porównywać meczów ligowych do meczów w europejskich pucharach, to w tej kolejce zdarzyło się coś, co może (choć nie musi) mieć wpływ na grę zawodników obydwu drużyn. Ajax dostał łomot u siebie z Salzburgiem, przekreślając w zasadzie szansę na awans, za to Alkmaar pokonał na wyjeździe Liberec i jest jedną nogą w kolejnej fazie rozgrywek.
Reasumując, Ajax ma większe szanse na zwycięstwo w tym meczu, ale sory.. nie po kursie 1,40, jaki średnio oferują Buki. Dlatego idę w stronę niespodzianki, ale czy patrząc na to, co napisałem powyżej, utrata punktów przez Ajax będzie jakąś niespodzianką?
⛔100

xperia_xrs 14

xperia_xrs

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Premier League
Spotkanie:
Newcastle - Aston Villa 14:30
Typ:
over 2,5
Kurs:
2,00
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Moim zdaniem trudno jest wytypować zwycięzce tego meczu ponieważ obie drużyny grają słabo, podobny bilans punktów po 5 ostatnich meczach (Aston Villa: 2 remisy, 2 porażki, 1 zwycięstwo; Newcastle: 3 porażki, 1 remis, 1 zwycięstwo) dlatego postanowiłem zagrać over po dość przyzwoitym kursie.
Ostatnie 5 meczów w roli gospodarza Newcastle przegrało tracąc 12 bramek i strzelając tylko 1. Oczywiście, możemy usprawiedliwić porażki z Man City czy Arsenalem, jednak porażka z Cardiff czy Sunderlandem powinna dać do myślenia.
Wracając do bramek, w ostatnich 5 spotkaniach padło ich 13 (średnia 2,6).✅
Przejdźmy teraz do ekipy gości: Aston Villa na wyjeździe strzeliła 5 bramek, tracąc przy tym 6. Ta drużyna ostatnio urwała punkty dobrze spisującemu się Liverpool&#39;owi remisując 2:2. Łącznie padło bramek 11 (średnia 2,2).⛔
Ostatnie 5 meczów Aston Villi (dom,wyjazd):
padło 16 bramek, średnia na mecz: 3,2 ✅
Ostatnie 5 meczów Newcastle (dom, wyjazd):
padło 14 bramek, średnia na mecz: 2,8 ✅
Na sam koniec przyjrzyjmy się bezpośrednim spotkaniom tych obu drużyn (5 spotkań):
3 razy wynik 2:1
2 razy wynik 1:1
(Średnia 2,6)✅
Podsumowując, obie drużyny ze środka tabeli, bez formy, lubiące dużo tracić bramek. Moim zdaniem kurs warty ryzyka ????

Pozdrawiam!
&quot;Piłka nożna spać nie można&quot;
⛔100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Szwecja- Kanada 1T X @ 2,5 Bet-at-home
Generalnie sam jestem zdania że finałów się nie gra i tak naprawdę ciężko coś wyselekcjonować na ten finał. Miałem grać under ale kursy skutecznie mnie odstraszyły. Idę więc nieśmiało w remis po pierwszych 20 minutach gry. Oczywiście prawdą jest że Kanadyjczycy od początku meczu na pewno usiądą na Szwedach i będą starali się strzelić jako pierwsi. W końcu to na nich tu ciąży tu presja wywiezienia złota z Sochi. Wydaje mi się że Szwedzi tu nic nie muszą. Na przeszkodzie może stanąć rzecz jasna Lundqwist, co nie jest żadnym odkryciem ale także nieskuteczność Kanadyjczyków co mieliśmy &quot;przyjemność&quot; oglądać w meczach z Łotwą i USA. Warto odnotować że Kanadyjczycy po strzeleniu bramki Amerykanom oddali im inicjatywę. I tu w przypadku wpuszczonej przez Lundqwista bramki szansa dla Skandynawów. Price to dobry bramkarz ale śmiem twierdzić że ten po stronie Szwedów jest odrobinę lepszy. Oczywiście oprócz przyciśnięcia Szwedów przez swoich kolegów zza oceanu jest tak samo możliwe jak to że drużyny wyjdą na lód z nastawieniem na nie stratę bramki. To może być typowe &quot;badanie się&quot; obu stron, ponieważ nikt chyba nie będzie wykonywał szalonych i zdesperowanych ataków. Ciężko o jakikolwiek racjonalny pomysł na ten mecz ponieważ może się stać dosłownie wszystko ale o tym nie muszę mówić
⛔100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: ????Koszykówka, ACB
Spotkanie: Gran Canaria - Estudiantes
Typ: under 148.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betgun
Analiza:Na dzisiaj atakuje underek w meczu Canarii, która lubi pograć defensywnie. A szansa na to jest duża bowiem Estudiantes to dobra drużyna do tego. Spodziewam się że gospodarze na dużo nie pozwolą drużynie gości, która gdzieś tam będzie starała się szarpać. Goście z lepszymi drużynami starają się grać uważnie i bardziej defensywnie widząc tutaj swoja szansę, tak też tym razem przewiduje że bedzie, gdyż pójście na wymianę to zabójstwo, Baez czy Newley szybko to wykorzystają, a przecież jest jeszcze niezły Oliver. Tak więc taktyka raczej jasna, mocno defensywna i głownie przeszkadzać, z racji tego że Canaria raczej nie będzie preferowała extra szybkiego tempa przewiduję jak na taka linie undera. A jak będzie, zobaczymy, niemniej warty gry kurs.
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +6
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie, finał IO
Spotkanie: Kanada - Szwecja
Typ: powyżej 5,5 bramek w meczu
Kurs: 4,20
Analiza: Nie wiem dlaczego kurs na ten over jest tak wysoki. Ja rozumiem, że obie ekipy mają świetnych bramkarzy i że jest to finał, ale mimo wszystko taki kurs to mocna przesada. Zarówno Kanada jak i Szwecja są naszpikowane gwiazdami największego formatu. Jeśli te dwie reprezentacje grają ze sobą, to możemy się spodziewać bardzo szybkiej gry i szaleńczych ataków na obie bramki. Być może tak wysoki kurs spowodowany jest między innymi tym, że w meczu Kanada - USA była tylko jedna bramka. Tych bramek jednak mogło być naprawdę sporo, gdyż obie ekipy, a w szczególności Kanada bombardowały bramkę rywali, jednak zabrakło skuteczności no i bramkarze mieli świetny dzień. Obie ekipy grają bardzo aktywnie, łatwo potrafią dojść do bardzo dobrej okazji bramkowej i oddają mnóstwo strzałów na bramkę. W historii gier pomiędzy tymi zespołami na dziesięć ostatnich spotkań cztery razy byliśmy świadkami overa 5,5 bramek, więc biorąc pod uwagę kurs statystycznie wygląda to dobrze. Ciekawa sprawa może być też z bramkarzami, bo w takim meczu presja jest ogromna i nierzadko w takich meczach bramkarze popełniają proste błędy. Bardzo ważne w tym spotkaniu będzie to kiedy padnie pierwsza bramka. Jeśli ta będzie z początku meczu, to powinniśmy być świadkami świetnego meczu i sporej ilości bramek. Tak wysoki kurs jest warty ryzyka, przynajmniej jak dla mnie.
⛔100

hayto 631

hayto

Użytkownik
Piłka nożna, Azerbejdżan
Niedziela 12:00

Sumgayit City – Neftchi Baku
Neftchi 1.40 @ Unibet
Neftchi na wiosnę spisuje się dosyć słabo. Na cztery mecze zgromadzili tylko 5 punktów to, jak na drużynę, która broni tytułu mistrzowskiego trochę mało. Drużyna z Baku jedzie do Sumgayit, czyli ostatniej drużyny w lidze, więc wydaje się, że to idealne miejsce na odbudowanie swojej pozycji.Sumgayit przegrał w ostatniej kolejce z równie słabym Simurqem 4-0. Neftchi bez większych wzmocnień w trakcie przerwy. Gra nadal opiera się na Flavinho oraz Webnje N’For, jeśli chodzi o ofensywne. Sumgayit pozbył się podstawowego bramkarza Nazirova oraz czołowego napastnika Askerova. Do klubu przyszli głównie młodzi zawodnicy 19-21 Lat. Neftchi zdecydowanie z większym potencjałem, dobra okazja na odbudowanie się.Kurs przyzwoity.
Inne propozycje
⛔100

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLigue 1 2013/2014
Spotkanie: Toulouse – Paris Saint Germain AHC (1:0) – zwycięstwo PSG jedną bramką = ZWROT
Typ: 2
Kurs: 1,97
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 23.02.14 14:00
Stawka: 6/10

Dziś o godz. 14:00 zostanie rozegrany mecz 26. kolejki Ligue 1 pomiędzy Tuluzą a Paris Saint Germain. Gospodarze zajmują dziesiątą pozycję, Mistrzowie Francji pewnie zmierzają po kolejny tytuł. Mecz w rundzie jesiennej zakończył się zwycięstwem Paryżan 2:0.

Gospodarze przerwali passę pięciu spotkań bez zwycięstwa wygrywając w ostatniej ligowej kolejce z dwunastym Lorient. Na własnym obiekcie Tuluza rozegrała 12 ligowych spotkań – tylko trzy z nich zakończyło się ich zwycięstwem, aż sześciokrotnie dochodziło do remisu i trzykrotnie gospodarze schodzili z boiska pokonani. W ostatnich pięciu meczach domowych gospodarze wywalczyli ledwie trzy oczka.

Mistrzowie Francji znokautowali na wyjeździe Bayer Leverkusen aż 4:0 i ich udział w dalszych grach jest oczywistą oczywistością. PSG jest niepokonane od 6 spotkań, w lidze Paryżanie przegrali tylko raz. 7 z 12 wyjazdów kończyło się zwycięstwem stołecznego klubu, czterokrotnie w spotkaniach wyjazdowych z udziałem piłkarzy Laurenta Blanca padał remis.

Tuluza w 25 spotkaniach strzeliła łącznie 27 bramek, natomiast sam duet Ibrahimović-Cavani ma na swoim koncie 32 ligowe trafienia.

PSG wygrało wszystkie z ostatnich dziewięciu pojedynków z Tuluzą jakie odbyły się w tej dekadzie na francuskich boiskach.

W składzie Paryżan nie zobaczymy Camary (obrońca, 4/0), Cavaniego (napastnik, 21/13) oraz Jalleta (obrońca, 8/0). Gospodarze nie skorzystają z usług Regattina (pomocnik, 15/0), Moubandje (obrońca, 3/0), Ninkova (obrońca, 13/0), Soukouna (napastnik, 0/0) oraz Romana (pomocnik, 0/0).

PSG wygra pewnie wyjazdowe spotkanie z Tuluzą i utrzyma bezpieczną przewagę nad Monaco.
✅97

Otrzymane punkty reputacji: +7
suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Premier League
Spotkanie: Norwich- Tottenham
Typ: 2
Kurs: 2,15
Bukmacher: bet365
Analiza:
Norwich od 4 meczów bez zwycięstwa, znajdują się tuż nad strefą spadkową, co powoduje, że dla nich każdy mecz jest bardzo ważny, tym bardziej, że jest duży ścisk w tabeli od 12-18 miejsca i na pewno nie oddadzą zwycięstwa łatwo. Tottenham oczywiście zupełnie inne ambicje, mają kontakt z czołówką. Była zmiana trenera, trener wprowadził też swoje zmiany, m.in. dał pograć Adebayorowi i wydaje się, że był to dobry pomysł. Tottenham od tego czasu gra bardzo solidnie, może poza wtopą z MC. Porażką z Dnipro w LE nawet nie ma co się sugerować, bo to nie był optymalny skład Kogutów. Nie ma co wiele pisać, są w formie, Norwich raczej przeciwnie, chcą się trzymać tej czołówki, a żeby się jej trzymać takie mecze trzeba wygrywać i myślę, że jest duża szansa, ze to zrobią.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
kutanga 208

kutanga

Użytkownik
???? Washington Wizards - New Orleans Pelicans
Wizards (-10,5) ::: 2.75 ::: Unibet
Czarodzieje wypoczeci, Pelikany zmeczone wczorajszym wyjazdowym meczem przegranym z Charlotte na wyjezdzie. Od dawno wiadomo, ze nawet przeloty samolotami potrafia zmeczyc, zwlaszcza, gdy leci sie bezposrednio po spotkaniu w celu rozegrania kolejnego. Wizards grali ostatnio 3 dni temu, wygrali w Atlancie z Hawks.
Teraz ze sportowego punktu widzenia. Wizards beda z pewnoscia grozniejsi pod tablicami, maja wysokiego swiezo upieczonego mistrza wsadow z All-Star Weekendu - Johna Walla, jest takze Nene, swoje zbiera gortat.
Pelikany z ostatnich pieciu wyjazdowych gier wygrali raz z czerwona latarnia Konferencji Wschodniej - Milwaukee Bucks. Waszyngton rowniez nie powala gra na wlasnym parkiecie, ale Pelikany to idealny rywal na podreperowanie nieco statystyk. Zwyciestwo 11 punktami jest jak najbardziej prawdopodobne.
Powodzenia!
⛔100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplna: Piłka Nożna, Meksyk
Spotkanie: Club America vs U.N.A.M
Typ: 1 połowa- U.N.A.M
Kurs: 6.50
Godzina: 00:00
Analiza:
Zapraszam na mecz ligi meksykańskiej gdzie Club America na własnym stadionie podejmie UNAM.Zostało mało czasu do meczu więc szybka analiza.Wczorajsze (a nawet dzisiejsze) moje info nie zawiodło i mecz York-Southend X/X wszedł.Teraz czas na kolejne info tym razem z meczu ligi meksykańskiej.Tutaj Club America która zajmuja 3 miejsce w tabeli podejmuje u siebie UNAM który znajduje się o 2 oczka niżej.Nie rozumiem dlatego skąd takie skreślanie drużyny gości i wystawianie na nich kursu powyżej 5.Jest to dla mnie niezrozumiałe bo jednak moim zdaniem obie drużyny prezentują podobny poziom a UNAM nawet w meczach bezpośrednich potrafił pokazać swoją wartość i sprzeciwstawić się dzisiejszym gospodarzom.Ostatnia forma obu drużyn jest na prawdę podobna a może i nawet z lekkim wskazaniem na gości którzy z ostatnich 5 meczów wygrali 3-krotnie i zanotowali 1 remis i porażkę przy 3 wygranych i 2 porażkach Club America.Moim zdaniem drużynę gości stać tutaj na powalczenie o punkty a na pewno będą oni chcieli od samego początku postawić się gospodarzom bo Club America to taki zaspół któremu jeśli da się za dużo swobody to potrafi się na prawdę dobrze rozkręcić i wtedy ciężko go zatrzymać.Dlatego myślę że zespół gości rzuci się do ataku w 1 połowie i po tej częśći gry będzie prowadził.Kurs mocno zachęca więc dlaczego nie próbować.Można też za drobne spróbować 2/X.Powodzenia!!!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom