>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.10.2025 (środa)

little-dj 620,9K

little-dj

Typer Miesiaca
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Championship
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sheffield Wednesday - Middlesbrough FC
Typ: Middlesbrough (Superprzewaga)
Kurs: 1.76
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: Analiza:
Na początku sezonu próbowałem grać przeciwko Sheffield Wednesday ze średnim skutkiem, ale dzisiaj próbuję ponownie. Zgodnie z oczekiwaniami okupują ostatnie miejsce w lidze, no i raczej ciężko liczyć, żeby się utrzymali przez duże problemy finansowe wewnątrz klubu. Nie dość, że na starcie sezonu ich kadra była przez to na poziomie niższym niż reszta ligi, to jeszcze teraz doszły kontuzje, a dziś to nawet w ich bramce będzie bramkarz sprowadzony na 7-dniowe (!) wypożyczenie.
Middlesbrough póki co radzi sobie nieźle, drugie miejsce w tabeli to na ten moment dobry wynik, ale wiadomo, sezon jest długi, szczególnie w Championship i takie sytuacje muszą wykorzystywać, bo takie trzy punkty jak dziś będą zapewne na wagę złota na koniec sezonu. Przed przerwą reprezentacyjną goście mieli lekką zadyszkę i trzy mecze bez zwycięstwa, ale ostatnio powrócili na dobre tory wygraną z Ipswich.

F 336,6K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Sporting Lizbona -Marsylia
Typ: BET BUILDER
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Greenwood, Mason - powyżej 0.5
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 0.5
Marsylia over 0.5 gola
Kurs: 1.90
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-21-10-2025-22-10-2025.175303/post-7366641
Analiza:
Mason Greenwood jest w kapitalnej formie. W tym sezonie zagrał w 10 spotkaniach i ma na koncie 7 bramek. Oddał 11 celnych strzałów na łącznie 21. W meczach bezpośrednich jest zła krew: 6 (2 czerwone):2, 1:3 ( 1 czerwona). Bezpiecznie daje że każda drużyna po kartce. Sędzia który odważnie pokazuje upomnienia czy w swojej krajowej lidze czy w pucharach.
Z fartem 💪👍

p-z. 247,2K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: Monaco - Tottenham
Typ: Tottenham powyżej 0,5 gola w 1 połowie - Tak
Kurs: 1.78
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-21-10-2025-22-10-2025.175303/post-7366643
Analiza:

Witam, już za moment mecz, więc wlatuje analiza i typ, dziś pod lupę biorę mecz Ligi Mistrzów gdzie Monaco podejmę u siebie Tottenham. Oglądałem już kilka spotkań w tym sezonie Kogutów i musze przyznać, że ten zespół zadziwia mnie, a zadziwia mnie swoją "niestabilnością" oni zazwyczaj mają świetne 1 połowy, a później nie dowożą wyniku, albo jak już dowożą, to strasznie dużym wysiłkiem, więc myślę, że w tym spotkaniu może być podobnie, świetne wejscie Tottenhamu w mecz, szybka bramka, może dwie, a później osiądą na laurach i może być różnie, co ciekawe to w 2 kolejce LM Monaco u siebie podejmowało również Angielski zespół - Manchester City i w 1 połowie była pod dyktando ekipy Pepa Guardioli, a Monaco w 1 połowie straciło 2 bramki, dziś przepuszczam i uważam, że będzie podobnie, a więc Zapraszam do skorzystania z typu i Powodzenia!

versa 1,1M

versa

Typer
Spotkanie: Chelsea - Ajax
Typ: Betbuilder: Ajax wygra, powyżej 2.5 goli, Chelsea poniżej 2.5 goli, Weghorst +0.5 celnych strzałów, powyżej 3.5 żk, powyżej 8.5 rr
Kurs: 24.00
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-21-10-2025-22-10-2025.175303/post-7366646
Analiza: Ze wszystkich dzisiejszych spotkań w ramach trzeciej kolejki Ligi Mistrzów ten mecz śmierdzi mi najbardziej. Jak dla mnie kurs na Ajax jest totalnie odrealniony, mimo że mają bilans 0-6 po dwóch pierwszych meczach. Myślę, że są w stanie zaskoczyć Chelsea, która nie strzeli w tym spotkaniu więcej niż 2 goli, zakładam wynik 1:2 - 1:3, co skutkowałoby pokryciem overu na conajnniej 3 bramki w meczu. Weghorst jako jeden z najbardziej doświadczonych na boisku z pewnością zanotuje conajnniej jeden celny strzał, choć myślę, że ustrzeli gola. Dużo młodzików w tym spotkaniu, więc stawiam na +3.5 żółtych kartek, mecz na pewno będzie z kategorii tych agresywniejszych. Na dobicie kursu wlatuje over 8.5 rr -myślę, że Ajax nabije 5-6 rogali, a resztę dołożą zawodnicy Chelsea.

Do góry Bottom