>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.09.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: e-sport - CS: GO, DreamHack Open Fall 2020 Closed Qualifier
Godzina: 19:00
Spotkanie: Heretics - Sprout
Typ: Heretics
Kurs: 2.70
Bukmacher: STS
Analiza:
Dzisiaj rozpoczęły się kwalifikacje do DH Open Fall 2020 . Obie ekipy mają już za sobą po jednej wygranej i dlatego spotykają się w ćwierćfinale górnej drabinki. Obydwa spotkania zakończyły sie wynikiem 2:0, choć ekipa składająca się z polsko-niemieckich zawodników miała nieco więcej problemów. Dziwie się aż takiej różnicy w kursach. Jak dla mnie jest to super value ponieważ sporo na to wskazuje, że będzie to wyrównany mecz. Dlaczego więc skłaniam się ku Heretics? Po pierwsze lepszy kurs, o którym juz wspomniałem. A po drugie mają już sposób na Sprout. W meczu BO5 rozegranym nieco ponad 3 miesiące temu - wygrali 3:1.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów Kwalifikacje
Godzina: 21:00
Spotkanie: Slavia P. - Midtjylland
Typ : 1
Kurs: 1.76
Bukmacher : FORTUNA
Analiza :

Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w finałowej rundzie walki o Ligę Mistrzów pomiędzy drużynami Slavia Praga i Midtylljand. Delikatnym faworytem w tym spotkaniu wydaje sie byc druzyna Slavii ktora ma doswiadczenie w grze w Lidze Mistrzow. Drużyna gospodarzy z pewnością bedzie chciala powalczyć o zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu tak aby wywalczyc jak najwieksza zaliczkę przed rewanzem. Uważam że gospodarze będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc jakas bramke która pomoze im odnieść zwycięstwo. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Trener gospdoarzy wie jak wazny to mecz i z pewnością odpowiednio zmotywuje swoj zespol do walki. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to 2:1 dla Slavii Praga

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów, kwalifikacje
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Krasnodar - PAOK
Typ: powyżej 27,5 fauli
Kurs: 1,83
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Ostatnia runda kwalifikacji do fazy grupowej, tym razem już systemem normalnym tzn. mecz i rewanż.
Krasnodar dopiero przystępuje do rozgrywek, PAOK już ma 2 rundy za sobą i w pokonany polu zostawili markowe ekipy takie jak Besiktas i Benfice. Mieli to szczęście, że z obydwoma rywalami mierzyli się w Grecji wygrywając odpowiednio 3-1 i 2-1. Jak widać u siebie są mocną ekipą i dzisiaj zrobią wszystko aby w tym pierwszym spotkaniu nie stracić szans na awans. Remis bramkowy byłby dla nich niezwykle korzystny. Stąd liczę na sporo przewinień z ich strony wynikające z kasowania wszelkich akcji gospodarzy jak najdalej od swojej bramki. W meczu z Besiktasem zawodnicy z Grecji popełnili aż 27 fauli a z Benficą zaledwie 10.
Obie ekipy miały okazję spotkać się nie aż tak dawno bo w 2015 roku w fazie grupowej LE, wtedy wygrał Krasnodar 2-1 a przewinień w tym spotkaniu było sporo 22-15.

83

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Peru
Godzina: 22:30
Spotkanie: AD Cantolao - Huancayo
Typ: Obie strzelą gola
Kurs: 1,87
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Przed nami kolejny mecz 13 kolejki peruwiańskiej ligi. Zapraszam na mecz pomiędzy Cantolao i Huancayo. Bukmacherzy właściwie nie wskazują faworyta w tym meczu, bowiem kursy na obie ekipy są bardzo wyrównane. Moja propozycja na ten mecz to typ na gola obu drużyn. Typ ten wydaje mi się sensowny, bo Huancayo mimo, że ogólnie radzi sobie dużo lepiej od swojego rywala to traci sporo bramek na meczach wyjazdowych. Za to Cantolao jest drużyna z jedną z bardziej dziurawych defensyw w lidze. Okoliczności idealne pod bts, dodatkowo kursy na ten typ spadły więc bukmacherzy też widzą w tym potencjał.

87

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom