>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.09.2018 (sobota)

Status
Zamknięty.
N 182

nafal

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nożna, Premier League
Godzina:16:00
Spotkanie: Liverpool - Southampton
Typ: Druga drużyna ponad 10 fauli
Kurs: 1,80
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Spotkanie potężnej drużyny aspirujacej do tytułu mistrzowskiego z solidna ekipa aczkolwiek bez rewelacyjnych osiągnięć. W tej linii i kursie widzę spore value. Przewiduje tutaj prowadzenie gry przez gospodarzy a goście, no cóż, będą zmuszeni do biegania za piłka przez większą część meczu. Linia 10 fauli jest niska. Soton będzie musiał zagrać agresywnie jeżeli w ogóle marzy o czymś solidnym do wywiezienia. Liverpool to szybka piłka, zawodnicy uzdolnienia technicznie których powstrzymać trzeba będzie stosując się do nieregulaminowych zagrań. Skrzydła szybkie, urwe się Salah, urwie się Maine, urwe się Firmino i co wtedy? Albo faul albo poważne zagrożenie pod bramka Southampton albo gol. Jak sprawa fauli wygląda z ich strony w poprzednich meczach PL? A no granica około 10 fauli - 7,12,13,10. Przy czym nie grali meczu z tak szybkim rywalem. Linia niska jak na takie spotkanie grane na wyjeździe przez Swietych, kurs zacny, szanse bardzo duże na wejście. 11 fauli popełnione przez Southampton w tym spotkaniu to z mojego punktu widzenia jest oczywistość i racjonalny kierunek pójścia alternatywnego w ten mecz.
⛔ 100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Niemcy 3 liga
Godzina: 14:00
Spotkanie: CZ Jena - Kaiserslautern
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 2.2
Bukmache: Forbet
Analiza
Buki lekko faworyzuja gosci, spadkowicza i bardziej znany klub. Gospodarze są jednak wyżej w tabeli, goście wygrali tylko 1 z 6 spotkan i dziś grają bez podstawowego bramkarza. Liczę na wyrownany mecz i remis, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Miedź- Legia
Typ:Legia zremisuje,lub wygra i powyżej 1,5 gola
Kurs:
1,85
Bukmacher: LVbet
Analiza:
Beniaminek kontra mistrz Polski.Po ostatnim meczu Legii z Lechem wygranym skromnie 1-0 chłopaki zaczęli coś tam grać.Po pucharach nie postawię na nich gołej dwójki,jednak tego meczu nie powinni przegrać.Miedż ostatnio 2-2 na wyjeździe z Wisłą Płock ,całkiem solidnie grają.Preferują ofensywny styl gry /np. z Jagielonią 3-2/.
Bramki powinny padać i niekoniecznie strzelać je będzie Legia.
Miedź 4 kolejne spotkania bez porażki.
Wiele opcji żeby kurs wszedł 1-1,2-2,1-2,0-2 i wiele innych możliwości przy wyższym wyniku.
Legia ma nie przegrać i mają strzelić więcej jak 1 bramkę.
✅85

#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 21:15
Spotkanie: Rosja - Włochy
Typ: 1
Kurs:
1,67
Bukmacher: fortuna
Ah co to będzie za mecz. Na początku trzeba oddać Włochom, że grają super. Nie mieli w tym turnieju jeszcze takiego przetarcia jak Rosjanie, grali z kilkoma naprawdę solidnymi średniakami na arenie międzynarodowej

takimi jak Belgia czy Słowenia. Są to na pewno drużyny z kilkoma dobrymi lub bardzo dobrymi graczami ale jako zespól nie był to poziom przeciwników z jakimi mierzyli się już Rosjanie. Jednak Włoski zespól idzie jak burza. Mają komplet 6 zwycięstw za max punktów. Zaytsev gra kapitalnie daje tej drużynie mega pewność i wiele punktów w każdym meczu. Drugi lider Juantorena również gra bardzo dobrze. Ci dwaj to motory napędowe Włoskiej drużyny. Później oprócz kreatora gry Giannelliego jest już gorzej, tam już nie ma takich gwiazd. Lanza to bardzo dobry siatkarz ale na tym turnieju no nie błyszczy jak na swój potencjał. Obaj środkowi Włoscy to na ten moment na pewno nie top środkowych świata, libero również ale ten akurat gra bardzo dobrze. Ogólnie cała pierwsza szóstka wygląda super jak na razie, ale dziś przyjdzie zmierzyć się z przeciwnikiem który jako zespół oraz porównując pozycję wydaje się na drożynę lepszą.
Wczoraj zaczęła się druga faza, prawdziwe granie no i Rosjanie pogonili Holendrów, którzy byli istną rewelacją pierwszej fazy 3:0. Raz Holendrzy przekroczyli barierę 20 punktów w secie, Rosja to absolutnie kontrolowała. Procent skuteczności w ataku całego Rosyjskiego zespołu to bajeczne 66%. Najsłabiej w tych statystykach skuteczności wypadł Michajłov który miał 50%, obaj przyjmujący wykręcili świetne skuteczności powyżej średniej całego zespołu. Grankin bardzo fajnie rozłożył atak zespołu równo dzielił piłki między przyjmujących, atakującego oraz środkowych, dzięki czego gra opierała się na każdej strefie. Jak dla mnie porównując na pozycjach zespól Rosji wygląda mocniej od gospodarzy.
Chodzi jeszcze o sytuację w grupach. Włochy mają śliczne 6-0 w meczach, a Rosja brzydsze 4-2. Włosi grają u siebie, będą chcieli wygrać przed swoimi kibicami motywacji im nie zabraknie, ale to Sborna musi się starać bardziej żeby wygrać bo im to zwycięstwo jest o wiele bardziej potrzebne. Blengini z pewnością drugiego składu nie wystawi, bo Włosi go nie maja i Rosji nic tu łatwo nie przyjdzie, ale to oni mają lepsze przetarcie z topowymi drużynami na tym mundialu, dla Włoch będzie to sprawdzian z bardzo mocnym rywalem jak on tak naprawdę wyglądają. Personalnie skład Rosji to zbiór świetnych zawodników z ogromnymi możliwościami, rezerwy w obu drożynach są znacznie słabsze ale pierwsze szóstki dla mnie to przewaga Rosji, jeśli do tego znacznie bardziej ta wygrana będzie im potrzebna to stawiam na nich, bo potencjał by dziś wygrać z pewnością mają.
✅67

Otrzymane punkty reputacji: +10
kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Hertha - M gladbach
Typ: obie strzelą
Kurs: 1.65
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Obie drużyny są ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji - zarówno w meczach domowych, jak i wyjazdowych. W tym spotkaniu trudno określić faworyta, choć w lepszej sytuacji jest Hertha, która gra u siebie, a w ostatnich latach sporą bolączką ekipy M&#39;gladbach były mecze wyjazdowe. Według mnie obie drużyny są w stanie zdobyć tutaj minimum 1 gola i mimo braków kadrowych, które są zarówno u gospodarzy, jak i gości - nie powinny one odegrać kluczowej roli, bo nie były też decydujące w ostatnich meczach.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +8
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 16:00
Spotkanie: MU - Wolverhampton
Typ: X (hc 0:1)
Kurs: 3.73
Bukmacher: Expekt
Po wczorajszym meczu siatkówki uznałem, że nie ma sensu grać niskich kursów. Także powtarzamy zakład z przed 2 dni ale oczywiście inny mecz. Manchester United podejmuje na wlasnym boisku Wolverhampton. Goście póki co nieźle się spisują, zaczęli od remisu z Evertonem, porażki z Leicester ale później remis z City i 2 wygrane ze słabszymi ekipami. Ale dzisiaj kolejna weryfikacja na tle United które po lekkiej kompromitacji z Tottenhamem u siebie ogarnęło się w następnych 3 mecze w tym w LM na tygodniu i czas przed swoimi kibicami pokazać, że forma jest. Jednak to jest Premier League, tutaj niespodzianki to normalna rzecz nawet jak gra wielki faworyt z kopciuszkiem. Ale myślę, że United to wyciągnie jednak łatwo nie musi być, Wilki się postawią i stąd też ponownie uważam, że będzie tutaj różnica jednej bramki na korzyść gospodarzy. 1:0 czy 2:1 bardzo realne, ale przyznam, że nie zdziwi mnie żaden wynik w tym meczu, od kilku bramkowego zwycięstwa MU po niespodziankę.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Iran - Kanada
Typ: Kanada
Kurs:
1,80
Godz: 16:00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Kurs marzenie... Ja go pobieram z pocałowaniem ręki.
Na ten moment Iran nie istnieje i niech ktoś nie pier..., że patrzenie na ostatnie mecze nie ma sensu...
Iran od 3 spotkań nie gra nic, baa w sumie od dawien dawna nie prezentuje tej siatkówki do której nas przyzwyczaili...
Kanada solidnie, ktoś powie no ale 3 porażki z rzędu.. No tak ale z najmocniejszymi drużynami na świecie a do tej czołówki Kanadyjczycy pukają i gdyby nie plaga kontuzji to jestem święcie przekonany, że byli by jeszcze mocniejsi. Na ten moment moim zdaniem Kanada to drużyna półkę wyżej i stawiam na ich zwycięstwo.
✅ 80

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina : Pilka nożna, Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Manchester United - Wolves
Typ: Rzut karny w meczu
Kurs: 3,79
Bukmacher: fortuna
Analiza: Spodziewam się, że Wilki powalczą o pozytywny dla nich rezultat. Są w dobrej dyspozycji, trzy wygrane z rzędu i z pewnością pojadą do Manchesteru bez kompleksów. United też wrócili na odpowiednią ścieżkę zwycięstw. Liczę, że gospodarze otworzą się i postawią na atak. Wilki słyna z poukładanej i otwartej gry więc jestem w stanie sobie wyobrazić, że kilka razy zagrożą bramce Manchesteru. Rzut karny również może się trafić przy sporej ilości sytuacji. Tak naprawdę jest szansa, że wydarzy się naprawdę sporo i mam nadzieję, że jedna z drużyn otrzyma rzut karny.
⛔ 100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Irlandia
Godzina 18:30
Spotkanie : St. Patricks - Bohemians
Typ : Bohemians (handi eu 1-0)
Kurs : 6.75
Bukmacher : Unibet
Witam,
dzisiaj ryzykowny typ, jednak myślę że goście będą w stanie wygrać dwoma bramkami. Sa w szczycie formy ,która przyszła dość późno. Wspomnę że w lidze ostatnio w handi pokonali Cork City 4-2 zespół bedowcy od paru lat w ścisłej dwójce ligi. Ponadto wygrali z Derry 0-2, któremu uległ dzisiejszy gospodarz.
Bilans ostatnich 10 spotkan Bohemians to 9-0-1 widać, że złapali wiatr w zagle i nie twierdze że to łatwy zarobek,ale nie zdziwię się jeśli wygrają w handi.
Gospodarze u siebie ostatnio 3 zwycięstwa ale z klapkami Limerick oraz Bray ...z drużynami czołowki wcześniej już plecy w handi.
Pozdrawiam.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +25
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
black-star 54,3K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nożna, Argentyna Superliga
Godzina:22:45
Spotkanie: Defensa Y Justica - Estudiantes
Typ: Over 3,5
Kurs: 6,30
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Gospodarze pozostają na własnym stadionie niepokonani już od 8 spotkań. W tabeli ligowej po 5 spotkaniach zajmują obecnie 5 pozycję z serią również 5 spotkań bez porażki. Goście - Estudiates nie wygrali na stadionach swoich przeciwników już od 5 rozegranych pojedynków. Obecnie plasują się oni prawie na samym dnie tabeli i wyraźnie mają problemy z prawidłowym wejściem w zaczynające się na nowo rozgrywki, a przegrali już 3 razy na 5. Gospodarze w 10 na 11 ostatnich spotkań zdobywali u siebie przynajmniej jednego gola, często również pozwalając sobie bramki wbić. Po zwycięstwie mogą przesunąć się już dziś na drugą pozycję w tabeli, co może również stanowic dla nich dodatkową motywację. Ich obrona moim zdaniem nie jest wyjątkowo szczelna. Goście mają ostatnio wyraźne problemy z formą, lecz myślę, że i oni mogą tutaj ustrzelić przynajmniej jedną bramkę. Ja stawiam na co najmniej cztery.
▶zwrot - spotkanie zostało przerwane

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom