Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Polski
Godzina: 17.30
Spotkanie: KSZO Ostrowiec - Arka Gdynia
Typ: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: Unibet
W Ostrowcu Świętokrzyskim dziś wielkie święto, bo przyjeżdża zespół z Ekstraklasy - Arka Gdynia.
KSZO Ostrowiec, co prawda przewodzi w swojej lidze po 8 kolejkach:
1. KSZO Ostrowiec 17
2. Garbarnia 17
3. Resovia Rzeszów 16
4. Avia Świdnik 16
5. Stal Rzeszów 15
6. MKS Trzebinia Siersza 13
ale to zupełnie na mnie nie robi wrażenia, bo to liga amatorska! W meczu z Resovią (1:0 dla KSZO) wymęczone zwycięstwo po mizernej kopaninie. Zaś Arka Gdynia w ostatnim swoim meczu zaprezentowała się z bardzo dobrej strony z Cracovią, grając z polotem bardzo szybką piłkę, stwarzając mnóstwo sytuacji bramkowych, więc bez problemu sobie poradzą z KSZO!
Stąd mój typ w meczu: amatorzy vs czołowy klub Ekstraklasy na Arkę po bardzo dobrym kursie 1.60 jak na taką przepaść pomiędzy trzecią ligą a Ekstraklasą!
Pozdrawiam serdecznie,
stolik
60
Godzina: 17.30
Spotkanie: KSZO Ostrowiec - Arka Gdynia
Typ: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: Unibet
W Ostrowcu Świętokrzyskim dziś wielkie święto, bo przyjeżdża zespół z Ekstraklasy - Arka Gdynia.
KSZO Ostrowiec, co prawda przewodzi w swojej lidze po 8 kolejkach:
1. KSZO Ostrowiec 17
2. Garbarnia 17
3. Resovia Rzeszów 16
4. Avia Świdnik 16
5. Stal Rzeszów 15
6. MKS Trzebinia Siersza 13
ale to zupełnie na mnie nie robi wrażenia, bo to liga amatorska! W meczu z Resovią (1:0 dla KSZO) wymęczone zwycięstwo po mizernej kopaninie. Zaś Arka Gdynia w ostatnim swoim meczu zaprezentowała się z bardzo dobrej strony z Cracovią, grając z polotem bardzo szybką piłkę, stwarzając mnóstwo sytuacji bramkowych, więc bez problemu sobie poradzą z KSZO!
Stąd mój typ w meczu: amatorzy vs czołowy klub Ekstraklasy na Arkę po bardzo dobrym kursie 1.60 jak na taką przepaść pomiędzy trzecią ligą a Ekstraklasą!
Pozdrawiam serdecznie,
stolik
60