>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.09.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Turecka liga
Mecz:Besiktas- Galatasaray
Typ:Besiktas : 3 gole lub więcej
Kurs:5.25
Bukmacher:Bwin
Analiza: Spotkanie na szczycie w lidze tureckiej czyli mecz obecnego lidera z mistrzem kraju. Besiktas idzie jak burza wygrywając wszystkie ligowe mecze. Galatasaray jest dopiero dziewiąte i co chwila traci punkty. Nie bez znaczenia jest to co się stało we wtorek,Galata została upokorzona przez Real na własnym boisku przegrywając 1-6. Turcy są bardzo ekspresyjnym narodem i na pewno ten wynik jeszcze długo będzie w piłkarzach,władzach i kibicach tego klubu siedział. Myślę że Beskitas może łatwo to wykorzystać szczególnie że jest w potężnym uderzeniu.

ZWROT
Mecz został przerwany !

kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurobasket
Spotkanie: Francja - Litwa
Typ: Handicap ( 4 : 0 ) , Zakład złożony na: 2

Kurs: 3,10
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Ogólnie nie polecam obecnie moich typów, bo mam passe 3 w plecy z rzędu, ale... Finał słoweńskich ME w kosza i faworyzowana (po wygranym półfinale z obrońcami tytułu, Hiszpanami) Francja zagra rewanż z Litwą. Rewanż, gdyż 11.09 grali mecz w grupie, kiedy to nasi sąsiedzi roznieśli lekko Żabki 76:62...ale jasna sprawa, że to był tylko mecz grupowy. Tyle że z drugiej strony sam jako koszykarz, wiem jak można być wyczerpanym po takim meczu z dogrywką, jaki mają za sobą Tony P. i spółka. Oba zespoły miały w tym turnieju wpadki z Serbią oraz z Niemcami (Francja) i Bośnią (Litwa). Szczerzę liczę na powtórkę wyniku sprzed 11 dni, choć zdaję sobie sprawę, że wynik może być bardziej wąski.... Oglądałem na żywo w Jesenicach m.in. mecz Litwa - Łotwa i co mi się nie podobało (tak jak i w większości ich występów) to słaba forma Kleizy czy Valanciunasa, czyli asów rodem z NBA. Linas chyba przez tą brodę zgubił swoje umiejętności, a młody center Toronto też jakoś nie bryluje...dlatego wbrew temu wydaję mi się, że to ich życiowa szansa na sukces na międzynarodowej arenie i w końcu pokażą jaja, jak przystało na kogoś z łatką NBA. Litwini grają poukładany basket, ale Francuzi mają T.P., który po tym jak rzucił ponad 30 pkt w półfinale, ma jeszcze więcej na sobie presji - z tą zapewne sobie poradzi, ale czy on sam wystarczy??? Batum wydaję mi się chyba zmęczony sezonem, nie błyszczy jak choćby w Portland, Diaw to jakieś drewno i pod koszem będzie miał ciężko z rosłymi i młodszymi rywalami. Moje przeczucie podpowiada mi, że w kraju, w którym koszykówka jest niemalże religią, czekają na tytuł i te 4 pkt przewagi na koniec meczu powinni osiągnąć, choć kursy wskazują na Trójkolorowych. Zobaczymy...

⛔ 100

S 42

seon

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaBrazylia Serie A
Spotkanie: Atletico MG - Vasco
Typ: Vasco - DNB
Kurs: 4,5
Bukmacher: bet365
Półmetek rozgrywek w Brazylii już za nami i czas powoli brać się do roboty. Obie drużyny dość mocno rozczarowują w tym sezonie. Zeszłoroczny wicemistrz Atletico w środku tabeli z mocno przeciętnymi statystykami natomiast Vasco jeszcze gorzej. Nie bardzo wiem czego się spodziewać po tym meczu bo można wszystkiego. W lepszej formie gospodarze, którzy dwie kolejki temu potrafili wygrać na wyjeździe z Gremio, po to, żeby w ostatniej przegrać z Sao Paulo. Goście natomiast słaba seria trzech porażek z rzędu i nie powinienem wiele się spodziewać po tym typie, ALE jak powszechnie wiadomo liga brazylijska jest bardzo wyrównana i dwie rzeczy pozwalają mi na optymizm przy tym typie:
Vasco całkiem dobrze radzi sobie na wyjazdach (3 bramki strzelone Cruzeiro i Nautico) oraz pierwszy mecz tych drużyn w tym sezonie zakończony wynikiem 2:0 dla Vasco. Jak dla mnie duże value przy niezbyt wyraźnej przewadze Atletico.

⛔ 100

kafkaesque 0

kafkaesque

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Campeonato
Spotkanie: Atletico PR - Ponte Preta
Typ: Atletico PR -1.5
Kurs: 2.71
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Gospodarze coraz śmielej wykazują chęć osiągnięcia podium na koniec sezonu. Forma równa, u siebie jeszcze nie przegrali, a przecież 10 spotkań rozegrali. Ponte Preta outsider, jak szybko awansowali, tak szybko spadną. Wyjazdy to tylko dwie wygrane i zaledwie 19 oczek w ogólnej klasyfikacji. APR wygrali ostatnie 3 z 4 bezpośrednich pojedynków. Poprzedni mecz ligowy to wyjazdowa wygrana na trudnym terenie i strzelenie aż 4 goli Flamengo. Ponte Preta nie ma to czego szukać i przewaga minimum dwóch goli na koniec powinna być formalnością.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom