>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.05.2022 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 22. Maja

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Totolotek
- Betclic
- Lvbet
- STS
- Totalbet
- Etoto
- Forbet
- Ewinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, 2 liga
Godzina: 12:30
Spotkanie: Ruch- Hutnik Kraków
Typ: Hutnik(dnb)
kurs: 5.50
bukmacher: etoto

Ruch Chorzów robi wszystko by nie awansować do Fortuna 1 Ligi. Forma w ostatnch 5 meczach to 4 remisy i porażka i 1 zdobyta bramka.
Hutnik Kraków spadł do 3 ligi ale jakie wyniki w ostatnich 5 meczach: 3 zwycięstwa, 1 remis i 1 porażka. 10 strzelonych bramek.
Mecz ważny dla Motor Lublin bo w przypadku zwycięstwa Motoru w Puławach po kursie 1,8 i x2 dla Hutnika - jeśli baraże potoczą się wg tabeli to w Lublinie będzie finałowy mecz.

Mecz w południe, dużo zależy od pogody - czy będzie słonko czy padał deszcz, bo w deszczu 1 przypadkowa bramka może wszystko zmienić.

Pozdrawiam

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
RBR1one 552,5K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - LaLiga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Alaves - Cadiz
Typ: over 6.5 kartek
Kurs: 2.30
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Ten mecz to byc albo nie byc dla Cadiz. Kolejnej szansy nie bedzie. Oni jako ostatnia ekipa w strefie zagrozenia jeszcze moga sie z niej wygrzebac. Levante i Alaves juz sa pewne spadku co nie zmienia faktu, ze gospodarze zapewne postaraja sie uprzykrzyc zycie gosciom tym bardziej na wlasnym boisku. Taka sytuacje mielismy tydzien temu kiedy pewne juz spadku Levante u siebie podejmowalo walczace o utrzymanie Alaves. Bilans tamtego meczu to az 14 zoltych kartek. Sedziuje overowy José Sánchez Martínez wiec jestem dobrej mysli.

100

va-banque 223K

va-banque

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 17:00
Spotkanie: Liverpool - Wolves
Typ: Liverpool poniżej 3,5 goli
Kurs: 1.40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Jaka jest sytuacja na górze tabeli PL wie chyba każdy - Liverpool traci do City 1 oczko i obie ekipy mają do rozegrania jeszcze tylko 1 spotkanie. The Reds nie potrafili jednak zdobyć więcej niż 2 bramki w ostatnich 6 meczach, nie licząc LM. Ostatnio kontuzje złapał lider ofensywy Liverpoolu - Salah i nie wystąpił w meczu z Southampton. Był to uraz mięśniowy, więc gdyby ten mecz był finałem LM to pewnie Egipcjanin by zagrał. Jednak, no właśnie, finał LM Liverpool będzie grał w sobotę i chcą mieć Salaha zdrowego, bo szanse na to, że City się potknie są bardzo, bardzo małe. Trener Klopp nie powiedział wprost, że Salaha zabraknie przeciwko wilkom, jednak powiedział, że nie podejmie żadnego ryzyka w jego przypadku jak i Van Dijka oraz Fabinho, którzy też mieli ostatnio problem z kontuzjami. Tak więc wątpie, żeby ta 3 zagrała cały mecz, jeśli już to wejdą z ławki, żeby utrzymać rytm meczowy przed meczem z Realem. Jednak takie powroty po kontuzji są ciężkie dla zawodników, wątpię żeby byli wtedy w optymalnej formie, zwłaszcza że z tyłu głowy będą mieli to, żeby nie odnowił się uraz przed finałem.

Ktoś może sugerować się niedawnym meczem Wolves - City, gdzie Obywatele wygrali 1:5, jednak myślę, że to było inne spotkanie. City było rozwścieczone po klęsce w Madrycie, a Wilki musiały ryzykować, żeby powalczyć o 7. miejsce. Teraz Liverpool myślę, że będzie chciał to wygrać jak najmniejszą utratą sił i przede wszystkim bez ryzyka kontuzji któregoś z graczy, przez co zawodnicy The Reds nie powinni grać zbyt ofiarnie. Natomiast Wilki nie mają już szans na europejskie puchary, więc na Anfield nawet skromna porażka nie będzie katastrofą. Warto też dodać, że Wolves trenuje Portugalczyk, a jak wiadomo trenerzy z tego kraju lubią grac defensywnie, z kontry. Jest to mało widowiskowe, nawet gdy wygrywali to często przeciwnik miał więcej sytuacji Jednak często skutecznie - co pokazuje ich miejsce w tabeli, które jak na ten klub jest dobrym wynikiem. Wilki tracą małe goli ( 40 w 37 meczach), ostatnio potrafili też zremisować na ciężkim terenie - 2:2 z Chelsea.

40

Otrzymane punkty reputacji: +1290
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis RG
Godzina: 11.00
Spotkanie: Dellien - Thiem
Typ: Dellien
Kurs: 1,91
Bukmacher: LVbet
Analiza:
No to zaczynamy. Dellien jest przyzwoitym grajkiem ziemniaczanym. Bardziej bym się skupił na Thiemie, który jeśli się nie mylę, zalicza koncert samych wpadek i falstartów przed RG. No nawet jak uda mu się poprawić skuteczność uderzeń, to nadal pozostaje kwestia kondycji. A tu przecież gramy do 3 wygranych setów. Moim zdaniem Dellien samym przebijaniem ten mecz weźmie, a sądząc po wynikach może Thiema bardzo mocno odprawić, no chyba że stał się cud i Thiem powróci do starej gry tu i teraz. Według mnie jeszcze na to za szybko. Oczywiście życzę mu wielkiego powrotu, ale tak jak mówię potrzeba czasu i regularności.

91

Otrzymane punkty reputacji: +2072
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 2:00
Spotkanie: St. Louis Blues - Colorado Avalanche
Typ: St. Louis Blues powyżej 2,5 bramek w meczu
Kurs: 1,70
Bukmacher: STS
Analiza:

Będzie to trzecie spotkanie tej serii, stan rywalizacji to 1:1. St. Louis Blues z pewnością jest mocno podbudowane tym, że udało im się wygrać jedno spotkanie w Colorado. Teraz teoretycznie wystarczy im wygrać wszystkie mecze u siebie i awansują. Oczywiście będzie to zadanie niezwykle trudne, ale Blues powinni dołożyć wszelkich starań, żeby wygrać dwa najbliższe mecze domowe. Ja od początku tej serii czułem, że Colorado będzie miało trudną przeprawę i nawet ich odpadnięcie z rozgrywek na tym etapie mnie nie zdziwi. St. Louis Blues pod koniec marca złapali kapitalną formę i ta forma trwa do dziś. Przypomina to trochę sezon, w którym to Blues zdobyli puchar. Ogromną siłą tej drużyny jest ofensywa. Pod koniec sezonu regularnego strzelali mnóstwo goli, nie inaczej było w pierwszej rundzie playoffs z Minnesotą. W trzech ostatnich meczach serii przeciwko Wild St. Louis strzelało po pięć bramek. Dużym atutem tej drużyny jest zgranie, oni bardzo dobrze konstruują swoje akcje, fajnie się na to patrzy. Moim zdaniem St. Louis Blues stać na to, żeby zdobyć w tym spotkaniu trzy bramki.

100

I 66K

isaacofuluru

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Burnley - Newcastle
Typ: Newcastle
Kurs: 3.25

Świetny kurs na Newcastle, w który mam zamiar uderzyć. I nie zraża mnie w żaden sposób fakt, że Burnley gra o życie, a Newcastle już o nic. Identyczna sytuacja miała miejsce w starciu z Arsenalem, a mimo to "Sroki" zagrały rewelacyjny mecz, pewnie pokonując rywali i praktycznie odbierając im szanse na grę w Lidze Mistrzów.

Ogólnie rzecz ujmując - Newcastle to czwarta drużyna Premier League w 2022 roku i nie ma raczej większych wątpliwości, że sportowo jest wyraźnie silniejsza od Burnley. Kwestią dyskusyjną pozostaje to, czy potraktuje ten mecz poważnie, ale ja spekuluję, że właśnie tak będzie. W końcu mówimy o klubie piłkarskim, który ma najbogatszych właścicieli na świecie, a ich aspiracje w wieloletniej perspektywie sięgają triumfu w Lidze Mistrzów UEFA. Do tego jeszcze daleka droga, ale już teraz zaczyna się budowanie dobrego PR-u wokół klubu, a walka fair-play na finiszu rozgrywek Premier League na pewno odbiłaby się w świecie pozytywnym echem.

Swoje do ugrania ma także szkoleniowiec "Srok" Eddie Howe, który początkowo wydawał się za małym nazwiskiem jak na taką ekipę. Został jednak pozytywnie zweryfikowany, ale cały czas musi pracować na swoją renomę i myślę, że przejście obok meczu z Burnley mogłoby zaszkodzić jego dalszej karierze na St. James' Park.

Ostatecznie nie możemy zignorować faktu, że ewentualna wygrana Newcastle mogłaby się przysłużyć ekipie Leeds United. Ja oczywiście nie wiem, jakie są relacje pomiędzy właścicielami zainteresowanych klubów, ale nie można całkowicie wykluczyć, że w grę wejdzie jakaś dodatkowa finansowa motywacja (która być może zadziałała już w potyczce z Arsenalem) i założenie, że Newcastle odpuści ten mecz, a grające o życie Burnley wyszarpie 3 punkty, może być całkowicie błędne.

225

Otrzymane punkty reputacji: +2060
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eredivisie
Godzina: 14:30
Spotkanie: AZ Alkmaar - Heerenveen
Typ:
Over 2.5 i BTS
Kurs: 2.07
Bukmacher: sts
Analiza:
Ten dwumecz był dziwny już w pierwszej konfrontacji, gdy bukmacherzy dawali duże kursy na gole. W efekcie po pierwszej bezbramkowej połowie można było dorwać soczyste overy i BTS. Myślę że tym razem będzie podobnie, tyle że zakładam gole już w pierwszej odsłonie. Wynik jest na styku, a defensywy obu ekip grają bardzo mizernie. Tutaj każdy gol automatycznie wymusza na przeciwniku wykonanie pracy. Myślę że każda z ekip strzeli tutaj gola i będzie overek 2.5.

100

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka / NBA
Godzina : 02:30
Spotkanie : Boston Celtics - Miami Heat
Typ : Miami Heat ML
Kurs : 3,20
Bukmacher : superbet
Analiza:

Ja wszystko rozumiem, ale kursy tutaj powinny być w miarę wyrównane , ponieważ obie drużyny są zbliżone potencjałem a buki wystawiją 1,4 na Boston, przesada. Wraca Lowry, więc spory zastrzyk dla obrony Miami. Boston ma swoje przestoje, co dobitnie pokazali w serii z Bucks, grając wielokrotnie padakę a Heat cenię zdecydowanie wyżej niz Kozły bez Middletona to tu nawet nie ma dwóch zdań. Miami przespało g2, ale nie chce mi się wierzyć, że kolejny raz tak źle wejdą w mecz, bo to zaważyło i w połowie chęci do gry uleciały. Jest 1-1, w obu spotkaniach były wyraźne wygrane jednych i drugich, teraz stawiam, że będziemy mieli zupełnie inne - wyrównane meczycho, gdzie będzie walka i niewykluczam, że szala przechyli się na stronę Miami. Kurs godny ryzyka.

220

Otrzymane punkty reputacji: +4536
Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Inter vs Sampdoria
Typ: - 2.5 Inter
Kurs:
1.97
Analiza: Interowi pozostało już praktycznie czekać. Uważam, że dzisiaj na koniec sezonu zagrają dla kibiców najlepiej jak potrafią i niech się dzieje Wola nieba. Spodziewam się wysokiego zwycięstwa nad bardzo słabiutka w tym sezonie Sampdoria. Goście grają straszny piach i dzisiaj myślę że dostaną co najmniej 3 sztuki. W ofensywie nie mają praktycznie nic do zaproponowania więc gdyby skończyło się do zera to też nie będę zdziwiony. Sytuacja Interu jest o tyle trudna, że mają gorszy bilans meczów bezpośrednich z Milanem. Znaczy to że mistrza daje tylko porażka rywala za między. Czy scenariusz realny? Chyba mało... Liczę dzisiaj na nieco chłodniejsze głowy, mniejsze ciśnienie i ładna grę ofenywna do czego Inter przyzwyczaił bo tak jak napisałem wyżej chyba zdają sobie już sprawę że jest po wszystkim.

97

Otrzymane punkty reputacji: +1683
R 19,6K

Robert82

Użytkownik
Dyscyplina: tenis
Godzina: 16:00
Spotkanie: A.Ramos - T.Kokkinakis
Typ: DW 3:0
Kurs: 5,6

Analiza:
Ramos słaba forma ostatnio . Kolejne porażki w Madrycie , Rzymie i Genewie . Z zawodnikami , których w dobrej formie by na tej nawierzchni ogrywał .
Kokkinakis wprost przeciwnie . Błysnął w Genewie pokonując niespodziewanie Fogniniego i Delbonisa oraz sprawiając duże problemy Ruudowi .
Roland Garros to jednak inna bajka niż Genewa . Tutaj już nie ma kalkulacji . Ziemniacy klasy Ramosa mają pewne ambicje , a zawodnicy z poza tego grona rzadko kiedy okazują się barierą . Gdyby nie ostatnie wyniki Ramos byłby zdecydowanym faworytem u buków . Australijczyk będzie trudny do przełamania . Hiszpan z kolei serwuje przeciętnie , aby nie powiedzieć słabo , więc ryzyko utraty podania jest duże , ale znaczna przewaga Hiszpana w długich wymianach powinna być decydująca . Zaryzykuję , że Ramos wygra to na sucho .

100

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Spotkanie: Manchester City - Aston Villa
Typ: City powyżej 70.5% posiadania piłki
Kurs: 1.85
Bukmacher: Betfan

Mecz na wagę mistrzostwa. City musi to spotkanie wygrać aby spokojnie sięgnąć po kolejny mistrzowski tytuł. Guardiola zapewne na to spotkanie ma plan, a jednym z nich moim zdaniem jest to, żeby nie oddać piłkę rywalowi. City w tym sezonie już nie raz miała posiadanie piłki powyżej 70%, a były to spotkania przeciwko West Ham, Newcastle czy Watford.
Tu nikt nie będzie patrzał na to co się dzieje w Liverpoolu. Jeśli to Aston Villa strzeliła by pierwsza gola, to wtedy zrobi się bardzo ciekawie, bo wydaje mi się, że goście w tym momencie zamknęli by się na własnej połowie i czekali na kontry oddając piłkę rywalowi. No nic spróbujmy..

85

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1882
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska 1 liga
Godzina 12:40
Spotkanie : Widzew Łódż : Podbeskidzie BB
Typ : czerwona kartka
Kurs : 3.80
Bukmacher : ETOTO

Ostatnia kolejka 1 ligi i mecz niezwykle ważny dla obu drużyn , Widzew stoi przed szansą bezpośredniego awansu natomiast Podbeskidzie przy dobrych układach w innych meczach ma szanse na baraże , wydaje mi się się że dziś stadion Widzewa będzie placem bitwy , już ich pierwszy mecz w Bielsku Białej pokazał czego możemy się dzis spodziewać , Podbeskidzie rozniosło rywala 4:0 w meczu 29 fauli 5 kartek z czego czerwona za drugą żółtą dla Widzewa , ogólnie to Podbeskidzie jest niewygodnym rywalem dla Łodzian , Widzew ostatnio nie prezentuję się najlepiej i na 5 ostatnich meczy 2 zwycięstwa i 3 porażki z 5 bramkami strzelonym i 7 straconymi to ten wynik nie zachwyca ale i sama gra pozostawia wiele do życzenia z kolei Podbeskidzie 2-1-2 i bramki 5:5 , liczę że dziś któraś z drużyn nie dokończy tego spotkania z kompletem zawodników , mecz poprowadzi Bartosz Frankowski .

100

kubusdagus 40,8K

kubusdagus

Użytkownik
Spotkanie: Burnley - Newcastle
Typ: Burnley +10.5 fauli
Bukmacher: eWinner
Analiza:
Mecz o zycie Burnley, wiec przede wszystkim nie moga dopuscic do starty bramki, gdzie goscie sie ostatnio rozochocili i sa naprawde w formie. Co za tym idzie, licze na kasowanie akcji w srodku pola i sporo fauli dla Burnley. Widac po ich ostatnim meczu, gdzie zanotowali 20 fauli. A gdyby strzelili bramke na prowadzenie, to juz w ogole obrona czestochowy. Newcastle tego meczu nie odpusci, wiec zapowiada sie twarda walka.

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Hokej na lodzie/MŚ Elity
Godzina: 15:20
Spotkanie: Kazachstan vs Niemcy
Typ: Darren Dietz powyżej 0.5 punktu w punktacji kanadyjskiej (razem z dogrywką i rzutami karnymi)
Kurs: 2.25
Analiza:

Formalni gospodarze to na ten moment najgorszy zespół podczas tych Mistrzostw Świata Elity. Na swoim koncie nie mają ani jednego punktu, co oznacza, że walka o utrzymanie trwa w najlepsze. Całe szczęście, że czeka ich jeszcze rywalizacja z Włochami i to ona zadecyduje o być albo nie być Kazachstanu na przyszłorocznym turnieju z najlepszymi reprezentacjami. Jakby mało było problemów, to z MŚ wypadł Viktor Svedberg, a więc jeden z najlepszych defensorów drużyny, ale są też dobre wiadomości. Do gry po kontuzji wrócił Darren Dietz i widać było jego zaangażowanie podczas meczu rozgrywanego ze Słowacją. Spędził zdecydowanie najwięcej czasu na lodzie i to pokazuje, że z jego zdrowiem jest wszystko w porządku. Będzie on potrzebny, aby wreszcie sięgnąć po punkty na tym turnieju. Czy popisze się dzisiaj golem lub asystą?

Po drugiej stronie barykady znajdują się Niemcy, którzy mają już pewny awans do 1/4 finału. Oprócz pierwszej przegranej na inaugurację z Kanadą nasi zachodni sąsiedzi prezentują się wzorowo w Finlandii i zasłużenie sięgają po kolejne sukcesy. Niestety w praktycznie każdej reprezentacji są mniejsze lub większe problemy i dzisiaj pojawiła się informacja, że z turnieju wypadł Tim Stützle, a więc jeden z największych talentów Niemców w ostatnich latach. Szkoda, ponieważ był to jego debiut na tak wielkiej międzynarodowej imprezie i jego ewentualny powrót byłby sporym wzmocnieniem. Całe szczęście, że jego koledzy sobie radzą i powalczą o medal na tegorocznych Mistrzostwach Świata. Czy formalni gospodarze sięgną po piątą wygraną z rzędu?

Dzisiaj celuje w kanadyjkę i mocno liczę na wcześniej wspomnianego Darrena Dietza. Jest to niezwykle ofensywny obrońca, który potrafi zdobywać gole, ale też tworzyć sytuacje dla swoich kolegów z reprezentacji. Uważam, że selekcjoner Yuri Mikhailis ponownie da mu duże minuty na lodzie i pojawią się okazje, aby zapisać się do statystyk. Jak możemy zauważyć w Kazachstanie coraz lepiej funkcjonuje PP i w tej specjalnej sytuacji oczekuje zaangażowania naturalizowanego Kanadyjczyka. Myślę, że outsiderów stać tutaj na 1-2 trafienia z Niemcami i przy jednym z nich będzie zapisane nazwisko Dietza.

100

M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - PGE Ekstraliga
Godzina: 16:30
Spotkanie: Leszno - Toruń
Typ: 2
kurs: 5.23
bukmacher: Fortuna
Analiza:
6 kolejka PGE Ekstraligi.
Leszno jest faworytem w tym spotkaniu,ale wg mnie kursy na Toruń są za wysokie bo to silna drużyna i choć przegrała wysoko w Wrocławiu to w Gorzowie była bliska sprawienia niespodzianki.
Leszno skorzystało na tym usunięciu zawodników Rosyjskich bo przed sezonem przecież skazywane było na 6 miejsce.
Aktualnie na 2 miejscu i ta drużyna przegrała tylko jedno spotkanie w ostatniej kolejce i to wysoko bo aż 58:32 z Motorem Lublin,jednak
to był mecz wyjazdowy,ale Toruń ma z/z i aż 4 zawodników z GP. Przedpełski bardzo dobrze pojechał w GP w Warszawie i wg mnie dziś
pojedzie lepiej niż w Grudziądzu bo ten zawodnik miewał dobre mecze na tym torze. Jack Holder czy Dudek lubią ten tor a Leszno
oprócz Doyla to nie ma zawodników z GP. Jest Kołodziej,który na swoim torze jest bardzo mocny,ale nawet on jest w stanie przegrać
z zawodnikami z GP mam tu na myśli Dudka czy Przedpełskiego. Lambert to też nie jest słaby zawodnik i stać go na zdobycz 10+ w 6 startach. Sadze,że Toruń nie będzie korzystał z RT tak więc każdy z seniorów zdobędzie 6 biegów a K.Lewandowski wraca po kontuzji i jest w stanie zdobyć te 3-4pkt. Leszno cóz nie jest takie mocne jak rok temu a wtedy wygrało z Toruniem tylko różnicą 4 punktów bo 47:43. Oczywiście to był całkiem inny mecz,ale wg mnie tu może być niespodzianka a kurs na Toruń zacny bo ponad 5.
Jak każdy z seniorów Torunia pojedzie na swoim poziomie to Toruń jest w stanie sprawić niespodziankę.
Leszno nie ma aż takich silnych juniorów jak jeszcze 2 lata temu dla Bellego to 1 sezon w Ekstralidze i zdarzają mu sie słabsze biegi, Lidsey nie jest takim pewniakiem a Doyle co pokazują wyniki w GP nie jest w najwyższej formie.

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka reczna turcja
Godzina: 15
Spotkanie: Beykoz Bld.-Spor Toto
Typ: powyzej 53.5 bramek
Bukmacher: fortuna
Analiza: Zapowiada sie wyrownany mecz. Obie ekipy graja ofensywnie w ostatnich spotkaniach, skutecznosc na plus wiec i dzisiaj teoretycznie powinno byc podobnie. Norma jest zdobywanie przez gospodarzy i gosci ponad 28 bramek. Sporo Toto pokonywal ekipy ze srodkowej części tabeli podobnie jak Beykoz. Mozna powiedziec ze mecz na szczycie bo mierza sie ze sobą jedne z lepszych ekip w lidze. Mysle ze nie bedzie duzej kalkulacji w tym meczu i skutecznosc obu druzyn pozostanie na wysokim poziomie.

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP French Open
godzina 17.10 moze ulec
spotkanie A.Zverev - S.Ofner
Typ zw Ofner kurs12 betclic
analiza : Tu pojde w lekka sensacje , oczywiscie za drobne wiadomo jakie sa szanse .Austiacki tenisista Ofner przecietny , poprawny ,rzetelny nudny poziom nic specjalnego nawet jak na ITF.Z drugiej strony swiatowa trojka , ktorej zdarza sie przejsc kompletnie obok meczu , w zeszlym roku byl na Garossie w polfinale , ale moim zdaniem gra sporo gorzej niz w roku ubieglym , final w Madrycie z Alcarazem kompletnie obok , pierwsza runda w Monachium z Rune szybkie 2:0.
Austiaka widzialem kiedys jakis mecz dosc dawno temu , powiedzial bym kolejna duzo gorsza wersja Kohlsreibera .Notabene z tym zawodnikiem Zverev ma blinas ujemny 2:3.
Mysle ze Sasza nas rozczaruje jesli jeszcze nie dzis to wkrotce , Wiadomo jakie sa szanse z takimi typami ale tez kurs 12 .
JUTRO CHYBA WARTO PODOBNE POSZUKAC SENSACJI W MECZU MEDVEDEVA.
NA JEDNYM KUPONIE MAM OBU.

100

Otrzymane punkty reputacji: +53
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: ITAS TRENTINO VOLLEY - Kędzierzyn-Koźle
Typ: ITAS TRENTINO VOLLEY
Kurs: 1,78
Bukmacher: fortuna

Już dzisiaj wielki finał siatkarskich rozgrywek w Europie. Starcie włoskiego Itasu z polską Zaksą. W drodze do finału Trentino odprawiło niemiecki Berlin Recycling Volleys i włoską Perugię. Natomiast Kędzierzyn-Koźle ograł włoskie Lube Civitanova i polskie Jastrzębie.
Trzon składu Itasu stanowi nowa siła włoskiej kadry: Michieletto i Lavia. Do tego świetny, doświadczony serbski środek: Podrascanin i Lisinac. Wielką siłą jest także przeżywający drugą młodość Matey Kaziyski. Prezentują grę nietypowym ustawieniem - brak nominalnego atakującego, w zamian za dodatkowego przyjmującego. Ta taktyka przynosi świetne rezultaty, a styl jest imponujący. Kędzierzyn-Koźle ze sporymi problemami. Do spotkania przystępują bez swojego najlepszego środkowego - Hubera. Jego brak będzie niesamowicie widoczny. Do tego forma skrzydłowych, a przede wszystkim Łukasza Kaczmarka od jest mocno wątpliwa. Atakujący w niedawno zakończonych play-offach gra bardzo mizernie. Przez brak solidnego środka i mocnego atakującego gra zostanie uproszczona do ciągłego uruchamiania przyjmujących. Tak mało zróżnicowana gra będzie bardzo czytelna dla włoskiego klubu. Tym bardziej, że gra blokiem jest tam wypracowana perfekcyjnie. Mecz jest również powtórką ubiegłorocznego finału LM. W tym roku puchar powędruje zdecydowanie do Trydentu.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LaLiga
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sevilla - Bilbao
Typ: Sevilla
Kurs: 2.95
Analiza:
Sevilla ma już co prawda zapewnione 4. miejce czyli udział w LM w przyszłym sezonie. Mogą oni jednak w przypadku zwycięstwa awansować na 3 pozycję i wyprzedzić Atletico Madryt. Tracą do nich zaledwie 1 pkt. Bilbao walczy z kolei o udział w LKE, bowiem traci tylko 1 pkt do siódmego Villarreal. Zanosi się więc na bardzo ciekawe spotkanie. Sevilla u siebie w lidze wygrała 11 z 18 spotkań. Bilbao na wyjazdach wygrali zaledwie 4 mecze. Kurs na gospodarzy daje moim zdaniem spore value i jest warty ryzyka

195

Otrzymane punkty reputacji: +612
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom