>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.05.2019 (środa)

Status
Zamknięty.
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Tenis, WTA Francja

Godzina: 17:40

Spotkanie: F.Ferro-W.Qiang

Typ: W.Qiang

Kurs: 1.45

Bukmacher : STS

Analiza: Wang Qiang to jedna z najwyżej roztsawionych zawodniczek na turnieju w Strasburgu, wiec normalne ze jest wsrod glownych faworytek do zwyciestwa w calych zawodach. Grała poprzednio z Brady, ktora potrafi napsuc wiele krwi rywalkom ale Wang zagrala bardzo poprawne spotkanie jak na jej dyspozycje sprzed kilku tygodni. Mysle, ze jesli zagra na podobnym poziomie lub byc moze lepiej, to ma spore szanse na wygrana w dzisiejszym meczu. Chinka radziła sobie całkiem dobrze z Francuzka w przeszlosci, bo dwa zwyciestwa po 2:0 w 2018 i 2019 roku. 

100

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: E-sport , ECS Europe Season 9 
Godzina: 20:00
Spotkanie: Fnatic - AVANGAR
Typ: więcej niż dwa mapy na mecz 
Kurs: 1.95
Bukmacher: STS
Analiza:

Wygranego tego meczu jest wskazać niezwykle trudno , ponieważ obydwa zespoły mają za sobą imponujące wygrane za sobą , a także rywalizacja pomiędzy tymi drużynami jest bardzo obiecująca oraz zażarta .  Jednak zwycięstwo nikomu tutaj nie przyjdzie łatwo , więc moją prognozą na ten mecz jest to , że zobaczymy w tym spotkaniu aż trzy mapy meczowe , więc dobrym pomysłem jest postawienie na to zdarzenie .

95

LINK : https://www.hltv.org/matches/2333542/fnatic-vs-avangar-ecs-season-7-europe-week-5

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka Kobiet, Liga Narodów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Polska - Niemcy
Typ: Niemcy 
Kurs: 6.00
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Typ na dzisiaj mało patriotyczny, jednak próbuję swojej szansy w żeńskiej siatkówce. Oglądałem wszystkie ostatnie mecze Polek i o ile fantastycznie zaprezentowały się w turnieju w Montreaux, tak wczoraj starcie inaugurujące tegoroczną Ligę Narodów im nie wyszło, co gorsza, dziewczyny miały różne fazy w tym meczu. W pierwszym secie potrafiły przegrać do 15, aby w trzecim wygrać do 18, a gra praktycznie w każdym wyglądała inaczej. Nie wiem dlaczego, ale obawiam się meczu z Niemkami, w nasze reprezentantki wkradło się jakieś rozluźnienie, które w sporcie bywa okropnie zgubne. Dochodzi do tego historia meczów z reprezentacją naszych zachodnich sąsiadów. Nasze starcia, choć w większości wygrane zawsze były ciężkimi przeprawami, my jako naród chyba już mamy to we krwi, że w żadnej dyscyplinie nie potrafimy wyjść na niemieckich rywali i zmieść ich z boiska mimo wiadomej przewagi sportowej. Sam mam chyba coś takiego, bo dziś mimo wiedzy, że mamy reprezentację silniejszą jest wiele przesłanek ku temu, aby wcale nie było tak lekko. Ciekawie również wygląda handi na Niemki +1.5 seta po kursie 3.90. Tie-break jest także prawdopodobny. 

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom