stanley-63
Typer
Godzina 18:30 De Graafschap - G.A. Eagles
- powyżej 2.5 gola
- kurs 1.80 / Bet365
Dziś pozostaję w Holandii i wybieram pojedynek pomiędzy De Graafschap a G.A Eagles jest to pierwszy pojedynek półfinałowy o dla pierwszych awans do Eredivisie a dla drugich o pozostanie w Eredivisie i myślę że dziś powinniśmy zobaczyć więcej bramek niż we wczorajszym pojedynku .
Gospodarze zakończyli sezon w drugiej lidze na miejscu 6 a ich dorobek to 18-7-13 i br. 73:49 czyli nie zły wynik , większość i to zdecydowaną tego dorobku to mecze u siebie i tak 13-2-4 a br 45:19 i to właśnie główny powód mojego overa na ten mecz bo liczę że gospodarze powinni dziś zapewnić sobie dobra zaliczkę przed rewanżem a rewanż już za 3 dni , co do gości to jak już pisałem pierwszoligowiec ( jeszcze ) ale ich gra nie powalała bo bilans 7 zwycięstw 6 remisów i 21 porażek mówi wiele a i gole również 29:59 , gra na wyjazdach gości to też nic powalającego 3-3-11 i br 15:30 ..... no ale to było i trzeba w tych spotkaniach o pozostanie dać z siebie maksa i na to liczę bo ich bilans z De Graafschap jest całkiem dobry i pokazuje że nie ma tu zdecydowanego faworyta bo wygląda to równo i tak ogólnie 5-3-5 i br 21:22 ( średnia 3.31 ) natomiast tu w De Graafschap 2-2-2 i 12:12 a średnia goli 4.00 a w tych 6 meczach zaledwie jeden poniżej 2.5 gola a 5 z overem dlatego też uważam że dziś powinno być podobnie i przynajmniej 3 gole kibice zgromadzeni na De Vijverberg zobaczą !!
100