>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.04.2023 (sobota)

Status
Zamknięty.
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja
Godzina: 18:00
Spotkanie: Umraniyespor - Besiktas
Typ: remis
Kurs: 4.40
Bukmacher: SUPERBET
Analiza:

Gospodarze na 3 poprzednie domowe pojedynki zremisowali dwa ostatnie a wcześniej wygrali. Widać u nich znaczną poprawę gry na własnym obiekcie. We wcześniejszych 11 pojedynkach u siebie zdobyli tyle samo punktów co w 3 ostatnich meczach. Besiktas z kolei na wyjazdach nie wygrywa zbyt wiele. Zwycięstwa odnieśli zaledwie w 6 z 14 rozegranych meczy. Liczę, że gospodarze postawią się słabo spisującemu się w delegacjach Besiktasowi i będą chcieli zagwarantować utrzymanie w lidze. Dwie drużyny wycofały się z rozgrywek więc pozostaje tylko jedno miejsce do gry w barażach o utrzymanie a do zajmującego 16stą pozycję Giresunsporu tracą tylko 4 pkt a do końca pozostało jeszcze 8 kolejek.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Sampdoria – Spezia
Typ: over 2.5 bramki
Kurs: 2.17
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Sampdoria matematycznie jeszcze szansę ma by w tej lidze się utrzymać ich ostatnie mecz to gra na pełnym ryzyku bo oni już nie do stracenia nie mają a już na pewno w takim meczu czyli z pierwszą bezpieczną ekipą, będą tutaj robić wszystko by jeszcze te szanse na utrzymanie zachować. Rusza tutaj do ataków od początku a ostatnio ta forma strzelecka nie jest najgorsza ale to co najważniejsze to bardzo otwierają te mecze. Spezia miała przewagę ale Verona zaczęła punktować i już tej przewagi nie ma dlatego Spezia zdaje sobie sprawę że z takim rywalem trzeba dziś grać o trzy punkty i znowu zbudować tą 3 punktową przewagę oni tutaj na defensywną grę nie mogą postawić i czekać co Sampa zrobi, obie potrzebują trzech oczek i myślę że ruszą od początku nie czekają na to co zaproponuje rywal, obu tylko skuteczność była bo okazji będzie sporo pod obiema bramkami.

100

Otrzymane punkty reputacji: +60
yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 1 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Puszcza vs Resovia
Typ: Puszcza - 1
Kurs: 4.00

Bukmacher: Betfan
Analiza:

Ponownie stawiam na Puszczę w 1 lidze. Ta ekipa gra ponad stan. Robi świetne wyniki. Dziś gdy wygra, to może wskoczyć na 3 pozycję w lidze (Ruch musi wygrać z Wisłą).
4 ostatnie mecze Puszczy w u siebie to pechowa porażka z Ruchem (gol w 95'), wygrana z ŁKS, Wisłą K. i remis z Podbeskidziem. Resovia jest słabszym zespołem. Potrafi zaskakiwać, ale też wysoko przegrywać. Dlatego uważam, że Puszcza wygra conajmniej różnica 2 goli. Puszcza Niepołomice w tabeli meczów u siebie jest na 3 pozycji. Widać, że są mocni u siebie. Teraz mają też dużą dawke motywacji. Otwiera się ogromna szansa na ekstraklasę.

100

FNM99 757,8K

FNM99

Znawca - NHL
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 22:00
Spotkanie: Winnipeg Jets - VG Knights
Typ: Powyżej 5.5 goli w meczu (RT)
Kurs: 1.90
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Jeszcze dzisiaj rozpocznie się pojedynek pomiędzy Knights, którzy odwiedzą Winnipeg, aby zmierzyć się z miejscowymi Jets w walce o kolejne zwycięstwo w serii. Patrząc na pierwsze dwa mecze mogę stwierdzić, że błędem było lekceważenie Jets i teraz mam mieszane myśli co do tego, kto przejdzie dalej. W dwóch rozegranych już spotkaniach ekipa z Winnipeg pokazała się z solidnej strony i nie małe problemy czekają Knights, aby wyrzucić swoich rywali na tym etapie. Pominę tutaj typowanie zwycięzcy w nadchodzącym meczu, ale skupię się na łącznej liczbie goli, których to nie brakowało w Las Vegas. Na terenie Knights padły wyniki kolejno 1:5 i 5:2. Teraz liczę również na co najmniej sześć trafień, choć kto wie, może zobaczymy tym razem po kilka bramek z obu stron, co na pewno sprzyjało by jeszcze lepszemu widowisku.

90

Otrzymane punkty reputacji: +1594
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
dyscyplina: koszykówka
godzina: 19:30
spotkanie: Toruń vs Lublin
typ: Toruń wygra 15 punktami lub wyżej ( z ewentualną dogrywką)
kurs: 5,00
bukmacher: efortuna

Witam!
Zapraszam na mecz do Torunia, gdzie walka będzie na całego. Obie drużyny bronią się przed spadkiem - przypominam że spada jedna z 16 drużyn. Ostatnia w tabeli. Toruń musi to wygrać aby myśleć o pozostaniu w lidze. Myślę nawet że zamówili mszę u słynnego toruńskiego redemptorysty ;-). 14 marca w Lublinie padł wynik 104 dla 83 dla Lublinian (mecz w Lublinie). Myślę że gospodarze będą chcieli się mocno zrewanżować!

https://www.oddsportal.com/basketba...liga/torun-start-lublin-fwYO9G6k/#home-away;1 8 na 9 użytkowników daje 1, zaś Lublin typuje jeden typer

Podział stawek w Efortuna: 81,5 na Toruń 9,9 na dogrywkę i 8,6 na Lublin.

Myślę że Toruń wdepcze w parkiet Lublinian, a może jak nie wdepcze to pokona co najmniej 15 punktami.

Pozdrawiam

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom