>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.04.2022 (piątek)

Status
Zamknięty.
bananos999 140,3K

bananos999

Znawca - Piłka ręczna
Dyscyplina: Piłka ręczna - PGNiG Superliga
Godzinna: 19:00
Spotkanie: Górnik Zabrze - Wisła Płock
Typ: Wisła -6.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: eTOTO
Analiza:
Bardzo nisko ustawili linie na to spotkanie bukmacherzy, takie dwa oczka jak dla mnie byłoby okej.
Niby Górnik przeciwnikiem Nafciarzy, jednak to już nie ten Górnik pomimo, ze odbił się po kilku porażkach na początku tego roku kalendarzowego. To pewnie dla buków był jeden z powodów, a drugim jest mecz bodajże we wtorek w LE.
Jednak mnie to dalej nie przekonuje… Podopieczni Xaviera Sabate wystąpią w najmocniejszym chyba składzie, pierwszy garnitur cały znalazł się w protokole meczowym, wiec 7 bramek to może być, ale już do przerwy.
Gornik? W pewnym momencie byłem załamany pracą trenera Lijewskiego, zespół grał wolno i ospale - jak tylko przyspieszyli zaczęli zdobywać bramki i wygrywać, ale to na Wisłę będzie zdecydowanie za mały argument.
Rzut z drugiej linii w wykonaniu Przytuły to również za mało, dodatkowo ma mecz i mecz.
Zastanawiałem się na zdecydowanie wyższym handi, ale tutaj sprobuje -6.5, za drobne wyższy.

83

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +423
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Barcelona
Godzinna: 20.00
Spotkanie: Tsitsipas - Alcaraz
Typ: Tsitsipas 2:0
Kurs: 4,00
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Według mnie jest to pewniak dnia z tych trochę ryzykownych. Niemal pewne jest, że Grek ten mecz zakończy zwycięsko. Dlaczego? Można już powiedzieć na ten moment, że wrocil do starej dyspozycji sprzed roku, czyli bardzo grubo. Alcaraz dopiero co się wspina i podbija clayowy świat, ale i tak widać że woli hard. Nie ma co się oszukiwać. Bukmacher źle wyliczył szanse obu na wygraną. Ja podbijam stawkę, że mecz przejmie od początku Stefanos i udowodni, że jest jednym z hegemonów gry na kortach ziemnych, bo niewątpliwie jest. Jeśli moje analizy z tenisa są za krótkie proszę dać znać. Będę lał wodę. Pozdrawiam i życzę powodzenia, choć pewnie nie będzie potrzebne, mówiąc zuchwale. Əla Tsitsipas!

100

K 29,9K

KarolSTS

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Peru 1 liga
Godzina: 22:30
Spotkanie: Ayacucho - Grau
Typ: Obie drużyny strzela i powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.42

Bukmacher: STS
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 22.30 odbędzie się mecz 11 kolejki Peruwiańskiej Aparatury czyli najwyższej klasy rozgrywkowej w Peru pomiędzy Ayacucho i Grau. Jest to mecz drużyn z środka tabeli gdyż Grau zajmuje 9 miejsce z 14pkt a gospodarze są na 14 pozycji z 10 punktami. Co na początek zwróciło moją uwagę to że obie drużyny mają sporą średnią bramek na mecz. Ayacucho ma bilans 17-17 co daje średnią 3.4 gola na mecz a goście 15-12 czyli 2.7 gola na mecz. Ja w tym meczu dlatego gram na bramki a dokładniej iż obie strzelą gola i będzie więcej niż 2.5 gola. Te drużyny grały że sobą ostatnio 2 lata temu i padł wtedy remis 2-2. Jeśli chodzi o ten sezon to Grau ostatnio w 6 meczach 2W, 3X, 1L. Co ciekawe w tych ostatnich 6 meczach w każdym był BTTS. 3 mecze kończyły się 1-1, 2 mecze 2-1 i raz wygrali 4-1. Więc jak widać dzieje się w ich meczach sporo. Gospodarze z kolei w ostatnich 8 spotkaniach zaliczyli tylko 2 wygrane, 1 remis i 5 porażek. Co najważniejsze dla mnie to w tych 8 meczach aż w 4 padał wynik 3-2 a raz 2-1 czyli to na co ja dzisiaj liczę. Faworytami wedle bukmacherów są Ayacucho ale patrząc na ten sezon ja wcale tak nie uważam. Obie drużyny to średniacy i lubią tracić bramki ale też strzelają.

142

Otrzymane punkty reputacji: +423
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom