>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 22.04.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, 2.Bundesliga
Spotkanie: Duisburg - Köln
Typ: over 3.5
Kurs: 3.95
Bukmacher: Betfair
Konfrontacja Duisburga z Koln zamyka zmagania 30.ej kolejki drugiej Bundesligi. Dla przyjezdnych, którzy wciąż mają szansę na awans, stawka meczu jest wysoka. Ekipa z Kolonii zajmuje obecnie 4. miejsce ze stratą trzech punktów do Kaiserslautern. Jeśli Köln marzą o awansie to dzisiejsze spotkanie muszą wygrać. Ich forma jest całkiem przyzwoita - w pięciu ostatnich meczach zdobyli 12 punktów, więc można spodziewać się ofensywnej gry z ich strony. Jeśli chodzi o drużynę Duisburga to ci zajmują 12. pozycję w tabeli, ale spadek raczej im nie grozi. Ostatnio osiągają świetne wyniki i za pewne chcieliby kontynuować dobrą serię. Zwłaszcza przed własną publicznością idzie im stosunkowo dobrze, gdzie w rundzie wiosennej wygrali 3 z 5 pojedynków, przegrywając tylko raz. Sądzę, że będziemy świadkami ciekawego i wyrównanego spotkania, a mój typ na wynik to 2-2.
⛔ 100

W 0

wiaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska
Spotkanie: Manchester united - Aston Villa
Typ: Manchester United-Aston Villa - handicap : 0-1.5 TYP 2
kurs: 2.2
bukmacher:betgun
analiza:
Drużyna gości będzie próbowała chociaż zremisować a przy takim kursie nawet jak przegra to jedną bramką. Tak więc ja przy takim kursie 2,2 99% Powodzenia.
Sukcesów i samych takich pewniaków
zapraszam polecam
kiepska analiza

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
bets by kosmo70
Piłka nożna - II liga włoska - godz. 21.00
Mecz: Hellas Verona - Brescia
Typ: BTS
Kurs: 1.90
Buk: bet365
Witajcie. Zasadniczo nie lubię poniedziałków, bo one zawsze źle się kojarzą ???? Ale ponieważ dziś też &quot;rżną w gałę&quot;, postanowiłem zainwestować w ambicje dwóch zespołów zaplecza Serie A. Obie drużyny nieźle sobie radzą w tym sezonie, na 4 kolejki przed końcem obie mają szanse na awans klasę wyżej. Verona jest bliżej celu na III miejscu otwiera strefę barażową, mając jeszcze matematyczne szanse na awans bezpośredni, do Livorno traci 4 pkt., no ale ma jeszcze do rozegrania dzisiejszy mecz z Brescia. Goście natomiast mają 2 pkt. straty do wejścia do strefy barażowej o awans. Brescia od początku marca niezwykle skuteczna, od 10 kolejek tylko raz nie trafiła do bramki przeciwnika - w meczu z Ternaną, drużyną typowo underową. Potrafi ukłuć strzelając na wyjeździe jako pierwsza. To właśnie jest szansa na wejście typu. Hellas Verona nieco ostatnio spuściła z tonu, ostatnie dwa mecze zremisowane po 0:0, jednak w całym sezonie bardzo skuteczna w domu. Biorąc pod uwagę również wyjazdy, niezwykle rzadko bez zdobyczy bramkowej. Dzisiejszy mecz widzę tak - Verona zaczyna spokojnie, remis dla nich też jest dobrym wynikiem, nie grozi im bowiem wylot ze strefy barażowej, Brescia strzela bramkę, potem gonienie wyniku i bramka dla gospodarzy.
A może będzie zupełnie inaczej ???? Powodzenia.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 44

lewy261

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwajcaria
Spotkanie: Wil - Bellinzona
Typ: Bellinzona wygra obydwie połowy ? tak
Kurs: 4,5
Buk: bet365
Data (i godz): 22.04 19:45
Analiza:
Bellinzona ostatnio wygrala z Wil u siebie 8:0. Oczywiście Wil w 65 minucie dostało czerwoną kartkę , ale wcześniej padły 4 gole, po czerwonej kartce również 4, więc nie uważam że czerwona kartka tak bardzo zmieniła przebieg meczu. Co dla mojego typu się liczy, 2 bramki Bellinzona strzeliła w pierwszej połowie. Jeśli chodzi o formę to ostatnie 5 meczy Bellizony to 4-1-0 i stosunek bramek 13:1 natomiast Wil 1-2-2 i stosunek bramek 5:13. Bellinzona ma 3 pkt. straty do lidery, a z kim te punkty zdobywać jak nie z zespołem który 4 dni temu rozgromiła 8:0. Na pewno teraz taki wynik nie padnie ale liczę na dominację gości od samego początku co udokumentują bramkami w pierwszej połowie, kurs dosyć znacząco spadł, ale i tak warte zagrania. Na uwagę zasługuje również fakt że mimo że Wil zajmuje dosyć wysoką czwartą pozycję to ma najwięcej bramek straconych w lidze. To na pewno dobry prognostyk. Polecam.
⛔ 100

Z 78

ziom157

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS CHALLENGER - SINGIEL: Savannah (USA), ziemna
Spotkanie: Arguello F. (Arg) - Smyczek T. (Usa) -
Typ: Arguello wygra DW 2-1
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Dziś przygotowałem spotkanie Chelelengera USA kort ziemny w Savannie.
Zdecydowanym faworytem wydaje się być Smyczek ponieważ gra u siebie tzn. we własnym kraju.Natomiast ja typuję niespodziankę w której to Argentyjczyk wygra 2-1 w setach. Dlaczego? Jak narazie smyczek jest bardzo słabo ograny na nawierzchni ziemnej. W tym roku stoczył zaledwie 4 pojedynki z których 2 wygrał. Moim zdaniem Faworyt tego starcia zdoła urwać 1 seta dobrze grającemu Argentyńczykowi.Daje Amerykaninowi ugranie seta ponieważ gra u siebie inaczej typował bym 2-0 dla Arguello. Argentyńczyk w tym roku na kortach ziemnych stoczył aż 15 pojedynków. Jest to typowy zawodnik specjalizujący sie w grze na kortach ziemnych. Z tych 15 spotkań wygrał 9 spotkań. A więc jest to większa połowa. Moim zdaniem warto zaryzykować po takim ciekawym kursie. Amerykanin wygrał te 2 spotkania ze zwykłymi słabiakami byli to : Fratangelo B. (Usa) oraz Ouanna J. (Fra). Więc w tych meczach nie było dużych nazwisk. Dziś Smyczek nie wygra tego meczu to na pewno,jego ulubiona nawierzchnią jest,nawierzchnia twarda. Polecam typ warty uwagi .
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Spotkanie: Celta Vigo - Saragossa
Typ: Remis/Remis (HT/FT)
Kurs 5,00
Bukmacher: Bet365
Poziom dzisiejszego pojedynku może być tak słaby, że szkoda będzie tego komentować. Aspas jeszcze pauzuje, a bez niego w ataku zespół Celty nie istnieje. U siebie aż tylu bramek nie tracą więc obrona powinna w miarę to wszystko ogarniać.
Saragossa jeśli nie zaliczy takiej passy jak w poprzednim sezonie to również spadną. Przy Celcie i Granadzie są to moi faworyci do spadku. Nie wiem dlaczego, ale czuję, że Majorka jeszcze się utrzyma.
Szczerze mówiąc to nawet remis mnie tu nie zdziwi. Wiem, że nikogo ten remis nie ratuje, ale Saragossa jakiś czas temu grała z Granadą i tam też było 0:0.
Dla mnie Celta i Saragossa to dwie najgorzej grające drużyny w PD. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Celta podchodzi pod pole karne i nie wie co zrobić z piłką. Nie oddają nawet strzałów na bramkę.
Saragossa natomiast też nie ma całkowicie pomysłu na grę. Jakie wrzutki w pole karne, które padają łupem obrońców. 0 prostopadłych podań, gry z klepki. W ataku osamotniony Postiga, która zamiast się zastawić i poszukać gry z kolegą to jedyne co robi to szuka rzutu karnego. Ostatniego gola z gry zdobył jeszcze w lutym w starciu z Valencią.
Po nudnym meczu widzę tu remis. Tego jednak nie polecam grać, ale moje słowa radzę sobie przemyśleć. Chętnie też podejmę polemikę.

raaaul007 15

raaaul007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja,II Liga
Spotkanie: Monaco -Clermont, godz. 20.40
Typ: X kurs: 3.85
Bukmacher: Unibet

analiza:
Monaco jest najczęściej remisującym zespołem u siebie, natomiast Clermont najchętniej dzieli się punkami w meczach wyjazdowych (razem z 4-ma innymi zespołami).
Clermont prezentuje ostatnio (5 meczów) trochę lepszą formę, co w moim odczuciu jest kolejnym plus, by spróbować zagrać na podstawie statystyk.
PS. Widzę,że nie zdążyłem, ale jest 0-0 , więc na LIVE kursy tylko szybko urosły.
Powodzenia !
mecz już trwał, kiepska analiza, typ nietrafiony
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom