>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.03.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
denzel15 19

denzel15

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Mainz - Wolfsburg
Typ: 1 połowa X
Kurs: 2,30
Bukmacher: bet365

Analiza:

Zaciekawiło mnie spotkanie między 12 a 2 drużyną ligi niemieckiej. Są to dwie drużyny które mają zupełnie inne cele. Mainz gra o utrzymanie się a Wolfsburg o 2 miejsce w lidze. Myślę, że gospodarze od początku będą mądrze grać w defensywie i na tym najbardziej się skupiać, czasami uda się im może wyprowadzić jakiś kontratak. Natomiast goście są ostatnio oczywiście w gazie. Na wyjazdach grają trochę słabiej szczególnie pierwsze połowy i na to liczę najbardziej. Szczególnie że w pierwszym składzie zagra (Lord) Bendtner. W ostatnich 5 meczach między tymi zespołami które odbywały się na stadionie Mainz zawsze w pierwszej połowie był remis, liczę dzisiaj na taki wynik.

⛔ 100

deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
⚽ Primera Division
21:00
FC Barcelona - Real Madryt
Over 3,5
2,06 betsson

Jako fan &quot;Królewskich&quot; z pewnością nie zagram przeciwko nim, mimo, że wiem, że najprawdopodobniej Barca pokaże jutro swoją wyższość. Natomiast jestem przekonany, że podopieczni Ancelottiego zagrają o niebo lepiej niż w ostatnich miesiącach. Lawina krytyki jaka spadła na zespół gości tego spotkania jest całkowicie zasłużona. Carletto cały czas mówił o intensywności w grze, bla, bla, bla. Nic z tego nie wychodziło. Ostatnie spotkanie z Levante to kolejny mecz zagrany bez intensywności, po to, żeby zainkasować trzy punkty po jak najniższej linii oporu. Dużym plusem gry jest powrót Luki Modricia, który zagrał niemal bezbłędne spotkanie z Levante, ale wiadomo, jakiej klasy jest rywal z Valencii. Nie zmienia to jednak faktu, że po kilkumiesięcznym rozbracie z futbolem zagrał bardzo dobry mecz. Posyłał świetne krosy, miał dobre czucie piłki i regulował tempo gry. Toni Kroos miał wreszcie okazję odpocząć, a jego brak na tle Levante był niemalże niewidoczny. Świetny występ zaliczył też Ramos, a jego penetrujące podania i doskonałe jak w przypadku Luki Modricia krosy rozciągały i tak niezbyt dobrą obronę rywala. Trzeba przyznać, że w spotkaniu z Barcą Królewscy nie będą odstawali od katalońskich pomocników, przynajmniej nazwiskami. Wydaje mi się, że Carletto wyjdzie ponownie 4-3-3, chociaż lepiej byłoby wyjść 4-4-2, z Isco na lewym skrzydle, Kroosem i Modriciem w środku, oraz Bale&#39;m na prawej stronie oraz dwójką Karim-Cristiano z przodu. System 4-4-2 bardzo dobrze sprawdzał się na bardzo ważne mecze i Królewscy nie dość, że strzelali dużo goli, to jeszcze ich nie tracili. Jakość środkowej linii była na najwyższym światowym poziomie, a pressing Los Merengues zaczynał się już na 30-40 metrze przed bramką rywala. Swoboda gry i duża kontrola piłki, to cechowało Królewskich. Później wypadł Modric i w sumie od tego się zaczęło. Na początku było jeszcze bardzo dobrze, ale potem doszło zmęczenie i przerwa świąteczna. Wszyscy wiemy jak było później. Mimo wszystko sądzę, że Real jest w stanie strzelić przynajmniej jednego gola na CN.

Jeżeli chodzi o Barcę, to wiadomo wszystko. Świetna forma trio ofensywnego Messi-Suarez-Neymar. Argentyńczyk zaliczył jedno z najlepszych jego spotkań w ostatnich latach w meczu z City na Camp Nou. Mimo tego, że nie strzelił gola to był absolutnie najlepszym graczem tego spotkania. Gdyby nie Hart, to skończyłoby się pogromem. Messi schudł jakieś 3-4 kilogramy, nie tracąc przy tym siły i od razu widać, jakiej klasy jest piłkarzem. Jestem pewny, że będzie jednym z głównych aktorów niedzielnego widowiska. W zasadzie o Barcelonie nie ma o czym pisać, bo widać jak grają, poza tym nie śledzę aż tak dokładnie ich gry, bo tak jak wcześniej wspomniałem jestem kibicem Realu. Spotkanie jak zwykle zapowiada się niezwykle ciekawie.

Mam nadzieję, że moje wypociny w czymś wam pomogą. Nie sugerujcie się raczej moim typem, postawię coś tylko dlatego, żeby się ciekawiej mecz oglądało. :smile:
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +23
realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; Piłka no zna Premier League
Godzina;17;00
Spotkanie;Hull-Chelsea
Typ;2
Kurs;1.50
Bukmacher;Bet365
Analiza; mecz lidera z 15 zespołem najwyższej ligi w Anglii. Chelsea znamy wszyscy,dobra ekipa nadal w formie mimo odpadnięcia z LM. Ostatnio zanotowali kilka remisów jednak były to spotkania z dobrymi zespołami Man.City,PSG czy Southampton. Maja przewagę 3 pkt nad drugim w tabeli Man.City i 2 spotkania rozegrane mniej wie maja pewien komfort psychiczny. Jeśli chodzi o Hull to jest źle ale nie tragicznie na co wskazuje pozycja w tabeli oraz ostatnie dobre mecze z bezpośrednimi rywalami w walce o utrzymanie bowiem wygrali ważne mecze z QPR i Aston Villa oraz remisowali z Leicesterem i Sunderlandem. Graja średnio na swoim stadionie a zwłaszcza kiedy przyjedzie jakaś lepsza ekipa. Drużynie Hull zaczyna się tragiczny wręcz kalendarz bo maja na rozkładzie najlepsze ekipy ligi jak Southampton,Arsenal,Liverpool,Manchester United,Tottenham i myślę że mimo iż punkty są im potrzebne jak tlen to mimo wszystko przekalkulują z którymi drużynami mają szanse na zdobycz punktową i skupia si e na tych spotkaniach,osobiście uważam że to nie dzisiejszy mecz.. Jeśli chodzi o H2H to w dotychczasowych 9 pojedynkach 7 razy wygrali zawodnicy Chelsea i 2 razy padł remis więc myślę że i tym razem The Blues dadzą radę bo jest okazja odskoczyć na kolejne punkty i przybliżyć się do mistrzostwa Anglii.
✅ 50

dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael - Ligat ha&#39;Al
Godzina: 19:15
Spotkanie: Shmona - B.Jerozolima
Typ: 1/1
Kurs: 3,95
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Runda zasadnicza w lidze Izraelskiej dobiegla konca.Tabela podzielila sie na dwie grupy.Mistrzowska i spadkowa.W jednym z dwoch niedzielnych spotkan zobaczymy starcie pomiedzy Hapoel Shamona a Beitar Jerusalem.Miejscowi to mlody,maly ale zadziorny klub ktory od czasu awansu w sezonie 2009 znajduje sie w czolowce ligi i co sezon walczy o europejskie puchary.Obecny sezon nie jest zly w wykonaniu gospodarzy ale jak widac zespol znajduje sie w strasznym dolku.Cztery porazki z rzedu w tym jedna w pucharze oraz brak zwyciestwa od 7 lutego nie napawa optymizmem.Mimo wszystko druzyna prowadzona przez Bachara Baraka ma potencjal aby wlaczyc sie do walki o mistrzostwo Izraela.Goscie dzisiejszego spotkania to doswiadczona i solidna druzyna jak na warunki Izraelskie ale ostatnie sezony nie napawaly optymizem dopiero w obecnym klub z Jerozolimy walczy o wyzsze cele.Mimo wszystko wedlug mnie Beitar jest jedna ze slabszych druzyn w czolowej szostce.H2H dosc wyrownane ale praktycznie wszystkie zwyciestwa Hapoel Shamona odniosl na wlasnym stadionie.Dlatego dzisiaj idealny rywal dla miejscowych na powrot na zwycieska sciezke.Pilkarze trenera Baraka powinni rzucic sie od pierwszych minut na gosci dlatego typ 1 do przerwy/1 po calym meczu jest jak najbardziej mozliwy.Pozdrawiam.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Primera Division
Barca - Real
Rzut karny - tak @ 2,85 Betsson !
Chyba nikt jeszcze tutaj takiego betu nie wystawił, a więc ja pójdę sobie tym tropem. Gran Derby zawsze rządzą się swoimi prawami, nie ma tu czasu na przelewki, to prawdziwa batalia, która z drużyn jest lepsza w Hiszpanii. Obie ekipy mają dużo do udowodnienia, bo i te ekipy mogą na siebie trafić także w Lidze Mistrzów. Barca z pewnością zagra statycznie, jak to w ich zwyczaju bywa, ale i Real będzie swoje też robił pod bramką rywali. Na pewno defensywa jak i Barcy, jak i Realu nie będzie stawiała autobusu pod bramką i żaden defensor nie pozwoli aby łatwo się prześlizgnąć na pole karne swojego zespołu. Nie miej jednak obie ekipy maja kilka obrońców którzy nie stronią od fauli. I to nie ma znaczenia czy to jest spotkanie na Bernabeu, czy Camp Nou. Real ostatnio nawet lepiej grał z Barceloną, bo zdarzało mu się wygrywać, ale czy dziś sobie poradzą? Chciałbym ale jednak idę w stronę jedenastki. Kurs na Barce, za mały żebym kwapił swoje &#39;&#39;miedziaki&#39;&#39; w ich stronę. Stawiam na rzut karny w meczu, bo sędzia będzie miał na pewno co robić w tym meczu i na pewno nikt się nie będzie oszczędzać.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
art-is-blast 36

art-is-blast

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Cesena - Roma
Typ: 1 X
Kurs: 2,17
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś wszyscy patrzą w stronę Hiszpanii, ale ja czasem zerknę do Włoch bo tam widzę mecz na którym można trochę zarobić. Roma w kryzysie, po ostatnim meczu z Fiołkami w LE kibice powiedzieli piłkarzom co myślą o ich graniu. We Włoszech już są spekulacje że trener Romy Pan Garcia poleci ze stołka. Ostatnie mecze Romy to pasma remisów i 2 ostatnia to porażki, jeśli dziś Lazio wygra (a stanie się tak raczej na pewno) a Wilki nie wygrają to spadną na 3miejsce. Lista kontuzji spora, dziś nie zagra Strootman, Balzaretti, Castan, Keita, Pjanic, Ibarbo, Lobont, Maicon, De Rossi, Manolas, i chyba Totti. Gospodarze natomiast u siebie nie są wcale słabi, remis z Palermo oraz Juve, wygrana z Lazio i Udinese punkty urwali też Interowi. U gospodarzy zabraknie Cazzoli, Marilungo, Tabanellego, Ze Eduardo, Valzanii i Renzettiego. Uważam że Cesena ma realną szanse na zremisowanie albo może do nawet coś ugrać więcej. Typ może trochę ryzykowny bo Roma to zawsze Roma ale dziś liczę że się uda.
Powodzenia !
⛔ 100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WA Indian Wells
spotkanie Simona Halep - Jelena Janković
godzina: mecz zaplanowano na 19.00
typ Zw Janković 2 do 1
kurs 8
bet 365
Zacznę od tego że typ bardzo ryzykowny do zagrania za drobne.Janković w tym turnieju utrafiła z formą , dawno jej w tak dobrej formie nie widziałem , w meczu z Lisicki przegrała pierwszego seta ale grała dalej konsekwentnie swój tenis i rozbiła Niemkę.Oczywiście Halep to tenisistka o dwie klasy wyżej od Niemki .Dotychczas grały ze soba 4 razy 3 do jednego na kozyśc Halep (wygrał dwa mecze na mączce i jeden na hardzie oraz jeden na hardzie wygrała Jankovic)Ciekawostka wszystkie dotychczasowe mecze między paniami były trzysetowe.Simona Halep w ostatnim czasie poniżej oczekiwań , zaliczała wpadki w Australian Open i pucharze Devisa z teoretycznie słabszymi rywalkami , Jelena Janković z kolei cały poprzedni sezon bardzo słaby wręcz nieudany , i myslę że zadna tutaj nie powinna wygrać 2 do 0 , znają się dobrze i finału nikt nie odpusci , powinnismy obejrzeć fajny zaciety mecz.Dzisiaj moja sympatia po stronie starszej zawodniczki.Spokojnie ze stawkami bo to tenis kobiecy do tego finał.Wczoraj również oczekiwałem jak wielu zaciętego meczu Djoković - Murray a skończyło się jak skończyło.No zobaczywmy pow.
⛔ 100

maxti 234

maxti

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bedene A. - Smyczek T.
Typ: Smyczek
Kurs: 1.83
Bet365
Dopiero co skończył półfinał a już zaraz gra w finale, mówię tutaj o Timie który od 17 dogrywał swój półfniałowy bój z Mullerem, wczoraj wygrał pierwszego seta a w drugim przy wyniku 1-2 organizatorzy przerwali i przełożyli na dzisiaj z powodu opadów, po wznowieniu gra Amerykanina nie zmieniła się dobrze podawał i wykorzystywał słabszy 2 serwis Mullera co dało efekty dopiero w tie braku w którym podniósł się od wyniku bodajże 2-5 przełamał trzykrotnie i pokonał luksemburczyka w 2 setach.
Dziś jego przeciwnikiem będzie Słowak Bedene, który bardzo szybko zakończył swój udział w indian wells, przegrał 2:1 z Amerykaninem novikovem.
Tutaj w Irving prezentuje się lepiej w 4 spotkaniach stracił tylko jednego seta a grał przecież z nie byle kim (Thiem, Baghdatis).
Wczoraj wygrał 2:0 ale jego tenis nie zachwycałm jeśli dzisiaj zagra podobnie z gospodarzem turnieju to nie ma co liczyć na zwycięstwo gram tutaj pewnie w stronę Smyczka.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -HISZPANIA: Primera Division
Godzina:
Spotkanie:
Barcelona-Real
Typ:
handicap 0:1, typ Real
Kurs:
2.29
Bukmacher: Bet At Home
Analiza:
Barca wygrywa w ostatnich spotkaniach wszystko jak leci. Real poległ u siebie z Schalke w Lidze Mistrzów, z Bilbao na wyjeździe. Wcześniej nie potrafiłwygrać z Villareal u siebie... Obydwa kluby w zasadzie bez większych osłabień, ale forma Barcelony pozwala obstawić, że wygra min.2 golami
kiepska analiza

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Wlochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Parma - Torino
Typ: 1X
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam, dzisiaj o 20:45 spotkania z wloskiej Serie A. Wybralem moim zdaniem bardzo dobry value bet na wygrana lub remis Parmy z Turynem. Po pierwsze Parma zaczela ostatnio cos grac, tzn. remis z Roma na wyjezdzie oraz remis u siebie z Atalanta. Jesli mysla o utrzymaniu w lidze to musza dzisiaj wygrac. Po drugie Turyn zagral 2 ciezkie mecze w ciagu ostatnich 6 dni, a dzisiejszy mecz bedzie ich trzecim, zatem zmeczenie jest ogromne. Po trzecie Turyn jest w bezpiecznym miejscu w srodku tabeli i jesli dzisiaj nie wygraja nic sie nie zmienia - w zwiazku z tym motywacja mala. Nie zdziwilbym sie gdyby wystawili rezerwy i przespacerowali ten meczyk. Kurs powyzej 5 na wygrana gospodarzy oraz powyzej 2 na podporke z remisem jest prezentem od bukow. Ostatnim faktem jest gra przed wlasna publicznoscia. Podsumowujac mysle, ze Turyn dzis NIE wygra. Powodzenia!
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom