>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 22.02.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Ekstraklasa
18:00
Wisła - Łęczna
Powyżej 2,5 bramek
(2,25) B365
Zwykle nie lubię grać polskiej kopanej, bo tu się różne cyrki dzieją ale jakoś dzisiaj zrobię wyjątek. Wisła gra totalny piach, przegrywa mecze ze meczami, a dzisiaj dostają rywala który też całkiem sobie radzi w delegacjach. Wisła natomiast na swoim terenie gra mizernie. Co dzisiaj będzie tego nie potrafię do końca przewidzieć, ale taka Wisła jeszcze parę lat temu potrafiła być wysoko w tabeli i walczyć o mistrzostwo kraju. Teraz już ten klub na dobre się jak widać rozpadł, bo wyniki nie wskazują na to, żeby chcieli jeszcze w ogóle coś namieszać w tej lidze. Brożek z 8 bramkami na koncie, coś tam się stara, ale on sam nie wygra wszystkiego. We wrześniu Łęczna pokonała Wisła skromnie 1-0, dzisiaj też będą szukać swoich szans. Pogoda nie rozpieszcza, ale na bramki obie ekipy jak najbardziej stać. Próbujemy 3 gole to minimum, jaki dzisiaj chciałbym zobaczyć.
⛔ 100

furiouszen 248

furiouszen

Użytkownik
Dyscyplina: Greyhounds - wyścigi psów
Godzina: 19:33 czasu polskiego / 18:33 UK
Spotkanie: Yarmouth, 462m flat, A5
Typ: 1. Royal Command
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
OK, na miesiąc luty nie będę robił debetu, więc wykorzystam swój bilansowy zapas, którego zostało na 2 zakłady, jak nie wejdzie to powracam w marcu z inną, nieco skuteczniejsza taktyką (wg tego co zauważam na torach) i może w końcu znajdę czas by zagrać na Betfair, gdyż ta giełda wydaje się bardzo interesująca, a to forum to kopalnia wiedzy, więc warto uczynić progres, ale to w przyszłości... Co na dziś?
Na dziś mój ulubiony tor w Anglii, czyli Yarmouth, gdzie w pierwszym biegu otwierającym zawody zmierzą się zawodnicy z dywizji piątej. Mając na uwadze, że może być to przedostatni mój bet w lutym zrobiłem selekcję bieg po biegu.
W Londynie pogoda w miarę daje radę, być może po dniu wczorajszym tor trochę wody wypił lecz to nawet lepiej dla pozycji inside w biegu. Na torze pierwszym pobiegnie Royal Command, mój faworyt. Stawka tego biegu jest dosyć niska, gdyż Royal jako jedyny wg mnie ma potencjał by zejść dziś poniżej 29.00. Wiele zapewne będzie zależało od startu, Royal jest dość elastycznym psem, jeśli powtórzy start z ostatnich biegów powinien wtem szybko przejść do pozycji lidera. Kończył wówczas z bardzo dobrymi czasami jak na poziom biegu w granicach 29.00 (28.94, 28.99 i 29.03 - tydzień temu). Madam Giggles z toru 2 pobiegła ładnie ostatni bieg, pies ten dochodzi do peletonu, czyli sam nadrabia straty do samej mety, więc psy te zawsze są godne uwagi, lecz Royal wg mnie w pojedynku H2H zdecydowanie ma większe szanse. Madam ostatni i najlepszy bieg z ostatniego miesiąca z czasem 29.05. A obok niej JuranJuran Baby, która to nie jak blokowana to w czasach startowych niczym sprinter kończy całkiem nieźle. Zważając na jej dobrą pozycję jestem ciekaw czy ma szansę na pudło, gdyż potencjalnie ma szansę pobiec w granicach 29.00, o ile nie zgubi się na starcie. Bettyshill Hi jest na torze 4 I jeśli nie zostanie zablokowana w tym biegu w pozycji middle, ma duży potencjał by uzyskać dobry czas nieco powyżej 29.00 i energicznie ukończyć ten bieg, a najważniejszym jest by zablokować GlenavonPrincess, która nie potrafi się wczuć w bieg lecz wg mnie przy dobrym ułożeniu psów po starcie ma dość spore szanse na przełamanie i zrobienie niespodzianek, nawet nie jednej w zależności od wielu czynników, które uwzględnił lecz zaryzykuję. Millbank Aga z toru 6, raczej bez rewelacji.
Podsumowując Royal Command jest najbardziej doświadczonym psem z tej stawki i widać, że jest w formie. Nie powalają jego czasy na kolana, lecz w dzisiejszym biegu jest w stanie spokojnie wygrać. Kurs taki, że można zaryzykować.
⛔ 100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nożna Serie A
Godzina: 21:00
Spotkanie: Napoli - Milan
Typ: 1
Kurs: 1.62
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Przez wielu dostrzegany postęp w grze Milanu zdaje mi się być jedynie ułudą. Rossonerri nabili sobie ostatnio licznik zwycięstw mierząc się z ligowymi słabeuszami- Genoa, Udine, Palermo, Carpi czy Frosinione. Z Interem gdyby nie nieudolność Icardiego przy wykonywaniu rzutu karnego również najprawdopodobniej nie cieszyli by się z okazałych 3 punktów. Szczytem ich piłkarskiego farta był jednak mecz z Fiorentiną w którym oddali w meczu 2 strzały (na samym początku i końcu) i właśnie te 2 strzały zamienili na gole. Poza tym przez całe 90 min nie pokazali nic i tylko zasługą gości było, że nie wywieźli z San Siro choćby punktu. Sądzę iż podczas dzisiejszej próby generalnej zostaną obnażone wszystkie braki w zespole Milanu, na czele z niezwykle lansowanym Donnarumą. Choć Napoli jest po 2 porażkach, to nie da się ukryć iż z Juventusem grali jak równy z równym, zaś potknięcia z Villarealem chyba nie należy brać na serio, bo to jedynie Liga Europy. Mam nadzieję , że gracze Sarriego nie zatracili przez to swojego momentum i dzisiaj potwierdzą, że nie wycofają się tak łatwo z walki o mistrzostwo. Stawiam dość pewnie na gospodarzy.
⛔ 100

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Spotkanie: Napoli – Milan
Typ: Powyżej 5,5 zółtych kartek
Kurs: 1.73
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na stadionie San Paolo dojdzie dzisiaj do hitu 26. kolejki włoskiej Serie A. W Neapolu miejscowi zmierzą się z 6. w tabeli Milanem. Dla obu drużyn będzie to niezwykle ważne spotkanie, chociaż każda z nich ma zgoła inne cele w obecnym sezonie.
Napoli począwszy od ubiegłego czwartku przechodzi przez bodaj najtrudniejszy czas w od kilku miesięcy. Po ostatnim trudnym meczu wyjazdowym w Lidze Europy z Villarreal, dzisiaj podejmują Milan, żeby w czwartek zagrać rewanż z hiszpańską drużyną, a następnie arcyważne starcie wyjazdowe z Fiorentiną.
Zdecydowanie nie zgadzam się z tezą kilku forumowiczów odnośnie priorytetów Napoli we wszystkich rozgrywkach. Moim zdaniem celem nadrzędnym jest walka o Scudetto, a nie o jak najlepszy wynik w Lidze Europy. Po ostatniej porażce w Turynie Napoli opuściło fotel lidera. Może się jednak okazać, iż nie na długo. Nieoczekiwany piątkowy remis Juventusu z Bologną daje podopiecznym Mauricio Sarriego szansę na powrót na czoło tabeli. To chyba wystarczający powód, żeby dać z siebie dzisiaj wszystko. Gospodarze dzisiaj nie odpuszczą, są faworytem i zagrają o pełną pulę.
Milan po kiepskim początku sezonu aktualnie prezentuje się bardzo przyzwoicie. Nie przegrali od 8 spotkań w lidze – dość powiedzieć, że jest to najdłuższa seria bez porażki od kwietnia 2013 roku. Świadczy to o tym, w jak głębokim kryzysie znajdują się od kilku sezonów Rossoneri. Piłkarsko są jeszcze póki co wyraźnie słabsi od swoich dzisiejszych rywali, natomiast różnica ta nie jest aż tak dramatyczna jak wówczas, kiedy w rundzie jesiennej przegrali oni na San Siro z Napoli aż 0:4. Czerwono-czarni dzięki świetnej jak na siebie serii zdołali odrobić trochę punktów do czołówki, przez co walka o czwarte miejsce stała się jak najbardziej realna. Jeżeli przyjezdni chcą pokazać, że stać ich na top 4, muszą dzisiaj dać z siebie 110% i zagrać z pełną determinacją na San Paolo.
Waga tego spotkania przemawia za ostrą, zaciętą grą na pograniczu faul. Typuję over 5,5 kartki, gdyż obie ekipy nie odpuszczą, a w swoich szeregach mają kilku zawodników lubiących zagrać bardziej agresywnie. Do składu Milanu wróci Kucka, nie zagra jednak Romagnoli, czyli najlepszy defensor w tym sezonie, przez co ucierpieć może gra całego bloku obronnego. Sędzią głównym dzisiejszego pojedynku będzie Pan Luca Banti, który zgarnia od jakiegoś czasu wysokie noty, a co za tym idzie więcej szlagierów. Arbiter ten należy do sędziów, którzy jasno wyznaczają granicę zawodnikom i nie poddają się presji, a piłkarze muszą się stosować do ustalonych reguł, a nie sami jest ustalać. Jeżeli któryś z graczy zasłuży na żółtko, możemy być pewni, że akurat ten Pan pokaże je bez mrugnięcia okiem. Linia 5,5 kartki jest w zdecydowanej większości meczów prowadzonych przez Bantiego przekraczana. W tym sezonie sędziował Milanowi w starciu z Frosinone i pokazał aż 8 kartek. Jak będzie dzisiaj - zobaczymy.
Powodzenia ;)
⛔ 100

sedancfc 118

sedancfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Serie A
Spotkanie: Napoli - AC Milan
Typ: AC Milan więcej rożnych +2.5 azjan
Kurs: 1.975
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Znowu próbuję z rożnymi. A dlaczego? Między innymi dlatego, że spodziewam się tutaj ofensywnego spotkania z obu stron, z paroma bramkami. Kurs na ten handicap jak dla mnie przesadzony, bo zapewne obie zespoły będą miały sporo sytuacji do ich nabijania. Poza tym drużyna z Neapolu nie nabija dużo korków. Ostatni ich mecze u siebie to odpowiednio 13, 4, 3, 3. Rossoneri natomiast: 6, 3, 3, 8, 11. W ostatnim ich meczu drużyna z Neapolu rozgromiła AC Milan aż 4:0. Jednak w rożnych wygrali Ci drudzy 5:1. Zauważyłem również, że Napoli jeśli nie ma noża przy gardle to nabija ich po prostu mało. Dlatego uważam, że jeśli Milan nie obejmie wcześnie prowadzenia (a bukmacherzy tego nie przewidują) to handicap powinien wejść.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom