>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.02.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Bundesliga
Spotkanie - Freiburg : Eintracht Frankfurt
Typ - czerwona kartka w meczu ? TAK
Kurs - 4.00
Buk - Unibet
Analiza :
Dziś pod lupę biorę spotkanie w Niemieckiej Bundeslidze pomiędzy Freiburgiem a Eintrachtem Frankfurt , obie drużyny w tym sezonie prezentują się całkiem nie żle gospodarze miejsce 5 goście 4 dlatego chyba możemy się spodziewać dobrego widowiska w pierwszym ich spotkaniu w tym sezonie górą był Eintracht Frankfurt wygrywając 2:1 a tak ogólnie jeżeli spojrzymy w ich H2H to dzisiejszy mecz będzie 20 starciem pomiędzy nimi w Bundeslidze 8 razy zwyciężał SCF, a 10 zwycięstw odnieśli frankfurtczycy ale jest też coś ciekawego bowiem ostatnie zwycięstwo Freiburga u siebie nad Eintrachtem to dosyć odległy okres bo sezon 2003/4 no ale mój typ na dzisiaj w tym spotkaniu jest inny niż zwycięstwo czy gole mnie interesuje czerwona kartka która dzisiaj uważam ma duże szanse aby była pokazana . Dlaczego ? otóż sędzią tego spotkania jest Peter Gagelmann który na 12 spotkań które sędziował jak dotąd w 1 Bundeslidze ma statystykę następującą 31 żółtych 3 czerwone i podyktował jak dotąd 4 rzuty karne , zastanawiałem się też właśnie za typem na rzut karny ale zrezygnowałem bo gdy prześledziłem statystykę Petera Gagelmanna to zauważyłem coś takiego sędziował on dwa mecze w którym grał Eintracht Frankfurt i tak w meczu wyjazdowym z VfB Stuttgart pokazał 5 żółtych kartek a w drugim także wyjazdowym z Wolfsburg 3 żółte i 1 czerwona no a w tym pierwszym spotkaniu w tym sezonie o którym wspomniałem wyżej padła czerwona kartka dostał ją Guede Karim , dlatego też można sądzić że mecz może być ostry jeżeli chodzi o faule a sędzia odpowiedni to stawiam na czerwień . Pozdrawiam !
⛔ 100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna 2 liga Holandia
Spotkanie - Almere City : MVV Maastricht
Typ - MVV Maastricht
Kurs - 1.80
Buk - Bet365
Analiza :
Na dziś mój typ pada na na 2 ligę Holenderską i mecz pomiędzy Almere City a MVV Maastricht , jak wiemy w tym sezonie w 2 lidze nikt nie spada tak więc niektóre drużyny chyba odpuszczają tak przynajmniej można sądzić patrząc na osiągnięcia niektórych zespołów w tym sezonie a ja zaliczył bym do tych zespołów dzisiejszych gospodarzy Almere City ich dotychczasowy dorobek to 6 zwycięstw 1 remis i aż 15 porażek oraz 28 strzelonych i aż 48 straconych a gdy popatrzymy np. na ich ostatnie 8 spotkań to 7 porażek i 1 remis , na swoim terenie też fatalnie bo 3-0-8 bramki 10:21 tak więc nie widzę ich dzisiaj w roli faworyta , natomiast goście to inna bajka w tym sezonie zajmują 2 miejsce w tabeli z dorobkiem 41 pkt przy bilansie 12-5-3 w bramkach 44:25 może robić wrażenie , do lidera Sparty Rotterdam Maastricht traci zaledwie 1 pkt . i dziś może się zdarzyć że wskoczą na pierwsze miejsce no ale muszą być spełnione dwa warunki po pierwsze muszą dziś wygrać z Almere City natomiast Sparta Rotterdam dziś gra na trudnym terenie Volendam ( 5 miejsce z 35 pkt. ) nie może wygrać to wtedy MVV Maastricht wskakuje na fotel lidera tak więc ważny mecz dla gości i moim zdaniem są faworytem w tym spotkaniu no bo gdy popatrzymy np. na ich dorobek w meczach wyjazdowych w tym sezonie to zauważymy 6-3-0 i 20:10 w bramkach i dodam może jeszcze ich H2H 15 spotkań i 1-5-9 w bramkach 18:27 na korzyść MVV Maastricht a na terenie Almere 1-2-4 bramki 10:14 także na korzyść gości a ostatnie zwycięstwo Almere u siebie z MVV Maastricht to 2007 rok , sumując to wszystko widzę wygraną gości . Pozdrawiam !
⛔ 100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Mecz:G A Eagles vs Helmond Sport (II Holenderska)
typ:eek:ver 2,5
Kurs:1,48
Bukmacher: bet365
ANALIZA: Witam, Jak co piątek typ na ilość bramek w II lidze holenderskiej. dzisiaj niezwykle ciekawy mecz pomiędzy drużynami, które chcą od jesieni grać w Eredivisie. Goście mają zaledwie punkt straty do liderującej Sparty, lecz mają 2 mecze zaległe, gospodarze natomiast też wciąż realnie patrząc mają szansę na baraże o I ligę. wg mnie mecz oscylujący w granicach remisu lub też zwycięstwo gospodarzy, jednak jaki by ten wynik nie był to pewne jest jedno, że bramki kibice ujrzą! ostatnie mecze tych drużyn 2-2; 1-5; 3-1; 2-3. ostatnie spotkania w lidze gospodarzy to 1-3-1 z bilansem bramkowym 8-6 (2,8 goli na mecz) a goście w ostatnich 5 meczach bilans to 3-2-0 przy bramkach 12- 8 co daje 4 gole na mecz. GA Eagles w roli gospodarzy: 2-3-0 i bramek 11-7 czyli 3,6 gola na mecz. Helmond Sport w roli gości natomiast to: 2-1-2 i bramki 7-8 czyli 3 gole na mecz.
Liczby i statystyki wskazują na to, że bramki będą, renoma ligi też jest overowa więc myślę, że kurs spokojnie wpadnie. POWODZENIA
✅ 48

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin
Typ: Powyżej 3.5 goli
Kurs: 4.8
Bukmacher: Unibet
Oczekiwany początek rewanżowej rundy polskiej Ekstraklasy. Na pierwszy rzut starcie Zagłębia Lubin ze szczecińską Pogonią. Oba zespoły mają jak na razie taki sam bilans rozegranych spotkań - 6 zwycięstw, 3 remisy i 6 porażek. Możemy spodziewać się zaciętego spotkania, gdyż nie mamy tutaj zdecydowanego faworyta. Przed przerwą zimową świetnie spisywało się Zagłębie, szczególnie ich ofensywa, które ograło Wisłę 4-1 i zremisowało z Lechią 2-2. Mam nadzieję, że ich skuteczność została zachowana i strzelą dziś kilka bramek. Co do Pogoni to ci na pewno nie złożą broni i będą czyhać na kontrataki. Pogodę mamy nie za ciekawą - pada śnieg, jest ślisko, więc błędy obrony czy bramkarza będą bardziej prawdopodobne. Patrząc w historię bezpośrednich pojedynków to 3 ostatnie kończyły się overami 3.5 - mam nadzieję, ze ten trend zostanie podtrzymany.
⛔ 100

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - Eerste Divisie
Spotkanie: Volendam - Sparta Rotterdam
Typ: over 3,5
Kurs: 2,30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Nieco ryzykowny typ, ale jak dla mnie warto spróbować, dwie najbardziej ofensywnie nastawione zespoły w lidze, i obie mają nadal realne szanse na awans do Eredivisie z pierwszego miejsca. Gospodarze ostatnio w mega formie, strzelają jak na zawołanie, w zespole gości tak samo, ostatnie wyniki obu zespołów to analogicznie 6:2 i 6:1. W obu zespołach są mocne ofensywy, po stronie gospodarzy (Tuyp 19, Kramer 13, Muhren 9) a u gości (Calabro 15, Deekman 9, Hassani 5, Nieuwendaal 5). Widać bardzo bramkostrzelni zawodnicy. Zniechęcać do gry tego typu może postawa Sparty na wyjazdach, bo tracą stosunkowo mało, ale forma obu ekip pozwala mi myśleć, że padnie dziś dużo bramek, a kurs na BTS&#39;a jest bardzo słaby, więc pobieram to. Powodzenia.
✅ 130

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Piłka Nożna - Francja - Francuska 2. Liga
Spotkanie.Auxerre - Guingamp
Typ.obie druzyny strzela gola
Kurs.1,80
Bukmacher.William Hill
Data.22.02.2013 g.20.00
Analiza.
Dzisiaj swoje mecze rozgywa Francuska Ligue 2,a ja wybralem na typ dnie mecz pomiedzy zespolami Auxerre - Guingamp i typuje,ze obie ekipy strzela dzisiaj po bramce.Na ekipe Auxerre na taki zaklad gralem juz w dwoch poprzednich jej meczach i typy wchodzily jak w maslo.Auxerre kiedys znane z bardzo solidnej defensywy jest juz tylko wspomnieniem...Ostatnie mecze tej ekipy wygladaja nastepujaco...
15/02/13 L2 Istres - Auxerre 0:3 25
08/02/13 L2 Auxerre - Tours 3:2 24
01/02/13 L2 Laval - Auxerre 4:5 23
25/01/13 L2 Auxerre - Le Mans 1:1 22
12/01/13 L2 Auxerre - Caen 1:2 20
Tak wiec ostatnie 5 meczy Auxerre to 13 bramek strzelonych i 9 straconych.Ogolnie w 24 meczach 37 strzelonych goli i 37 straconych czyli przeszlo 1,5 bramki strzelonej i p1,5 straconej na mecz.Natomiast ekipa Guingamp to 3 ekipa tabeli walczaca o awans i zapewne dzisiaj takze powalczy o wygrana.W ofensywie takze swietnie i 37 strzelonych goli i 28 puszczonych bramek.
Ostatnie mecze ekipy Guingamp w lidze.
16/02/13 L2 Guingamp - Nantes 2:1 25
08/02/13 L2 Chateauroux - Guingamp 3:1 24
05/02/13 L2 Guingamp - Angers 2:1 21
01/02/13 L2 Guingamp - Chamois 4:3 23
26/01/13 L2 Monaco - Guingamp 2:2 22
Dodam,ze obie ekipy w ostatnich swoich 5 pojedynkach zawsze strzelaly minimum po golu,a w meczu prawie na szczycie przy tak ofensywnych zespolach napewno zobaczymy pare goli.Ja typuje tutaj wynik remisowy 2-2.Polecam.
✅ 80

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina;Liga Francuska national 2012/2012
Spotkanie;Rouen-Red Star
TYP;Rouen
Kurs;2,15
Bukmacher;Pinnacle Sports
Analiza;
ładny kurs nam dali bukamcherzy na ten mecz,może zacznę od końca Rouen i Rad Star grali ze sobą 3 razy i zawsze wygrywał gospodarz ,w sezonie 2011/2012 były wyniki 2-1 dla gospodarzy, w tym sezonie 1-0 dla Red Star,czyżby 1-0 i dziś tylko że dla Rouen?chyba tak!
To może zaczniemy od prawdopodobnego dzisiejszego przegranego czyli Red Star, w tym roku to az 6 spotkan,trzy wygrane u siebie z zespołąmi Colmar 3-0 (6pozycja),Carquefou 2-1(11pozycja),Epinal 2-0(19 m),jeden remis na wyjeżdzie po 0-0 z Bourg (7 pozycja)i dwie porażki na wyjeżdzie 0-1 z Amiens(5 pozycja) i u siebie 0-1 z Le pouire(2 pozycja)Jak widac drużyna Red Star u siebie prezentuję się dośc poprwanie,na wyjeżdzie już tak pięknie nie jest w obecnym sezonie Red Star to 6 remisów i 6 porażek.
Rouen zaś w tym roku to tylko dwa spotkania i dwa grane u siebie na boisku i dwie wygrane z Pont Du Gard 3-0 (17 pozycja)i Bourg 1-0(7 pozycja)Rouen w tym sezonie w domu to 7 wygranych dwa remisy i tylko jedna porażka.W lidze do dzisiejszego rywala czyli Red Star teaci 4 pkt i dziś odrobi trzy;)W korespondencyjnym pojedynku przeciwko Bourg,lepiejzaprezentowało się Rouen gdzie wygrało swój mecz.Za gospodarzami przemawia forma,boisko,historia.Kursy na gospodarzy spadają,Powodzenia.
✅ 115

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom