>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.01.2019 (wtorek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Puchar Azji
Godzina 17:00
Spotkanie : Katar : Irak
Typ : over 3.5 gola
Kurs : 5.40
Bukmacher : Fortuna
Faza 1/8 finału dosyć dziwna , uważani za faworytów mają spore problemy , choćby wczoraj gospodarze ZEA z Kirgistanem 2:2 , dzisiejszy faworyt Korea z Bahrajnem awansuje po dogrywce , dzisiejszy mecz tak praktycznie nie ma zdecydowanego faworyta bo zarówno Katar jak i Irak w/g mnie wyrównana para , może z lekkim wskazaniem na Katar , liczę że możemy liczyć na bramki , ostatni ich mecz co prawda towarzyski to wynik 3:2 dla Kataru , stąd liczę że jak któraś strzeli to druga będzie chciała jak najszybciej dążyć do wyrównania , stawiam na over 3.5 gola !
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: HokejRosja, KHL
Godzinna: 17:30
Spotkanie: Lokomotiv Yaroslavl – CSKA Moskwa
Typ: over 5 azjan
Kurs: 3.48
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Typ może i śmieszny patrząc na to jaką defensywną, bramkarzami dysponują obie ekipy szczególnie CSKA Moskwa, ale coś w tym starciu mi się nie podoba. Te kursy są bardzo wysokie a to przecież tylko hokej. To co najbardziej mnie zdziwiło i kompletnie nie wierzę że znowu tak to będzie wyglądać to CSKA wygrało 4 ostatnie mecze do „0” to jest coś co w hokeju zdarza się bardzo rzadko.
Jaki tutaj scenariusz gdzieś mi po głowie chodzi – CSKA nie może tak zagrać w defensywie jak ostatnio (za długo b to było), coś powinni poluzować (mam nadzieję że potrafią to robić). Kilka takich spotkań mieli po prestiżowym starciu z SKA większy luz i już Niznekamsk wbija 3 bramki. Po podobnej serii do tej czyli zwycięstwa z mocnymi, prestiżowymi rywalami dają się ogrywać Podolsk i Kunlun. Ofensywnie są również świetni dysponowani i jak podejdą do spotkania na większym luzie ofensywa na tym na pewno nie ucierpi, tym bardziej że przegrali dwa ostatnie mecze z tym rywalem tak więc czuję że będą chcieli zagrać odważnie by pokazać też moc w ataku. Jarosław jest też po mocnej serii na wyjeździe gdzie zaprezentowali kawał dobrego hokej w ofensywie tak więc przystępują do tego meczu podbudowani a na taki mecz motywować kibiców i zawodników dodatkowo nie trzeba. Historia spotkań też nie jest aż tak biedna w bramki, są serię niskich wyników, ale potrafią poszaleć. Ja z takimi kursami i liniami ryzykuje.
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Tenis
20:30
Urszula Radwańska vs Kristie Ahn
Typ: Urszula Radwańska
Kurs: 1.96
W Unibet 2.07.
Mecz w Newport Beach (Usa)
Urszula Radwańska wygrała turniej na francuskiej Gwadelupa z pulą 25 tysięcy dolarów. Mam nadzieję że ugra bo zachowa zwycięską serię - po prostu może być w gazie. Dzisiejszy przeciwnik to Amerykanka. Tak więc mecz nie będzie łatwy.Będzie to pierwszy mecz między paniami. Pozdrawiam
Link do wyniku
https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1763980
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Godzina: 21:30
Spotkanie: Getafe - Valencia
Typ: powyżej 5,5 żółtych kartek
Kurs: 2,1
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Dzisiaj odbędzie się pierwsze spotkanie 1/4 Pucharu Króla, w którym zagrają Getafe i Valencia. Zdecydowałem się w tym spotkaniu na kartki gdyż w spotkaniach pomiędzy tymi ekipami sędziowie pokazują sporo żółtych, które niejednokrotnie kończą się czerwoną. Na ostatnie 10 spotkań (6x Getafe jako gospodarz, 4x Valencia) tylko dwa razy linia nie została przekroczona - 3 i 5 kartek - a tak 6, 12, 9, 8, 8, 9, 7, 8. Skoro to już ćwierćfinały nie ma co się oszczędzać i trzeba zawalczyć o awans do następnej rundy także walki i spięć na boisku nie powinno brakować.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +13
maer 323,7K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - League One
Godz: 20:45
Spotkanie: Plymouth Argyle F.C. - Walsall F.C.
Typ: Plymouth Argyle F.C.
Kurs: 2.25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam do Anglii gdzie w tamtejszej League One w zaległym spotkaniu 27 kolejki ligowej na Home Park zmierzą się ze sobą o punkty miejscowe Plymouth Argyle Football Club a w gości przyjedzie zespół Walsall Football Club.
Plymouth Argyle F.C. w tym sezonie ligowym w swoich 28 rozegranych meczach 30 punktów co daje obecnie 21 miejsce w tabeli ligowej natomiast Walsall F.C. plasuje się na 15 pozycji w tabeli angielskiej League One ze zdobytymi 35 oczkami w swoich 28 spotkaniach ligowych tego sezonu.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 5 zwycięstw, 3 remisy oraz 6 przegranych i bilans bramek 21-25 zaś goście na wyjazdach 5 wygranych, 4 remisy oraz 5 porażek z bilansem bramkowym 15-19.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo na swoim Home Park gospodarzy którzy ostatnio u siebie zaczęli wygrywać częściej do tego strzelają niezłą ilość bramek na swoim terenie do tego mają u siebie niezłego strzelca Freddie Ladapo który strzelił dla gospodarzy 12 bramek w tym sezonie ligowym a goście ostatnio na wyjazdach bardzo przystopowali i zaczęli przegrywać i moim zdaniem gospodarze tego spotkania też ich pokonają i zdobędą na swoim Home Park komplet 3 ligowych bardzo cennych dla nich punktów.
✅125

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League Two
Godzina: 20:35
Spotkanie: Yeovil Town - Lincoln City
Typ: wygrana gości/obie drużyny strzelą gola
Kurs: 4.40
Bukmacher: fortuna

Analiza:
Dzisiaj wyjątkowo krótka analiza , bo do meczu zostało jedyne osiem minut , gdy piszę te słowa .
Lider tabeli przyjeżdza do drużyny , która jest prawie na samym dnie tabeli . Jednak Yeovil w prawie każdym swoim meczu u siebie potrafi zdołać strzelić przynajmniej jednego gola na własnym boisku , co jednak może nie wystarczec do osiągnięcia remisu .

⛔100

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Francja Piłka Nozna puchar
Godzinna: 21.00
Spotkanie: Monaco v Metz
Typ: over 3.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: expekt
Analiza:
Mocno zdziwilem się, że Monaco wychodzi 1 składem w pucharze który jak wiadomo nie jest dla nich priorytetem. Ze względu na ich fatalna sytuację w lidze spodziewałem sie, że całkowicie odpuszcza jednak wychodzą podstawowa 11stka. Pierwotnie miałem zagrać wygrana Metz po bardzo fajnym kursie, w takiej sytuacji idę w over bramkowy poniewaz każdy widzi co wyprawia defensywa piłkarzy z księstwa. Dodać do tego fajna ofensywę Metz ktorzy złapali dobra forme i na pewno będą chcieli pokazać się na tle rywala z wyższej ligi
.. widzę tu sporo bramek.
✅250

Otrzymane punkty reputacji: +37
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom