>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.01.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Australian Open
spotkanie Radwańska - Larsson
godzina 01.00
Typ suma gemów trzydrogowo
pomiędzy 17-19
kurs 2.87
buk Bet365
Patrząc na ostatnie wyniki Agnieszki Radwańskiej przeciwko dużo niżej notowanym koleżankom , myślę że ten typ bardzo realny , ciut ryzykowny jeżeli Larson ugra 4 gemy bądz mniej .Ostatnio grały ze sobą całkiem niedawno w pucharze federacji i wtedy Larsson ugrała 5 było 6:4 6:1 w drugim secie się już kompletnie posypała .Kurs wart małego ryzyka .
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 4:00
Spotkanie: Anaheim - Calgary
Typ: ktora druzyna strzeli pierwsza 3 bramki w reg. czasie gry? zadna
Kurs: 4.75
Bukmacher: betsson
Analiza:
Pojedynek najlepiej punktującej druzyny NHL jak do tej pory (66 pkt) na przeciw jednej z niespodzianek tego sezonu czyli Calgary Flames (53 pkt). Faworytem sa gospodarze, ale jak widzielismy, wczoraj takze faworytem w starciu z Kings Calgary nie bylo, a mimo to wygrali. Po tym meczu mozna tez stwierdzic po raz kolejny, ze swietnie broni u nich Joni Ortio (1.25 goli na mecz - zagra dzis takze), a Calgary gra bardziej defensywnie. To mnie przekonuje, by sprobowac zagrac ze dzis jednak nie padnie jakis wysoki wynik i to wlasnie za sprawa Calgary ktore umocnilo obronę na wyjazdach (nr 4 - 66.7% meczów to undery). 6 ostatnich meczow bezposrednich miedzy tymi druzynami to takze undery. Anaheim u siebie ma dopiero 20 atak i jest to 2.84 bramek na mecz, czyli srednio 2-3 bramki strzelaja. Jest szansa ze moga stanac na maksymalnie 2, a mecz roztrzygnie dogrywka czy karne, co takze da powodzenie typu.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Włochy
Spotkanie Napoli-Udinese
Typ:napoli 1 golem
Kurs 3.65
Buk Unibet
Godz: 21:00
Analiza: Kolejne spotkanie w ramach pucharu Włoch, w tym meczu do Napoli przyjeżdza drużyna Udinese, która w tym sezonie w ligowych rozgrywkach radzi sobie raczej słabo, zajmują dopiero 12 pozycję w ligowej klasyfikacji, spotkania wyjazdowe nie są ich mocną strona zaledwie 7 zdobytych bramek w 9 spotkaniach rozegranych w roli gości, na pewno przed tym spotkaniem nie jest mobilizującym faktem, tym bardziej że ekipa Napoli jeżeli nie policzymy im wpadki w spotkaniu ligowym przeciwko zespołowi Juventusu, który w obecnym sezonie jest już chyba raczej poza zasięgiem, to gospodarze jutrzejszego spotkania nie przegrali 10 kolejnych meczy rozegranych przed własną publiką. W tym spotkaniu tez to Napoli jest zdecydowanym faworytem do wygranej tym bardziej że w lidzę nie moze być pewne awansu do europejskich pucharów z 3 pozycji, ponieważ przewaga nad resztą stawki nie jest wysoka, to trzeba o awans do pucharów powalczyć również w rozgrywkach o puchar kraju.
⛔ 100

jonak 68

jonak

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Rosyjska liga VHL
Godzina: 16:30
Spotkanie: HC Sarow - Sp Niżny Tagil
Typ: 2
Kurs: 2,32
Bukmacher: betsson
Analiza:
Witam na dzis wybralem spotkanie Rosyjskiej ligi hokeja VHL 22 w tabeli HC Sarow podejmuje 13 w tabeli Sp Niżny Tagil .Historia tych spotkan miedzy tymi drużynami wygląda tak na ostatnie 5 meczow 3 wygrali Sp Niżny Tagil a 2 spotkania HC Sarow . Bilans bramkowy Sp Niżny Tagil 97:107 Różnica -10 natomiast HC Sarow 95:111 różnica -16 .Ostatnie spotkanie tych druzyn odbyło sie 3 miesiące temu i skonczyło sie 3:4 .
Obie drużyny sa w podobnej formie ale uważam że w dzisiejszym pojedynku tych druzyn zwyciężą Goscie .
Podsumowując Fajny kurs można sporo wygrac i jest kilka twierdzen dlaczego wygrają goscie powodzenia .
Pozdrawiam!!
⛔ 100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Championship League Snooker
Godzina: 12:00 CET
Spotkanie: Mark Davis v Matthew Stevens
Typ: Powyżej 0.5 Centuries
Kurs: 4.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Przesadzony kurs na setki w tym meczu. Obaj wczoraj raczej przeciętny bilans (1-2), ale w elemencie punktowania pokazali dawno nie widziany potencjał. Davis setka na koncie i parę robiących brejków (62, 73, 117), z kolei Stevens nawet ciut lepiej, bo w ostatnim swoim meczu pokazał fajerwerki wygrywając wszystkie frejmy wysokimi podejściami, w tym dwoma setkami (74, 105, 131). W takim kontekście tak wysoki kurs na setkę w tym meczu wydaje się nieadekwatny do prawdopodobieństwa i dlatego wart ryzyka.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅ 300

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna
Godzina: 17:00
Spotkanie: Szwecja - Egipt
Typ: Szwecja (-2.5)
Kurs: 1.56
Bukmacher:Unibet
Analiza:

Szwecja lider grupy - komplet zwycięstw, dziś spotykają się z Egiptem, który w ostatnim spotkaniu ograł ekipę Czech 24:27 czyli 3 pkt. w spotkaniu Szwecja - Czechy padł wynik 22:36 czyli wygrana 14 pkt. Jest to wyraźna różnica, tak więc myślę że dziś Szwecja poradzi sobie wygrywając więcej niż 2 bramkami.
Kiepska analiza :!:

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Galatasaray-Alba Berlin
Typ: Alba Berlin (+6.5)
Kurs: 1.94
Bukmacher: Bet365
Zespoły o wyrównanym potencjale, jak się wydaje. W fazie Top16 jak na razie Turcy z bilansem 2-1, zespół ze stolicy Niemiec odwrotnym. Grali ze sobą towarzysko we wrześniu ub. roku i o 5 punktów lepsza była Alba. Na pewno faworytem ze względu na gorący teren w Stambule muszą być gospodarze, jednak faworyzowanie ich na poziomie 1.30-1.35 jest moim zdaniem przesadą.
✅ 94

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: ŚWIAT: Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej
Godzina: 17:00
Spotkanie: Polska - Arabia Saudyjska
Typ: Polska -13.5
Kurs: 2.13
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam. Osoby, które interesują się choć trochę piłką ręczną, wiedzą, że w tym meczu Arabia będzie tylko tłem dla naszej reprezentacji. Między tymi drużynami jest różnica dwóch klas. Reprezentanci Arabii Saudyjskiej to amatorzy, którzy mają szansę zagrać kilka meczy na zawodach takiej rangi i zbierać doświadczenie.A Jeśli chodzi o nasz zespół, to na obecnych mistrzostwach nie gramy jeszcze zbyt dobrze. Minimalne zwycięstwa z Argentyną i Rosją, porażka z Niemcami. Mam nadzieję, że wraz z kolejnym meczem będziemy się rozkręcać i powalczymy tutaj o medal, bo skład mamy naprawdę silny, uważam, że nie jest słabszy od tego, z 2007 i 2009 roku, gdzie zdobywaliśmy medale mistrzostw świata.
Taki mecz jak dzisiaj powinniśmy wygrywać jak najmniejszym nakładem sił i różnicą co najmniej kilkunastu goli, tak jak to zrobili Duńczycy 38:18 czy Argentyna 32:20.
Lekkie obawy mam jedynie do tego, że trener Biegler może dać odpocząć w tym meczu podstawowym graczom, lecz mimo wszystko nawet nasi rezerwowi są dużo lepsi od podstawowych graczy z Arabii. Uważam, że jak zagramy dobry mecz, to możemy pokusić się o wygraną taką, jak Dania ( 20-golami). Potrzebna będzie do tego wysoka skuteczność w ofensywie i w bramce.
Pozdrawiam
Złamanie regulaminu (jeden dzień=jeden typ)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +11
homel 918

homel

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej lodowy - KHL
Godzina: 18:00
Spotkanie: Medvescak Zagreb - Dyn. Mińsk
Typ: over 4,5
Kurs: 1.50
Gospodarze przegrali ostatni mecz 2-3 z Mytyshi więc mają bardzo dużą motywacje do wygranej,a goście wygrali ostatni mecz Slovan Bratislava Dyn. Mińsk 4 : 6 więc chcą podtrzymać dobrą passe i wygrać po raz kolejny. Dwa przeciwstawne bieguny - jedni chcą przełamać złą passe , drudzy podtrzymać dobrą passę. Czeka nas zacięte spotkanie, gdzie nikt nie odpuści i będzie chciał osiągnąć korzystny rezultat. Wpadnie minimum 5 bramek.
✅ 50

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Dania
Spotkanie: Team FOG Næstved - Bakken Bears Typ: 1
Kurs: 2.75
Obie drużyny na przeciwległych biegunach formy.
Team FOG aktualnie na piątym miejscu w tabeli. W przerwi świątecznej w drużynie doszło do kilku zmian, które zaowocowały czterema wygranymi z rzędu. Warto zaznaczyć, że trzy wygrane zostały odniesione na wyjazdach.
Bakken Bears to lider, ale w drużynie nadal jest szpital. Rezerwowi nie dają rady, co widać było w ostatnim meczu kiedy zebrali masakryczne lanie od czerwonej latarni ligi Horsholm 79ers.
Goście wystąpią w podobnym zestawieniu w jakim zebrali baty. Nadal nie potwierdzony do gry jest nowy nabytek niedźwiedzi Jo Harris.
Buki chyba nie ogarnęły sytuacji, więc uważam ten kurs za prezent i pobieram.
Aha, Team FOG złoił Horsholm (ostatnich pogromców niedźwiedzi) nie tak dawno 11 punktami. Zatem dzisiaj wszystko według mnie jest po stronie gospodarzy. Motywacja, forma, własny parkiet.
⛔ 100

M 70

mrww

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Godzina: 22:00
Spotkanie: Espanyol Barcelona - Sevilla
Typ: Obydwie drużyny strzelą gola w pierwszej połowie - Tak
Kurs: 5.50
Analiza:
Szczerze powiem, że nie lubię typować pucharów, bo kierują się one swoimi zasadami, jednak postanowiłem zaryzykować i celuję w mecz Pucharu Króla między Espanyolem a Sevillą.
Co do statystyk (które wg mnie w pucharach nie mają większego znaczenia :] ) to Espanyol u siebie rzadko zawodzi, po słabym początku sezonu teraz zarówno w pucharach, jak i w lidze grają dobrą piłkę. Ostatnio w pucharze pokonali Valencię 2:0 i mimo pierwszego przegranego meczu 1:2 to oni awansowali dalej. O grze Sevilli nie ma co dużo pisać, ustępuje tylko Realowi, Barcelonie i Atletico. Jak dotąd grają świetnie i bardzo rzadko tracą głupie punkty, co było ich największą bolączką w poprzednich sezonach. Oba zespoły nie mają większych problemów ze strzelaniem goli, więc jeżeli nie zagrają zachowawczo to możemy spodziewać się kilku bramek.
Podsumowując - jeżeli żadna z drużyn nie odpuści tego meczu, to w mojej opinii i gospodarze i goście zdobędą kilka goli. Kurs wysoki, polecam pograć za drobne, bo tak jak wspomniałem powyżej - puchary to całkiem inna bajka niż mecze ligowe. Powodzenia! ;)
⛔ 100

kryszan010 5,9K

kryszan010

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Narodów Afryki
Godzina: 20:00
Spotkanie: Wyspy Zielonego Przylądka- DR Kongo
Typ: 1 połowa- X
Kurs: 1,90
Patrząc na tegoroczny Puchar Narodów Afryki można odnieść wrażenie, że zawodnicy umówili się na remisy i wyniki 1:1, oczywiście to było żartem ???? .
Przejdźmy do dzisiejszego spotkania, DR Kongo według mnie jest dzisiaj faworytem dzisiejszego spotkania, jednak piłka w Afryce jest bardzo nieprzewidywalna.
W swoich pierwszych meczach obydwa zespoły zremisowały swoje spotkania 1:1, odpowiednio DR Kongo z Zambią, Wyspy Zielonego Przylądka z Tunezją.
Patrząc na masę remisów w tegorocznym PNA mam nadzieję, że do przerwy i w tym spotkaniu będzie wynik remisowy, tak jak teraz w meczu Zambia- Tunezja.
Powodzenia!
✅ 90

maxti 234

maxti

Użytkownik
Dyscyplina: ŚWIAT: Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej
Spotkanie: Rosja - Dania
Typ: Konstantin Igropulo over 4.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Za chwile mecz wiec bede sie streszczał Rosjanie przed meczem z Argentyną w którym zagrają o pozostanie w turnieju a Duńczycy o 2 miejsce z Polakami.
Kursy zaskakująco spadają na Rosjan, ale nie powinno byc dzis niespodzianki i to Dania powina zdobyc 2pkt. ja stawiam na ovet 4.5 lidera zespolu Rosyjskiego Konstatnina Igropulo, przedewszystkim jego silny rzut z biodra powinien dziś zaskoczyć Duńczyków i dać mu sporo bramek. Dzisiaj Niemcy wygrali z Argentyną tak więc zwycięzce tej grupy już znamy.
⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ - Puchar Narodów Afryki
Godzina: 20:00
Spotkanie: Wyspy Zielonego Przylądka- DR Kongo
Typ - over 3.5 gola
Kurs - 5.50
Buk - Bet365

Może w końcu doczekamy się więcej bramek na tym Pucharze Afryki bo jak dotąd to nie jest za ciekawie , w pierwszym pojedynku mieliśmy 3 to chyba dobry początek bo w tym pojedynku pomiędzy WZP a Kongo spodziewam się 4 goli , wiem może przesada ale spróbuję , w obu ekipach sporo dobrych zawodników i tak w WZP Julio Tavares (Dijon), Ryan Mendes (Lille) , Fortes (Reims) , Heldon (Sporting Lizbona) czy Garry Rodrigues (Elche) z drugiej strony w zespole Kongo np Mulumbu defensywny pomocnik występuje w Premier League (WBA) , Makiadi z Werderu Brema , Bolasie napastnik z Cristal Palace tak więc powinno być ciekawie w tym pojedynku , obie ekipy mają po 1 pkt zdobytym w pierwszych spotkaniach tak więc jeśli któraś dziś zdobędzie komplet to ma realne szanse na awans do dalszej fazy , wszystko będzie zależeć kiedy zostanie zdobyty pierwszy gol jeżeli doczekamy się już w pierwszej połowie to może i ten over 3,5 paść ja tak liczę !

⛔ 100

tom-hagen 27

tom-hagen

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Włochy
Spotkanie Napoli-Udinese
Typ: Rzuty rożne powyżej 10
Kurs 2.00
Buk bet365
Godz: 21:00
Analiza: Witam serdecznie, dziś mój ulubiony kraj do obstawiania. Zagrają dziś ze sobą dwie ekipy, które preferują ofensywny styl a w ich meczach pada wiele goli. Taki obraz pozwala nam na zagranie jak zwykle na rożne. Napoli w ostatnich 5 meczach uzyskało ciąg 7,11,8,11,5 nie jest to wynik porywający ale w 2 przypadkach dzisiejszy zakład ma racje bytu. Udine w ostatnich spotkaniach osiągnęło wynik 12,14,9,19 i 7 więc bardzo obiecująco, szczególnie, że w meczach wyjazdowych zdobywa więcej rożnych. Gospodarze będąc ostatnio w formie najprawdopodobniej wykonają wiele ataków co powinno przynieść sporo bramek jak i rożnych. Warto też zagrać na over goli.
Pozdrawiam Tom Hagen.
Jeśli pomogłem daj dzięki.
✅ 100

makaveli23 902,6K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna
Spotkanie: Honduras u20 - Kanada u20
Typ: under 0.5 ht
Kurs: 3.50
Buk: sportingbet
Godz: 23:30
Obie druzyny w 4 meczach rozegranych w tym pucharze CONCACAF maja mecze ze spora iloscia goli jak 3-4 na mecz i widze ze Honduras musi tutaj wygrac by awansowac bo Salvador prowadzi z Cubą i aktualnie wyprzedza ich wiec nie beda kalkulowac ruszą od poczatku do atakow, podczas gdy Kanadyjczycy zagraja o honor bo nie maj juz o co grac. Niby wszystko ladnie i zapowiada sie na goal fest ale nie do konca, mi tu smierdzi raczej nerwową postawa Hondurasu i spokojna grą Kanadyjczykow, ktorzy zapewne beda czekac sobie na kontry wiec Honduras nie moze tak ochoczo zaatakowac zeby nie stracic szybko bramki, tak wiec sadze ze jest spora szansa na 0-0 do przerwy.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom