Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Barcelona - Atletico Madryt
Typ: obie drużyny powyżej 8.5 fauli
Kurs: 1,67
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:18. kolejka LaLiga + Zaległe (18.12.2024 - 22.12.2024)
Barcelona - Atletico : powyżej 25.5 fauli @3.10 Betclic Mecz o 1 miejsce w tabeli dla obu drużyn. Jak dla mnie linia na faule zaniżona. Atletico Simeone zawsze grało ostro, jeszcze do tego dochodzi fakt, że goście mają szansę na objęcie 1 miejsca w tabeli, bo Barcelona ostatnio gra mocno w...forum.bukmacherskie.com
Mecz o pierwsze miejsce na zakończenie roku kalendarzowego w LaLidze. Grająca i gubiąca głupio punkty barca zagra z solidnym Atletico. Nie oszukujmy się barca powinna wysoko w tabeli prowadzić jednak porażki z Leganes czy Las Palmas w ostatnim czasie czy stracona bramką z Betisem w oststnich sekundach meczu zrobiły swoje. Barca dzisiaj bez Flicka na ławce oraz Yamala, który doznał urazu w oststnim meczu. ciezki mecz dla Barcy się zapowiada, jeszcze z Lewym w składzie który jest totalnie w kryzysie, marnuje sporo sytuacji. Idę w tym meczu w faule, bo między tymi zespołami zawsze jest ostro i temperatura spotkania zawsze jest wysoka. Linia pokryta w 4 z 5 ostatnich meczy. Tylko raz był mecz gdzie jedna drużyna miała 8 fauli, czyli o jeden za mało. O Atletico raczej jestem spokojny, ale liczę, że barca też 9 fauli popełni. Pozdrawiam
Post automatycznie złączony:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Barcelona - Atletico Madryt
Typ: obie drużyny powyżej 8.5 fauli
Kurs: 1.67
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
18. kolejka LaLiga + Zaległe (18.12.2024 - 22.12.2024)
Barcelona - Atletico : powyżej 25.5 fauli @3.10 Betclic Mecz o 1 miejsce w tabeli dla obu drużyn. Jak dla mnie linia na faule zaniżona. Atletico Simeone zawsze grało ostro, jeszcze do tego dochodzi fakt, że goście mają szansę na objęcie 1 miejsca w tabeli, bo Barcelona ostatnio gra mocno w...
forum.bukmacherskie.com
Mecz o pierwsze miejsce na zakończenie roku kalendarzowego w LaLidze. Grająca i gubiąca głupio punkty barca zagra z solidnym Atletico. Nie oszukujmy się barca powinna wysoko w tabeli prowadzić jednak porażki z Leganes czy Las Palmas w ostatnim czasie czy stracona bramką z Betisem w oststnich sekundach meczu zrobiły swoje. Barca dzisiaj bez Flicka na ławce oraz Yamala, który doznał urazu w oststnim meczu. ciezki mecz dla Barcy się zapowiada, jeszcze z Lewym w składzie który jest totalnie w kryzysie, marnuje sporo sytuacji. Idę w tym meczu w faule, bo między tymi zespołami zawsze jest ostro i temperatura spotkania zawsze jest wysoka. Linia pokryta w 4 z 5 ostatnich meczy. Tylko raz był mecz gdzie jedna drużyna miała 8 fauli, czyli o jeden za mało. O Atletico raczej jestem spokojny, ale liczę, że barca też 9 fauli popełni. Pozdrawiam