>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.12.2021 (wtorek)

Status
Zamknięty.
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Genoa – Atalanta
Typ: over 2 azjan bramki Atalanta
Kurs: 1.77
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Atalanta świetnie dysponowana w ostatnim czasie i ostatnia kolejka ich zatrzymała, wysoka porażka 1:4 z Roma ale wynik moim zdaniem zupełnie nie odzwierciedla tego co działo się na boisku bo prostu było to jeden z tych dni kiedy Atalancie nie chciało wpaść więcej bo sytuacji jak zwykle ta ekipa kreowała bardzo dużo. To był dla mnie wypadek przy pracy który bardzo pomoże w typie bo w tej ekipie będzie sportowa złość po tym ostatnim starciu, ruszą tutaj jak zwykle bardzo dynamicznie, ofensywie a ta ofensywa jest po prostu świetna. Do tego jest szansa przynajmniej do jutra wskoczyć na pozycję wicelidera i tak zakończyć rok. Genoa natomiast je w dołku, tutaj nic nie pomogła na ten moment ta zmiana trenera, ekipa wygląda źle, źle broni, traci dużo bramek i miejsce spadkowej nie dziwi, już tutaj się czyta że dojdzie najprawdopodobniej do sporej rewolucji w kadrze zespołu. Tutaj już chyba sam Schevchenko jest myślami przy tej przerwie by to wszystko poskładać do drugiej części sezonu.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
pinio1111 187,7K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - La Liga
Godzina: 21:30
Spotkanie: Sevilla - Barcelona
Typ: 2 drużyna powyżej 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 3,15
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Mecz klasyk La Liga. Sevilla ma wielką szansę pokonać w lidze Barcelonę, czego nie mogą dokonać od 2015r. Oba zespoły oabione, ale bardzo zmotywowane. Trochę martwi mnie brak Ocamposa, ale zespół który ma statystykę domową 7:1:0 z pewnością będzie faworytem w tym spotkaniu.
W przypadku wygranej Sevilla będzie nadal utrzymywała niewielki dystans do Realu, natomiast Barca w przypadku wygranej wskakuje na 4 pozycję w tabeli, gwarantującą grę w LM.
Jak widać mecz dla obu drużyn o dużą stawkę, więc nikt tu nogi nie będzie odstawiał.
Moim zdaniem to Sevilla zejdzie dziś z tarczą do szatni, przy okazji aplikując przeciwnikowi kilka goli.
Spodziewam się otwartego spotkania, z dużą ilością sytuacji podbramkowych, a przede wszystkim tego że to Sevilla wyjdzie na prowadzenie i Barca będzie musiała gonić wynik, kreować dużą ilość sytuacji podbramkowych, dzięki czemu będzie okazja na sporą ilość rzutów rożnych.

215

Otrzymane punkty reputacji: +1494
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 21:30
Spotkanie: Sevilla - FC Barcelona
Typ: over 3 gole w meczu (3 bramki zwrot stawki)
Kurs:
3,10
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Mecz brany już pod lupę przez kolegów, ale ja mam odmienne zdanie na temat tego pojedynku. Zespół z Sewilli imponuje w tym sezonie grą defensywna dając sobie strzelić zaledwie 12 bramek w 17 spotkaniach, natomiast Barcelona przeżywa bardzo trudny okres zajmując dopiero siódme miejsce ze stratą dziesięciu „oczek” do najbliższego rywala. Wedle wszystkich prawideł wygrana gospo i marne szanse na bramkę drużyny przyjezdnej. Jednak wcale nie musi być tak kolorowo. Podopieczni Lopeteguiego przygotowywali się do tego starcia tylko z 13 graczami z pola z pierwszego zespołu, a i tak nie wiadomo do końca kto będzie dziś do dyspozycji trenera. Goście w wypadku wygranej zrównują się punktami z Rayo i wskakują na czwartą pozycje. Nie potrafię wskazać zwycięzcy tego pojedynku, ale jednego jestem pewien będą tu gole. Sevilla strzelała przynajmniej dwie bramki w siedmiu z ośmiu spotkań ligowych rozgrywanych "na swojej ziemi" w tym sezonie. Przyjezdni w tym sezonie na wyjeździe nie błyszczą 1-4-2 i bramki 9:10, ale ostatnie 3 gry w delegacji to 8 strzelonych goli. Liczę na gole gości, a i miejscowi nie mogą sobie pozwolić na straty goniąc Real, więc gole muszą wpaść.

100

Otrzymane punkty reputacji: +352
tenjenko 2,9K

tenjenko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Włochy
Godzina: 20.45
Spotkanie: Juventus - Cagliari
Typ
: Druga połowa liczba goli +1,5
Kurs: 1,95
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Wczoraj plus z dużym zapasem dziś będzie jeszcze lepiej. Na tapetę bierzemy mecz rozgrywany w Turynie. Długo przyglądałem się co ciekawego można z tego spotkania wyciągnąć i znalazłem: powyżej 1,5 bramki w drugiej połowie. Juventus nie przekonuje i razi minimalizmem za który często obrywa nawet od słabszych rywali. Będą chcieli się poprawić i wygrać przekonująco. W 3 ostatnich meczach Cagliari mieliśmy powyżej 1,5 bramki w drugiej połowie. Widzę otwarty mecz, a w drugiej połowie gdy duże tempo zacznie dawać się we znaki muszą zacząć padać bramki. Liczę na ofensywę Juventusu a może i Cagliari coś dorzuci. Kurs dobry a więc do dzieła!

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom