>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.12.2013 (sobota)

Status
Zamknięty.
P 71

piotrpawel

Użytkownik
Piłka nożna finał klubowych mistrzostw świata
Bayern Monachium-Raja Casablanca
TYP Raja handicap +3
kurs 2.3
bukmacher BetFair
Ostatnio ciągle grałem z handi na Bayern i w wiekszości weszło bądz wychodziło na remis.Dziś nieco dla odmiany chyba pierwszy raz zagram Handi na przeciwników bajernu.Oglądałem mecz Raji z Athletico i wtopiłem bo obstawiałem Athletico Handi -1
a drużyna Raji spodobała mi się , wiele sobą chłopaki nie reprezentują ale jedno trzebaa im przyznać są świetnie przygotowani fizycznie.Przewiduje taki scenariusz że Raja będzie murować bramkę i im pózniej padnie pierwszy gol dla bayernu tym większe szanse dla mojego typu na dodatek Bayern prawdopodobnie bez Robena czyli bez jednego zęba.Ryzko jest takie że jeśli Bayern szybko strzeli bramkę to Raja będzie musiała zaatakować i się odkryje , wtedy myślę że Bayern bezlitośnie wypunktuje ale cóż w tym jest zabawa żeby ciut zaryzykować no to się bawimy :) pow wszystkim:)

⛔ 100
1 dzień = 1 typ

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 3

salo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Bastia - Montpellier
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 4.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Przed nami ostatnia ligowa kolejka Ligue 1 rozgrywana w tym roku. Pod lupę wziąłem mecz drużyn, które znajdują się w dolnej części ligowej tabeli. Gospodarze naprawdę świetnie spisują się w meczach u siebie, 6-1-1 mówi samo za siebie. Takiego bilansu nie powstydziłoby się wiele drużyn znajdujących się wyżej w tabeli. O formie gości można napisać jedynie tyle, że na wyjeździe w tym sezonie jeszcze nie wygrali, a mieli ku temu aż 8 okazji (0-5-3), a ostanie ligowe zwycięstwo zanotowali w październiku, a więc 10 kolejek temu. To nie wróży dobrze, gdy widzi się co Bastia wyrabia z rywalami na własnym stadionie. Przewiduję tutaj zwycięstwo gospodarzy, a kurs na 1/1 HT/FT jest naprawdę obiecujący. Bastia powinna sobie dziś poradzić z Montpellier.
Składy:
Bastia:
Landreau – Palmieri, Harek, Squillaci, Diakite – Modesto, Sable, Ba, Genest – Raspentino, Boudebouz
Montpellier: Jourdren – El Kaoutari, Stambouli, Mezague – Saihi, Marveaux, Tiene, Cabella, Sanson – Camara, Mounier
Kontuzjowani:
Bastia: Khazari, Bruno
Montpellier: Jebbour, Bocaly, Bakar
⛔ 100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej , NHL, godz. 22.00
Spotkanie: Colorado Avalanche @ Los Angeles Kings
Typ: under 4,5
Kurs: 2,35
Bukmacher: Betsson
Analiza: Kings są w super formie i co ważne mają w bramce niesamowitego Jonesa. Gospodarze wygrali 8 z ostatnich 9 gier, porażkę ponieśli tylko w Chicago z Hawks 1:3. Co więcej LA mają serię domową i na pewno będą chcieli po raz 3 wygrać. Wcześniej wygrali z Oilers 3:0 i z Sharks 4:1. A akurat z Avs mają rachunki do wyrównania, bo pod koniec listopada przegrali z tym zespolem w Staples Center (Los Angeles, CA) 0:1 po dogrywce. Avs wczoraj wygrali z Oilers 4:2, choć przegrywali do 35 minuty 1:2. Wygrali też wcześniej z Dallas 6:2 oraz przegrali w rewanżu z tym zespołem 2:3.
Kings to w tej chwili najlepsza defensywa w całej NHL. Tylko 69 straconych goli, w tym tylko 34 w 18 grach u siebie. Warto też powiedzieć dwa słowa o bramkarzu. M. Jones w pierwszych 7 grach w lidze zanotował bilans 7-0-0 0,85GAA oraz .971 skuteczności. Jeśli dzisiaj zanotuje wygraną to będzie rekordzistą ligi NHL pod względem wygranych bramkarzy, którzy zaczęli przygodę w NHL (razem z Froese 1982-83 Philadelphia Flyers). Tak czy inaczej Kings przegrali 3 ostatnie mecze z AVS (liga i 2 sparingi we wrześniu) więc czas na wygraną. Ja typuję też bardzo niski wynik bramkowy, Kings zanotowali aż 18 underów dla tej granicy (36 spotkań), co prawda Avs tylko 10 (34 spotkania), ale już pierwszy mecz (0:0) sugeruje, że i dzisiaj goli nie będzie zbyt wiele. No i ten Jones.....
⛔ 100
60 czy OT ?

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Holandia Eredivisie
Spotkanie - Heracles : Vitesse
Typ - czerwona kartka - tak
Kurs - 3.95
Buk - Betsson
O godz. 19:45 zaplanowano spotkanie w Holenderskiej Eredivisie pomiędzy Heracles a liderem Vitesse , gospodarze ostatnio prezentują nie złą formę i dwa ostatnie pojedynki wygrane , najpierw na wyjezdzie wywożą 3 pkt z Rody a ostatnio u siebie pokonali AZ co pozwoliło na zajęcie 11 miejsce w tabeli , jest jednak mały mankament bo grają u siebie gdzie pomimo wyżej wymienionego zwycięstwa to jednak są najgorzej grającą drużyną ich bilans u siebie to 2-2-4 ( 7:13 ) no a spotykają sie dziś z zespołem najlepiej grającym na wyjazdach 5-2-2 ( 21:14 ) ja jednak liczę na ciekawy pojedynek i czerwona kartkę - Heracles w tym sezonie zarobił już 41 żółtych kartoników , w ostatnim ich pojedynku tutaj w poprzednim sezonie padł wynik można powiedzieć hokejowy 3:5 wygrało Vitesse i została pokazana czerwona kartka , dzisiejszy pojedynek poprowadzi Pieter Vink który w tym sezonie pokazał 2 czerwienie , w Holandii czy w Eredivisie czy też w niższej Jupiler League bardzo dużo sędziowie sięgają po czerwone kartki tak więc liczę na nią i w tym pojedynku !
⛔ 100

S 1

stasiupankracy

Użytkownik
Piłka nożna
Francja: Nice - Evian Thonon Gaillar
Typ: Evian TG +0,5
pinnacle 1,962
Witam, w poszukiwaniu dobrego kursu zauważyłem atrakcyjnie wyglądające x2 w wyżej wymienionym meczu Ligue 1. Mecz sąsiadujących ze sobą drużyn z tym że Evian jeden mecz zaległy, tyla samo pkt. Podobny bilans bramek, kolejno 15:24 / 18:28. Nicea wygrało poprzedni mecz po golu farfoclu z ostatnią ekipą ligi (przedtem seria porażek), zaś Evian ostatni mecz remis 1:1 z nie najgorszym Reims(9 pozycja) oraz sprawił niespodziankę z Psg - wygrali 2 bramkami. Podsumowując kurs na remis lub wygraną gości do grania.
⛔ 100

cfab 28

cfab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Jupiler League
Spotkanie: Waasland-Beveren - Lierse
Typ: Waasland-Beveren/Waasland-Beveren
Kurs: 3.80
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Gospodarze liczą w końcu na przełamanie serii 9 spotkań bez wygranej. Okazja jest - goście to zestaw najgorszej defensywy w lidze ; 38 bramek w plecy w 19 kolejkach ligowych. Terminarz dla gospodarzy też ostatnimi czasy nie był łaskawy, ale fakt wywiezienia punktu (2:2) z Liege świadczy o tym, że w ofensywie coś mogą zdziałać. Lierse ostatnie 3 mecze bilans 1-11 w bramkach. Blamaż. Od czasu do czasu coś wygrają, ale tutaj gospodarze będą gryźć trawę i 3 oczka pozostaną na terenie gospodarzy.

✅ 280

S 1

stasiupankracy

Użytkownik
Liguq 1 : Sochoux - Rennes
Typ : Rennes 0
Kurs : 1,794
Rennes ostatnio miało bardzo ciężki terminarz, grali z PSG(1 miejsce), Lorient(8 miejsce, dobra forma, 5 meczy z rzędu wysokie wygrane), St. Etienne(4 miejsce), Monaco(2 miejsce) , Bordoux( 5miejsce), Rezultat tylko 4pkt. Jednak teraz czas zapunktować z ostatnim Sochoux. W razie remisu zwrot stawki więc dany kurs zawyżony. Niestety tak jak w poprzednim typie brak informacji o ewentualnych osłabieniach.
Ps. kurs spadł przed samym spotkaniem, przed godziną był 1,877

⛔ 100
1 dzień = 1 typ

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Bayern Monachium vs Raja Casablanca
Typ: Under 2,5 bramek
Kurs: 4,50
Buk: Bet365
Data/godzina rozpoczęcia: 21.12.2013
Analiza:
Niezwykle ciekawie szykuje się finał Klubowych Mistrzostw Świata. Sprawą oczywistą był fakt, że w tym finale znajdzie się Bayern Monachium, o tyle niespodzianką jest udział zawodników gospodarzy tego turnieju. Dodam, że finał rozgrywany jest w Maroko. Raja Casablanca w meczu półfinałowym dość niespodziewanie ograła brazylijskie Atletico. W żadnym fragmencie gry praktycznie nie byli lepsi, to jednak oni wygrali 3-1, przy czym warto dodać oddali zaledwie cztery celne strzały. Bramki w ówczesnym spotkaniu strzelali dla gospodarzy Iajour, Moutouali, i Mabide. Kapitam Bayernu Monachium Lahm mówi, że chcą wygrać ten turniej/mecz, aby z czystym sumieniem udać się na przerwę zimową. Inny wynik jak wygrana triumfatora Ligi Mistrzów z pewnością zadziwi. Bardzo mocną stroną Bawarczyków jest przede wszystkim presing. W półfinale ograli Guangzhou 3-0, choć pierwszą bramkę strzelili dopiero w 40 minucie. Ich przewaga nie ulega żadnej wątpliwości, posiadanie piłki 72%, sytuacje podbramkowe 27, przy czym warto dodać, że Guangzhou nie oddali ani jednego celnego strzału. Dziś oczywiście w teamie Guardioli nie zagrają Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben i Holger Badstuber, ale ich nawet trener nie zabrał na ten turniej. Tak przedstawiają się przewidywane składy:
Bayern: Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm - T. Müller, Thiago, T. Kroos, Ribery - M. Götze
Raja: Askri - El-Hachemi, Metouali, Karrouchi, Oulhaj - Guehi, Chtibi, Yajour, Hafidi - Erraki, Benlamaalem.
Bardzo ważny będzie początek spotkania, ale uważam, że zagranie under 4,5 bramek po 1,67 jest warte, a mój typ do konkursu-powodzenia

✅ 350

Otrzymane punkty reputacji: +1
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej , NHL, godz. 22.00
Spotkanie: Los Angeles Kings(-1.5)- Colorado Avalanche
Typ: 1
Kurs: 2.70
Bukmacher: sportingbet
21.12.2013 22:00
analiza:
Ciekawe spotkanie nie powiem.Królowie w gazie więc by dlaczego nie sprobować z handi właśnie na nich.goście grają bez rewelacji. poczatek sezonu znakomity ale teraz w kratkę.Ze słabiakami sobie radzą jak ostatnio z nafciarzami ale z mocniejszymi zespołami już zależy od dyspozycji dnia.Gospodarze ostatnie dwa spotkania na plus na własnej tafli.dziś trzecie spotkanie i sądzę że także pójdzie po ich myśli.Pokonali rekiny a Ci w sezonie tym są mocni.Myślę że i z kawalerzystami sobie poradzą.goście na wyjazdach już nie tak sobie radzą jak u siebie.Własna tafla i wsparcie kibiców jednak dużo daje.Królowie wiedzą o tym i myślę że dziś także zanotują pełną pule punktów i pokażą że na własnej tafli jak na razie nie ma kto się z nimi równać.Powodzenia!!!
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom