>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.10.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 21. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

ogoras20 67

ogoras20

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna - Francja - Ligue 1
Godzina : 20:45
Spotkanie: Monaco - Montpellier
Typ: Monaco (hand. zwykły (-1))
Kurs: 2.75
Buk: Bet365
Analiza:
Na dziś mecz francuskiej Ligue 1. Monaco zmierzy sięna własnym boisku z ekipą Montpellier. Gospodarze początek sezonu mogą zaliczyć na bardzo duży ✅ bowiem zajmują 3 pozycję w tabeli z dorobkiem 19 pkt (tyle samo co drugie PSG i 4 mniej niż rewelacyjny zespół Nice).Monaco na swoim boisku dotychczas wygrywało 3 mecze i raz zremisowało , warto zaznaczyć że pokonali na własnym terenie zespół PSG 3:1. Goście jak co sezon są ekipą środka tabeli. Na wyjazdach dotychczas odnieśli 2 porażki i 2 remisy bez zwycięstwa. W poprzednim sezonie gdy w meczu między tymi ekipami gospodarzem bylo Monaco, mecz zakończył się ich zwycięstwem 2:0. Myślę, że warto również zaznaczyć że drużyna gości ostatni raz wygrała z ekipą Monaco w sezonie 93/94. Przewiduję że będzie to mecz bez historii i gospodarze spokojnie poradzą sobie z drużyną przyjezdnych w rozmiarach z dwubramkową różnicą.
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +4
registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - NIEMCY: 2. Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Wurzburger Kickers - Karlsruher
Typ: 1
Kurs: 2
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz z zaplecza niemieckiej bundesligi, w którym czwarta drużyna w tabeli będzie grać z 15. Gospodarze jak do tej pory w meczach u siebie mają bilans 2-1-1 i znajdują się w czołówce tabeli. Strzelają sporo bramek, jednak jak przeglądam statystyki to w większości przypadku oddają inicjatywę przeciwnikom. Według statystyk raczej mają mniejsze posiadanie piłki i nie stwarzają sobie wielu sytuacji bramkowych, jednak umieją je wykorzystać. Goście natomiast znajdują się tuż nad strefą spadkową, zdobyli dotychczas zaledwie 8 punktów, z czego na wyjeździe tylko 2. Sądzę, że gospodarze wygrają ten mecz i dlatego stawiam na nich.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
tigana 130

tigana

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Laval - Brest
Typ: Brest
Kurs: 2.65
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Jutro zaczyna się 12 kolejka w której Laval będzie podejmowało u siebie dotychczasowego lidera Ligue 2 - Brest. Gospodarz aktualnie zajmuje przed ostatnią pozycję w lidze z dorobkiem 8 pkt i prawie wszystkie zdobyli u siebie bo 1 zwycięstwo i 3 remisy i 1 porażka więc 2 pkt przywieźli z wyjazdów. Bardzo słabiutko rozpoczeli ten sezon - na 11 meczy to 1 wygrana 5 remisów i 5 porażek. notując bilans 6/11 a więc bardzo mało strzelają ale można dodać, że i nie wiele tracą bo 11 goli jak na przed ostatnią ekipę to nie wiele. Przeanalizowałem ich mecze domowe to żadna ekipa nie potrafiła wbić im więcej niż jednego gola a więc mecze były wyrównane i ciężko im strzelić dużo goli. Ale ja stawiam na lidera, który z 22 pkt przewodzi w tabeli ligowej 6 wygranych 4 remisy i 1 przegrana bilans 17/11 a mecze wyjazdowe to bez szaleństwa 1 wygrana 4 remisy 0 porażek. A więc nie posmakowali przegranej na wyjeździe i jutro podtrzymają tą passę. Myślę, że wygrają tu skromne 0-1 lub 1-2 i wzmocnią się na pozycji lidera Ligue 2. W ekipe Brest jest Neal Maupay który zdobył już 7 goli i jest drugi w klasyfikacji strzelców.
H2H obu drużyn wygląda następująco;
Laval 0:0 Brest
Laval 2:0 Brest
Laval 0:1 Brest
✅165

mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: HSV - Frankfurt
Typ: 2
Kurs: 3,4
Bukmacher: B365
Analiza:
Goście po remisie z bayernem w ogniu. Jak wiemy Hamburger aż 12 straconych bramek przy 2 zdobytych
Nie idzie im w ogóle. Nawet za sprawą własnego boiska.
Gospodarze zremisowali u siebie z ostatnim Inglostadtem!
Ostatnio fajna i pewna gra ze strony gości, jak mówiłem remis z Bayernem daje im pędu i mogą ten mecz wygrać!
A za ten kurs to na prawdę value.
Fabian super forma na skrzydle i raczej powinien dać pokaz swoich umiejętności
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +22
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja - Ligue 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Monaco - Montpellier
Typ: HT/FT - Monaco/Monaco
Kurs: 2.7
Buk: Betfair

Niezły kurs dali na ten typ więc próbuję to zagrać i mam nadzieję, że się opłaci. Monaco grało niby w LM więc gracze Montpellier mieli więcej czasu na odpoczynek ale jest to raczej typowy średniak we Francji obecnie na 15 pozycji 2/4/3, a bramki 12/17 więc szału nie ma. Monaco sezon rozpoczeło bardzo dobrze i ten mecz wygrają na 100% więc polecam atakować czysty win @1.7 bo to wg mnie dobra lokata ale ja zaatakuje troszkę bardziej ryzykownie. Główne powody mojego typu to braki w drużynie gości ponieważ bardzo możliwe, że nie zagra dwóch podstawowych środkowych obrońców. Pierwszy z nich to Congre którego nie zobaczymy na 100%, a do tego całkiem możliwe, że na boisku nie zobaczymu także Remyego obaj zagrali już po 7 meczy w tym sezonie w lidze więc trener będzie musiał kombinować z ustawieniem w obronie. Do tego brak najlepszego strzelca Casmira Ningi - 5 bramek i dwie asysty w tym sezonie oraz drugiego napastnika Steva Mounie (2 bramki), który dostał czerwo w ostatnim meczu ligowym z Caen. Takie braki przeciwko Monaco to wg mnie będzie fatality i pogram chyba jeszcze jakieś wyższe handi. Drużyna Kamila Glika przegrała ostatnie spotkanie ligowe 3:1 w Tuluzie ale nie ma się tym co przejmować bo Tuluza w tym sezonie gra świetny futbol i to już zupełnie inny zespół niż ten, który w poprzednim sezonie do ostaniej kolejki bronił się przed spadkiem, obecnie pojechali już u siebie Bordo, PSG no i Monaco więc nie upatruje w tym jakiegoś spadku formy, a do tego zagrali przecież dość dobre spotkanie z CSK, obejrzałem krótki skrót i widać, że stwarzali sobie okazje więc Monaco dalej w gazie + poważne braki w Montpellier.
⛔100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka- Euroliga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Galatasaray - Crvena Zvezda
Typ: Crvena Zvezda win
Kurs: 3,65
Bukmacher: Bet365
Witam,
Dziś znów Euroliga, i czas na rehabilitację moją jak i koszykarzy Crveny którzy w ubiegłym tygodniu we własnej hali ulegli minimalnie innej Tureckiej drużynie, Darussufaka 70-73.
Chęci i po stronie graczy Galaty, oni zaś ulegli zespołowi CSKA Moskwa, też u siebie, jednak nie mieli za dużo do powiedzenia, przegrywając wysoko 84-109.
Gospodarze to drużyna w ktorej największym wzmocnieniem wydaje się być Austin Daye,gracz Pesaro, jednak większość kariery spędził w lidze NBA, gdzie bywało różnie. Po za tym, Guler, Preldzić, Smith, doświadczony Dentmon, Izraelczyk Tyus, nieźle grywał w Efesie a wcześniej w Maccabi.
Z drugiej strony drużyna z Belgradu, z uzdolnioną młodzieżą z Serbii. Gracze tacy jak Rebic, Guduric,Dangubic,Mitrovic, Simanic to średnia wieku 21 lat, a się na nich stawia, oni zaś robią dobra grę. Do tego dochodzi 25 letni Jovic, który świetnie poczynal sobie na IO, min w meczu ze USA, oczywiście tym grupowym. Doświadczenie w drużynie spada na barki Simonovicia, czy dwóch wzmocnien zespołu, Bjelica z Darussafaka i Jenkinsa z Armani, który w sezonach2011-2013 zaliczył ponad 110 występów za Oceanem.
Wszystko dobrze zbilansowane, więc wierzę mocno w sukces Crveny. W lidze nie mają sobie równych, a teraz przydałoby się pierwsze zwycięstwo w Eurolidze.
Powodzenia ;)
✅265

Otrzymane punkty reputacji: +34
koniqq 102

koniqq

Użytkownik
Dyscyplina: SIatkówka Plus Liga
Godzina : 20:15
Spotkanie: Resovia Rzeszów - Trefl Gdańsk
Typ: Resovia wygra 3-0
Kurs 1.72

Wczoraj ładnie weszło więc dzisiaj po raz kolejny biorę pod lupę mecz Plus ligi, a konkretniej spotkanie aktualnego lidera, wicemistrza Polski oraz 4 drużyny Europy czyli Resovii z zespołem Trefla Gdańsk, co tu dużo mówić Resovia jest mega faworytem tego meczu i nie sądzą ażeby Trefl ugrał tu choć jednego seta. Po trzech kolejkach Resovia ma komplet punktów i tylko jednego straconego seta (ze Skrą!), natomiast Trefl 2 wygrane oraz jedną przegraną (z ZAKSĄ). co przemawia za moim typem?
Resovia gra na własnej hali co dodatkowo zmotywuje ich (3 poprzednie zwycięstwa były na wyjazdach), będzie chciała odzyskać stracone mistrzostwo Polski w zeszłym sezonie a żeby to osiągnąć musi wygrywać takie mecze, dodatkowo naszpikowana jest zawodnikami dużego formatu.
chyba tyle ode mnie, ja gram i Wam też polecam
⛔100

I 43

iamhardstyle

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna - AUSTRALIA: A-League
Godzina : 10:50
Spotkanie: Melbourne City - Perth Glory
Typ: Over 3.5 gola
Kurs: 2.35
Buk: Unibet
Analiza:

Ciekawe spotkanie zapowiada się dzisiaj Melbourne City podejmuje u siebie Perth Glory.
Gospodarz po 2 wygranych z rzędu będzie chciał podtrzymać dobra forme,może pomóc w tym gra na własnym stadionie.Natomiast u gości też nie jest zle z forma 1 remis i jedna wygrana.Tutaj nie będziemy się sugerować statysykami bo jak wiadomo sezon w australijskiej lidze się zaczał wieć nie wiadomo jak do końca jest z forma,a tu jest mój typ dlatego na over i to spory.Dluższy czas już obserwuje ta lige i czasami pada ładny over 4.5 oraz 3.5 który jest częstym zjawiskiem.Melbourne City bilans bramek 5 strzelonych 1 stracona,a goście Pert Glory : tyle samo strzelonych 5 i 3 stracone.Jak na 2 mecze to sporo obie drużny potrafia ustrzelić.Myślę że dzisiaj będzie co najmniej 2.5 gola over nie bawem zresztą zobaczymy czy miałem racje ;)
Powodzenia !
✅135

Otrzymane punkty reputacji: +15
M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
spotkanie: Arka-Pogoń
typ: X
stawka: 3,10
bukmacher: bet365
Witam obie drużyny co prawda w pierwszej ósemce jadnak ostatnie ich wyniki nie są ciekawe i tak zespól Arki ostatnie mecze to 1-3-2 zespół Pogoni ostatnie mecze również jak Arka ma bilans 1 wygranej 3 remisy i dwie porażki obie drużyny położyły na łopatki Legię warto odnotować iż Arka przegrała z Jagą zaś Pogoń zremisowała u Jagii.Cóż mogę więcej dodać jak dla mnie te drużyny stoją na podobnym poziomie typuję tutaj remis.Dodam ,że w drugim kuponie będę miał typ: czerwona kartka w meczu sędziować będzie pan Frankowski ,który pokazał na razie tylko 2 czerwonka jak wiadomo kibice obu drużyn nie przepadają za sobą co może skutkować tym,że będzie ostro na boisku.Pozdrawiam
⛔100

masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - NIEMCY: 2. Bundesliga
Spotkanie: Fortuna Dusseldorf - Arminia Bielefeld
Typ: 1
Kurs: 2,02
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam serdecznie! Passa trwa, oby tak dalej!(jak napisałem, ruskie nie strzelali, ale strzelił mój Giuliano i Słowak Mak). Do rzeczy. 10 kolejka 2 Bundesligi. Niepokonana u siebie Fortuna, kontra Arminia, która na wyjeżdzie jeszcze nie wygrała. Ba, która w ogóle nie wygrała meczu (0-5-4).
H2H miaźdzące dla ekipy z zagłębia Ruhry. W ostatniej kolejce wygrana gospodarzy w Monachium 3:1, goście natomiast polegli w domowym spotkaniu z Wurzburgiem 1:0. W zespole z Dusseldorfu &quot;odpaliła&quot; najlepsza strzelba tego zespołu, Hennings, co dobrze wróży dla powodzenia typu. Nie sądze, żeby zespół gospodarzy bił się o awans do Bundesligi, ale zajmujący obecnie siódme miejsce, spokojnie pokona przedostatnią w tabeli Arminię, która pozostaje jedynym zespółem bez zwycięstwa. Pamiętajcie, to 2 Bundesliga więc spokojne stawki:grin:.
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
✅102

Otrzymane punkty reputacji: +14
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Australia, A-League
Godzinna: 10:50
Spotkanie: Melbourne City – Perth Glory
Typ: over 4.5
Kurs: 3.70
Bukmacher: unibet
Analiza:
Gospodarze to ekipa całkowicie nastawiona na ofensywne w poprzednik roku aż 63 bramki strzelone!!!, nikt nie przekroczył 50 a wdefensywnie z czo łó wki byli najgorsi z 44 po stronie strat. Jak do tego wszystkiego dodamy taką grę u siebie w 14 spotkaniach 34 bramki zdobyte przy 20 straconych to tylko jeszcze bardziej potwierdza ofensywne nastawienie tej ekipy, dziś jeszcze jedna ważna kwestia pierwszy mecz u siebie po dwóch wyjazdach. Ten ich styl nie zmieni si ę tego jestem pewien bo rewolucji personalnej nie było żadne a raczej w ataku będą jeszcze silniejsi sprowadzając do siebie gwiazdę Australii Cahill który mimo wieku będzie tutaj kluczową postacią co pokazały zeszłotygodniowe derby Melbourne wygrane przez City 0:4 – całkowita dominacja na boisku, świetna gra w ofensywnie i cudowna bramka właśnie Tima.
Goście to kolejny zespół z tych grających do przodu to właśnie druga siła ofensywna zeszłego roku oraz z czołówki druga najgorsza defensywa, bezkompromisowa gra tej ekipy to kolejny z atutów z typem najmniej remisów, w tym tylko jeden na wyjeździe. Sezon rozpoczęli od ogromnego chaosu w defensywie remisując na inaugurację z CCM 3:3 prowadząc w tym meczu 3:0 – właśnie bronienie wyniku to nie jest ich gra dlatego to się tak skończyło, drugi mecz z Wellington Phoenix wygrany 2:0 był skromniejszy ale to było to samo – znowu mega szybka kontra, kombinacyjna gra i mnóstwo luk przestrzeni zostawianych rywalowi jednak obie ekipy strasznie dużo akurat w tym dniu marnowały. Dwie bardzo overowe ekipy ze świetnym atakiem z zeszłym roku i jak wspomniałem nic w ich grze się nie zmieniło tak więc znowu trzeba liczyć na bramki.
✅270

Otrzymane punkty reputacji: +13
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Sztokholm 2016
Godzina: 12:00
Spotkanie: Anderson K. - Dimitrov G.
Typ: Dimitrov G.
Kurs: 1.43
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
H2H 2:5 z lat 2009-2014, wiele ich meczów było zaciętych i tak pewnie będzie tym razem. Jednak Anderson ten sezon może uznać za stracony, ze ścisłego topu, doszedł prawie do 50 miejsca w rankingu, to wszystko z powodu problemów zdrowotnych. Dimitrov i Szwecja to bardzo dobre połączenie, bo on tutaj trenował, szukał trenerów, a efekt tego jest taki, że w Sztokholmie zagrał 2 razy w finale z czego 1 wygrał. W Cincinnati doszedł do półfinału, na US Open 4 runda, w Chengdu półfinał, w Pekinie finał.

Gram to w AKO z Sock J. i Zverev A., kurs 2,07:
H2H 2:0 dla Zvereva z 2014 roku czyli wtedy jak Zverev miał jakieś 17 lat, teraz młody gra sezon życia, niedawno wygrał swój pierwszy tytuł w Petersburgu pokonując zwycięzcą US Open Wawrinkę. Kamke gra tutaj świetnie, 4 mecze wygrane łącznie z kwalifikacjami, jednak poziom zawodników z jakimi grał na pewno ni jak ma się do umiejętności Zvereva. Obaj są z Niemiec.
Elias rok temu na kortach szybkich hard/hala miał bilans 0-11, to zawodnik typowy raczej na mączkę. Nie wiem jak Monfilsa pokonał, ale takie cuda w sezonie się zdarzają, już pomijam fakt, że Gael tam zagrał bez serwisu, 5 podwójnych itd. Sock rok temu zagrał tutaj w finale.
✅ 43

Otrzymane punkty reputacji: +6
smialo 20

smialo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Austria Regionalliga Ost
Spotkanie: SKU Amstetten- ASK Ebreichsdorf
Typ: remis
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dziś wybrałem mecz Ligi Austriackiej. Gospodarze 10 pozycja- goście 5. U siebie gra przeciętnie 2zw-2re-1por, goście ostatnie dwie porażki , szczególnie ostatnia ze słabiutką Admirą ( amator) 6-1!!!!!Bilans na wyjeździe 3-0-2 myślę, że w końcu przełamią nie moc i nie przegrają. Na zwycięstwo będzie za wcześniej ale remis prawdopodobny. Co ciekawego drużyna gości ma 16 spotkań bez remisu, każda passa kiedyś musi się skończyć. Nie zremisowali od maja!!! przy kursie 3.40 obstawiam remis.
zwrot

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Moskwa
Spotkanie: Fognini - Ramos
Typ: Fognini DW 2:0
Kurs: 2.40
Bukmacher: Unibet
Analiza:
H2H z lat 2009-2016 to 8:0 dla Włocha Fogniniego!!!
Aż się złapałem za głowę gdy to zobaczyłem, bo między tymi panami nie ma jakiejś specjalnej różnicy a jednak! Fogniniemu idealnie leży techniczny Hiszpan. Bo aż 5 z tych 8 spotkań rozgrywali na mączce gdzie to Hiszpan czuje się jak w niebie, a mimo to nie potrafił z nim wygrać ani jednego meczu! Mało tego, tylko na 3 z tych 8 pojedynków potrafił wygrać seta , a 5 z nich kończyło się wynikiem 2:0 dla Włocha Fabio!
Ostatni pojedynek miał miejsce w Szanghaju tego rok, półtora tygodnia temu!
9.10.2016 - Fognini - Ramos 2:0 (7:5, 6:3) , była to również nawierzchnia twarda na jakiej przyjdzie im się mierzyć i tym razem. Na twardej było jeszcze jedno spotkanie, w Walencji- w Październiku 2014 roku i również Włoch wygrał je bez straty seta! 2:0 (6:4, 6:2).
Kompletnie nie rozumiem kursów, gdzie na Włocha jest ok 1.50, a na 2:0 -2.40!
Wygrał z nim 8 na 8, Hiszpan 3 razy na 8 pojedynków urywał tylko seta, a jeżeli było na twardej tak jak teraz to dwukrotnie po 2:0! Jeden z najlepszych betów miesiąca! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
✅140

Otrzymane punkty reputacji: +20
magucio 174

magucio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hamburger HSV - Eintracht Frankfurt
Typ: Brak BTSu
Kurs: 2
Bukmacher: bet365
Analiza:
Jeśli chodzi o to spotkanie, to na pewno faworytem jest Eintracht - zresztą nic dziwnego. Dziwi mnie też tak wysoki kurs na Eintracht, ale to przecież nie nasze zmartwienie prawda? Jeśli chodzi o to spotkanie, to na przeciw siebie staną dwie zupełnie inne drużyny. Analizując ten mecz i szukając cech wspólnych gospodarzy i gości niestety udało mi się znaleźć tylko jedną. Cechą wspólną jest liga w której grają. HSV zaczynając każdy kolejny sezon stara się zmazać plamę po poprzednim i zapewnia, że w tym klub już się odbije i będzie godnym rywalem dla innych zespół. Szkoda tylko, że na zapewnieniach się kończy. Nie mam pojęcia co z tym klubem jest nie tak, ale ich ciągłe porażki i gra o utrzymanie sezon w sezon nie naprawa entuzjazmem do nich. Zresztą włodarze klubu wcale nie zachowują się lepiej. Ich lekkomyślny tok myślenia spowodował, że co jakiś czas zmieniany jest trener. W ciągu ostatnich 7 lat było tam aż 7 trenerów. Tylko od poprzedniego roku, przez klub przewinęło się 3 trenerów. Żaden ze mnie ekspert piłkarski (pozdrawiam pana Gmocha), ale wiem, że częsta zmiana trenera nie pomaga piłkarzom. Zresztą spójrzmy na tabele Bundesligi. Przed ostatnie miejsce w lidze, dorobek 2 punktów w 7 spotkaniach mówi wszystko na temat formy i stanu tego klubu. Zresztą ten klub balansuje na krawędzi spadku już kolejny raz. Sezon 2013/2014 i sezon 2014/2015 przyniósł Hamburgowi walkę o utrzymanie w barażach, bo w obu sezonach zajęli oni 16 miejsce. Jedynie ostatni sezon był jakimś wyjątkiem od tej reguły, bowiem zajęli oni 10 miejsce. Aktualnie HSV nie zdołało wygrać nawet spotkania. Dwa remisy i pięć porażek to ich aktualne osiągnięcia. Jeden z remisów to spotkanie z ostatnim Inglostadt. Podsumowując ten klub gra po prostu faaaatalnie.
Po drugiej stronie staje dzisiaj Eintracht Frankfurt. Aktualnie ósmy zespół tego sezonu. Poprzednim sezonie Frankfurt grał w barażu o utrzymanie się w bundeslidze i jak widzimy to starcie wygrał. Patrząc na to jak teraz wygląda ich gra, to walka o utrzymanie wpłynęła na nich mobilizująco. Oczywiście nie jedna osoba powie, że to żaden wyczyn zajmować 8 lokatę, ale niech o moich słowach świadczą wyniki. Remis w poprzedniej kolejce z Bayernem Monachium, wygrana z Leverkusen i remis z Hertą. Jak popatrzymy na miejsca tych klubów w poprzednim sezonie, to wygląda to tak: mistrz, trzecia drużyna i siódma drużyna ligi. Mnie te wyniki przekonują i naprawdę pokazuje to, że ten klub wyciągnął wnioski z poprzedniego sezonu. Gdy dołożymy do tego fakt, że Eintracht posiada szóstą defensywę ligi to wygląda to jeszcze ciekawiej.
Ciężko mi będzie dzisiaj uwierzyć w to, że HSV będzie potrafiło strzelić bramkę skoro w 7 meczach w tym sezonie Bundesligi zdobyli oni tylko 2 bramki. Takiego dorobku nie ma nikt. Nawet najgorszy Inglostadt potrafił ustrzelić 4 gole. Do tego Hamburg będzie musiał sforsować jedną z lepszych defensyw ligi. Ostatnie dwa mecze między tymi zespołami to dwa bezbramkowe remisy. Braki w obu zespołach będą dzisiaj bez znaczenia, bo 3/4 zawodników to osoby, które mają na swoim koncie maksymalnie 3 występy, wyjątkiem jest tylko Huszti z Eintrachtu, który pauzuje za kartki.
✅100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Arka-Pogoń
Typ: Gospodarze wygrają dokładnie 1 golem
Kurs: 3.80
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Arka Gdynia na swoim stadionie podejmowała będzie w tym pierwszym spotkaniu 13 kolejki polskiej ekstraklasy piłkarskiej drużynę Szczecińskiej Pogoni, gospodarze w swoim poprzednim spotkaniu zremisowali bezbramkowo z Górnikiem Łeczna na ich stadionie,a od 3 spotkań nie mogą zanotować wygranej w tym czasie przegrali jedno spotkanie a dwukrotnie dzielili się punktami ze swoimi przeciwnikami, goście natomiast wygrali w poprzedniej kolejce na swoim stadionie z zespołem Warszawskiej legii, poza tym od 4 spotkań są zespołem niepokonanym ,ale na wyjazdach gra w obecnym sezonie idzie im z różnym skutkiem , pomiędzy tymi dwiema ekipami jest 4 punkty różnicy w ligowej klasyfikacji i o dziwo to beniaminek na chwile obecną jest zespołem lepszym, w tym spotkaniu stawiam na to iż arka tego meczu nie przegra,bowiem na swoim stadionie ich bilans jest bardzo dobry i właśnie tutaj ugrali najwięcje punktów, tracąc tylko 3 bramki, stawiam tutaj na wynik 2:1 oraz na to iż obie ekipy strzelą co najmniej po jednym golu swoim rywalom.

Pogrubienie wstawia się samo, w innych działach tego nie ma , coś wam się powaliło na typach dnia....

⛔
100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;Tenis
Godz;12,00
Spotkanie;Fognini-Ramos Vinolas
Typ;1
Kurs;1,56
Bukmacher;Winmasters
Analiza;
Turniej Kremlin Cup w Moskwie,ćwierćfinał,Pula nagród ponad 1mln dolarów.Nawierzchnia twarda /Hala
50 ty w rankingu Fognini zagra z 31 Ramosem.
Ostatnio na hardzie całkiem nieźle
Fognini 10/6,jego rywal 10/5.
Warto jednak zauważyć,że Hiszpan woli grać na nawierzchniach ziemnych.
Ten typ gram ze względu na h2h.Spotkali się 8 razy i zawsze górą był Włoch.Może ma patent na Ramosa?
Wczoraj obydwaj zawodnicy stoczyli 3 setowe pojedynki .
Włoch pokonał swojego rodaka P.Lorenzi 2-1/7-5,4-6,6-1//38 w rankingu/
Hiszpan pokonał zawodnika gospodarzy Donskoya /102 rakieta / również
2-1/6-4,6-7,6-4/
Myślę,że Fognini podtrzyma swoją dobrą passę w spotkaniach z Hiszpanem
Dobry kurs na ponad 22,5 gema ...ok 2
✅56

P 22

professor

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Sztokholm 2016
Spotkanie: Anderson K. - Dimitrov G.
Typ: -1.5 seta Anderson K.
Kurs: 5.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś obieram podobny kierunek i podarzam za wielkim kursem. Dziwia mnie typy w stronę Dimitrova po 1.40. Na takich kursach to się traci tylko pomimo wygranych ( nawet dzisiejszej). Ponadto dziwi mnie wybór tego kursu w tej konfrontacji bo tu się aż prosi grać w stronę tego nie faworyta kursowego. Na Andersonie coś siedziało, stracił formę i pewność w trakcie sezonu. Ale on wrócił i tu czuje się bardzo dobrze. Sposób i styl w jakim wygrał z Harrisonem wczoraj pokazuje że wrócił na dobre ten Anderson co wykorzysta każdy błąd i pasywnosc rywala grając non stop swój siłowy tenis. Uważam że jak mam dziś wygrać to tylko 2-0 w setach. Co robi Dimitrov ostatnimi czasy , a no tylko zawodzi w moim odczuciu. Finał Murray&#39;em, mimo że Szkot zagrał słabo Dimitrov przegral bo brakowało tej przysłowiowej kropki nad i w najważniejszych momentach. Później zebrał lansko od Vaska i tego oczekuje dziś od Andersona. Dimitrov aby wygrywać musi grać cały mecz na wysokim poziomie i pilnować wymian w każdym gemie. On nie ma wzrostu, serwisu i tak decydującego i wygrywające uderzenia jak Kevin Anderson. To Kevin uderza z góry na dół i jest w formie, dużej formie co pokazał wczoraj. Kurs ma duże szanse powodzenia.
⛔100

lukas88 498,2K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - FRANCJA: Ligue 1
Godzina: 20.45
Spotkanie: Monaco- Montpellier
Typ: Monaco wygra do 0
Kurs: 2,87
Bukmacher: Bet 365
Analiza:

Monaco przed ogromną szansą na zniwelowanie strat do lidera z Nicei, który czeka ciężki wyjazd do Metz w ten weekend. Wracając do spotkania, który dziś odbędzie się na stadionie Ludwika II bardzo ważną kwestią są absencje w zespole gości:
Congre O 7/1- podstawowy obrońca
Mounie N 8/2- podstawowy napastnik
Ninga N 9/5- podstawowy napastnik

Ponadto zespół Monako na własnym stadionie spisuje się rewelacyjnie, do tej pory na 4 mecze bilans 3-1-0. Montpellier wyjazdy do tej pory bez zwycięstwa, bilans 0-2-2. Monaco podrażnione ostatnią porażką z Toulusa na wyjeździe aż 3-1, będą chcieli się zrehabilitować przed własną publicznością.
Dodatkowym pozytywem po stronie Monaco jest fakt iż do składu wraca Falcao.
H2H zdecydowanie na korzyść gospodarzy:
14.05.16 L1 Monaco Montpellier 2 : 0
07.04.15 L1 Monaco Montpellier 0 : 0
18.08.13 L1 Monaco Montpellier 4 : 1
17.08.10 L1 Monaco Montpellier 0 : 0
13.01.10 L1 Monaco Montpellier 4 : 0
20.02.04 L1 Monaco Montpellier 4 : 0
10.05.03 L1 Monaco Montpellier 3 : 1
04.08.01 L1 Monaco Montpellier 0 : 0
18.12.99 L1 Monaco Montpellier 1 : 0
17.10.98 L1 Monaco Montpellier 2 : 0
Jak widać warto pograć ten zakład wobec znacznych absencji w ataku zespołu gości, a także historii spotkań pomiędzy zespołami.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom