>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.10.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
yurand 230

yurand

Użytkownik
Dania 1: Superliga
Sonderjyske - Odense
TYP: GOSC +1,5 GOLA - KURS: 2,15
BUK: MILENIUM

Bardzo ciekawe spotkanie dzisiaj w duńskiej superlidze. Sonderjyske podejmie Odense.
Swój typ uzasadniam tym, że Sonderjyske ostatnio bez pojęcia, a Odense całkiem dobrą piłkę gra, co potwierdzają ostatnie dwa mecze (remis u siebie z liderem Midyjyllandem 1-1 no i wygrana wyjazdowa ze świetnym w tym sezonie Esbjergiem 3-1). Myślę, że skoro Esbjergowi potrafili zaaplikowac 3 bramki na wyjeździe to tutaj powinni bez większego problemu wcisnac 2... Stawiam wynik 1-3 albo 1-4. Pozdro i zapraszam do skuszenia się na ten typ ????
⛔ 100 / bukmacher

Otrzymane punkty reputacji: +1
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
POLSKA: Tauron Basket Liga
Stelmet Zielona Góra - Trefl Sopot
typ: under 156
kurs: 1.91
buk: WilliamHill
Analiza: Postanowiłem postawić w tym meczu na undera ponieważ wg mnie linia dla tych drużyn jest wysoka. Pomijająć fakt bardzo istotny, że Stelmet gra piach i wiadro mułu na słabej skuteczności to Trefl też nie jest tytanem skuteczności i overowym zespołem. W superpucharze liczba punktów między tymi zespołami to 147, under i to solidny zaliczyli Zielonogórzanie z Kotwicą, gdyby nie dogrywa byłby śmieszny wynik. Poza tym w tamtym sezonie miedzy tymi zespołami w Zielonej Górze wynik punktowy to 145. Jakby nie patrzeć po takim kursie, aż żal nie skorzystać biorąc pod uwagę dodatkowo beznadziejną grę Stelmetu. Myślę że w tym meczu będzie królowała mocna obrona i festiwal przestrzelonych rzutów. Powodzenia
⛔100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka Orlen Liga
Spotkanie: Nafta Piła - Budowlani Łódź
Typ: Budowlani łódź
Kurs: 1.72
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Mecz dwóch równorzędnych drużyn jednak moim zdaniem Budowlani posiadaja bardzo dobrego trenera Grabowskiego , ktory doprowadził Atom Trefl d pMistrzostwa w zeszłum roku. Budowlani maja kilka ciekawych zawodniczek Ściurka , Lima Kwiatkowska , Cabrera weteranka Śliwa. w pierwszym meczu wyrwały dwa sety Bielsku - Bialej w drugiej wyraźnie przegraly z Impelem. Nafta dwie porażki z Chemikiem oraz Impelem. moim zdaniem jedyne atutu Nafty to Krawulska i Archaangielska. Po pierwszym meczu zmieniono trenera Luksa co moim zdaniem może wyjśc drużynie n adobre bo trener to beznadziejny. Dzis moim zdaniem faworytem meczu jest drużyna Budowlanych gdyż potencjał jest o wiekszy.
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojtaseklp 84

wojtaseklp

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
Typ: 1
Kurs: 2,75
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Dzis przy ulicy Cichej 6 w Chorzowie spoktanie miedzy Ruchem a Pogonią Szczecin. Pod wodza nowego trenera niebiescy nie przegrali jeszcze spotkania, tak jak ostatnio pisalem efekt nowej miotly jest widoczny golym okiem. Niebiescy graja ciekawa ofensywna pilke, widac ze trener Kocian ma pomysl na ten zespol i wydaje mi sie ze chorzowianie dobija jeszcze do czolowki.
Podopieczni trenera Wdowczyka mieli rewelacyjny poczatek sezonu. Nikt nie spodziewal sie takich wynikow portowcow, tak samo mysle ze nikt sie nie spodziewal ze zespol ze Szczecina po tylu kolejkach bedzie zajmowal 5 miejsce ( w przypadku dzisiejszego zwyciestwa 3 )
Patrzac na ostatnie spotkania obu zespolow to gospodarze prezentuja wyzsza forme. Ruch Chorzów w ostatniej kolejce w bardzo dobrym stylu pokonali zespol Piasta Gliwice, natomiast szczecinianie w fatalnym stylu doznali porazki z dobrze dysponowana ekipa Gornika Zabrze.
Pod wodza nowego trenera nieibiescy na wlasnym stadionie nie odniesli jeszcze zwyciestwa ( remis z Wisla i Slaskiem ) i pilkarza jak i trener zapowiadaja przed meczem ze przystepuja do tego meczu w pelni zmotywowani aby zgarnac komplet punktów. Mysle ze w tym spotkaniu atut wlasnego boiska bedzie znaczyl bardzo wiele. Portowcy musieli przejechac ponad 500km wiec wielu sympatykow do Chorzowa nie zawita
Przewidywane składy:

Ruch: Buchalik - Konczkowski, Stawarczyk, Malinowski, Dziwniel - Włodyka, Surma, Babiarz, Janoszka, Starzyński - Jankowski.
Pogoń: Janukiewicz - Lisowski, Dąbrowski, Golla, Frączczak - Bąk, Rogalski, Ława, Akahoshi, Murayama - Robak.

Nie zagrają:
Ruch: Gieraga (kontuzja), Szyndrowski (kartki, kontuzja).
Pogoń: Lewandowski (kontuzja), Andradina (czerwona kartka).
Powodzenia ! ????
⛔100

F 1

futbolman

Użytkownik
Dyscyplina: Niemcy, 2. Bundesliga
Spotkanie: 1. FC Köln - TSV 1860 München
Typ: 1
Kurs: 1,55
Bukmacher: bet-at-home.com
Analiza:Nie mam zamiaru, co tutaj się rozpisywać itd. co do tego meczu. Jeżeli chodzi o FC Köln i jej powrót do Bundesligi muszą wygrywać w takich meczach. 1860 Monachium ostatnio przegrało wyjazdowy mecz z Kaiserslautern 3:0 i dzisiaj myślę, że 1860 przegra to spotkanie.
Pozdrawiam.
Futbolmaniac
kiepska analiza
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Puchar Polski
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok
Typ: Over 3.5
Kurs: 3.20
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Ostatni weekend w polskiej Ekstraklasie przyniósł dość niespodziewanie &quot;wysyp&quot; bramek, w każdym z dotychczasowych meczów T-Mobile Ekstraklasy padło przynajmniej 4 bramki! Osobiście mam nadzieje, że również w Pucharze Polski kluby z Ekstraklasy potrzymają tą dobrą serię i bramek chociażby dziś we Wrocławiu nie zabraknie. Wydaje się, że przesłanki ku temu są, otóż w ostatnim czasie gdy Jagiellonia przyjeżdżała na mecz do Wrocławia ze Śląskiem bramek nie brakowało. Już w tym sezonie Jaga pokonała we Wrocławiu Śląsk 3-2, w poprzednim natomiast mieliśmy wynik 3-3, a jeszcze sezon wcześniej Śląsk pokonał Jagiellonię 3-1.
Wydaje się więc, że granie wysokiego overu w dzisiejszym spotkaniu ma sens. Warto podkreślić, że Jagiellonia w ostatnim meczu ligowym z Koroną straciła, aż 4 gole, grając w defensywie naprawdę bardzo słabo. Jeśli chodzi natomiast o Śląsk to oni stracili 3 bramki w przegranym meczy 2-3 z Górnikiem w Zabrzu. Jak więc widać formację defensywne w obu przypadkach nie spisały się najlepiej.
Kto jednak ma dziś strzelać bramki? Po stronie Śląska odpowiedź wydaje się dość prosta - Paixao, który jest aktualnie najskuteczniejszym strzelcem w piłkarskiej Ekstraklasie. Kto jeszcze? Wydaje mi się, że znajdzie się jeszcze kilku zawodników jak Mila, Hołota czy Patejuk, wszak przed meczem Korona - Jagiellonia też mało kto spodziewał się, że Korona jest wstanie strzelić, aż 4 bramki, a mimo to udało się m.in. dzięki słabej grze obronnej zespołu z Białegostoku. Jeśli chodzi natomiast o Jagiellonię to na pewno warto zwrócić uwagę na Balaja, ponadto należy pamiętać, że Jagiellonia, mimo, że zajmuje aktualnie 7.miejsce w lidze to jednak pod względem skuteczności ustępuje jedynie Legii i Górnikowi. W 12 kolejkach Jagiellonia bowiem strzelił 20 goli i jak już wspomniałem jest to aktualnie 3 wynik w naszej Ekstraklasie.
Co łączy obie ekipy? Osobiście uważam, że gra i wynik nieco poniżej oczekiwań jak i słaba gra w ostatnich meczach pod względem defensywnym. Jagiellonia w ostatnich 4 meczach ligowych straciła 10 bramek, Śląsk natomiast pod tym względem był niewiele lepszy bowiem stracił 8. Obie więc drużyny mają swoje kłopoty w defensywie i mam nadzieje, że dziś będzie to widoczne w trakcie meczu i rywale będą wstanie to wykorzystywać. Myślę, że granie wysokiego overa jest tutaj nieco ryzykowne ale myślę, że to ryzyko jest warte zagrania.
⛔100

maer 323,7K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Rosja ( Premier Liga )
Spotkanie: Lokomotiv - Amkar
Typ: 1/1
Kurs: 2.50
Data: 21.10.2013
Godzina: 17.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na ostatni mecz trzynastej kolejki rosyjskiej Premier Ligi.
W meczu zmierza się Lokomotiv oraz Amkar.
Lokomotiv rozegrała w lidze dwanaście meczy w których zdobył dwadzieścia cztery punkty po siedmiu wygranych, trzech remisach oraz dwóch porażkach i zajmuje trzecie miejsce w lidze, bilans bramek 24-11.
Amkar zdobył dwadzieścia punktów w swoich dwunastu meczach ligowych po pięciu wygranych, pięciu remisach oraz dwóch porażkach i zajmuje siódme miejsce w tabeli, bilans bramek 15-8.
Gospodarze u siebie zagrali pięć meczy i zdobyli dziesięć punktów po trzech wygranych, remisie oraz porażce, bilans bramek u siebie 10-3.
Goście na wyjazdach zdobyli dziewięć punktów w swoich siedmiu meczach na obcym stadionie po dwóch wygranych, trzech remisach oraz dwóch porażkach, bilans bramek 10-7.
Mój typ w tym meczu to jedynka do przerwy i na koniec meczu, Lokomotiv gra u siebie dobrze i jest lepszą drużyna niż Amkar.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +3
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Dyscyplina : Piłka nożna, Ekstraklasa
Spotkanie : Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
Typ : BTS
Kurs; : 1.80
Bukmacher : Bet365
Analiza
Do Chorzowa przyjeżdża, dziś ekipa ze Szczecina. Ekipa z Pogoni póki co gra przyzwoicie. Zajmują 5 lokatę, a Chorzowianie są na miejscu dziesiątym. Pogoń przyjeżdża z możliwością awansu na 3 pozycję, więc na pewno będą walczyć, i myślę, że bramkę strzelą. Ruch gra u siebie, ostatnio wrócili na właściwe tory - nie przegrali od 4 spotkań, 2 wygrane 2 remisy, bramkę strzelali w ostatnich 4 spotkaniach, przy 6 spotkaniach z golem Szczecinian. Na ostatnie 10 meczy u siebie Chorzowianie strzelali bramkę 8 razu, ekipa Pogoni 9. Ostatnie spotkanie na stadionie Ruchu, zakończyło się wynikiem 2-3 dla Pogoni. Polecam / Pomogłem ? Kliknij dzięki ????
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +2
czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Rumunia
Spotkanie: Analiza:Timba Timisoara (-14.5) - Energia Rovinari
Typ: Energia Rovinari
Kurs: 3.00
Bukmacher: William Hill
W drużynie gospodarzy zaszły ostatnio duże zmiany, z gry w Timba Timisoara zrezygnował kapitan Denham Brown, z klubu odszedł również Jordan Glynn. Ci dwaj zawodnicy byli kluczowymi zawodnikami zespołu i napewno będzie to dla drużyny dużym problemem. Na dodatek po ostatnim meczu z kontuzją zmaga sie Bridgewaters który skręcił kostke, oraz Lawrence który ma stłuczoną piete. Energia Rovinari w poprzednim sezonie zajęła 9 miejsce w tabeli, natomiast ich przeciwnicy byli na miejscu 13. Myśle że gospodarze po stracie podstawowych zawodników nie dadzą dzisiaj rady przeciwstawić się średniaką ligi.
✅200

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna-Włochy seria B
Spotkanie:AC Siena - US Palermo
Typ: AC Siena
Kurs: 2.35
Buk: bet-at-home
Dlaczego drużyna gospodarzy?? Ponieważ na swoim boisku od początku sezonu są nie pokonani strzelając dużo bramek a tracąc mało.Natomiast drużyna gości, gra na wyjazdach nie układa im się,strzelają mało bramek. Ostatnie 5 bezpośrednich spotkań tych drużyn to 3 zwycięstwa Sieny, 1 remis i jedna wygrana dzisiejszych gości. Oba zespoły bez większych osłabień. Reasumując, atut własnego boiska powinien dać przewagę gospodarzą w zdobyciu 3 punktów.
kiepska analiza
⛔100

sebabocian 9

sebabocian

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej.Czeska 1.liga
Spotkanie: Trebic - Olomouc
Typ: 2
Kurs: 2.25
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam i zapraszam dzisiaj na 1 ligę Czeskiego hokeja gdzie o godzinie 17:30 między sobą zagrają Trebic gospodarz i mój faworyt Olomouc,Trebic to aktualnie 7 drużyna tabeli z dorobkiem 19pkt a bilans ich to 5-3-5 jeden z tych remisów to wygrana po dogrywce w bramkach 29-34 Natomiast ich przeciwnik Olomouc to 4 drużyna tabeli 25pkt bilans 8-1-4 a w bramkach 48-24 wiec ich atak jest naprawdę dobry wiec wierze że dzisiaj wygrają ich bezpośrednie pojedynki to przeważnie wygrane Olomouc w ostatnich latach bardzo często z nimi wygrywają więc trzymam kciuki żeby dzisiaj tez wygrali w ostatnich latach to naprawde bardzo dobra drużyna wiec musza zbierać pkt i walczyc o awans, myślałem żeby tu dać typ na Levante ze wygra dzisiaj ale wybrałem hokej
✅125

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Gambrinus liga
Spotkanie: Brno - Teplice
Typ: 2/2
Kurs: 3,20
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Wczoraj duzo nie brakło ale moze dziś sie uda. A wiec tak 11 kolejnka naszych południowych sasiadów. Do przed ostatniej druzyny z Brna przyjerzdza Teplica ktora obecnie zajmuje 3 lokate w lidze. Bilans Bramkowy gospodarzy to 11:15 i bilans 5 ostatnich spotkań wyglada nastepujaco 1/0/4 gdzie to zwyciestwo oczywyscie z czerwona latarnia ligi natomiast u gosci wyglada to tak: bramki 30:10 i 4/0/1 Widać ze goście sa ewidentnie w formie. Teplica gdy wygra wskoczy na fotel vicelidera tabeli i z pewnoscia bedzie miala najwiecej strzelonych bramek w lidze, w chiwili obecniej dzieli fotel lidera w tej statystyce z liderem Sparta ktora juz rozegrała swoja 11 kolejke. Mysle ze goscie beda chcieli szybko objać prowadzenie i pewnie wywieśc 3 pkt. Ostatnim argumentem jest jeszcze fakt iz goscie w 6/7 dotychczasowych zwyciastwach wygrywali pierwsza połowe. Powodzenia!
⛔100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: SZWECJA: SHL , hokej
Spotkanie: HV 71 - Skelleftea
Typ: 1 ML
Kurs: 3.08
Bukmacher: Pinnacle
21.10.2013 19:00

analiza:
Spotkanie rozpoczynające kolejkę pietnastą w lidze SHL we szwedzkiej lidze hokejowej.dziś na przeciw siebie zagra gospodarz który zajmuje ostatnią pozycję w tabeli a zespołem gości którzy przodują w tabeli.Odważny typ na gospodarzy ale czy az tak.Poprzednie sezony należały do HV 71 ktorzy barzdo dobrze sobie poczynali w lidze i byli postrachem drużyn.Teraz w tym sezonie bardzo mizernie ale czyżby w końcu złapali wiatr w żagle.ostatnio pokonali mocne Linkoping ze srodka tabeli.Goście jakby spadek formy.Ostatnio dwie porażki, niespodziewanie z Far którzy są tzreci od końca.Dziś sądzę że zanosi się na kolejną niespodziankę gdyż HV potzrebuje punktów i odbicia się od dna .A goście w dołku, tak więc teraz mogą przegrać kilka spotkań.Dziś typ myślę że jak najbardziej możliwy do wejscia i na to stawiam!!!
⛔100

the_riddler 2

the_riddler

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna-Włochy Serie B
Spotkanie:AC Siena vs US Palermo
Typ: AC Siena over 1,5
Kurs: 2.50
Buk: bet 365
Z dzisiejszej oferty wybrałem spotkanie, które rozegra się na zapleczu włoskiej Seria A pomiędzy spadkowiczami z poprzedniego sezonu a mianowicie Sieną i Palermo.
Zacznę może od sytuacji w tabeli obu drużyn. Gospodarze plasują się na trzynastym miejscu z dorobkiem jedenastu punktów. Decyzją związku Siena miała odjęte pięć punktów, gdyby nie to była by teraz na miejscu piątym w tabeli, co za tym idzie trzy punkty więcej niż ich dzisiejsi rywale.
Palermo po dziewięciu meczach jest na miejscu ósmym z czternastoma oczkami.
Oba zespoły wygrały swoje poprzednie spotkania. Siena u siebie pokonała 3-0 obecnie czwarte w tabeli Avellino, a Palermo tez u siebie Pescare w stosunku 1-0 strzelając bramkę w pierwszej minucie meczu. Z powołanych zawodników trenerzy będą mieli do dyspozycji wszystkich piłkarzy z pierwszego składu grających w poprzednich meczach. Chyba, że wkradły się jakieś urazy, o których informacji nie znalazłem.
Teraz informacje, które są najważniejsze w obronie mojego typu:
- Siena strzeliła najwięcej bramek w Serie B
- na własnym terenie strzelili w 5 meczach 14 bramek!!!
W trakcie pisania analizy kurs spadł z 2.62 na 2.50.
✅150

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Lotos Trefl Gdańsk vs Transfer Bydgoszcz
Typ: 2
Kurs: 4,25
Buk: Bet365
Data/godzina rozpoczęcia: 21.10.2013/19-30
Analiza:
To spotkanie kończy zmagania drugiej kolejki Plus Ligi. Jedna z drużyn musi dziś odnieść pierwsze zwycięstwo, która to będzie. Kursy wskazują jednoznacznych faworytów tego pojedynku, ale dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe. Bydgoszczanie na inaugurację przegrali 1-3 na własnym parkiecie z Częstochową. Nie była to zbyt udana inauguracja, przegrali znacząco wszystkie sety. Podczas tygodniowego odpoczynku podopieczni Mariana Kardasa trenowali intensywnie, rozegrali mecz sparingowy z pierwszoligowym klubem. Trenera zadawala przede wszystkim zaangażowanie zawodników. Gdańszczanie przegrali w takim samym stosunku z PGE Skrą Bełchatów 3-1, pomimo wygranego pierwszego seta. W tamtym spotkaniu podopieczni Radosława Panasa atakowali na poziomie 40%. Wówczas o sile drużyny stanowili Jakub Jarosz, i Wojciech Żaliński. Nie ma co ukrywać, że Transfer jest po przebudowie. Gospodarze liczą na komplet punktów w tym spotkaniu, jednak dziś będziemy świadkami kilku pojedynków pod siatką. Oczekiwania jednej i drugiej drużyny są duże. Uważam, że Transfer Bydgoszcz jest dziś w stanie wygrać, niezależnie jakim stosunkiem, ale wszystko jest możliwe-powodzenia
⛔100

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: A. Bilbao- Villarreal
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,95
Buk: Bet365
Ostatnie spotkanie w 9 kolejce ligi hiszpańskiej. Bilbao na własnym ( nowym) stadionie podejmuje rewelację tych rozgrywek Villarreal. Obie drużyny w górnej części tabeli i myślę, że dziś obie będą chciały wygrać aby umacniać się w strefie pucharowej. Kilka razy oglądałem w tym sezonie mecze Basków na własnym boisku i zazwyczaj są to mecze w których Blibao zapomina o defensywie i rusza niesione dopingiem swoich fanów do frontalnych ataków zapominając o defensywie. Villarreal natomiast świetnie gra z kontry i często jest to forma akcji dzięki której zdobywają gole. Myślę, że dziś z tych ataków Basków i kontr Żółtych Łodzi podwodnych zobaczymy kilka bramek. Obstawiam tutaj over 2,5.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom