>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 21.10.2012 (niedziela)

Status
Zamknięty.
akade 41

akade

Użytkownik
Williams, V - Niculescu, M
Typ 2
Ako 3.97
PinnacleSports

Finał luxemburgu i w nim Niculescu, która powinna odpaść w 1 rundzie. Wiele ludzi pisała po meczu z Opranti o tym jak oddała mecz, potem Goerges i to samo.. Niculescu ma chyba swoją życiową formę. Pokonać tak przekonywująco taki zawodniczki jak właśnie Opranti, Georges czy Hantuchową to już coś. Dziś mamy finał lepszej i mocniejszej siostry Williams. Nie dziwi mnie, że kurs jest jaki jest. Ale Monika po tym co widziałem jeżeli nie odpuści to ma szansę wygrać to spotkanie i finał.

⛔100

lordcadet 25

lordcadet

Użytkownik
Dyscyplina: WĘGRY: NB I
Spotkanie: Győr - Ujpest
20.10.2012 18:30
Typ:1
Kurs: 1,75
Bukmacher: William Hill

Jest to ostatnie spotkanie jedenastej kolejki Węgierskiej Ekstraklasy. Gospodarzem tego spotkania jest Győri Egyetértés Torna Osztály Football Club dlatego też spotkanie to zostanie rozegrane na stadionie ETO Park. Zespół ten podejmować będzie dwudziestokrotnego mistrza Węgier Újpest Football Club. Dzisiejsi gospodarze zajmują obecnie pierwsze miejsce z dorobkiem dwudziestu trzech punktów natomiast ich dzisiejszy rywal uplasował się na dziewiątym miejscu i z dziesięciu punktową stratą do lidera.
W meczach na własnej murawie Gyor, w tym sezonie górą był cztery razy natomiast tylko raz dzielił się punktami z przyjezdnymi. Ich dzisiejszy przeciwnik w meczach na wyjeździe radzi sobie bardzo przeciętnie zdobywając w pięciu spotkaniach tylko pięć punktów. Oba zespoły są obecnie w bardzo wysokiej formie w ostatnich pięciu spotkaniach dzisiejszy gospodarz zdobył trzynaście punktów natomiast ich rywal dziewięć. W ostatnich pięciu pojedynkach tych drużyn to właśnie dzisiejszy gospodarz był aż czterokrotnie górą natomiast raz padł remis. Dlatego według mnie po dzisiejszym spotkaniu trzy punkty trafią w ręce gospodarzy.

✅75

K 126

kubson9

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny
Spotkanie: Stepanek - Llodra
Typ: 1
Kurs: 1.53
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Stepanek znajduje się w świetnej formie. Znakomicie grał w Szanghaju, gdzie odpadł dopiero z Murray&#39;em. Llodra gra na swoim poziomie, dużo niższym niż prezentowany przez Stepanka w Szanghaju. Poza tym Francuz przegrywał ostatnio z zawodnikami niżej notowanymi, co zwiastuje jego porażkę ze Stepankiem. Wracając do Czecha, w pierwszej rundzie kwalifikacji pokonał niewygodnego Stachowskiego, co potwierdza wg mnie jego dobrą formę z Szanghaju.

✅53

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie A
Spotkanie: Inter Mediolan - Catania
Typ: Inter Mediolan -2.0
Kurs: 4.15
Bukmacher: bet365

Włoska Serie A dostarcza w tej kolejce kilku ciekawych rywalizacji, czego przykładem jest wizyta na San Siro nadspodziewanie dobrze dysponowanych sycylijczyków z Catanii, by zmierzyć się z odzyskującym wigor Interem. Wydaje się, że Inter Mediolan w końcu znalazł regularność po wielkim remoncie składu, czego najlepszym dowodem jest seria 4 wygranych meczów z rzędu, w tym ubiegłotygodniowy triumf w derbach Mediolanu. Większość zawodników zaczyna rozumieć i wierzyć w skuteczność systemu gry trenera Stramaccioniego. Trzy kluczowe obszary tego zespołu odpowiedzialne za dobrą passę to przede wszystkim świetna współpraca napastników Antonio Cassano i Diego Milito, których wspomagają filary drugiej linii w osobach Waltera Gargano i Estebana Cambiasso, a także podniesienie poziomu między słupkami, gdzie starzejącego się Julio Cesara zastąpił jeden z najlepszych golkiperów ligi Samir Handanovic. To właśnie ci piłkarze są w tej chwili kręgosłupem zespołu i w głównej mierze decydowali o dobrych wynikach nerraazurri w ostatnich tygodniach. A to wszystko pomimo niepewnej postawy obrony, w której Walter Samuel i Juan swoje braki w mobilności i panowaniu nad piłką nie zawsze potrafili nadrobić doświadczeniem. Z kolei Catania po zaskakująco dobrym początku sezonu meczem z Interem rozpoczyna serię pojedynków z najtrudniejszymi rywalami (kolejno Juventus, Udinese i Lazio). Większość z tych zespołów to ścisła czołówka tabeli, dlatego będzie bardzo ciekawe obserwować jak poradzi sobie z tym wyzwaniem trener Maran. Wcale nie musi to być misja z góry skazana na porażkę, bo drużyna z Catanii znana jest z tego, że w meczach w potentatami prezentuje się lepiej niż ze słabszymi rywalami. Z pewnością mają w składzie zawodników, którzy potrafią sprawić kłopoty najlepszym, jak pomocnik Francesco Lodi, który jest jednym lepszych ligowców jeśli chodzi o wykonywanie stałych fragmentów gry, napastnik Alejandro Gómez zapewniający zrównoważony talent ofensywny, czy wreszcie ostoja defensywy Nicola Legrottaglie dający zespołowi dużo charyzmy. Niemniej jednak prawda jest taka, że goście na wyjazdach zdobyli tylko jeden punkt, który podarowała im w 1. kolejce obrona Romy remisując wygrany mecz. W pozostałych dwóch Catania zanotowała bezdyskusyjne klęski bez strzelonego gola (0-2 z Fiorentiną, 0-4 z Bologną). Pomimo tego, że ten mecz może się wydawać dużo bardziej wyrównany niż wskazują kursy wydaje mi się, że drużyna gospodarzy ma wystarczającą przewagę w jakości na większości pozycjach, żeby bez trudu uporać się z drużyną z Sycylii. Biorąc pod uwagę ostatnie wyniki Catanii na wyjazdach, może to być nawet najłatwiejszy mecz Interu w ich passie zwycięstw. Potwierdza to historia bezpośrednich meczy obu drużyn (http://fussball.wettpoint.com/en/h2h/15770-724.html), która oprócz tego, że jest wyraźnie overowa (3.3 gola na mecz, 3.2 na San Siro), to zdecydowanie faworyta widzi w gospodarzach, którzy wygrali 5 z 6 meczy na własnym boisku. Dlatego stawiam na pewne zwycięstwo Interu okraszone sporą liczbą goli.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Data: 21.10.12 (15:00)
Dyscyplina: Tenis, WTA
Spotkanie: V. Williams - M. Niculescu
Typ: Niculescu handicap +4 gemy
Kurs: 2,28
Bukmacher: Pinnacle

Widze, ze uzytkownik Akade typuje juz na Niculescu ale on daje na zwyciestwo a ja mam podporke w postaci handicapu wiec to raczej nie jest powtorzenie typu i mam nadzieje ze moderator bedzie tego samego zdania. Williams moze wygrac 7:6 6:4 i ja wygram a Akade nie wiec typy sa rozne to widac tez po kursach. A co do samego meczu juz to tez uwazam ze Niculescu stac zeby powalczyc dzisiaj ze starsza Williamsowa. Rumunka gra super zawody, wygrala do dzisiaj z Oprandi, Goerges, Hradecka i Hantuchova i ze wszystkimi po 2:0. To naprawde duzy wyczyn bo Hantuchova i Goerges to bardzo dobre zawodniczki, wysoko notowane. A Hradecka i Oprandi to grozne serwisantki i z nimi trudno sie tez zdobywa punkty. A Niculescu gra jak natchniona w Luksemburgu. To dziwi lekko ze nagle znikad taka forma bo wczesniej nic nie wskazywalo na taki wzlot bo Monica miala katastrofalny bilans 8 porazek w 9 meczach przed Luksemburgiem. Ale u kobiet tak czasem bywa ze nagle wyjdzie jeden mecz i pozniej juz idzie falowo bardzo dobrze. Faworytka do zwyciestwa w Luksemburgu i tak nadal jest Williams ale chociaz udanie wrocila po dluzszej przerwie to nie dominuje tutaj jakos wyraznie. Awans do finalu nie przyszedl jej latwo. Tylko pierwszy mecz z jakas anonimowa nastolatka Bencic byl spacerkiem a pozniej ciezkie mecze z Barthel 7:6 6:4, Vinci tak samo 7:6 6:4 i Petkovic 5:7 6:4 6:4 gdzie Amerykanka byla w sporych tarapatach ale ostatecznie udalo sie jej wygrac. Ale widac ze w zadnym meczu nie dominowala tak wyraznie dlatego Niculescu ktora zlapala dobra forme moze naprawde powalczyc nawet o zwyciestwo. Williams ma juz swoje lata dlatego kondycyjnie tez moze nie wytrzymac bo dawno nie byla w rytmie meczowym a tu juz 4 ciezkie mecze za soba i ten w polfinale w dodatku trzysetowy. Moim zdaniem Niculescu moze dzis wygrac chociaz bylaby to wielka niespodzianka ale rumunka sobie na nia zasluzyla dotychczasowa gra i pokonaniem wielu uznanych rywalek. Moze Willams bedzie dzis kolejnym, najcenniejszym lupem Rumunki.

⛔100

M 6

mentosix

Użytkownik
Data: 21.10.12 (15:30)
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Nurnberg - Augsburg
Typ: Handicap 1:0 Zwycięzca Augsburg
Kurs: 6,75
Bukmacher: Bwin

Dziś na warsztat biorę mecz drużyn, które okupują końcówkę tabeli niemieckiej bundesligi. Według mnie Augsburg ma dużą szanse na zwycięstwo handicapem z drużyną Nurnbergi po tym ja pewnie wygrali 3-1 z Werderem. Zawodnicy Augsburga w końcu grają jak drużyna, widać motywację w ich grze i mają świetny kontratak, natomiast drużyna gospodarzy popadła w wielki kryzys przegrała 4 kolejne spotkania tracąc przy tym aż 11 bramek. A więc mój typ zwycięstwo Augsburga z handicapem.

⛔100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Sztokholm (SWE)
Spotkanie: Jo-Wilfried Tsonga (FRA) - Tomas Berdych (CZE)
Typ: 1:2
Kurs: 4.3
Bukmacher: Betfair
Analiza: W tym spotkaniu to Berdych występuje w roli faworyta i należy się przychylić do wskazań i buków i znawców tematu. Jednak już patrząc na to co prezentują obaj gracze to Tsonga może napsuć sporo krwi Czechowi. Co prawda nie tak dawno obaj panowie pograli sobie w Chinach i Berdych wygrał 2:0, ale Tsonga dzięki swojemu serwisowi mógł nawet pokusić się o seta nr 2, rozstrzygniętego w tiebreaku. Tsonga by myśleć o zagrożeniu Berdychowi musi mocno polegać na swoim serwisie, akurat ten element funkcjonuje prawidłowo, ale też musi bardzo ograniczyć ilość błędów własnych, bo tych robi ogromną ilość. Jeśli serwis będzie funkcjonował u Tsongi, to na pewno można spodziewać się przynajmniej jednego tiebreaka, albo nawet dwóch, a to zawsze jest loteria i Tsonga może ugraćseta. Cały mecz jednak powinien paśćłupem Berdycha, który jest bardzo stabilny i konsekwentny w grze, za to Francuz może zagrać znakomicie, by zaraz popsuć 5 piłek.

✅330

Otrzymane punkty reputacji: +4
marfik007 14

marfik007

Użytkownik
Piłka nożna, PL
Sunderland - Newcastle
typ: 2-3 bramki
Kurs: 2,06
betclick

Dziś o godzinie 14:30 odbędzie się spotkanie Sunderland – Newcastle w ramach 8 kolejki Premier League. Gospodarzem tego meczu jest Sunderland i przed własną publicznością nie można ich lekceważyć. Jednak pozwoliłem sobie na początek spojrzeć na piłkarskie możliwości obydwu drużyn i tutaj moim zdaniem zdecydowanie lepiej wygląda ekipa gości. Newcastle aktualnie na 12 miejscu 2 pozycje dalej Sunderland. W spotkaniu tym nie wystąpi w zespole gospodarza Cattermole pauzujący za czerwoną kartkę, a w drużynie rywali zabraknie Taylora i Vuckica. Po drużynie gości na pewno powinniśmy się spodziewać walki o 3 punkty. Ciekawie prezentują się też statystyki H2H, który przekonały mnie do tego by postawić dziś na 2-3 bramki. W takim spotkaniu trudno spodziewać się otwartej gry, wydaje mi się ,że raczej dojdzie do piłkarskich szachów i decydować będą 2-3 bramki, które zawierają się w tym typie. Myślę, że najbardziej prawdopodobny wynik w tym spotkaniu to remis 1:1, który polecam odważnym, sam jednak mając na uwadze to, że jest to Premier League, w której sytuacja lubi się dynamicznie zmieniać stawiam w miarę bezpiecznie na 2-3 bramki. Podsumowując spotkanie to powinno być bardzo zacięte i o wyniku będzie decydować dyspozycja dnia, dlatego postanowiłem dziś wybrać typ 2-3 bramki.

✅106

T 12

terminator7007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, League One
Spotkanie: Troyes- Ol. Marsylia
Typ: 2
Kurs: 1,73
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Po ośmiu kolejkach w ekstraklasie francuskiej, liczącej 20 zespołów, gospodarze zajmowali 20. miejsce, a goście.. pierwsze. Po prawdzie już tutaj mógłbym zakończyć analizę, bo ich sytuacja w tabeli aż nadto obrazuje dysproporcję w poziomie gry obu klubów. Aczkolwiek, ze względu na zasady konkursu, tego nie zrobię ????
Troyes, na 8 dotychczasowych meczów, aż 6 przegrali, remisując 2, notując bilans bramkowy 8:18. Grają tak, jak od nich się tego spodziewano, bukmacherzy jeszcze przed startem sezonu stawiali ich jako głównych faworytów do spadku. Ostatnie 3 mecze przegrali, a dwa remisy, które udało im się w tym sezonie osiągnąć, zawdzięczają jedynie ogromnej ilości szczęścia. W obu tych meczach rywale tworzyli sobie o wiele więcej sytuacji bramkowych (np. w spotkaniu zremisowanym 2:2 z Lorient, Troyes oddało 3 strzały i wszystkie były celne, natomiast Lorient strzelało aż 10-krotnie, 6 razy celnie). Marsylia z kolei po słabym ostatnim sezonie, w tym znowu gra jak przystało na tak utytułowaną drużynę. Wygrali pierwsze 6 meczów w lidze, potem przyszedł niespodziewany blamaż z Valenciennes (porażka 1:4), a ostatnio zremisowali po wyrównanym meczu z naszpikowanym gwiazdami PSG. Paryżanie coraz bardziej napierają na Marsylię i jeśli marsylczycy chcą być realnym kandydatem do tytułu, zespoły pokroju Troyes muszą ogrywać. Tym bardziej teraz, kiedy znajdują się w bardzo dobrej dyspozycji. Obstawiam zwycięstwo gości.

⛔100

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Hokej, austriacka EBEL
Orli Znojmo - Red Bull Salzburg
Orli Znojmo HC-1
3,10
Bet365

Salzburg czeka dziś wyjazd do przygranicznego Znojma. O tym jak ciężki jest to teren przekonał się nie dawno lider Villacher SV, który po 6 kolejnych zwycięstwach na wyjazdach doznał druzgocącej klęski w czeskiej hali przegrywając aż 4:8. Najlepsza defensywa w lidze przed tym meczem a wywieźli bagaż 8 bramek, to świadczy o potencjale w ofensywie Znojma. Znojmo u siebie dużo strzela ale też dużo traci, ostatnio przytrafiła się seria 3 kolejnych porażek w tym z Grazem i Ljubljaną, czyli zespołami które były w zasięgu. Salzburg nie licząc ekipy z Insburcka którą leje każdy jest najgorszym zespołem jesli chodzi o zdobycz pkt na wyjeździe. Kuleje gra w ofensywie, nie licząc meczu z Albą której wbili 9 bramek to bilans 14:21 w 5 spotkaniach wygląda beznadziejnie. Alba nie wytrzymała 3 tercji przegrywając ją 0:6! Gospodarze bez Petera Puchera i Alesa Sovy, większe osłabienia w zespole przyjezdnych, gdzie nie zagrają Daniel Welser, Manuel Latusa i młody Johannes Bischofberger. Ciekaw jestem czy dziś swojego premierowego gola strzeli Bryan Bickell pozyskany z Chicago Blackhawks. Największe zagrożenie pod bramką gości będzie pewnie z strony młodego Richarda Jaruska, ale jest też paru zawodników którzy są w stanie dołożyć jakieś trafienie. Do Ondreja Kacetla w bramce myślę, że nie można mieć większych zastrzeżeń, broni co może, nie jego wina że koledzy z defensywy pozwalają rywalom stwarzać sytuacje pod swoją bramką. Inaczej sprawa ma się z bramkarzami Salzburga, tutaj i młody Luka Gracnar i doświadczony Alex Auld zawodzą. Zespół naszpikowany gwiazdami jak na warunki ligi oczywiście, mający w składzie Ryana Kinasewicha, Ryana Duncana czy Justina Kellera, którzy w poprzednim sezonie stanowili o sile swoich zespołów po prostu zawodzi. Są ofensywnie ustawieni, obrońcy dostają dużo zadań ofensywnych, Matthias Trattnig, Ross Lupaschuk czy Dominique Heinrich fajnie punktują ale i przez ich zapędy w ofensywie bramkarze mają dużo pracy a że nie są to jacyś specjaliści w swoim fachu to Salzburg ma już na koncie 7 porażek. Ostatnie 2 spotkania w Znojmie kończyły się zwycięstwami Znojma 3:1 i 4:2, w tym sezonie w Salzburgu wygrali Czesi, a jakże, 3:1. Ofensywa gospodarzy wygląda świetnie, w ostatnim meczu aż 6 zawodników wpisywało się na listę strzelców, dziś takie pogromu może nie będzie ale i tak spodziewam się pewnego zwycięstwa gospodarzy.

⛔100

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Puchar
Spotkanie: Moreirense - Sporting Lizbona
Typ: Sporting -1.5
Kurs: 3.00
Analiza:
Dzisiaj przeanalizowałem spotkanie Pucharu Portugalli Moreirense - Sporting. Spotkanie to moim zdaniem będzie przełomowym meczem dla Sportingu. O dziwo w ligowej tabeli obie drużyny są sąsiadami - Sporting zajmuje 12 miejsce a Moreirense jest na miejscu 13. Jednak patrząc na składy różnica jest niemalże klasy.
Sporting w październiku zagrał już dwa mecze:
4.10 (w) Videoton 0:3 (liga europejska)
7.10 (w) FC Porto 0:2 (liga)

No nie jest to bilans na miarę tej drużyny (tak jak forma w tym sezonie) jednak spokojnie uważam, że gracze pokroju Pranjicia, Jeffrena, van Wolfswinkela czy Izmailova pokażą dzisiaj swoją klasę.
Trener Oceano, który prowadził wpierw rezerwy a od października przejął pierwszą drużynę musi dzisiaj poukładać i zagrać o całą pulę gdyż porażka oznaczać będzie odpadnięcie z pucharu co przy formie w lidze wiązać się może z brakiem Sportingu w przyszłym roku w europejskich pucharach co dla takiego klubu oznacza wielkie straty.
Moreirense to drużyna, która ma walczyć o ligowy byt, w ostatnich meczach grają słabo czego dowodem jest bilans 0-1-4 w ostatnich pięciu meczach. Siła ofensywna jest właściwie zerowa co dzisiaj może mieć kluczowe znaczenie wobec mojego typu. Jedynie Francuz Ghilas może zagrozić defensywie Sportingu (6 meczy i 4 gole w tym sezonie) ale i o niego jakoś jestem spokojny.
Liczę na co najmniej dwubramkową wygraną Sportingu i uważam, że ten typ ma spore szanse powodzenia, bilans meczy tych drużyn na stadionie Moreirense wygląda tak:
2005 Moreirense - Sporting 1:3
2003 Moreirense - Sporting 1:0
2003 Moreirense - Sporting 1:2

Jak widać mecz z 2005 potwierdza mój typ, obie ekipy zmieniły się jednak od tych sezonów i jak dla mnie dzisiaj faworytem jest Sporting bo ma po prostu lepszą drużynę i na pewno chęć zmazania plamy z ostatnich 2 meczy powinna także im pomóc. Podopieczni Oceano dzisiaj muszą wygrać i to wysoko !

⛔100

I 51

inoddswetrust

Użytkownik
Atletico Mineiro - Fluminese
typ: Fluminese wygra róznica trzech bramek
kurs: 23,00
bukmacher: bet365
analiza: Typ na pierwszy rzut oka absurdalny . Ale widzę jakies szanse na to , że się sprawdzi . A zawsze miło jest trafić kurs takiego kalibru . Mecz wicelidera z liderem , który w wypadku wygranej gosci rozstrzygnie kwestie mistrzostwa kraju . Atletico jeszcze bez porażki u siebie , więc liczę na pierwszą . Fluminese z Deco , Fredem czy Rafaelem Sobisem w składzie stać na strzelanie goli . Obrona Atletico nie aż taka dobra . Oglądałem ich ostatni mecz z Santosem , gdzie Neymar potrafił przedryblować &quot;całą&quot; , a pierwszą bramkę stracili w pierwszych sekundach meczu , co tez o czymś świadczy . Patrząc na ostatnie 50 meczy tych drużyn wygląda sprawa tak :
-Atletico ani razu nie straciło 3 lub więcej bramek u siebie
- Fluminese 3 lub więcej bramek zdobyło na wyjeździe tylko raz
To trochę jednak dziwne patrząc na ofensywę jednych , czy defensywę drugich . Oczywiscie te serie mogą trwać już znacznie dłuzej .
H2H odu drużyn od 2000 roku - ani razu nie wygrało na wyjeździe Fluminese trzema , choć bywały wyniki 1:3 , 0:2 , 0:2 , 1:2 .
Pierwszy mecz tych drużyn w tym sezonie zakończył się bezbramkowo . Także dzis o bramki byłbym spokojny . Oby jak najwięcej dla druzyny gosci .

⛔100

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Premiera Division
Spotkanie: Sociedad - Atletico Madryt
Typ:Falcao pierwszy strzelec
Kurs:3,75
Godz 21:30

W dziesiejszym spotkaniu 8 kolejki zmierzą sie zespoły Realu Sociedad i Atletico Madryt.Zespoł z Realu aktualnie zajmuje 13stą pozycje z dorobkiem 9pkt na swoim koncie .W ostatnich spotkaniach spisywał sie w kratke przegrywając z Betisem na wyjezdzie 2-0 , wygrywając u siebie 2-0 z Bilbao po czym znow przegrali na wyjezdzie z Levante .Na pewno trzeba uwazac w druzynie Sociedad na bramkostrzelnego Vele ktory ma na swoim koncie juz 7 bramek.Atletico spisuje sie narazie rewelacyjnie po wczorajszej wygranej Barcelony tracą do niej 6pkt wiec powinni powalczyc o dziesiejsze zwyciestwo.W ostatnich meczach :wygrali u siebie z Malagą 2-1 ,wygrali w Espanyolu 1-0 ,a takze grali w lidze europejskiej wygrywając poprzez bramke w 90min z Victorią Plzen.Trener Diego Simeone ma dylemat kogo wystawic na prawej stronie pomocy czy Koke czy Antoine Griezmann wg mojej oceny lepiej ostatnio gral Koke i to on powinien pomoc Falcao w otworzeniu wyniku meczu.Licze na Radamela ktory ma juz na swoim koncie 8bramek ,ostatnio nie gral ,dzis mysle ze zrobi roznice ten piłkarz i strzeli bramki .Luis Garcia tez moze obsłuzyc Falcao prostopadła piłką wtedy napasnik Madrytu bedzie wiedzial co z nią zrobic.

✅275

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom