>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 21.09.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Primiera Division 2014/2015
Spotkanie: Cordoba - Sevilla AHC (1:0)
Typ: 2
Kurs: 3,12
Bukmacher: Pinnacle
Data i godzina: 21.09.14 19:00
Stawka: 5/10

Dziś o godz. 19:00 rozegrany zostanie mecz czwartej kolejki Primiera Division pomiędzy Cordobą a Sevillą. Różnica punktowa po 3 kolejkach między tymi ekipami wynosi już 5 punktów.

Cordoba zdobyła w tym sezonie ledwie dwa punkty – na taki dorobek złożyła się porażka z Realem Madryt oraz remisy z Celtą Vigo i Almerią. Sevilla natomiast nie przegrała jeszcze meczu w tym sezonie ligowym. Piłkarze z Andaluzji wywalczyli 7 z 9 możliwych do zdobycia punktów (zwycięstwa z Getafe i Espanyolem, remis z Valencią), natomiast w LE Sevilla wygrała z Feyenoordem 2:0.

Składy:

Cordoba: Carlos - Gunino, Lopez, Pantić, Crespo - Garai, Rossi, Fede, Borja, Fidel - Havenaar

Sevilla: Beto - Coke Pareja, Carrico, Tremoulinas - Krychowiak, Iborra, Suarez, Vidal, Vitolo – Bacca

Uważam, iż Sevilla zdobędzie na wyjeździe komplet punktów. Po pierwsze, jest w lepszej formie. Piłkarze z Andaluzji od spotkania o Superpuchar Europy z Realem nie przegrali żadnego spotkania, natomiast gospodarze nie posmakowali w tym sezonie zwycięstwa. Po drugie, Sevilla ma większe doświadczenie na tym poziomie rozgrywek. Trzy punkty przypadną ekipie Grzegorza Krychowiaka.
✅212

Otrzymane punkty reputacji: +4
engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ligue 1
Godzina: 21:00
Spotkanie: PSG - Olimpiqe Lyon
Typ: DW 3-1
Kurs: 11
Bukmacher:
Analiza:
Na sam koniec wybrałem meczyk, a nawet można uznać za szlagier 6 kolejki Ligue 1, który odbędzie się w stolicy Francji Paryżu. Miejscowy Paris Saint Germain mistrz Francji podejmuję Olimpiqe Lyon. Wybrałem taki kursik trochę na farta, ale myślę, że jest bardzo prawdopodobny mimo bardzo wysokiego kursu. Paryżanie u siebie są nie do zatrzymania. Od końca stycznia tego roku zaliczyli tylko jedną wpadkę w maju z drużyną Rennes, a takto nie zaliczyli nawet remisu. Same wygrane, z czego większość z handicapem. Ten atut z pewnością przejawia za zwycięstwem obecnych mistrzów Francji. Obstawiam, że Paryżanie w tym meczu strzelą trzy gole i stracą jednego. Drużyna Olimpique Lyon nie za dobrze zaczęła ten sezon. Na obecną chwilę mają bilans dwóch zwycięstw i trzech porażek. Ostatnio ograli Monaco u siebie 2-1, a więc co za tym idzie myślę, że bramkę w Paryżu są w stanie strzelić, lecz będzie to wszystko na co ich stać dzisiejszego wieczoru.
⛔100

L 47

logan13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Francja Ligue I
Spotkanie: PSG - Lyon
Typ: PSG poniżej 7 rzutów rożnych
Kurs: 1.66
Godz:21:00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Rzuty rożne typy które bywają całkowicie nieprzewidywalne może paśc 6 rożnych pod rząd lub żaden przez godzinę , lecz dzisiaj postanowiłem to zagrać z powodu który zaobserwowałem sprawdzająć w zeszłym tygodniu statystyki PSG. Od 11 meczy nie przekroczyli tej linii więc licze na to że i dzisiaj ten typ wejdzie. PSG zaczęło sezon z małym fal startem , ogólnie spisują się dużo gorzej niżtego oczekiwano. Zremisowali aż trzy spotkania wygrywając tylko dwa , w ich meczach jest sporo sensacji co z pewnościa było spowodowane absencja Ibrahimowica czyli motoru napędowego tego zespołu. Ogólnie nawet z Ibrą zespół gra bardzo słabo cięzko im się dostać do pola karnego rywala. PSG przeważnie zdobywa 4 rzuty rożne więc linia under 7 bardzo mnie ździwiła i uważam że dzisiaj nie będzie wyjątku dodtatkowo z Lyonem który również lubi kontrolować piłke.
✅66

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom