>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 21.09.2013 (sobota)

Status
Zamknięty.
danny. 202

danny.

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Segunda Division
Spotkanie: Real Madrid B - Zaragoza
Typ: 1X
Godz. 18:15
Kurs:1.60
Bukmacher: bet365
Na dziś pod lupę wziąłem spotkanie hiszpańskiej Segunda Division – Real Madryt B zmierzy się z Realem Saragossa. Castilla spisuje się dotychczas fatalnie. Seria 5 porażek i ostatnie miejsce w lidze. Saragossa z bilansem 1:two:2 też nie powala. W Madrycie humory nie dopisują i wszyscy są rozczarowani i zaskoczeni formą drugiego zespołu Realu. Tylko jedna bramka i 7 straconych. Są nieskuteczni i mimo wielu okazji brakuje im szczęścia w kończeniu akcji. W kadrze zespołu przyjezdnych nastąpiło wiele zmian. Odszedł najlepszy strzelec, Hélder Postiga oraz Apoño- strzelec 9 goli w ubiegłym sezonie. Saragossa to spadkowicz i na pewno ich celem jest powrót do Primera Division, lecz jak na razie, ich forma nie napawa optymizmem. Ja skłonny jestem obstawić w stronę Castilli, seria 5 porażek w końcu musi zostać przerwana. Skuteczność i szczęście musi dziś bym po stronie gospodarzy.
Kadra Castilli:
Bramkarze: Fernando Pacheco, Rubén Yáñez.
Obrońcy: Quini, Diego Llorente, Jorge Pulido, Leandro Cabrera, Jorge Casado.
Pomocnik: Cristian Gómez, Omar Mascarell, Lucas Torró, José Rodríguez, Jorge Burgui, Borja García, Lucas Vázquez, Jaime Romero.
Napastnicy: Rubén Sobrino, Raúl de Tomás, Antonio Rozzi.
Kadra Realu Saragossa:
Bramkarze: Leo Franco, Óscar Whalley.
Obrońcy: Javier Paredes, Álvaro González, Víctor Laguardia, David Cortés, Abraham Minero, Diego Rico.
Pomocnicy: José Movilla, José Barkero, Paco Montañés, Mario Paglialunga, José Mari Martín, Walter Acevedo, Víctor Rodríguez, Sergio Cidoncha, Anton Shvets.
Napastnicy: Roger Martí, Ángelo Henríquez.

⛔ 100

L 88

lenny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga Niemcy
Mecz: Hannover 96 - Augsburg
Typ: 1
Kurs. 2,50
To ci dopiero gratka! Hannover, czyli zespół, który w tym sezonie u siebie wszystko wygrał jak dotąd podejmuje Augsburg, który ostatnio ustanowił nowy rekord klubu ( 3 wygrane ligowe z rzędu). I to po jakim kursie ten Hannover- 2.50!!. Jak dla mnie to absolutnie hit. Ten mecz to w moim pewniak na dziś. A teraz na poważnie. Za nami kilka kolejek Bundesligi i dzisiejsi gospodarze radzą sobie nieźle, a u siebie wygrali póki co wszystko. Nie należy patrzeć na ich ostatnią porażkę ligową, bo grali przecież z FC Bayernem a z nimi urwać punkt to czasem graniczy z cudem. Augsburg bo cienkim początku sezonu zaczyna grać dobrze, nawet bardzo dobrze. 3 ostatnie mecze ligowe to 3 wygrane jak pisałem powyżej. Ale nie proponuję sugerować się tutaj tymi wygranymi, bo dzisiejszy rywal Ausburga to inna poprzeczka niż np. Nurnberg. Dla mnie oczywista sprawa to wygrana Hannoveru 96. Polecam, polecam, polecam zwłaszcza, że kurs jest niesamowity. Dobry do zagrania jakiegoś singla ????

✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +11
S 25

szaryzuczek

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka Nozna
Spotkanie : Yeovil v QPR
Typ : Dokladny wynik 0:1
Kurs : 6.50
Bukmacher : Bet365
Spotkanie angielskiej Championschip, zdecydowanym faworytem sa goscie, ktorzy zajmuja pierwsze miejsce w tabeli z dorobkiem 5 zwyciestw i 2 remisow. Gospodarze drugie miejsce od konca 1 wygrana, 1 remis i az 5 porazek.
6 ostatnich meczow QPR:
QPR - Ipswich Town 1 - 0
Bolton Wanderers QPR 0 - 1
QPR - Swindon Town 0 - 2
Leeds United - QPR 0 - 1
QPR - Birmingham City 1 - 0
QPR - Brighton 0 - 0
JAk widac, jesli QPR wygrywa to tylko 1:0. Rowniez w tym meczu, wedlug mnie strzela pierwsi gola i beda pilnowac wyniku. Kurs bardzo wysoki, warto podjac ryzyko.
Pozdrawiam

✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Premier League
West Ham - Everton
over 5.5 rożne West Ham
@ 1.90
Unibet !
W końcu wracamy na angielskie boiska. ja tym czasem pójdę sobie w kierunku meczu w którym zespoły nie próżnują w rzutach rożnych. Obie ekipy znane są z tego, że bardzo często zdobywają gole ze stałych fragmentach gry. Everton i West Ham są to dwie duże firmy które w dzisiejszym meczu z pewnością będą chciały wygrać ale zwycięzca moze być tylko jeden. Nie widzę tu faworyta, dlatego idę w stronę rzutów rożnych które jak dobrze pójdzie może być już dopięte w pierwszej połowie. Linia niska i powinna być trafna, bo na gości również jest taka sama z kursem 1.80 też polecam. Natomiast ja sobie pójdę w stronę gospodarzy. Mecz na pewno zacięty i bardzo ciekawy. Dwie drużyny będą musiały wiele wykazać aby przechylić szale na swoją korzyść. Tak jak pisałem nie widzę faworyta, aczkolwiek Everton po ostatnim wygranym meczu z Chelsea może czuć się pewnie, ale czasem pewność gubi zawodników.. Stawiam na over rożnych gospodarzy.

⛔ 100

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania (Primera Division)
Spotkanie: Rayo Vallecano - FC Barcelona
Typ: Drużyna 2 wygra , a w meczu padnie łącznie więcej niż 3,5 bramki
Kurs: 2.05
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dziś wieczorem będziemy świadkami bardzo ciekawego widowiska z wieloma sytuacjami bramkowymi. Rayo jest jednym z niewielu zespołów którzy się stawiają autobusu przed bramką w meczach z mocnymi rywalami.
Grają bardzo ofensywnie , bo taki styl narzuca im trener. Podopieczni Paco grają naprawde ładny futbol i myślę , że są w stanie strzelić dzisiaj jedną bramkę. Moje przewidywania na ten mecz to wynik 5:1 dla Barcy. Messi ma dużą szansę , aby już w tym meczu stać się trzecim w historii strzelcem klubowym w rozgrywkach La Liga. Messi ma w tej chwili 322 gole , Raul natomiast , który jest obecnie na 3 miejscu ma o jedno trafienie więcej , jeśli Messi zdobędzie dzisiaj 2 bramki to wyprzedzi byłego znakomitego piłkarza Galacticos.
Forma Rayo jest ostatnio tragiczna. Trzy ostatnie mecze to dla podopiecznych Jemeza zero zdobytych punktów.
Dwa z tych spotkań franjirrojos przegrali w kompromitującym stylu aż 0:5 z Atletico i Malagą. Trzecie ze wspomnianych meczów zakończyło się pechową porażką z Levante u siebie 1:2. Nie ma się jednak co dziwić słabej postawie Rayo. Po historycznym dla tej drużyny poprzednim sezonie (8. miejsce w lidze), drużynę opuścili kluczowi gracze wszystkich formacji.. Jordi Amata , Javi Fuego i Leo Baptistao. W ostatnich 2 sezonach piłkarze Rayo dostali u siebie 0:5 i 0:7 od Barcelony i dzisiaj z pewnością nie będą mieli lekko. ;)

✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +4
L 4

linek_75

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna-Francja-Division 1
Spotkanie: Ivry-Aix
Typ: x2
Kurs: 3.40
Data: 21.09.2013
Godz: 20.00
Bukmacher: sportingbet
Analiza:

Dziś wpadło mi w oko spotkanie Ivry-Aix.Możliwości dobrej gry Aix+dobry kurs z pewnością skusiły mnie do podania tego typu.Dzisiaj te oto spotkanie jest drugim meczem w tegorocznej lidze D1M.Pierwsze mecze tych drużyn zostały przegrane.Aix zostało puszczone od razu na głęboką wodę dając rywala Montpellier,przegrywając 28:40.Te spotkanie na samym początku pewnie nie zaszkodziło dla zespołu Aix.Była to dobra rozgrzewka.Teraz przychodzi czas na kolejną rundę z Ivry.Historia pojedynków obu drużyn wygląda następująco:03/10/12(Ivry 30-28 Aix),22/03/13(Aix 32-24 Ivry).Ze statystyk można wyczytać,że teraz jest pora na przegraną Ivry i wygraną Aix.Aix powinna wygrać jednak można się też liczyć w tym meczu z remisem.

✅ 240

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Primera Division
21.09.2013 22:00
Real Valladolid - Atletico Madryt
Typ: EH(1:0) 2
Kurs: 2.80
WilliamHill
Piąta kolejka hiszpańskiej Primera Division. Po raz kolejny gram Atletico, które prezentuje się świetnie, wygrywa mecz za meczem i na to samo liczę dziś. Przeciwnikiem jest Real Valladolid, ligowy średniak, obecnie w czterech spotkaniach zgromadzili cztery punkty, nie sprostali dobrym zespołom: Bilbao i Villarealowi, zremisowali z Elche oraz pokonali Getafe, w spotkaniach z ich udziałem nie pada wiele bramek, 3 bramki zdobyte, 4 stracone. Zeszły sezon zakończyli na 14 miejscu. Atletico natomiast w lidze wygrało wszystkie spotkania: pokonali u siebie Vallecano i Almerię, a na wyjazdach poradzili sobie z dobrymi zespołamu, tj. z Sevillą i Sociedad. Świetnie zaprezentowali się też w spotkaniach o Superpuchar z Barceloną, a w pierwszej kolejce ligi mistrzów pokonali 3:1 Zenit. Pomimo odejścia Falcao Atletico jest nadal bardzo mocne. Problemem jedynym może być fakt że zespół ten gra co trzy dni i w końcu może się zdarzyć jakaś zadyszka, ale czy będzie to akurat teraz wątpliwe, nie ma problemów kadrowych, nie licząc oczywiście Lopeza (nie ma w kadrze też rezerwowego bramkarza, który jest kontuzjowany), do kadry meczowej wrócił Tiago, więc można sobie pozwolić na małe zmiany przy tak dobrej ławce rezerwowych. W drużynie gospodarzy na boisku zabraknie dziś kontuzjowanych Álvaro Rubio, Daniela Larssona i Victora Péreza, a niepewny jest występ Marca Valiente. Dodatkowo za pewną wygraną Atletico świadczy to że wygrali pewnie cztery ostatnie spotkania z Realem Valladolid: u siebie 3:1 i 2:1 a na wyjazdach 4:0 i 3:0.

✅ 180

lantz 183

lantz

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Anglia
Spotkanie: West Ham United – Everton
Typ: over 2,5
Kurs: 2.10
Bukmacher: bwin
Analiza: Cztery pierwsze kolejki nie przyniosly zbyt wielu bramek w meczach z udzialem WHU i Evertonu. Jednak nigdzie nie jest powiedziane, ze tym razem tez tak będzie. Zawodnicy Evertonu po trzech remisach (w tym dwoch bezbramkowych), pokonali Chelsea Londyn (1-0). Nie było oczywscie dominacji, w drugiej polowie zespol nastawil się raczej na defensywe i kontry – dlugie pilki, ale taka gra dziwic nie mogla. Rywalem byli The Blues. Dzisiejszy przeciwnik, to ekipa z niższej polki. Młoty w trzech spotkaniach tego sezonu nie byli w stanie zdobyc bramki! Kiedy jednak już skuteczność dopisala, to wygrali pewnie z Cardiff (2-0). Klopoty na pewno maja gospodarze. Ich trener nie może liczyc na czterech istotnych pilkarzy. To Andy Carroll (0/0), Mladen Petric (0/0), Joe Cole (3/1) i Stewart Downing (4/0), a ponadto grac nie moga George McCartney (1/0) oraz Alou Diarra (2/0). Goscie wystapia w bardzo silnym skladzie. Na Upton Park mysle ze dominowac beda przyjezdni. WHU przy obecnych brakach może mieć problem z osiągnięciem przewagi. Co nie zmienia jednak faktu, ze przewiduje iż worek z bramkami w koncu się otworzy. Everton na pewno ma predyspozycje do tego by to spotkanie wygrac. Wydaje mi się, ze jest nawet faworytem. Nie zdziwiłbym się nawet gdyby to goscie wygrali to spotaknie 3-0. Podobala mi się ich postawwa w meczu z Chelsea i tutaj typuje, ze zdobędą te bramki, a WHU odpowie jedna.

✅ 110

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Rayo - Barcelona
Typ : Barca ov4,5 gola @ 4,50 b365

Po prostu nic innego niż wysoka wygrana Barcy w tym meczu nie wychodzi. Nawet jeżeli Tata Martino zamiesza nieco składem i wystawi Songa czy Tello to i tak skład będzie na tyle mocny, że postrzelają do Rayo. Bo Paco Jemez czyli trener Rayo ma taką filozofię że niezależnie kto jest rywalem to grają mega ofensywnie. Jak to wyszło w meczach z Atletico i Malagą, świadcza wynki po 0:5 w plecy. A mogło być w obu meczach znacznie wyżej.
Rayo dzisiaj znowu tak zagra, ileż oni piłek gubią w tyłach jak wyprowadzają piłkę po ziemi starając się wyjść spod pressingu! A jak wiadomo Barca własnie zakłada zawsze wysoki pressing już na połowie rywala. Zatem sprawa dość łatwa. Neymar już gra bardzo dobrze, zaaklimatyzował się nalezycie, Messi swoje tez strzeli, a na prawym skrzydle rywalizacja Pedro/Alexis i też swoje ambicje mają.
W tamtym sezonie Barca tutaj wygrała 5:0, ale wtedy Rayo było znacznie lepszą drużyną, z akcentem na drużynę bo przeciez w letnim okienku mnóstwo graczy ich opuściło i Paco musi budować wszystko od nowa, a obecna dyspozycja w tym nie pomaga.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga Niemcy
Mecz: Hannover 96 - Augsburg
Typ: X
Kurs.3.3
Bukmacher:Bwin
Analiza: Spotkanie które wyżej typuje pan Nelly na pewną jedynkę. I nie ukrywam że jego analiza bardzo mi pomogła. Najkrócej mówiąc (choć piszę),doza ekscytacji którą da się wyczytać między wierszami pozwala sądzić że mecz ten nie wejdzie a pan Nelly dozna rozczarowania. Nie chcę nikogo obrazić ale takie są wyniki moich obserwacji nie tylko innych graczy ale także siebie. Wniosek jest taki że jeżeli ktoś jest pewny jakiegoś typu i mocno się tym ekscytuje,a na dodatek postawi na to jakieś pieniądze wówczas spotyka go zawód. A teraz o meczu Augsburg jak na razie gra bardzo dobrze. Trzy zwycięstwa z rzędu to efekt tego że typujący przyzwyczaili się do tegop że Augsburg jest słaby. Jednocześnie jest też przekonanie że Hannover u siebie jest mocny. Stawiam więc na remis a bardziej od jedynki boję się dwójki w tym meczu.Mam nadzieje że czas na remis dla obu tych drużyn nadszedł dziś bo jeszcze takiego wyniku nie doświadczyli w tym sezonie ani jedni ani drudzy.Zobaczymy.

⛔ 100

anzelmo 259,1K

anzelmo

Użytkownik
Wydarzenie: Hannover - Augsburg 21 Sep 2013, 15:30 Bundesliga
Typ: Hannover / Hannover
Kurs: 4,5
Bukmacher: Bet-at-home
Gram ten mecz na wielu płaszczyznach czysty win over bramkowy gospodarzy, po prostu polecam ten mecz -Moim skromny zdaniem gospodarze tego meczu sa faworytem- ciężko przejść obok takich kursów jak ok.2,5 jakie większość buków wystawia na to zdarzenie.W pełni zgadzam sie z kolega. Hannover to drużyna własnego boiska bardzo dobre statystyki w tamtym sezonie jak i obecnym - zespól grający zdecydowanie ofensywnie u siebie ,dążący za wszelka cenę do zwycięstwa. Mając bardzo dobry potencjał ludzki- czysto piłkarski- oceniam ich zdecydowanie wyżej niz gości.Gospodarze walczą, obijają sie o europejskie puchary, zaś goście zdecydowanie głównym celem jest utrzymanie w lidze.Jak na razie bardzo dobry start w tegorocznych rozgrywkach drużyna także grająca i zdobywająca większość pkt na własnym stadionie, graja niezłe w obronie, dość dobrze taktycznie.Po takim kursie warto zagrać singla. Hannover powinien wygrać to spotkaniu juz prowadzać po pierwszych 45 minutach, na pewno od początku meczu ruszy będzie chciał zdominować rywala- narzucić swój ofensywny styl grania. Wraca 1 rozgrywający Huszti co powinno i tak mocna ofensywę Hannoveru wzmocnić- graja na 2 napastników stwarzają sobie bardzo dużo sytuacji bramkowych. Goście raczej nastawia sie na kontrę, może stały fragment gry.

⛔ 100

D 85

dominiknd

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka ME - mężczyźni
Spotkanie: Polska- Francja
Typ: Francja (+7.5)
Godz. 20:00
Kurs:1.85
Bukmacher: William Hill
Po raz kolejny buki zawyżają kursy na francuzów, choć nie są to już tak wysokie kursy jak w lidze światowej (ponad 4) to i tak warto coś pograć w ich stronę, wczoraj Francuzi przetrzymali słabsze momenty gry i w ostatecznym rozrachunku wygrali 3:0 z solidnymi Słowakami, co innego Polacy, fatalne błędy w przyjęciu i słaba skuteczność ataku, stracony set ze słabymi turkami, a mało brakowało, żeby Turcy zdobyli punkty, chyba przytłoczyła ich pojawiająca się szansa.Warto dodać, 4 ostatnie spotkania (2 sparingi, 2 mecze w lidze światowej) wszystkie padły łupem francuzów, nie spodziewam się, żeby Francuzi przegrali seta do 15, już prędzej mogą to zrobić Polacy, którzy słyną z takich zastojów.

✅ 85

wczorajsza-noc 21

wczorajsza-noc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia Krakow - Wisla Krakow
Typ: Handicap -1 Wisła
Kurs: 4,25
Data: 21.09.2013
Godz: 18.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam. Dziś bardzo ryzykowne handi w stronę Wisły. Wiem to są derby będzie bardzo ciężko. Ale Wisła będzie bardzo zmotywowana tak samo jak Cracovia. Jednak uważam, że Wisła jest w gazie, żaden mecz nie przegrany, Cracovia ostatnie dwa w plecy. Wisła, jej fani na pewno bojowo nastawieni. Mam nadzieję na pogrom. Zobaczymy jak będzie. Typ x2 jest dla mnie jak lokata, 2 też powinna wejść. Ja gram handi po bardzo dobtym kursie. Kto nie ryzykuje, nie pije wina ???? W ostatnich 5 spotkaniach żadna z drużyn nie strzeliła więcej niż dwie bramki, czas na przełamanie. Ostatnie derby 1,5 roku temu. Każda drużyna będzie chciała upokorzyć przeciwnika. Swoją szansę widzę w tym, że Wisła w ostatnich sezonach grała padakę i z Mistrza Polski stała się średniakiem i nagle przebłysk. Wygłodniała Biała Gwiazda może dziś chcieć pokazać beniaminkowi gdzie jego miejsce. Są to derby, statystyki są ważne ale derby żądzą się swoimi prawami. Powodzenia ????

⛔ 100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Polska 1.liga
Spotkanie : GKS Tychy - Termalica Bruk-Bet Nieciecza
Typ : 2
Kurs : 2.10
Bukmacher : William Hill
Analiza:
Ekipy prowadzone przez Duszana Radolsky&#39;ego mają to do siebie, że nie najlepiej wchodzą w sezon ale rozkręcają się z każdą kolejną kolejką, mając przy tym bardzo dobrą końcówkę sezonu. Wydaje się, że początek w Termalice to potwierdza, ekipa z Niecieczy bowiem nie miała imponującego startu w sezon, w 6 pierwszych kolejkach 6 punktów jednak ostatnio wygląda to coraz lepiej. Wygrana z GKSem Bełchatów oraz Stomilem Olsztyn sprawiły, że &quot;Słoniki&quot; nieco awansowały w ligowej tabeli i dziś zapewne liczą na kolejny awans i kolejne 3 punkty.
Rywalem Termalici dziś GKS Tychy, zespół, który jest w przebudowie po tym jak latem odeszło z drużyny kilku dość ważnych piłkarzy z poprzedniego sezonu jak: Bartłomiej Babiarz, Jakub Bąk, Marcin Folc, Mateusz Bukowiec, Piotr Rocki, Maciej Mańka czy Mateusz Kupczak nie potrafi odnaleźć się w obecnych rozgrywkach. Jak na razie po 8 kolejkach zespół z Tych ma na swoim koncie 6 punktów i w tabeli wyprzeda tylko Miedź Legnicę oraz Puszczę Niepołomice.
Wydaje się więc, że Termalica jeżeli chce walczyć również w tym sezonie o awans to mecze z takimi zespołami powinna rozstrzygać na swoją korzyść. Tym bardziej, że Tychy obecnie nie są w najwyższej formie (mówiąc delikatnie) i jest to drużyna, której jak na razie najłatwiej strzelać bramki - 17 straconych goli jak do tej pory w lidze i jest to oczywiście najgorszy bilans w rozgrywkach.
Jeśli chodzi o nieobecnych to w drużynie gospodarzy nie zagrają Damian Krajanowski i Damian Szczęsny natomiast w ekipie gości Sebastian Olszar, Damian Piotrowski i Krzysztof Kaczmarczyk.

✅ 110

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia - Zawisza
Typ: Lechia
Kurs: 1.95
Bukmacher: unibet
Godzina: 15:30
Przyszedł czas żeby w końcu podać tym z naszego podwórka.
Szczerze spodziewałem się na Lechią kursy nie wyższego niż 1.70, a tu od kilku dni mamy wszędzie coś koło 2.00.
Lechia w poprzedniej kolejce u siebie tylko zremisowała z Pogonią, sami są sobie winni, prowadzili 1-0 przez bardzo długi czas, Wiśniewski nie strzelił karnego, zmarnowali pełno sytuacji i na koniec to się zemściło, w doliczonym czasie gry wyrównał Japończyk Portowców i zamiast cieszyć się z kolejnej wygranej czuli się jak by mecz był przegrany. Trzeba dodać że Pogoń też miała kilka sytuacji i to że są w dobrej formie wczoraj potwierdzili ze zdziesiątkowanym kontuzjami Lechem.
Dzisiaj u gospodarzy nie zagrają Dawidowicz i Machaj.
Zawisza odniosła w poprzedniej kolejce zwycięstwo 2-0 z Cracovia, wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu, Bydgoszczanie mają dziurawą obronę i słabo ustawiają pułapki ofsajdowe. Bohaterem spotkania został... bramkarz Zawiszy Kaczmarek broniąc 2-3 setki, w ofensywie wykorzystali co mieli i wygrali. Cracovia może pluć sobie w brodę, bo mogli nawet wygrać, brak skuteczności i szczęścia spowodował że z Bydgoszczy wrócili bez punktów.
Goście bez Balde i Abotta.
Liczę że Matsui, Wiśniewski, Buzała i Grzelczak rozmontują obronę gości i pewnie wygrają, tym razem nauczeni doświadczeniem z przed tygodnia nawet dwoma trafieniami. Na wygraną świetny kurs, nie mogłem go nie zagrać.

⛔ 100

madsaintist 7

madsaintist

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Tipp3 Bundesliga - Austria
Spotkanie: SV Grodig - FC Wacker Innsburck
Typ: Grodig wygra i over 2.5
Kurs: 2.50
Analiza:
Na dzisiaj proponuję obstawić wygraną gospodarzy, SV Grodig - wicelider austriackiej ekstraklasy po ośmiu kolejkach mierzy się z siódmą ekipą Wackera Innsbruck. Goście są wprawdzie niepokonani na wyjazdach w tym sezonie, jednak ich &quot;osiągnięcia&quot; to wygrana 2:1 z ostatnią w tabeli Admirą, remisy 1:1 z przedostatnim Wolfsberger AC, trzecim od końca Wiener Neustadt oraz piątą na dziesięć możliwych miejsc Austrią Wiedeń. Jak widać są to więc głównie mecze z drużynami słabymi, walczącymi o utrzymanie, lub jak w przypadku Austrii nie będącymi w formie.
Grodig ma u siebie na koncie dwie wygrane - 7:1 z Admirą i 4:3 z Wolfsbergerem, a także dość zaskakującą porażkę 3:6 z Wiener Neustadt i remis 0:0 z trzecim obecnie SV Ried. Jak widać w meczach z drużynami z dołu tabeli Grodig u siebie strzela i traci sporo goli, podobnie przewiduję stanie się dzisiaj, ale mimo wszystko to gospodarze powinni wygrać. Prawdopodobnie do gry wrócą trzej obrońcy - kapitan Cabrera (którego brakło między innymi w przegranym meczu z Neustadt), Karner oraz Hayden.
W drużynie Wackera natomiast braknie hiszpańskiego stopera Jaio, który w ostatnim meczu obejrzał czerwoną kartkę, a także pomocnika Koflera, który rozegrał wszystkie dotychczasowe spotkania w lidze, a ostatnio dostał piątą żółtą kartkę i będzie pauzował. Kusił mnie tutaj kurs 3.25 na Grodig over 2.5, jednak postanowiłem zagrać sam, a także dać jako typ dnia zwycięstwo Grodig i jednocześnie over 2.5 gola w meczu. Spodziewam się tutaj wygranej gospodarzy, powrót wspomnianych trzech obrońców nie jest w stu procentach pewny, ale któryś z nich powinien już zagrać, wszyscy trenowali z drużyną po kontuzjach. To wzmocni trochę defensywę gospodarzy, ale mimo wszystko nie spodziewam się by zachowali czyste konto - nawet słaba Admira im strzeliła, wprawdzie był to tylko gol na otarcie łez, ale w trzech meczach z outsiderami ich bilans bramkowy to 14:10, więc kurs 2.5 na ten zakład to dla mnie value.

⛔ 100

D 12

dzony

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Belgia Belgacom League
Spotkanie: Mouscron Peruwelz - Hoogstraten
Typ: Mouscron (-2)AH
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Lider podejmuje beniaminka z ostatniego miejsca w tabeli. Gospodarze do tej pory: 6 zwycięstw i 1 remis, goście: 3 remisy i 4 porażki. Stawiam tak wysoki handicap, ponieważ ostatni mecz u siebie Mouscron wygrał z Heist aż 5:0, który znajduje się na 15 pozycji, natomiast Hoogstraten nie grał jeszcze wyjazdu z drużyną z czołówki, a mimo to zdołali wyszarpać tylko punkt do tej pory na obcych boiskach. Mouscron jak wiadomo to ekipa niezbyt &quot;gościnna&quot; i żadna drużyna nie wywiozła stąd nawet punktu w bieżącym sezonie.

⛔ 100

osom 36

osom

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Ligue One
Spotkanie: Oldham Athletic - Crewe Alexandra
Typ: over 2.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: marathonbet
15 i 18 miejsce. 11:13 i 7:17 stosunek bramkowy. Gospodarze do tej pory mierzyli się z lepszymi rywalami niż ich dzisiejsi przeciwnicy. Są faworytami tego spotkania. Az trzech obrońców nie zagra u gospodarzy: 4/0, 5/0, 3/0. U gości Bramkarz 6/0 i obrońca 3/0. W 4 ostatnich spotkaniach w obu drużynach tylko raz był under. Duża ilość bramek w statystykach oraz braki kadrowe zwiększają możliwość wystąpienia overa a to wszystko po dobrym kursie. Polecam.

⛔ 100
NIEREGULAMINOWY BUKMACHER !!!

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk – Zawisz Bydgoszcz
Typ: over 2.5
Kurs: 2.23
Buk: Pinnacle
Godz. 15:30
Analiza:
Sobotnią serię gier spotkań rozpocznie mecz Lechii z Zawisz. Lechia to zdecydowanie plus początku sezonu, młody zespół Probierza nie przegrał jeszcze spotkania i dziś zagra o potrzymanie tej pasy a jeśli wygrają to na pewno na kilka godzin zostaną liderem ekstraklasy. Na własnym stadionie jak do tej pory dwa remisy i dwa zwycięstwa i tylko z Jagiellonią nie stracili bramki po za tym dwie udało się wpakować katastrofalnemu w ofensywnie Podbeskidziu i po jednej Górnikowi i Cracovi. Zawisz wreszcie tydzień temu wygrała pokonują drugie beniaminka tej ligi Cracvoię po za tym na inaugurację rozgrywek przegrali z Jagiellonia 0:1 mimo że nie byli gorsi – jeden błąd, kontra i bramka. W meczu drugie kolejki ulegli w Łodzi Widzewowi 2:1 choć gdyby nie szwankowała skuteczność to po bramce na 0:1 mieli dwie setki które zmarnowali. Kolejny mecz gdzie trzy punkty były na wyciągnięcie ręki to mecz z Podbeskidziem gdzie byli drużyną dużo lepszą prowadzenie 2:0 i kilka sytuacji na podwyższenie wyniku i zaspane ostatnie 10 minut w których stracili banalne bramki pierwsza po stałym fragmencie gry druga po bezsensownym faulu w polu karnym. Nie ma co się tutaj dużo rozpisywać widziałem wszystkie mecze w tym sezonie obu ekip i dlatego jestem przekonany że bramki dzisiaj będą. Lechia u siebie nigdy się nie broniła a jeśli wychodziła na prowadzenie świetnie grali wtedy z kontry. Zawisza to drużyna które traci punkty w zwycięski meczach a wyniki to z faktu słabej gry defensywnej, w ataku do zarzucenia dużo nie ma stwarzają i w miarę wykorzystują sytuacje.

⛔ 100

T 125

thespec

Użytkownik
Dyscyplina: POLSKA: T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk vs Zawisza Bydgoszcz
Typ: Lechia -1
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zastanawiałem się czy warto ruszać ten mecz i wyszło mi, że można spróbować. Za Lechią przemawia przede wszystkim forma. W tym sezonie jeszcze bez porażki. Potrafili pokonać Legie. To czy stracą punkty ze słabym Zawiszą? Nie sądzę. Wygrana przynajmniej jedną bramką tutaj wg mnie pewna. Dodatkowo ja ryzykuję HA -1. Głównie dlatego, że po ostatnich wpadkach w ostatnich minutach zawodnicy Lechii w końcu się skupią i zagrają na 0 z tyłu. Lechia mocna w ataku, a Zawisza ma problemy w obronie, więc szanse na 2 gole są. Matsui i Grzelczak ładnie grają, więc czemu nie?
Nie jest tak, że wszystko przemawia za gospodarzami. Przyjezdni zaczynają grać lepiej, w ostatnim meczu udało się nawet złapać 3 pkt, tyle że ze słabą Cracovią. Lechia zagra bez czołowego zawodnika Dawidowicza, który pauzuje za żółte kartki (w tym sezonie zagrał wszystkie mecze w pełnym wymiarze czasowym).
Dlaczego więc jednak Lechia? Przede wszystkim jednak forma do mnie przemawia. Dodatkowo w 4 meczach Zawisza nie strzelił w Gdański ani jednej bramki i uważam, że ta passa będzie podtrzymana.
Zawisza przystąpi do meczu bez Pawła Abbotta.
Składy:
Lechia: Małkowski – Deleu, Bieniuk, Madera, Pazio – Frankowski, Zyska, Pietrowski, Wiśniewski, Matsui – Buzała
Zawisza: Kaczmarek – Lewczuk, Micael, Skrzyński, Ziajka – Wójcicki, Petasz, Goulon, Dudek, Masłowski – Vasconcelos
P.S.
Coś czerstwa analiza wyszła, ale niektóre fakty ciężko opisać. Jeżeli ktoś oglądał oba zespoły to wie, że typ warty gry.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom