>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.08.2022 (niedziela)

Status
Zamknięty.
abraham 1,8K

abraham

Użytkownik
Dyscyplina: Premier League
Godzina: 15.00
Spotkanie: Leeds - Chelsea
Typ: Obie strzelą/tak
Kurs: 1,71
Bukmacher: fortuna
Analiza: Spotkanie Leeds którę ładnie wygląda w tym sezonie dużo zmian na +
i dużo goli w ostatnich spotkaniach sądzę że zobaczymy tutaj gole po obu stronach i jest
to value typ patrząc na potencjały obu ekip nie widzę tu innego wyniku

100
odsyłam do regulaminu konkursu, jak się bierze udział to trzeba znac przynajmniej podstawowe zasady //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez ibis:
K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nożna Włochy Serie A
Godzina: 18:39
Spotkanie: Napoli - Monza
Typ: Napoli strzeli w obu połowach
Kurs: 1,87
Bukmacher: fortuna
Analiza.

Napoli zrobiło w końcu porządne zakupy. Potencjał ofensywny poszedł w góre. Pozbycie sie takich ikon jak Insignie mogło zdenerwować kibiców. De Laurentis naprawde zaimponował. Fajnie że drygentem orkiestry znowu jest ten któremu musi przeskoczyć. Licze na mocne wejście w sezon ekipy Spalettiego, a że kadra szeroka to w obu połwach Monza będzie cierpieć. Monza postraszy ale musi okrzepnąć, bycie beniaminkiem w Serie A to zawsze ciężary na początku.

87

Otrzymane punkty reputacji: +1484
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Cleveland
Godzina: 19:00
Spotkanie: Sorribes Tormo - Osorio
Typ: Sorribes Tormo wygra 2:1
Kurs: 4.30
Bukmacher: Betclic
Analiza: Obie panie są pod formą ale wynika to głównie z tego że gra na hardzie nie należy do ich ulubionych. Obie swoje 2 ostatnie turnieje kończyly już w pierwszej rundzie i dziś kolejna szansa by zacząć wygrywać. Według bukmacherów to Hiszpanka jest faworytka i ja również tak uważam ale po przeanalizowaniu gry obu zawodniczek, uważam że Osorio jest w stanie urwać seta. Wiadomo jak ryzykowne jest typowanie dokładnego wyniku w tenisie ale poniekąd kurs to wynagradza. Reasumując czuje tu 3 sety a dodatkowo myślę że jeśli do tego dojdzie do Sorribes Tormo znajdzie się w kolejnej rundzie turnieju w Cleveland.

330

Otrzymane punkty reputacji: +1331
U 0

Usunięty użytkownik 156243

Gość
Dyscyplina: Żużel
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sparta Wrocław - Włokniarz Czestochowa
Typ: 1x2 Włokniarz Czestochowa
Kurs: 3.00
Bukmacher: etoto
Analiza:

Krótko bo jestem już na sektorze gości i zostało parę minut po meczu. We Wrocławiu od 2 dni leży plandeka, atut swojego toru więc stracony. Po prezentacji wydaje się nie być tak twardo jak miało by być pod deszcz. Tai z Magiciem poobijani, Gleb jeździ różnie, u siebie trochę lepiej. Włókniarz stanowi od jakiegoś czasu fajny kolektyw, każdy jedzie równo i wygrali już tutaj miesiąc temu. Po wyniku w Toruniu spodziewam się totalnego spięcia gości.

200

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 22:00
Spotkanie: Real Sociedad - Barcelona
Typ: Barcelona i over 2,5 gola w meczu
Kurs:
3,25
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Idę dzisiaj ofensywnie, bo nie wierzę, żeby podopieczni Xaviego rozegrali drugie tak słabe spotkanie jak z Rayo. Szkoleniowiec "Barcy" nie mógł być zadowolony po pierwszym spotkaniu, bo mimo wielu stworzonych okazji po stronie zysków zero. Przed starciem z Baskami szkoleniowiec Barcelony stwierdził: "Real to bardzo trudny rywal, grający piłkę fizyczną i techniczną. Ma wielu utalentowanych piłkarzy w środku pola takich jak Silva, Merino, Zubimendi, a także bardzo szybkich na skrzydłach. Stoperzy są silni, a bramkarz umie wyprowadzać piłkę do gry". Myślę, że to kurtuazja ze strony trenera Katalończyków i oni przyjadą tu po pewne 3 punkty. "Barca" nie przegrała poprzednich 15 spotkań wyjazdowych w lidze oraz wygrała 12 z 14 starć z Baskami we wszystkich rozgrywkach. Fakt w zeszłym sezonie Sociedad fajnie bronił u siebie ponieważ stracili tylko 9 bramek, co było najlepszym wynikiem w lidze. Gracze z Barcelony nie mogą sobie pozwolić na kolejną stratę punktów i myślę, że tym razem ich ataki przyniosą bramki. Gospodarze też może odpowiedzą jakimś golem. Ja tu widzę coś koło 1:3, 1:4. Jak będzie zobaczymy.

225

Otrzymane punkty reputacji: +1177
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 22:00
Spotkanie: Real Sociedad - Barcelona
Typ: powyżej 25,5 fauli
Kurs: 1,92
Bukmacher: Betclic
Analiza:

W pierwszej kolejce Barcelona zaliczyła mały falstart i tylko zremisowała u siebie 0-0 z Rayo Vallecano. Sociedad natomiast odniósł wyjazdowe zwycięstwo z Cadiz 1-0.
Teraz przyjdzie gospodarzom zmierzyć się z drużyną, która jest mocno rozdrażniona po tej pierwszej kolejce. Zapewne znowu wszystkie oczy będą skierowane na Roberta Lewandowskiego, który jak najszybciej będzie chciał zdobyć tą pierwszą ligową bramkę, która zrzuci z niego presję.
Typ opieram tylko i wyłącznie po dokonaniach obu drużyn w poprzedniej kolejce, gospodarze popełnili w meczu z Cadiz aż 20 fauli, Barcelona nie była o wiele gorsza i zapisała na swoim koncie 16 przewinień.

100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis - ATP - Cincinnati
Godzina: 22:30
Spotkanie: Stefanos Tsitsipas - Borna Coric
Typ: Borna Coric wygra i w meczu będzie powyżej 23,5 gemów
Kurs: 4,70
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Borna Coric jest rewelacją tego turnieju. Zawodnik ten miał sporo problemów z kontuzjami, a teraz powrócił w wielkim stylu. Już w dość wczesnej fazie turnieju wyeliminował Rafaela Nadala, a potem sprawiał kolejne niespodzianki. Po zwycięstwie 2:1 z Rafaelem Nadalem przyszło zwyciestwo 2:0 z Roberto Bautistą Agutem, a następnie również 2:0 wygrał z Felixem Augerem-Aliassime oraz Cameronem Norrie też 2:0. Coric idzie jak burza i według mnie może on wygrać cały turniej. Tsitsipas to jest bardzo trudny rywal, wyeliminował Medvedeva, ale ja wierzę, że ten mecz i zarazem cały turniej wygra Coric, choć powinien tego dokonać po zaciętym meczu.

100

Otrzymane punkty reputacji: +363
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom