>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.08.2012 (wtorek)

Status
Zamknięty.
troglak 312

troglak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - The Championship
Spotkanie:
Watford - Ipswich
Typ: Margines zwycięstwa - Drużyna gospodarzy dwiema bramkami, lub więcej.
Kurs: 4.10
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Dzisiejsze spotkanie Watfordu z Ipswich zapowiada się ciekawie. Zespół gospodarzy wygrał ostatnie 5 spotkań jakie odbyły się pomiędzy obydwiema drużynami.
Team, którego właścicielami jest włoska rodzina Pozzo (posiadająca także Granadę i Udinese) ma pomysł na tę drużynę. Większość graczy Watfordu została wypożyczona z w/w klubów. Ta inwestycja może się opłacić. Pierwsze spotkanie wygrali co prawda w doliczonym czasie gry, lecz po nawałnicy nowych zawodników wiadomo, że wszyscy muszą się dostosować zarówno do otoczenia, jak i taktyki. Konsekwentna gra do ostatniej minuty spowodowała, że zdobyli wyjazdowe 3 punkty. Dziś w mojej ocenie zmierzają po kolejne.
Ipswich w dotychczasowej przerwie na transfery pozyskało 4 zawodników i oddali 1. W pierwszym meczu na własnym stadionie szczęśliwie zremisowali z Blackburn po samobójczym trafieniu Lowe. Dziś grają na wyjeździe, co nie stawia ich w roli faworyta.
W mojej ocenie Szerszenie przypiszą kolejne zwycięstwo do swojej kolekcji. Warto też zagrać zwycięstwo i over 2.5, jeśli ktoś znajdzie u jakiegoś buka (ja nie miałem wiele czasu na szukanie), ponieważ ostatnie 3 mecze kończyły się 3 bramkowymi wynikami.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom