>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.07.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Kobiety USA - West Coast Pro Series
Godzina: 19:30
Spotkanie: Zacarias - Montez
Typ: Montez wygra
Kurs: 2,89
Bukmacher: Fortuna

Spotkanie pomiędzy Meksykanką a Amerykanką. Nie ukrywam szukam w tym meczu underdoga do pogrania. Dobrze wiem, że grali ze sobą 19.07 i Zacarias pewnie 2-0 wygrała 6-0,6-0. Wszystko przemawia za Zacarias, ale są to pokazowe mecze wiec w tym upatruje szanse Montez. Meksykanka nie może wszystkiego wygrywać musi przyjść słabszy dzień tylko pytanie czy to dziś ja obstawiam że tak. Powodzenia z fartem:)

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 19:30
Spotkanie: Atalanta Bergamo - Bologna
Typ: 1/1
Kurs: 2.57
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Atalanta to obecnie trzeci siła Serie A. Dzisiaj zakładając, że wygrają przeskoczą Inter i wskoczą na fotel wicelidera. W ostatnim spotkaniu gospodarze zawiedli, ale dziś jest odpowiedni moment żeby odkupić swoje grzechy i wrócić do wysokiego wygrywania. Ja spróbuję pograć, że Atalanta wygra obie połowy. Na to spotkanie padło wiele propozycji i szukałem czegoś fajnego i myślę, że udało się znaleźć. Atalanta jest jednym z najskuteczniejszych zespołów w Europie, a strzelone 94 gole robią na mnie mega wrażenie. Rywal nie wydaje się zbytnio wymagający choć miał swoje przebłyski pokonując min. Inter 1:2!. Atalanta musi zagrać swoje i nie może przede wszystkim zlekceważyć przeciwnika, a wieczorem powinniśmy rozliczać typ na plus..

100

Ostatnia edycja:
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy
Godzina: 21:45
Spotkanie: Sassuolo - Milan
Typ: rzut karny
Kurs: 2,50
Bukmacher: sts
Analiza:
Mecz Sassuolo - Milan zapowiada się na bardzo ofensywne starcie, w którym nie powinno zabraknąć sytuacji pod obiema bramkami. Każda akcja ofensywna to szansa na rzut karny, a ostatni jest ich sporo w meczach AC Milan. W tym mecz jest spora szansa na to, ze zostanie podyktowana przynajmniej jedenastka, bo nawet sędzia lubi ten element, co sugerują statystyki. Według mnie nie zabraknie tutaj także bramek, bo kursy dot. ilości goli ogólnie czy poszczególnych drużyn, cały czas spadają

150

Otrzymane punkty reputacji: +92
K 115,5K

kossma

Użytkownik
DYSCYPLINA: Piłka Nożna, Szwajcaria 2 liga
GODZINA: 20:30
SPOTKANIE: Grasshoppers - Schaffhausen
TYP: Schaffhausen NIE strzeli gola w meczu
KURS: 1.85
BUKMACHER: STS
ANALIZA: Drużyna Schaffhausen, goszcząca dziś na stadionie w Zurichu jest najmniej bramkostrzelną formacją w lidze. Efektem ich wypocin jest 26 trafień z czego w pojedynkach wyjazdowych zaledwie 11. A jesteśmy już po 32 kolejce (wychodzi mniej więcej jeden gol na 3 rozegrane spotkania).Nawet ostatnie w tabeli ligowej Chiasso zdobyło ich na boiskach rywali 19 (co daje 1gol na dokładnie 1.63 spotkania). Skuteczność zawodzi ich zwłaszcza w ostatnich starciach - ne trafili do bramki rywala od trzech spotkań w tym nawet u siebie z Kriens. Niemocą strzelecką będą się mogli wykazać też i dziś, gdyż będą grać z drużyną która w pierwszym ligowym dwumeczu, nie tak dawno bo w lutym, ograła ich 0:3 na ich własnym stadionie. Nie bez znaczenia jest też fakt iż uzbierali na tyle punktów (10 oczek więcej od pozycji spadkowej) że degradacja im jak na razie nie grozi. Natomiast Grasshoppers prawdopodobnie będzie rywalizować z Vaduz o utrzymanie pozycji dającej grę w barażach o awans do pierwszej ligi aż do ostatniej 36 kolejki i dzisiejsze zwycięstwo bez straty gola może okazać się bardzo cenne.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 21:15
Spotkanie: Aston Villa - Arsenal
Typ: X lub 2 i poniżej 4,5 gola
Kurs: 1.60
Bukmacher: ETOTO
Analiza:

W drugim dzisiejszym spotkaniu 37. serii Premiership, Aston Villa zmierzy się na Villa Park z Arsenalem. Obydwa teamy przystąpią do tego meczu z nadzieją na zdobycie 3 pkt. Komu się to uda? Patrząc na obecną formę faworyt może być tylko jeden - Arsenal. Ale swój typ podpieram remisem, bowiem podopiecznym Artety będzie bardzo trudno wskoczyć na jedno z miejsc premiowanych grą w Lidze Europy, lecz jestem pewny, że na pewno nie odpuszczą tego meczu i zrobią wszystko, aby obecny sezon zakończyć jak najwyżej. A prawo gry w europejskich pucharach Arsenal będzie mógł jeszcze wywalczyć wygrywając mecz o Puchar Anglii. Arsenal złapał ostatnio wiatr w żagle i dobrą formę potwierdził pokonując w lidze Liverpool 2:1 a następnie wygrywając 2:0 z City w Pucharze Anglii. Natomiast Aston Villa znajduje się w trudnym położeniu, gdyż na 2 kolejki przed zakończeniem sezonu znajduje się w strefie spadkowej, mając 3 pkt straty do Watfordu. Tylko cud może ich już raczej uchronić przed spadkiem. Patrząc na bilans ostatnich meczów bezpośrednich obydwu zespołów, widać zdecydowaną przewagę Arsenalu. Kanonierzy bowiem - biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki - wygrali 7 ostatnich spotkać z Aston Villą! Jeśli chodzi o undery 4,5 obydwu drużyn, to w 36 meczach z udziałem Arsenalu padło 34 underów a w meczach Aston Villi 31 underów 4,5.

100

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 21:45
Spotkanie: Sassuolo - AC Milan
Typ: Powyżej 2 goli, powyżej 8 rzutów rożnych, powyżej 4 żółtych kartek
Kurs: 2,60
Bukmacher: forbet
Analiza:

Bardzo fajne spotkanie dzisiaj wieczorem i szansa na zarobienie. Pod lupę biorę mecz Sassuolo z AC Milan. Ekipa gospodarzy gra bardzo dobrą piłkę, po wznowieniu rozgrywek oglądałem ich każde spotkanie i na prawdę ich chce się oglądać, grają bardzo ofensywnie podobnie jak Atalanta, zdobywają sporo bramek i nawet Juve im nie straszne,bo remis 3-3 to już brak sił od 75minuty, bo można to było wygrać. Biją sporo rożnych, oddają strzały z każdej pozycji, a w obronie potrafią faulować i sporo kartek łapią. Będzie to zacięte spotkanie, bo Milan ostatnio w bardzo dobrej formie i strzela dużo bramek, zajmują 7 lokatę i mają szanse jeszcze na awans do Ligi Europy więc tu nie odpuszczą. W składzie Sassuolo zobaczymy dzisiaj D. Berardi , który pauzował ostatnio za kartki, natomiast od pierwszej minuty nie zobaczymy dzisiaj J. Boga , Djuricica i Magnanelliego, więc druga połowa może być rownie mocna w ich wykonaniu, gdy pojawią się na boisku. Liczę na dobre spotkanie i kilka bramek. Sędzia tego spotkania Pairetto L. w sezonie 19/20 czterokrotnie sędziował mecze Sassuolo i pokazywał w nich odpowiednio : 4, 10, 7, 7 więc dużo. Waga tego spotkania jest wysoka dla Milanu, a Sassuolo zechce im popsuć nastroje.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom