>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 21.07.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
P 0

pontoniusz

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwal- LE
Godz: 19:00
Spotkanie Slavia Praga - Talinna FC Levadia
Typ: x2
kurs 5,25
Buk : betsson
Analiza:
witam dzisiaj postanowiłem zaproponowac typ który jesli sie sprawdzi bedzie typem tygodnia mysle , wiec na szybko Talinna FC Levadia mistrz Estoni solidny zespól bedacy od kilky lat zawsze w czołowce tabeli ligi najnizej 4ta p;ozycja do tego maja króla strzeców ze potrqafia zagrac pokqał mecz tydzien temu gdzie dołozyli Slavi3:1 W ty neczu obie druzyny beda pod presja ale szczególnie gospodarze jesli nie obejma szybko prowadzenia proponuje x2 ale wszytkie kurssy na gosci sa kosmiczne 2 to 15 chociaz ciagle spada x/2 t0 27 a 2/2 26 widze w tym meczu i kursach ogrona szanse na porazke faworyta i zarobek na gosciach szczególnie warto bedzie obserwowqac to spotkanie mna zywo i poszukac wygranej w overach rogach i kartkach ale to polecam na żywo bo jak ten mecz sie ułozy naprawde ciezko przewidziec zycze dobrej zabawy i trafnych typów
⛔ 100

P 0

porannygosc

Użytkownik
Godz: 18:00
Spotkanie Zhodino (Blr)-Debrecen (Hun)
Typ: over 2,5 i bts
kurs 2.37
Buk : Bet365
Analiza:
Witam pierwszy typ ale na pewno nie ostatni co do analizy druzyna gospodarzy strzela bramke w kazdym meczu w domu wynik pierwszego spotkania zmusza druzyne gosci do wiekszej ofensywy nie imponuja oni wielka sila razenia na wyjazdach ale nie zapominajmy ze to puchary tak wiec otwarta goscie atakuja gospodarze kontruja jezeli ktos skozystal to Powodzenia .
⛔ 100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Godz: 19:00
Spotkanie Slavia Praga - Talinna FC Levadia
Typ: rzuty rożne 1 poł powyżej 5.0
kurs 1,95
Bukmacher : Bet365
Witam, jest to mój ostatni typ na tej stronie. Daję typ który wchodzi z kursem 2,80 a taki baran (Benek26) mi wpisuje że KIEPSKA ANALIZA to niech se tutaj nawet sam opisuje.
Slavia od początku meczu na pewno ostro przyciśnie a powodem jest bardzo niekorzystny dla nich wynik wyjazdowy (1:3). Wiąże się to oczywiście z rogami, może od razu golami. A jeśli by Levadia strzeliła bramkę szybko po jakiejś kontrze to tym bardziej rogi powinny wejść. Dziwi mnie kurs na Slavię na zwycięstwo (1,14) bo przecież Levadia to nie taka słaba drużyna.
Życzę powodzenia grającym, a Benek26 niech sobie od razu tutaj wpisze że to kiepska analiza, nie zależy mi tutaj na jakiś punktach itp.
POZDRAWIAM i ŻEGNAM wszystkich grających
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +1
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina Piłka nożna - Liga europejska
Godz: 20:00
Spotkanie Brondby - Hibernian
Typ: 1/+2,5
kurs 2,20
Bukmacher : Sportingbet
Analiza:
Myślę, że kolejny typ który ma bardzo duże szanse wejścia. Tym razem jesteśmy w Dani gdzie tutejsze Brondby będzie bronić 1 bramkowej zaliczki z pierwszego meczu a ich przeciwnikiem jest Szkocki Hibernian.
Duńczycy są w kapitalnej formie ostatnio. Wygrywają a co więcej strzelają bardzo dużo goli. Ostatnio pokonali u siebie w lidze Esbjerg aż 4:0, wcześniej była wygrana z Hibernian 1:0 na wyjeździe a wcześniej w poprzedniej rundzie rozjechali jak walec Islandczyków w 2-meczu aż 10:1. W świetnej formie jest przede wszystkim nasz reprezentant Polski Kamil Wilczek.
Hibernian do tej pory prócz 1 meczu z Brondby rozgrywał tylko mecze towarzyskie gdzie skuteczność mieli świetną - 4:1 z Motherwell, 6:1 z Edinburgh i 1:1 z Berwick ale to zespoły o 1 klasę niżej niż Brondby no jeśli nie 2 klasy.
Dzisiaj Brondby na własnym obiekcie dobije przeciwników i pewnie wkroczy do kolejnej rundy kwalifikacyjnej.
Typuję zwycięstwo Brondby i powyżej 2,5 gola w meczu gdzie sami Duńczycy mogą wbić 3 gole a jeśli nie to myślę, że Hibernian o 1 gola może się pokusić. Polecam typ.
⛔ 100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga europejska
Godzina: 19:00
Spotkanie: Slavia Prague - Levadia
Typ: rzuty rożne, over 14
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Na ostatnie 3 typy z rzutów rożnych 2 z ładnymi kursami weszły, więc jest ✅. Na dzisiaj propounję mecz Slavii - Levadii.
W ostatnim meczu Slavia przegrała 3:1 mimo, że wszystkie statystyki mowiły co innego. Ponad 3 krotnie więcej strzałów oddała Slavia, rzuty rożne 16:2 dla Slavii. Nie ma szans, aby dzisiaj Slavia nie wygrała. Aby przetrwać muszą strzelić co najmniej 2 bramki.
Skoro w ostatnim meczu zdobyli 16 rzutów roznych, grając praktycznie bez presji atakowali na maksimum możliwości co będa robić dzisiaj. Wynik rzutów rożnych powinien zostać dzisiaj powtórzony - w każdym bądź razie będzie w podobnych granicach. Levadia może dorzuci 2-3 po kontrataku.
Superpewnie na dzisiaj można grac azjatyckie rzuty rożne over 11 za 1.8.
Powodzenia
Dla admina link do wyników: http://www.scoresway.com/?sport=soccer&amp;amp;page=match&amp;amp;id=2245364
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
vic_tips 21

vic_tips

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy, kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: HJK - Beroe
Typ: HJK
Kurs: 1.70
Analiza: Na dziś wybrałem spotkanie kwalifikacyjne Ligi Europy pomiędzy HJK i Beroe. Pierwszy mecz zakończył sie wynikiem remisowym 1:1, po bardzo słabej grze drużyny Fińskiej. Dzisiejsi gospodarze to bez wątpienia klasowa drużyna zajmująca obecnie 2 pozycje w lidze. Ostatnie spotkanie z Ilves zakończone porażka 0:1, głównie spowodowane wieloma zmianami w podstawowym składzie, spowodowane odpoczynkiem najważniejszych zawodników przed dzisiejszym spotkaniem z Beroe. Główną zaletą gospodarzy w dzisiejszym spotkaniu będzie przede wszystkim gra na ich stadionie w obecności kibiców. Pierwsze spotkanie było słabe nie tylko w wykonaniu HJK, ale także Beroe, które pokazało zaledwie kilkadziesiąt minut dobrej gry, a po strzeleniu bramki opadli z sił. Według mnie gospodarze są faworytem dzisiejszego spotkania i podchodzą do tego meczu z pełnym zaangażowaniem.

✅ 70

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Liga Europejska, Kwalifikacje
Godzina : 18:00
Spotkanie : Lokomotiv Zagrzeb-Rovaniemi
Typ : -1.75 Zagrzeb
Kurs : 2.90
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Już w pierwszym meczu piłkarze Lokomotive mieli przewagę, mimo, że grali na wyjeździe,sytuacje bramkowe 11-5.
Na własnym boisku powinni to spotkanie zdecydowanie wygrać.
Rovaniemi nawet w swojej kiepskiej lidze Fińskiej na wyjazdach nie posiada przewagi, a co dopiero z drużyną z Chorwacji.
Zagrzeb u siebie gra zdecydowanie lepiej niż na wyjazdach. Nie remisuje, a jak przegrywa, to tylko z czołówką ligi,drużynami typu Dinamo Zagrzeb.
Typuję wygraną Lokomotive przynajmniej 2 golami.
✅ 190

Otrzymane punkty reputacji: +4
wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje do LM
Spotkanie: Goteborg-Piast
Typ: Goteborg -2.5
Kurs: 3.2
Analiza:
Jak handi to azjatyskie w Unibecie. Bije na głowę resztę buków,którzy oferują -1.5 po duż niższym kursie.
A -1.75 czy -1.5? Bez różnicy.
Goteborg już pokazał wyższość w pierwszym meczu, gdzie wygrał w Gliwicach 3-0, zaczynając strzelania już w 2 minucie po golu Rogne.
Potem jeszcze Husen w 36 minucie i dobija Piasta Engvall w 86 minucie.
Nie sądzę, aby trener wystawił drugi skład. Publiczności się należy widowisko.
Swoją drogą Piast pewnie już pozbawił się złudzeń.
Skoro wygrali na wyjeździe 3-0 to 2 gole u siebie nie powinny im sprawić problemu...
Sundvall ze środka tabeli ligi Szweckiej pokonali 4-1. Forma jest.
⛔ 100

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje do LE
Spotkanie:College-AIK
Typ: AIK i ponizej 2.5
Kurs: 3,40
Bukmacher: Betclick
Analiza:
Witam dziś znów ryzykownie. Kurs niezły więc gramy Aik i poniżej 2.5 bramki. Pierwszy mecz to nudne 1:0 dla AIKU u siebie. Dzisiaj wydaję mi się , że to będzie podobny mecz. Oczy będą szczypać, jednak AIK to kilka półek wyżej, wygrywają doświadczeniem i umięjetnościami. Nie wydaję mi się , żeby AIK się mocno otworzył więc będzie cięzko o bramki a jakaś kontra może wyjść przeciwko amatorom ???? Gramy po solidnym kursie.
✅ 240

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LE kwalifikacje
Godzina: 19:45
Spotkanie: Gap Connahs Quay - Vojvodina
Typ: Gospodarze strzelą przynajmniej 1 bramkę
Kurs: 2.06
Bukmacher: Bah
Nie ma co się oszukiwać, że w pierwszym meczu Walijczycy mieli jakiekolwiek szanse na bramkę, bo nie mieli, ale na tym w sumie się kończą statystyki, które są przeciwne mojemu typowi.
Gospodarze w poprzedniej rundzie odesłali do domu Norweskie Stabaek, co prawda było w tym trochę szczęścia, ale i w piłce czasami to ono przesądza o wyniku meczu. Mimo wszystko Connahs u siebie grają dobry futbol. Bardzo rzadko mecze kończą się z wynikiem 0 z przodu.
Co do gości, to ich mecz wyjazdowy w poprzedniej rundzie z Czarnogórskim Bokelj pokazał, że na obcym terenie nie są już takimi kozakami. W ogóle gra na wyjazdach od długiego czasu nie za bardzo im się układa, zdecydowanie częściej tracą bramki niż zachowują czyste konto. Mało tego nie mają jakiś dłuższych serii zwycięstwo, tylko dobre mecze przeplatają z beznadziejnymi, albo po prostu bezbarwnymi.
Nie twierdzę, że Vojvodina ten mecz przegra, ale jestem skłonny zaryzykować i postawić na co najmniej tego jednego gola drużyny Walijskiej. A i jakaś niespodzianka w tym meczu może się zdarzyć, kto wie...
A jak będzie przekonamy się już niebawem ????
✅ 106

Otrzymane punkty reputacji: +5
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Kwal- LE
Godz : 19:00
Spotkanie : Goeteborg-Piast Gliwice
Typ : Gospodarze wygrają obydwie połowy
kurs : 2.75
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Wszystkie typy za IFK i trudno się z tym nie zgodzić tak więc i ja idę w stronę gospodarzy , z formą u IFK jest wszystko w najlepszym porządku co podpowiadają wyniki i tak w LE w pierwszym meczu z Llandudno 5:0 ( do przerwy 3:0 ) , póżniej w rewanżu także IFK górą i 2:1 , w lidze ostatnio u siebie 4:1 z Sundsvall 2:1 do przerwy i 2:0 po , w pierwszym meczu z Piastem do przerwy 2:0 i po 1:0 tak więc dziś chyba nie będzie inaczej i również liczę że IFK swoje strzelanie rozpocznie w pierwsze odsłonie i w drugiej jeszcze coś dorzucą i mecz zakończy się wielką kompromitacją Piastunek z Gliwic którzy grają jak do tej pory antyfutbol i dostają baty , na dodatek jak wiemy dziś Piast dodatkowo w okrojonym składzie co chyba tym bardziej umacnia mnie do tego iż powinni polec i w pierwszej i w drugiej połówce spotkania !
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy, kwalifikacje
Spotkanie: Europa FC- AIK Stockholm
Typ: UNDER 2.5
Kurs: 1.97
Bukmacher: Oddsring
analiza:
W pierwszym meczu kursy na Szwedów były w okolicy ~~ 1.10, co nie było wcale takim szokiem, jak to co widzieliśmy na boisku. Pomimo świetnych sytuacji nie potrafili strzelić gola praktycznie przez 90 minut. Dzisiaj spodziewam się w ich wykonaniu gry nieco defensywnej, z oczekiwaniem na zabójczą kontrę. Dzisiejsi gospodarze będą chcieli jak najdłużej utrzymać bezbramkowy remis, żeby pokusić się być może o jedną decydującą akcję, która umożliwiłaby odrobienie strat. Nie będzie tu gradu bramek.
✅ 97

Otrzymane punkty reputacji: +5
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje do LE
Spotkanie:College Europa FC-AIK Stockholm
Typ: suma goli/obydwie strzela gola. Poniżej 2.5 i nie
Kurs: 2.5
Bukmacher: bet365
Analiza:
Chyba dobry typ znalazłem. Gibraltar nie powinien strzelić gola, a AIK więcej niż 2 nie strzeli, już w pierwszym meczu u siebie się męczył. Dzisiaj będzie liczył na to, że przeciwnik się odkryje i będą mogli kontrować. Ale nie tak szybko to musi nastąpić, pierwszy mecz przegrali tylko jednym golem.
Danych odnośnie meczów Collego nie ma nawet w flashscore.
Kiepska to drużyna, to i nikogo nie interesuje ????
AIK nawet jak strzeli pierwszego gola, to nie będzie cisnął. Wygraną będą mieli w kieszeni.
Przeciwnik musiałby strzelić 3 gole, a to nierealne....
Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
✅ 150

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje Ligi Europy
Godz: 21-15
Spotkanie: Zaglebie - Partizan
Typ: Remis
kurs: 3.40
Bukmacher:bet365
Analiza ???? la mnie typowy typ na remis w meczu podobnych sobie druÂŤyn bowiem Partizan gra ponizej swoich mozliwosci a Zagłébie najlepszá pilke od lat. W dodatku polski klub gra u siebie a to duzy plus z tym ze nawet bramkowy remis nic nie da tylko odpadniecie z pucharu remis 0-0 natomiast da nam dogrywké ktora tu jest nawet dosc prawdopodobna.Niewazne nawet argumenty bowiem nie w takich meczach remisy padaly a to mi o wszystko zawsze najlepszy typ jesli chodzi o pilke nozna. Tak szczere mysle ze bedzie 1-1 ale zycze jak najlepiej polskiemu Zaglebiu bo im wiecej druzyn ciagle bedzie grac w pucharach tym lepiej dla Polski.
plus: 240

Otrzymane punkty reputacji: +4
marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia, 1 deild
Spotkanie: Keflavik IF - HK Kopavogs

Typ: over 2,5 HT
Kurs: 5.30
Bukmacher: Unibet
Godzina: 21:15

Analiza:

Na dziś żem jeszcze wytrzasnął typ z ekstra kursem, który ma większe powodzenie na to, że będzie trafiony !
Faworytem są gospodarze co widać po notowaniach bukmacherów kursy mocno lecą w dół i zeszły do śmiesznego poziomu 1,45-1,50 ale mniejsza o to..
Jak to jest w lidze islandzkiej nie możliwe staje się możliwe.. W większości spotkań potrafią nastrzelać duże ilości bramek..
I tak przykład gospodarzy z pięciu ostatnich spotkań 15 goli w tym największy wynik to 4:3 oraz 2:3. I jeśli chodzi tutaj o bramki w pierwszej połowie to w dwóch spotkaniach były 2 gole do przerwy a w jednym były aż 4 gole! nie uwzględniam tutaj remisów 0:0..
Co do gości to widać ostatnio na 5 spotkań nie było powyżej 2,5 gola.
Ale jak tak spojrzeć w historię, która jest trochę okrojona to widać w bezpośrednich starciach oczywiście sporo bramek! i tak podam ostatnie 5 spotkań w sumie padło w nich 21 bramek to daje średnio 4 bramki na mecz..
Wydaje mi się a nawet czuję coś, że dziś może być również sporo goli ale ja liczę na to, że przynajmniej 3 gole zobaczymy już w pierwszej połowie ????
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +12
T 107,8K

trcdd

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis -WTA - Stanford
Godzina: 23:15
Spotkanie: Sachia Vickery - Catherine Cartan Bell is
Typ: 0:2
Kurs: 2,22
Bukmacher: Betano
Analiza:
Nadzisiaj wybralem mecz dwuch amerykanskich tenistek sasiadujacych zesoba w rankingu WTA Vickery Sachia (204) a Catherine Cartan Bellis(203). Obie zawodniczki graly tydzien temu w cwiercfinale turnieju ITF w Suton gdzie 2:0 wygrala Bellis.Mysleze Bellis powtorzy dzisiaj ten sam wynik, bo wydaje sie byc wdobrej dalej dyspozycjii.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom