>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 21.05.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
anzelmo 299,4K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Niemcy - Bundesliga Hamburg - Fusche Berlin 21.05.19-15
over 53,5
1,46
Bet365
Ja idę w inna stronę niz kolega, zdecydowanie biorę over po obniżonej Lini jaki nam serwuje Bet 365.Spotkanie bardzo ciekawe-prestiżowe. Kursy imo bardzo nędzne na gospodarzy tego meczu.HSV może forma nie zachwyca ale potencjał jest, pewnie w głowach jest już półfinał LM, ale pewnie przed własna wymagająca publika będą chcieli zmazać plamę z 1 spotkania obu zespołów. Lisy u siebie wygrały 37-27.Hsv zdecydowanie lepiej czuje sie w ataku, goście lepiej bronią.Świetny Heinevetter ale są tez w formie; Jaszka, Romero i Igropulo- czyli ma kto bramki rzucać.Liczę na to ze HSV podejdzie poważnie do tego meczu będzie narzucało tempo szybko gralo w ataku pozycyjnym.W bramce pewnie Bitter- zapowiada się ciekawy pojedynek, ostatnio sporo bramek rzucają;Lindberg,Lijewski, Duvnjak jest jeszcze zawsze groźny Lackovic I Hens.Nie wiem kto wygra ale jeśli przeciętny zespól taki jak HSG Wetzlar rzuca lisa 25 bramek -to hsv nie powinno być gorsze na swoim terenie patrząc dalej na staty z ostatnich gier- Frisch Auf Göppingen rzuciło im 29 bramek a na wyjedzie HBW Balingen-Weilstetten 31.Reasumując obie ekipy powinny rzucić w granicach 26-28 bramek spokojnie, myślę ze realny nawet jest remis.
⛔ 100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Monfils - Giraldo
Typ : Monfils -2,5 gema
Kurs : 1,86
Bukmacher : Pinnaclesports
Analiza :

Po pierwsze Gael gra u siebie, dostał dziką kartę od organizatorów i nietaktownie byłoby ten mecz odpuścić.
Po drugie, rok temu w drugiej rundzie przegrał tu z Brianem Bakerem, odpadł dość wcześnie więc nie musi bronić dużej ilości punktów, a może sporo zyskać. Aktualnie jest 109 z dorobkiem 510 pkt i jeśli dojdzie do 3 lub 4 rundy, wskoczy do pierwszej setki i tym samym nie będzie zmuszony do przedzierania się przez kwalifikacje w turniejach z cyklu wielkiego szlema.
Po trzecie, słyszałem opinie, że nie warto męczyć się przed RG. Według mnie bzdura, do French Open zostało 5 dni, a pierwsza runda rozłożona jest na 26 i 27 maja więc zostało sporo czasu, biorąc pod uwagę fakt, że z Nicei daleko nie jest do Paryża.
Wątpię żeby Monfils po prostu sobie odpuścił, bo najważniejsze to być w rytmie meczowym.
Po czwarte, Francuz to o wiele bardziej doświadczony tenisista od Kolumbijczyka, lepszy technicznie, siłowo i tak dalej. Gael figurował swego czasu na 7 miejscu w rankingu ATP i nie jest to przypadkowy przebijaka, dla mnie wybór jest prosty.
✅ 86

R 8

ryohei

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA - SINGIEL, Strasbourg, Francja
Spotkanie: Beck Annika - Su-Wei Hshieh
Typ: Beck Annika (1)
Kurs: 1.70
Buk: Bet-at-Home
Analiza:
Typuję tutaj Beck Annikę z tego względu, że jest to powierzchnia ziemna.
Otóż, wszystkie rozegrane mecze na powierzchni ziemnej przez Hsieh są przegrane, było ich dwa i oba przegrała, to samo było podczas meczu między nimi (2:0 dla beck dnia: 1.01.13r).Prawda, że Hsieh jest 42 w rankingu, a Beck 62, ale to nie ma tutaj znaczenia ???? Powierzchnia kortu sprzyja bardziej Beck, dlatego właśnie ona jest przeze mnie typowana. Trochę ryzykowne zagranie, ale jak to mówią, kto nie ryzykuje nic nie zdobywa ???? Powodzenia.
✅ 70

kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Pepsi-deildin - Islandia
Spotkanie: Breidablik Kopavogur - FH Hafnarfjordur
Typ: 2
Kurs: 2,25
Bukmacher: bwin
Analiza:
Breidablik Kopavogur - FH Hafnarfjordur
Gram na gości, v-ce lider tabeli po 3 kolejkach przyjeżdża na mecz z Breidablik po zremisowanym 1:1 meczu u siebie z Vestmannaeyjar.
FH Hafnarfjordur, były rywal Legii w walce o europejskie puchary, rozegrał na razie 1 mecz wyjazdowy z Thor Akureyri i wygrał go 3:0, wszystkie gole padły w 2 połowie.
Bilans bezpośrednich meczy jest na korzyść przyjezdnych i wynosi on 3-3-11.
Ostatnie 5 meczy wygrała drużyna gości, w stosunku 0:1, 0:3, 0:1, 1:4, 0:3
Analiza do meczu IA Akranes - Fram Reykjavik &lt;------- pod tym linkiem
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom