>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.02.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
:hokej: NHL
18:35
Washington Capitals - New York Islanders
Nicklas Bäckström over 2 SOG
1,85 Betsson

Gram, póki nie wzrasta, bo jak dla mnie to promocyjna linia. Dwa strzały do zwrotu? Chyba troszeczkę ponosi tych Szwedów. Tak nie doceniać swojego rodaka? Rozumiem, że Nicklas w klasyfikacji strzałów nie ma w ogóle podjazdu do Owcy, ale halo! Szwed też potrafi strzelać i to nie tylko 5v5, a nawet w przewadze, co w przypadku z gry z Owcą nie jest wcale takie oczywiste i proste w realizacji. Ostatnie mecze to wręcz kanonada strzelecka Nicklasa. W meczach z Pens i Jets oddał 4 i 5 strzałów. Bardzo dobre statystyki. Mecz z Isles to z pewnością nie będzie stanie mecz obron i okopywanie się w okolicach własnej bramki. Wszyscy liczą na otwarte widowisko i takie zapewne będzie, bo obydwie ekipy znacznie lepiej czują się w grze ofensywnej niż obronnej. Caps zawsze grają agresywnie i próbują dużo strzelać, ich mecze ogląda się bardzo ciekawie. Grając u siebie będą chcieli zaatakować od początku spotkania i oddać ponad 30 strzałów na bramkę Isles, a Nicklas też z pewnością będzie miał swoje szanse, tym bardziej, że ostatnio jest naprawdę bardzo dobrze dysponowany.
Dwa typy w ciągu dnia
⛔ 100

B 8

bartosz988

Użytkownik
Dyscyplina;koszykówka
Godzina;20.30
Spotkanie; Stelmet Z.G - AZS Koszalin
Typ; 2
Kurs; 3.20
Bukmacher;Milenium

Witam typ jak dla mnie to &quot;prezent&quot; od bukmacherów.Nierozumiem tak niskiego kursu na Stelmet 1.45 , a powinno być na odwrót.Co ostatnimi czasy pokazują gracze ze stolicy województwa Lubuskiego,to się prosi tylko o granie na przeciwnika .Ostatni mecz ze Śląskiem był naprawdę bardzo ,bardzo słaby wogle nic nie pokazują.AZS na fali ostatnimi czasy ,ma bardzo dobre rzuty za 3 i ostatni mecz z treflem w miarę udany , mają czym postraszyć gracze AZS&#39;u .Przewiduję ,że graczę AZS&#39;u powinni wygrać conajmniej 6 pkt;)
Zły bukmacher ⛔ 100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Rio de Janeiro 2015 (Brazylia)
Godzina: 22:30
Spotkanie: Nadal Rafael-Fognini Fabio
Typ: 2 handicap +5.5 gemów
Kurs: 2.00
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Ostatnio napisałem,że kończę z typowaniem...ale naprawdę mnie już szlak trafił ponieważ na 10 meczów trafiłem tylko jeden czy dwa. Wyciągnąłem mam nadzieję wnioski i biorę się za siebie.
Mam nadzieję,że będziemy świadkami bardzo ładnego widowiska. Pewnie większość będzie tutaj zależało od nastawiania Włocha. Wszyscy fani tenisa wiedzą,że Fabio ma duży talent do tenisa ale w wielu przypadkach przygaszany był gorącym temperamentem. Co racja to racja,że popularny Fog nie jest kulturalnym tenisistą i patrząc na jego zachowanie często człowiek przeciera oczy ze zdziwienia ale nie można mu odmówić umiejętności bo jak chce to potrafi. Fognini w tym turnieju radzi sobie dobrze lecz nie fantastycznie, stracił w końcu 2 sety no ale doszedł do półfinału. W pierwszej rundzie pokonał dość szczęśliwie Veseleya ponieważ obronił 3 piłki meczowe w tie breaku,z Andujarem zagrał dość solidnie ale Hiszpan nie grał na najwyższym poziomie no i w ćwierćfinale Fog pokonał Delbonisa po zażartej walce 6:5, 6:7, 7:6 gdzie mecz miał również wiele dramaturgii. Ale w tym właśnie meczu Fabio pokazał mimo wszystko, że potrafi wygrać mecz nerwów.
Jego przeciwnikiem będzie król mączki który gra po swojemu chociaż miał kilka zastojów w turnieju. W pierwszej rundzie pokonał bez problemu Belucciego chociaż raz stracił serwis, z Carreno-Bustą również wygrał w dwóch setach lecz też nie obyło się bez starty serwisu i jego najcięższym meczem było spotkanie z Ceuvasem gdzie stracił seta lecz w decydującym trzecim secie rozgromił rywala do zera oddając przy swoim serwisie zaledwie jeden punkt. Nadal nie jest już tym samym zawodnikiem którym był przed kontuzją kolana, lecz na mączce ciągle jest najlepszym tenisistą.
W bezpośrednich pojedynkach prowadzi 4:0 Rafa. Pamiętam ich pierwsze spotkanie z 2013 roku podczas Roma Open gdzie Hiszpan był w pełni sprawny,a Włoch nie mógł sobie radzić z piekielnymi rotacjami Nadala. Spotkali się również tego samego roku podczas wielkoszlemowego French Open i tam Fog przegrał ale już w mniejszym stosunku ponieważ 7:6, 6;4, 6:4. Również w 2013 roku lecz już na hardzie Fabio urwał seta przeciwnikowi. W tym meczu wszystko będzie zapewne zależało od podejścia Włocha do meczu. Jeśli nie zdenerwuje się niepotrzebnie to może nawiązać walkę z wielkim mistrzem ponieważ umiejętności posiada jak najbardziej. Uważam,że wariat sportowy pokryje powyższy handicap gemowy.
✅ 100

conors 5,6K

conors

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny Rio de Janeiro 2015 (Brazylia)
Godzina: 22:30
Spotkanie: Nadal Rafael-Fognini Fabio
Typ: 2:0 @1,50
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Nadal - król mączki niewyspany i wkurzony na ATP, że mu grać po nocach każą. Nie przewiduję większych kłopotów z Fogiem. To jak dla mnie najbardziej prawdopodobny typ. Handi może nie wejść, bo Fognini strzeli focha i przegra np. seta do zera.
Zapowiada się ładne, techniczne granie, ale skończy się jak zwykle...
Dwa typy w ciągu dnia
⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Tenis - Rio
Fognini - Nadal
1 (+1.5sets)
3.15*
Pinnacle
Koło tego pojedynku nie mogę przejść obojętnie. Liczę w nim na dobrą postawę Fogniniego, szczególnie tą umysłową. Bo jak wiemy umiejętności ma ogromne i w tenisa grać potrafi. Jeśli podejdzie do spotkania, a na to licze, odpowiednio skoncentrowany i zmotywowany to przy odrobinie szczęścia seta musi zgarnąć. Wszak Nadal nie jest w pełni dysponowany i dopiero zaczyna swą przygodę sportową po kontuzji. Przegrał w tym roku 2 mecze, których w optymalnej formie nie miałby prawa przegrać. Do najlepszej dyspozycji daleka droga.
✅ 215

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom