jack13
Użytkownik
Dyscyplina: Hokej – Rosja, KHL
Godzinna: 12:00
Spotkanie: Barys Astana - Lada
Typ: over 6.5
Kurs: 4.04
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Raptem niecały tydzień minął od ostatniego spotkania tych ekip, tym razem przenosimy się do Kazachstanu i nie mam dla mnie podstawa do tego by nie iść tu po raz kolejny w bramki, obie ekipy o nic nie grają, tracąc dużo bramek no i gospodarze każdy wie jak grają.
Goście walczą z Yugra o to by nie być ostatnią ekipą, udało im się już wyprzedzić rywala, mając przewagę jednego punktu i jednego meczu mniej. Nie wiem czy to dla nich jest jakaś motywacja
Tak na dobrą sprawę to nie mają nic do stracenia ani nic do ugrania po prostu trzeba to dograć z jakimś zaangażowaniem, by poprawić trochę ten bilans na wyjeździe, po tym nudnawym ostatnim meczu z Sibirem, który walczy o play-off i chyba krzywdy Lada nie chciała im zrobić dziś powinni być zdecydowanie żywsi na tafli, chyba że im się też nie będzie chciało ale wtedy Astana mimo ze o nic nie gra będzie wstanie ich wypunktować bo mają dług do spłacenia przed swoją publicznością i będą cisnąć na bramki jak zwykle.
Barys wygrał wreszcie jakieś spotkanie, po miesiącu czasu i zrobili to w Yekaterinburgu w swoim stylu czyli znowu byli skuteczni 2:4 a rywal gra na poważnie o dobre rozstawienie. Po czterech wyjazdach wracają do siebie gdzie jak wspomniałem mają coś do udowodnienia swoim kibicom i jestem przekonany że będzie chciało im się tutaj grać żywo, jak zwykle zresztą, nie tylko będą chcieli to wygrać ale także pewnie trochę dać radości kibicom a wiemy doskonale że Barys to specjaliści od szalonych meczów. Jeszcze jedna sprawa Dawes walczy o króla strzelców a to coś fajnego dla legendy tego klubu a więc będą szukać dla niego trafień.
304