>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 21.01.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dyscyplina: Kolarstwo - TDU
Spotkanie: Andre Greipel - Caleb Ewan
Typ: Andre Greipel
Kurs: 3,04
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Muszę zgodzić się z poprzednikiem Michałem. Z tym że teraz kurs wystawiony przez Pinnacle jeszcze bardziej mnie dziwi. Greipel zawsze dość poważnie traktował wyścig w Australii. W niedzielę w nieoficjalnym prologu w Adelajdzie Greipel jak i jego cała drużyna spisała się kapitalnie. Doskonałe rozprowadzenie, doskonale przygotowany pociąg. Sam Greipel mówi że zabrakło mu 10 metrów aby na luzie wygrać z Kittelem. Ewan to rocznik 94 na poniższym filmie widać jak dużo tracił zarówno do Kittela i Greipela na ostatnich 50-100 metrach. Nie ma tej siły by ich pokonać.
Tutaj finisz z People’s Choice Classic:
http://www.youtube.com/watch?v=Ys6rN9Xp8Lo
Ponad 3 to jest ewidentnie za dużo. Moja taktyka i filozofia gry w tym roku mocno się zmieniła. Nie próżnowałem zimą zrobiłem odpowiednie testy, symulację gry z ubiegłego roku wdrażając innowację i odpowiednie instrumenty tak aby kolarstwo było jeszcze bardziej dochodowe. Myślę że jestem ciut mądrzejszy i być może uda się pokonać traderów.
✅170

ZAPRASZAM DO AKTYWNOŚCI W DZIALE KOLARSTWO :!:

Otrzymane punkty reputacji: +12
M 2

matoung

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie- Szwajcaria, NLA
Spotkanie: Kloten- Biel
Typ: 1
Kurs: 1,57
Bukmacher: bet365

We wtorek zapraszam was do Szwajcarii. Kloten będzie podejmowało Biel. Moim zdaniem gospodarze sa faworytem, ponieważ ich sytuacja w tabeli jest znacznie lepsza (są na 3 miejscu) natomiast goście znjadują się na przedostatniej, 11 pozycji. W ostatnim meczu Kloten przegrało na wyjeździe, więc sądzę, że dziś będą chcieli zrehabilitować się. W ostatnich 5 meczach bilans gospodarzy wygląda 3-1-1, natomiast gości 0-0-5, więc mają zdecydowany dołek. Najlepszymi strzelcami w drużynach są: Kloten (P.Mueller-18 bramek), a Biel (A.Spylo- 15 bramek). Mój typ to 1.
✅57

Otrzymane punkty reputacji: +2
bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka,NBA
Spotkanie: Houston-Portland
Typ: Total points 221-230(reg.time)
Kurs: 4.20
bwin
Dzis zmierza się dwie ofensywnie grające zespoły Konferencji Zachodniej.Linia pkt wystawiona przez buki na u/o to 218,ja myślę ze będzie nieco więcej ???? Lekkimi faworytami są gospodarze-dla mnie jednak będzie to mecz 50/50.Dotychczasowy bilans Houston 27-15 co plasuje ich na 5.pozycji konferencji.Goscie wyzej w tabeli,vice liderzy,z bilansem spotkań 31-9.Ostatnio swietna passa 5-u kolejnych zwyciestw.Warto dodac,ze obie drużyny dużo rzucają,praktycznie za każdym razem przekraczając 100pkt.Dzis przypuszczam bedzie podobnie,wynik w okolicach 115-110 jak najbardziej prawdopodobny.
/typ oparty wyłącznie na statystykach/
PZDR
⛔100

T 55

typy-1x2

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Spotkanie: Chicago Bulls LA Lakers
Typ: CH Bulls -12
Kurs: 2.30
Bukmacher bet365
Zapraszam na mecz najlepszej koszykarskiej ligi świata pomiędzy drużynami CH Bulls a LA Lakers. Na wyjazdach Jeziorowcy jeśli przegrywają to przegrywaja z kretesem ( mecze z Rackets i Clipers) a ekipa z Chicago u siebie ostatnio spisuje się bardzo dobrze ( na ostatnie 5 meczów tylko jedna porażka z Waszyngtonem). Za Bulls przemawia także to że Noah jest ostatnio w dobrej formie ponad 20pkt zdobycze w meczach z Orlando i 76ers.
⛔100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Mecz Towarzyski
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Chojnice Chojniczanka
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 2,75
Bukmacher: Bet365
Dzisiaj Lechia rozegra dwa mecze kontrolne o godzinie 12:00 z Chojniczanką ( 11 miejsce I liga) oraz o 14:00 z Gryfem Wejherowem ( 11 miejsce II liga). I zapewne tak jak miało to miejsce w sobotę gdzie grali przeciwko Lech Poznań i Warta Poznań w drugim meczu wyjdą młodzieżowcami. Faktem na pewno na plus mojego typu jest to, że mecz odbędzie się na stadionie przy ul.Traugutta na głównej płycie, czyli tam gdzie najlepiej się czują Lechici. Po tych sparingach Probierz ma zdecydować, kogo zabierze na zgrupowanie do Turcji. W składzie pierwszoligowca zagra trzech testowanych zawodników Adam Duda, Sebastina Kamieński oraz Teodor Hristov. Nie zobaczymy jednak na pewno Daniela Chyły ( pomoc 17/2) , K.Ikagamiego ( pomoc 7/0) oraz mało prawdopodobny jest występ T.Wypij ( pomoc 6/0). Myślę, że dzisiaj Lechia grając na własnym obiekcie poradzi sobie z dużo niżej notowanym rywalem.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Włochy / Coppa Italia
- AS Roma : Juventus
- czerwona kartka ? Tak
- 2.80 / Betsson

Dziś wieczorem poznamy pierwszego półfinalistę Coppa Italia w klasyku zmierzą się AS Roma z odwiecznym rywalem Juventusem nie tak dawno bo 05.01.2014 w lidze obie ekipy rywalizowały ze sobą gospodarzem było Juve i Roma musiała uznać wyższość przeciwnika ulegając 3:0 , no ale to jest inna bajka bo mecz pucharowy i chyba z tego co udało mi się przeczytać Juventus nie podchodzi do tego pojedynku zbyt poważnie bo trener Antonio Conte zapowiada spore roszady w zespole co do meczu ligowego , natomiast podopieczni Rudiego Garcii piłkarze Romy wejdą podstawową 11 no ale zostawiam całe manipulowanie składem bo nie chodzi mi o to kto zwycięży lecz o czerwony kartonik a o taki chyba w tym spotkaniu nie będzie trudno , jak dotąd nie potrafiłem wyszukać kto będzie sędzią tego pojedynku ale jeżeli chodzi o kolor czerwonego kartonika to daleko nie trzeba szukać bo we wspomnianym wyżej spotkaniu ligowym pomiędzy nimi były aż dwie czerwone kartki dla Romy a jak sięgniemy do statystyki H2H między tymi odwiecznymi rywalami to jest tych kartek sporo , no a i nie tylko między nimi możemy spodziewać się czerwonych kartoników bo w całej Serie A tych czerwieni jest sporo , tak więc liczę że i dziś na Stadio Olimpico w Rzymie dojdzie do pojedynku bardzo ostrego i czerwień zostanie pokazana no i jak zwykle kurs zminimalizowany na maksa !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +8
krzysiek74 312,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina:piłka nożna Puchar Ligi Angielskiej
Spotkanie:WHU-Manchester City
Typ: Man City handicap -1
Kurs: 1.95
Data: 21.01.2014
Godz: 20:45
Bukmacher:Expekt
Dziś na Upton Park rewanżowe spotkanie 1/2 finału Pucharu Ligi Angielskiej w którym West Ham United podejmować będzie u siebie Manchester City.
Pierwszy mecz zakończony pogromem Młotów 6:0 wyjaśnił sprawe awansu a jednak mimo to The Citizens w składzie rezerwowym są nadal faworytami dzisiejszego meczu.Dostaną szanse Ci którzy na codzień nie mogą grac regularnie ale moc ławki tego zespołu jest powalająca i sądzę iż poradzą sobie z WHU które musi poważnie myśleć ale o utrzymaniu ligowym.Młoty są w słabej formie i nie będą również w stanie według mnie postawić się dziś graczom Manuela Pellegriniego.Wygrana różnicą minimum dwóch goli gości całkiem realna i tak postanowiłem postawić.
✅95

dariusz19 48

dariusz19

Użytkownik
Australian Open
Gajdosova/Tomilajnovic-Peschke/Srebotnik
Typ: DW 2:0
Kurs 5,00
BWIN

Szybka analiza, poniewaz niedlugo startuje te spotkanie.
Typ na tzw czutkę troszke ale i moim zdaniem sporo przemawiaa za mniej doświadczona parka. Ostatnie wyniki pokazuja ze no para wraz z prawie 40 letnia Peschke to juz nie ta sama para co kiedyś, a szybkie korty w Meulbern robia swoje i chyba czas na zdolną młodzież. W 2013 peschke/Srebotnik w ogóle nie graly w AO , w 2012 bodajze 2 runda i tez do domu, zaś mloda parka niedoświadczona pokazuje ze mozna wygrywać z bardziej doswiadczonymi kobitkami a tym bardziej z tak zaawansowanymi wiekowo Paniami. Pozdrawiam i oczekuje spotkania bo poszlo solo za 480 PLN , ELOOO!!!
⛔100

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Crewe ₋ MK Dons / Strzelec w dowolnym czasie - Ben Reeves / 3.25 @ WilliamHill
vs

Analiza: Gospodarze bez napastnika M. Clayton 13/2, napastnika V. Oliver 17/1,
oraz obrońca L. Nolan 5/0, napastnik
R. Colclough 8/2. Crawley jest w grupie
spadkowej i myślę że zasłużenie, bo ich wyniki nie przekładają się na jakiekolwiek
słowa pochwały.
Goście bez pomocnik L. Chadwick 15/1, napastnik
D. Powell 13/1, napastnik
D. Bowditch 2/1, 17-letni pomocnik B. Alli 14/2 jest pod znakiem zapytania
odnośnie tego spotkania który ma już na swoim koncie 3 bramki strzelone ! i tyle na
temat absencji meczowej.
Bowditch &amp; Alli mają dostać szanse na wejście w drugiej połowie, info z oficjalnej strony:
http://www.mkdons.com/fixtures-results/match-preview/?matchid=3691470&amp;amp;tcmuri=1236874

Dlaczego taki typ ? Nie wiem jak to jest liczone że temu zawodnikowi przypisano
tylko 4 bramki zdobyte na soccerway ale może nie uaktualnili, albo bramek zdobytych
w pucharze się nie zlicza. Ten gracz w sezonie 2013/14 pozyskany z Southend
United strzelił 7 bramek dla MK Dons :
Milton Keynes Dons FC vs. Rotherham United FC 3 - 2
Wolverhampton vs. Milton Keynes Dons FC 0 - 2
Milton Keynes Dons FC vs. Port Vale FC 3 - 0
Bristol City FC vs. Milton Keynes Dons FC 2 - 2
Milton Keynes Dons FC vs. Dover Athletic 1 - 0
Wigan Athletic vs. Milton Keynes Dons FC 3 - 3
Zastanawiając się nad tym meczem postanowiłem na YT prześledzić skróty
z meczów drużyny MK Dons i muszę wam powiedzieć, a w zasadzie napisać
że ten zawodnik ma w sobie potencjał. Znakomite asysty i w większości zamienione
na gole. Bardzo dużo strzałów z dystansu, jeśli piłka dobrze siedzi mu na nodze
to od razu kieruje ją w stronę bramki. W tym meczu będą na niego grane moim
zdaniem piłki, koledzy niestety na ławce.
⛔100

pan-kapusta 41

pan-kapusta

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka Eurochallange
Spotkanie:Tartu Rock- Antwerp Giants
Typ: 2
Kurs: 3.24
Bukmacher:pinnacle
Moim zdaniem kurs przesadzony, ale zaznaczam że ani na stronie eurochalange, ani na stronach obu zespołów nie ma nic o osłabieniach, trochę to podejrzane, ale trudno...
Estończycy mają super bilans i w pucharach i w lidze, ale umówmy się że zespoły z którymi rywalizowali to są po prostu zespoły słabe. Ostatnio niespodziewanie ograli na wyjeździe Krilye. Liderem zesołu jest Litwin Dilys, który bodajże pod koniec listopada dołączył do Estończyków. Po za tym jest Amerykanin Simpson, znany z najcześciej grzania ławki w Varese Talts a także wielu innych Estończyków. U siebie są groźni, szczególnie trzeba uważać na trójki bo potrafią rzucać.
Goście z Belgi moim zdaniem nie stoją w tym meczu na straconej pozycji. Turner, Stewart, De Zeeuw, Pearson, Simons, Doświadczony Moors. Spoko paczka. Fakt że grali dwa razy z klubem Estońskim, Tarvasem i raz przegrali i raz wygrali, męcząc się, ale mecz meczowi nie równy. Dla porównania Tartu Rock ograli bez problemu Tarvas.
Moim zdaniem obwód zdecydowanie na plus dla Belgów, lepsi rozgrywający, do tego ławka szersza, Pearson i Simons potrafią wspomóc zespół, chyba że w końcu wyjdą w pierwszej piątce. Na pewno pod koszem przewagę mają Estończycy. Dilys i Talts prezentują lepszą formę od Spicy. Jest jeszcze Driesen, mierzący 213 cm, ale ostatnio jest bez formy.
Podsumowując stawiam tutaj na zwycięstwo Belgów, mają szerszy skład i są w stanie na pewno powalczyć, kurs jest zdecydowanie przesadzony, więc mamy tu jako takie value. Pozdrawiam.
⛔100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina:Siatkówka liga Mistrzyń
Spotkanie:piacenza - Volero Zurich
Typ: 2
Kurs: 5.50
Bukmacher:Bet 365
Moim zdaniem bukmacherzy zdecydowanie zaszaleli z kursami. Drużyna Volero w fazie grupowej pewnie ograła dwa razy Dąbrowę i wygrała nawet z Dynamem Kazań chociaż był to ostatni mecz i Dynamo wystawiło mocno rezerwowy skład. Jednak wpierwszym meczu u siebie wygrana z Piacenzą 3-1 po zaciętej walce teraz Włoszki stoją pos ścianą musza wygrać 3-0 lub 3-1 żeby grać zlotego seta natomiast Volero nic nie musi a potencjał na wygraną i awans mom zdanie ma dwie świetne Ukrainki Niuchałowa i Rykhliuk doświadczone Golubovic i Osmokrovic świetna libero Sano. Bardzo dobra Kubanka Caraces Opon dobre Szwajcarki Granvorka i Unternahrer solidne rozgrywające Guerra i Gogic to moim zdanie podstawy aby dziś sprawić duża niespodziankę i wygrać we Włoszech. Piacenza ma bardzo mocny skład Bosetti , Ferretti, Leggeri, VBan Hecke , Vindevogel , Mejners jest to duży potencjał ale niekoniecznie dziś wystarczy na wygranie bo to Piacenza dziś musi a Volero tylko może.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Challenger Heilbronn
Spotkanie: Muller - Cecchinato
Typ: Muller
Kurs: 1,87
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Po prostu jeśli buki dają taki kurs, to nie można kolo niego przejść obojętnie. Jasne jest, że Gilles bardzo długo nie grał z powodu problemów zdrowotnych i jego forma jest jedną wielką zagadką. W ubiegłym tygodniu co prawda wrócił do grania w jakimś śmiesznym ITf w Niemczech, gdzie wygrał w 1 rundzie z Areondo a przegrał w 2 rundzie z Sebem Katicem. Myślę jednak że potraktował ten turniej jako mały &quot;rozruch&quot;. Muller jeszcze nie tak dawno to był grajek z top 50 i powiem tak, jeśli ze starego Gillesa dziś ujrzymy jakieś 75%, to takiego leszcza jak ten włoski &quot;sprzedawca lodów&quot; poskłada 2-0. Cecchi na hardzie jest dosłownie nikim (gdzieś go rok temu widziałem na clayu, to coś tam faktycznie umie poprzebijać, ale to zupełnie inna specyfika gry). Śmieszny Raajev Ram ograł &quot;makarona&quot; w kwalifikacjach do Australian Open 2-0. A Ram to taka zdecydowanie gorsza wersja (czyli potężny serwis, dużo latania do siatki, płaskie granie po liniach i głęboki slajs) Mullera. Nie napalam się jakoś wyjątkowo na ten bet, bo jak już wcześniej pisałem nie wiem ile ze starego Gillesa dziś ujrzymy, ale po prostu nie mogę (nie umiem ???? ) takiego kursu odpuścić.
✅87

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka, Eurochallenge
Spotkanie: Ventspils - Dijon
Typ: under 135,5
Kurs: 1,88
Bukmacher: Bet365
Analiza:Na dzisiaj wybrałem mecz drużyn, które w potyczce między soba muszą po prostu zrobić underka. Ventspils swietnie odpowiada na mocną defensywę i potrafi równie dobrze bronić. A przyjeżdża drużyna której szlagierowym popisem jest własnie defensywny styl gry, na którym opiera się cała taktyka. Najpierw obrona, a później coś podziałać w przodzie. Obie drużyny poniosły porażki w pierwszej kolejce i teraz będą starały się zagrać o całą pulę, a że poziom zbliżony i wydają się te ekipy być na zbliżonym poziomie, walkę i ambitną grę mamy z automatu. Jak dla mnie linia jak najbardziej ok i warta grania, Dijon postawi mocną i solidną obronę, a gospodarze że potrafią dobrze bronić odpowiedzą tym samym. Tak więc dla mnie under w tym meczu powinien być najrozsądniejszmy rozwiązaniem. Powodzenia
✅88

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Narodów Afryki
Spotkanie: Etiopia - Ghana
Typ: X(handicap 1:0)
Kurs: 3,60
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Patrząc na tegoroczną edycję PNA można dojść do szybkiego wniosku, że (poza grupą A) pada w niej bardzo mało bramek (45 goli w 20 meczach, a jeśli nie brać pod uwagę szalonej grupy A - 23 bramki w 14 meczach).
Grupa C:
Ghana 1 - 0 Kongo
Libia 2 - 0 Etiopia
Ghana 1 - 1 Libia
Etiopia 0 - 1 Kongo
Etiopia wyraźnym autsajderem tej grupy, bez zdobytej bramki. Ghana natomiast na 2. miejscu w grupie, bramka straty do Libii, na pewno będzie chciała walczyć o 1. miejsce i spokojny awans do następnej rundy. Nie ma ona jednak jakiejś wielkiej siły rażenia gdyż gra praktycznie wyłącznie bardzo młodymi piłkarzami i to ze swojej rodzimej ligi. Niemniej na Etiopię w stosunku 1:0, 2:1 powinno wystarczyć.
✅260

zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Copa Del Rey - Hiszpania - Piłka nożna
Espanyol - Real Madryt
Real Madryt (-1) - handicap
1.72
bet365

Dziś spotkanie ćwierćfinałowe Pucharu Króla w którym Espanyol u siebie podejmie zespół Realu Madryt.Faworytem są goście , którzy ponad tydzień temu pokonali Espanyol na wyjeździe 1:0 choć mogło się skończył nawet 0:5 gdyby CR7 miał wtedy lepszą skuteczność , tak więc sądzę , że Real dziś wygra z Espanyolem co najmniej 2 golami.Królewscy w Nowym Roku radzą sobie bardzo dobrze , wygrali wszystkie spotkania i do tego na zero z tyłu.Ich wyniki to 5:0 , 3:0 , 2:0 , 2:0 , 1:0 i 1:0 z PSG towarzyski.Jak widać , Real świetnie zaczął 2014 rok i do tego ostatnio odrobił 4 pkt do Barcelony i Atletico i traci aktualnie tylko 1 punkt mając ich na koncie 50.Espanyol ostatnio natomiast również wygrał u siebie z Celtą 1:0 , a w Pucharze wyeliminował Alcorcon.Real na pewno będzie chciał wygrać to spotkanie i wygrać na pewno wyżej niż jednym golem by w rewanżu dać odpocząć niektórym swoim gwiazdom.Typuje , że ekipa z Madrytu wygra 3:0.W ataku powinniśmy na pewno zobaczyć BBC (Benzema , Bale , Cristiano) , a w pomocy Xabi , Modrić i Di Maria.Mając takich zawodników Real powinien dziś wygrać i to w miarę wysoko czyli minimum 2 golami.Powodzenia!
⛔100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Siatkówka - NIEMCY: 1. Bundesliga
Düren - Rottenburg
Typ: poniżej 3.5 seta
Kurs: 2.54
ComeOn
Dzisiaj zespół Duren podejmuje zespół sklasyfikowany o dwie pozycje niżej w tabeli od siebie z tym że Rottenburg ma dwa zagrane mecze więcej. Gospodarze walczą o utrzymanie piątej pozycji w tabeli co dało by im awans do fazy play-off. Mineło już prawie sześć tygodni od ostatniego domowego spotkania Duren, przegrali w tedy z dobrym Haching 0:3. Ostatni ligowy mecz Duren również przegrało na wyjeździe z Moerser 0:3 ale wówczas mieli problemy kadrowe. Od tamtego spotkania mineło prawie dwa tygodnie i zespół ma teraz cały dostępny skład. Gospodarze mają silniejszą drużyne i stac ich na zwycięstwo 3:0. Na ostatnie dziewięć spotkań między tymi drużynami siedem razy wygrywali gospodarze, natomiast Rottenburg nie wygrał na wyjeździe z Duren od siedmiu lat.
✅154

pingwin 117

pingwin

Użytkownik
Copa del Rey ⚽
Spotkanie: Espanyol - Real Madryt
Typ: Ronaldo 2 lub więcej
Kurs: 2,87
Bukmacher: William Hill

Konsekwentnie będę stawiać na bramki Crisa, nie zdobył on już dubletu od czterech spotkań, przy takim zawodniku taka passa musi się szybko skończyć. Zawirowania ze Złotą Piłką dobiegły końca i zgodnie z moimi przewidywaniami Ronaldo zagrał już o wiele lepiej niż w poprzednich spotkaniach jednak wystarczyło to do zdobycia tylko jednej bramki chociaż okazji jak zawsze było sporo. Dzisiaj liczę na to, że Ronaldo będzie bezbłędny i wykorzysta swoje okazje do pokonania bramkarza rywali. Real dzisiaj wyjdzie trochę innym składem niż ostatnio w lidze, ale czy to oznacza że słabszym ? Moim zdaniem nie, ponieważ Ancelotti bardzo mądrze rotuje składem, praktycznie co mecz i cała drużyna jest ze sobą zgrana, więc nie będzie to dzisiaj rzutowało na ilość stwarzanych przez Real sytuacji bramkowych. Ostatnie słabsze mecze Ronaldo i brak bramek wpływają na wyższe kursy i zamierzam z tego skorzystać, Ronaldo wykonuje wolne, karne ma zawsze te cztery czy pięć sytuacji na mecz i sporo już zarobiłem stawiając na gole Portugalczyka, liczę że i tym razem się nie zawiodę.
⛔100

spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
Dyscyplina: Capital One Cup - Półfinały
Spotkanie: West Ham vs Manchester City
Typ: BTS
Kurs: 1.65
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Witam, w meczu West Ham z Manchester City postanowiłem pograć że obie drużyny strzelą gola w lidze West Ham zajmuje 18 pozycję a City pozycje 2 ze stratą jednego punktu do Arsenalu więc ktoś może sobie pomyśleć co ten szaleniec robi ale gram tak dlatego ponieważ ostatni pucharowy mecz między tymi zespołami zakończył się wynikiem 6:0 dla City więc Pellegrini najprawdodobniej wystawi dość mocno rezerwowy skład by zawodnicy z podstawowego składu odpoczeli a w takim wypadku nie cięzko o 1 głupi błąd i stratę gola. Wydaję mi się że City jest na tyle mocne że jest w stanie to spotkanie wygrać ae w tym wypadu nie zachowaja oni czystego konta ponieważ West ham gra u siebie. Trzeba dodać że City dość często traci bramki na wyjazdach więc mi te arguemtny i kurs wystarczą by spróbować to pograć.
POWODZENIA
⛔100

kostek876 32

kostek876

Użytkownik
Dyscyplina - Pilka nożna
Puchar Francji
Spotkanie : Boulogne - Rennes
Typ : Rennes
Bukmacher : STS
Spotkanie pomiedzy 10 druzyna 3 ligi francuskiej , a 15 w tabeli Ligue 1. Gospodarze zaszli juz na prawde wysoko w rozgrywkach pucharowych , ale nie sadze zeby byli w stanie nawiazac rownorzedna walke z przedstawicielem najwyzszej klasy rozgrywkowej. Pomimo , iz trener gosci da odpoczac kilku podstawowym zawodnikom to pilkarze Rennes sa zdecydowanie lepsza druzyna i spokojnie awansuja do kolejnej rundy. Krajowy puchar to dla nich jedyna szansa na rehabilitacje przed kibicami , ktorzy sa mocno zawiedzeni postawa swoich pupili w lidze. Nie powinno im zabraknac dzis motywacji. Dlatego stawiam pewna 2.
Dopisanie kursu nie potrzebne , bo ⛔ 100 za STS.
Regulamin najpierw przeczytaj...

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina : piłka ręczna, ME Dania
spotkanie: Polska - Szwecja
typ: 2/1 (HT/FT)
kurs: 9.00
buk: Oddsring
analiza:
Zazwyczaj gdy zamierzam puścić tego rodzaju typ wycofuję się w ostatniej chwili i jestem z siebie dumny, że nie dałem się skusić. Dzisiaj mimo wszystko zaryzykuję, bo i po takim kursie niemal należy. Jak Polacy grają nie trzeba nikomu przypominać, mecz polskich piłkarzy ręcznych bez dreszczyku emocji w samej końcówce nie może mieć miejsca. A dzieje się tak , ponieważ wychodzą na pierwsza połowę nieco zbyt spokojni, są tego plusy i minusy. Jednym z pozytywów jest to, że nie nie dają się ponieść emocjom, grają dokładnie tak jak wypracowali sobie na treningach. Za to początek drugiej połowy można nazwać słowem kosmos. Nie wiadomo co się dzieje w szatni, ale do spokoju na pewno tam daleko. Skoro oni wychodzą i demolują rywala to trener musi być na prawdę genialnym i porywającym mówcą. Boleśnie przekonali się o tym Serbowie, Rosjanie i Francuzi, jedynie mecz z Białorusią Polakom zaraz po przerwie nie wyszedł, ale zwycięzców się nie osądza. Szwedzi ruszą z wielką artylerią na bramkę Sławka Szmala od pierwszych minut( z Rosją po pierwszej połowie wynik 20:13, z Białorusią 13:10, z Czarnogórą 18:13, z Hiszpanią 15:13). Jak wiemy za to druga połowa należy już do Biało- Czerwonych. Jeśli ten mecz będzie miał tradycyjny dla obu drużyn scenariusz to ten typ ma duże szanse powodzenia. Trzymamy kciuki.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom