>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.12.2020 (niedziela)

Status
Zamknięty.
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania 2 liga
Spotkanie Espanyol Almeria
Godzina 16.00
Typ Almeria wygra, handi azjan +1
Kurs 1.46
Bukmacher Lvbet
Mecz drugiej i trzeciej drużyny, kandydatów do awansu. Espanyol to spadkowicz z Laliga, Almeria klub wsparty arabskim kapitałem. Espanyol w tym sezonie u siebie 7 zwycięstw,1 remis i 1 porażka. Almeria ma serię 7 kolejnych zwycięstw wyjazdowych. Obydwa zespoły tracą mało bramek. Buki mocno faworyzują Espanyol, mnie pasuje w tym meczu remis. Typ wejdzie jeśli Almeria wygra lub zremisuje. Jeśli Almeria przegra 1 bramką mamy zwrot stawki.

zwrot

Ostatnio zmieniony przez ibis:
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Spotkanie Manchester United - Leeds
Godzina 17:30
Typ Poniżej 3.5 gola
Kurs 2.05
Bukmacher ETOTO
Rozstrzelało mam się towarzystwo przez co można dziś poszukać wysokiego kursu na poniżej 3.5 gola w spotkaniu. Gospodarze w ostatnim ligowym meczu 5 bramek a goście 7. Duża masowka dziś na over a ja pójdę pod prąd i zagram under. Wydaje mi się że ten kurs jest zawyzony, Manchester na własnym terenie bardzo mocno co może wpłynąć na to że Leeds może zagrać bardziej defensywnie. Gospodarze na 7 miejscu i będą chcieli wygrac żeby wejść do top5, goście napewno ucieszyli by się z remisu na tak ciezkim terenie. Stawiam że dziś na Old Trafford zobaczymy maksymalnie 3 bramki po ciekawym kursie.

100

T 9K

tobson-131249

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania La Liga
Spotkanie Eibar- Real
Godzina 21.00
Typ Real wygra handi -1
Kurs @2.46
Bukmacher Fortuna
analiza:
Dziś Real powalczy z Eibarem. Gospodarze czyli Eibar od 6 meczów są niepokonani. Według mnie zdecydowanie dzisiaj ta seria zostanie przerwana. Przyjeżdża do nich „wielki” Real, ktory
Powoli wraca do formy, bym nie musiał już wielki pisać w cudzysłowie ;) h2h oczywiście stoi po stronie Realu, ostatnie 2 mecze to 4-0 i 3-1, stad mój pomysł na handicap, tym bardziej ze Real w ostatnich trzech meczach strzelił łącznie 7 bramek a tylko jedną stracił, a nie oszukujmy się grał z zdecydowanie lepszymi rywalami od Eibaru m.in Atletico Madryt. Kurs według mnie jest delikatnie przesadzony, oczywiście nie mowie ze ten typ jest pewny ale są bardzo duże szanse na korzystny rezultat. W Realu nie zagra Hazard, Isco i Vinicius, ale mysle ze nie przeszkodzi im to w zdominowaniu ekipy Eibaru. Pozdrawiam i życzę wygranych bo w końcu święta się zbliżają pasuje przytulić jakąś dodatkową gotówkę ;)

146

Otrzymane punkty reputacji: +124
D 5,5K

darter180

Użytkownik
Dyscyplina DART PDC
Spotkanie Clayton vs Henderson
Godzina 21:15
Typ Henderson więcej 180-tek (trzydrogowo)
Kurs 2,18
Bukmacher eWinner

Analiza

Uważam, że Clayton ten mecz wygra, ale to Henderson zrobi więcej maksów. Clayton to jest zawodnik, który często tych maksymalnych wartości nie rzuca. Henderson jest w tym temacie regularny. Już w pierwszym meczu pokazał nam 6 maksów. Clayton częściej jak nie idzie schodzi na potrójne 19 i woli tutaj budować swój wynik. Henderson dużo bardziej doświadczony i jak łapie rytm to potrafi zrobić nawet 2 maksy w legu. Ogólnie mam nadzieje, że będzie tu długi mecz i Henderson tanio skóry nie sprzeda. Jakieś 3:2 dla Claytona osobiście tu widzę, a im dłuższy mecz tym w moim mniemaniu większe szanse na przewagę w maksach przez Hendersona.

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Piłka ręczna Panie.
Godzina 18.00
Spotkanie : Francja - Norwegia
Typ wynik meczu remis
Kurs 9.0
1×bet
Analiza:
Cóż trudno jest umotywować remis w regulaminowym czasie w szczypiorniaku ale spróbuję.Przede wszystkim to finał i spotykają się dwie najlepsze drużyny , ale u pań zwłaszcza często decyduje forma dnia co pokazał dobitnie mecz o trzecie miejsce.
Kolejna sprawa w ostatnich pięciu spotkaniach 3 zwycięstwa Norweżek jedna wygrana Francuzek i jeden mecz remis.Wszystkie na styku gol lub 2 różnicy.Dzisiaj się kroi kolejny mecz na styku z emocjonującą końcówką .Więc myślę że warto po kursie 9 tę dogrywkę dzisiaj w kilka kuponów włożyć.Spokojniutkie stawki ja w singlu za całe 10 euro a jak nie wejdzie to nie kupię jutro papierosów.To taka nowa metoda zwalczania nałogu nałogiem polecam.hahahq

100

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lazio - Napoli
Typ: Lazio
Kurs: 3,30
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

Ostatnie spotkanie 13 kolejki i zarazem największy hit tej serii. Gospodarze w ostatnich meczach delikatnie mówiąc nie zachwycali wynikami, remis z Benevento oraz przegrana z Veroną muszą martwić kibiców Biancocelestich. Po drugiej stronie boiska zobaczymy ekipę Napoli która w środku tygodnia przegrała z Interem natomiast nie tylko punkty stracili lecz dodatkowo dwa ważne ogniwa formacji ofensywnej - Mertensa oraz Insignie, ten pierwszy doznał kontuzji drugi wyleciał za czerwoną kartkę, jeżeli weźmiemy pod uwagę fakt że wielka nadzieja ściągniętą za grube miliony Victor Osimeh jest kontuzjowany a nasz Arek Milik jest w klubie kokosa wyjdzie nam że jedynym napastnikiem jest Andrea Petagna ściągnięty latem ze Spal. Moim zdaniem to zdecydowanie za mało żeby myśleć o sforsowaniu obrony gospodarzy. Druzyna Lazio na to spotkanie wystawi wszystko co ma najlepszego zarówno w ofensywie oraz jak mawiał klasyk w defensywie i moim zdaniem wygra to spotkanie przełamując tym samym serię trzech meczy bez porażki. Ps. W momencie pisania widzę już składy więc nie wróżę z fusów 😉

Jak zawsze Powodzenia!

230

Otrzymane punkty reputacji: +318
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom