>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 20.12.2018 (czwartek)

Status
Zamknięty.
zzbyszek 970

zzbyszek

Użytkownik
Piłka NożnaPolska Ekstraklasa
Godzina: 20.30
Zagłębie Sosnowiec (16) – Legia Warszawa (2)
Typ: Legia wygra (ah-1)
Kurs: @ 2.09
Bukmacher: 1xbet
Przeczytałem dość dzisiejsze propozycje kolegów na mecze piłkarskie i nie znalazłem takiego rozwiązania wiec skorzystam z okazji i naskrobie tutaj w „Typie dnia” kilka zdań o tym meczu, bo do mojego tematu nie znalazłem niczego co by mi pasowało, a nuda zabija.
Ogólnie wiara w Narodzie, ze dzisiaj prawem serii Sosnowiec zostanie rozjechany przez Legię. Oczywiście u podstaw tego rozumowania jest ich postawa ligowa, która sugeruje, że ciut za wysokie progi dla nich. Zaledwie dwie wygrane w dotychczasowych meczach potwierdzają te szacowania. Dodatkowo ostatnio 0-6 na własnym boisku z Lechem, tyle tylko, że suchy wynik czasami jest mylący. Na pewno Lech był lepszą ekipa z o wiele wyższą kulturą gry, ale wizualnie to Sosnowiec prezentował się lepiej, a wynik zdecydowanie za wysoki wiec schowam sobie miedzy bajki szukanie tutaj kolejnego pogromu zespołu z Sosnowca.
Legia ma obowiązek ten mecz wygrać, jeżeli chce realnie myśleć o obronie tytułu, ale czasami, a w wypadku Legii zdarzyło się to już kilka razy ostatnio ten zespół wygrywa, jak by to nazwać przed meczem, w głowach zawodników, a potem na boisku wychodzą chocki klocki ( Dudelange 1-2 czy Płock 1-4 ). Dzisiaj jak napisałem mają obowiązek wygrać, ale wielkiego strzelania to raczej nie będzie, wiec bardzo bezpieczny handicap, który i tak jest moim zdaniem wyceniony zbyt wysoko wiec żal nie skorzystać.
▶zwrot

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - PlusLiga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Czarni Radom - Resovia Rzeszów
Typ: (Dokładny wynik meczu 3-0 dla Czarni Radom)
Kurs: 5.50
Bukmacher: Lvbet

Analiza:
Resovia nie jest dalej w swojej optymalnej dyspozycji. Grają przeciętnie gra się polepszyła po zmianie trenera, ale nadal to nie jest to na co liczą kibice z Rzeszowa. W Radomiu gra się naprawdę bardzo ciężko. Drużyna z Radomia jest w gazie i na pewno będą chcieli po ostatnim słabym meczu z ZAKSĄ z kolejnym firmowym zespołem pokazać się znacznie lepszej strony. Radomianie w tym sezonie są zespołem, który według mnie powalczy o medale. Jeśli wszystko będzie w porządku to widzę ten zespoł zaraz za ZAKSA i ONICO. Moim zdaniem mają w składzie. Radomianie to zespół, który lubi stawiać na młodzież z doświadczeniem i to owocuje w znakomity procent. Według mnie dzisiaj kibice z Radomia zrobią kocioł i do tego dojdzie forma Radomian to myślę,że Radom jest w stanie wygrać ten mecz w trzech setach. Po takim kursie jak najbardziej opłaca się zaryzykować ten typ. Resovia wygrała ostatnie dwa mecze z Cuprum i z Bydgoszcza. W tych meczach widać było ogromną męczarnie Resovii jedynie dość łatwy mecz nastąpił z Lubinem. Czarni Radom ostatnio pewnie pokonali zespół z Trefla Gdańsk. Myślę że dla mniej lubiących ryzykować warto zagrać typ na same zwycięstwo Radomian. Pozdrawiam trzymajcie się.
⛔100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Trentino vs AlpenVolleys
Typ: over 130,5 punktu
Kurs: 1,87
Bukmacher: Forbet
Analiza: Pierwszy mecz 1/8 finału pucharu CEV. Klubowy mistrz świata, włoski gigant podejmuje lidera niemieckiej Bundesligi. Bukmacherzy widzą zdecydowanego faworyta w Trento. Oczywiście mają rację, nie widzę innej opcji nie zwycięstwo włoskiej ekipy. Ale Niemcy mają argumenty ku temu, aby nie przegrać tego meczu gładko. Nie będę mówił o sile Trentino ją każdy zna. Skupie się na Niemcach. W drużynie gra Paweł Halaba, i to jak gra. Rozgrywa bardzo dobry sezon, jest liderem swojego zespołu. Pozostała dwójka skrzydłowych to brazylijski przyjmujący de Leon, który ma potężną zagrywkę, oraz rosyjski atakujący Klets. Na papierze i tak prezentują się dużo słabiej od Trentino, ale Włosi grają w tych rozgrywkach nac pół gwizdka. Było to widać w meczach ze szwajcarską Lozanną. Wielu zmienników na boisku, sporo błędów, a i tak wygrywali. Liczę że niemiecki zespół postawi ciężkie warunki i zagra tak, aby pokryć over.
✅87

Otrzymane punkty reputacji: +12
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Legia Warszawa
Typ: powyżej 30,5 fauli
Kurs: 1,9
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Nic lepszego nie przychodzi mi do głowy na to spotkanie. Legia jest zdecydowanym faworytem ale jak wiadomo granie kursów 1,5 na gości w naszej lidze to nie jest dobry pomysł. Z bramkami może być różnie, nie wiadomo czy po stronie gospodarzy zobaczymy Sanogo (jego brak w spotkaniu z Lechem był bardzo widoczny szczególnie po tym co zmarnował Wrzesiński), Legia może się nie wysilać w tym ostatnim spotkaniu i zadowolić się prowadzeniem 1-0 czy 2-0.
Zagłębie już grubo na dnie i każdy punkt dla nich jest na wagę złota i moim zdaniem dzisiaj mocno powalczą o korzystny wynik. A że umiejętności u nich sporo niższe niż rywali to spodziewam się z ich strony twardej i ostrej gry. Dodatkowo trzeba zmazać też plamę za ten ostatni występ z Lechem. Warszawiacy sprowokowani ostrą gra też potrafią odpowiedzieć takimi zagraniami i na to liczę, że nie pozostaną dłużni piłkarzom Zagłębia.
W tym sezonie zawodnicy miejscowych popełnili najwięcej przewinień w lidze 328 (śr 17,3), Legioniści 294 (śr 15,5).
✅90

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Scandicci vs ŁKS Łódź
Typ: 1 set ŁKS
Kurs: 5,75
Bukmacher: Unibet
Mecz do oglądania na Unibecie. Szybko bo mecz zaczyna się za chwilę: Polki mają szansę na objęcie lidera w grupie pod warunkiem że wygrają. Kurs na to zdarzenie ok 9. W drugiej kolejce padły same wynik jak do tej pory 3 do zera dla faworytek. https://www.oddsportal.com/volleyball/europe/champions-league-women/results/ Liczę na to że w każdej kolejce będzie niespodzianka i dziś został ten mecz w lidze mistrzyń. Zobaczymy jak Polki poradzą sobie na ziemi włoskiej. Przypomnę że ŁKS jest liderem polskiej ekstraklasy. Pozdrawiam
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom